Mesaj de la Maitreya

De ce te minti singur? Iti spui ca esti fericit în căsătorie, muncă, sau viaţa privată, dar nu esti. Esti  în negare şi, în timp cete afli în negare, nu puteti creste vibratia. Daca vrei sa-ti ridici vibratia de energie, trebuie să fii sincer cu tine însuţi. Ai posibilitatea să te minţi pe tine, dar nu poti sa minti Fiinta Suprema, sau oricum numesti Energia Universala.
Deci, multi dintre voi trăiesc în frică. Tu stai in relatii, locuri de muncă, căsătorii, din cauza fricii. Tu traiesti o minciuna. Nu poţi fi fericit într-o viaţă atunci când nu esti in pace. Pentru a fi în pace înseamnă că ai nevoie sa fii sincer cu tine însuţi şi sa nu negi fericirea ta. Îţi spui: "Da, eu sunt fericit", dar in taramurile spirituale daca te-ai uita la viata ta,ai realiza ca nu esti. Fii sincer cu tine însuţi. Uită-te la viata ta. Dacă ai stres în viaţa ta, dacă esti într-o relaţie în care nu te simti confortabil sau fericit, dacă ai o teama de singurătate, sărăcie, sau orice altă emoţie negativă, nu esti în pace. Cum poti fi daca viata ta are nenumarate conflicte?
Fii sincer cu tine insuti. Mai întâi de toate admite ca nu esti multumit cu viata pe care o ai. În al doilea rând,connstientizeaza ca este necesar sa schimbi ceva in viata ta. În al treilea rând, confrunta-te cu frica. Deseori, frica nu este nimic şi, atunci când o constientizezi , ea dispare. Fii sincer cu tine insuti. Spune Stop situatiei. Începe calea către creşterea vibratiei, pentru a fi fericiţi şi în pace. Puteţi fi ,să ştiti!
traducere Mariana Gheorghe

2 Response to "Mesaj de la Maitreya"

 1. Anonim Says:
  8 februarie 2011, 22:01

  Maitreya, majoritatea dintre cei ce intelegem asta suntem fortati sa nu ne putem parasi familia, locul de munca, etc. pentru ca desi unii dintre noi ar putea sa traiasca in pesteri, de exemplu, sau in padure, in vreo casa parasita din munti, in secolul 21 nu de CASA avem nevoie, ci de o ADRESA, caci asa ne forteaza autoritatile sa avem, ca altfel nu ne putem angaja.
  Ce adresa treci in Curriculum Vitae daca traiesti in vreo pestera?
  Iar pentru unii dintre noi care mai au studii de terminat, plecarea la o manastire/un templu e exclusa din start...

 2. MARIA says:
  9 februarie 2011, 21:09

  In primul rand , as vrea sa ai curajul de a-ti da numele. In el este vibratia ta. In al doilea si principalul rand, cine te forteaza sa faci ceva? Tu esti cel care alegi sa stai in aceasta situatie. Tu esti cel care vei alege daca vrei sau nu sa schimbi ceva in viata ta. Tot acest blog vorbeste despre schimbare , despre curajul de a incepe o viata noua. Nimeni nu poate face acest lucru in locul tau.Nu e nevoie sa pleci la manastire, trebuie doar sa alegi si sincronicitatile vor apare.
  Te mai astept . Imi poti scrie si pe mail .

Trimiteți un comentariu