Theta healing

Toti avem conditionari pe care le aducem din copilarie si care repetate de zeci de ori in
viata au devenit un automatism inconstient. Sunt conditionari care vin de la parinti,
societate, prieteni, cantece, proverbe s.a.m.d., sunt scheme mentale, care nu ne apartin,
dar care creeaza conflicte intre ceea ce am vrea sa facem si ceea ce ne tine pe loc.Odata identificat acest conflict ar trebui sa te aliniezi cu adevaratele tale valori, cu ceea ce este important pt. tine. Cu Theta Healing putem sa anulam aceste conflicte si sa le inlocuim cu varianta cea mai
corecta care ne soseste in suflet de la Creator. Odata deblocat mecanismul putem elibera
tot potentialul nostru si sa-l dirijam spre actiune.Cand esti aliniat si actionezi, ce se
intampla? Iti atingi obiectivul.Ce anume ar putea transforma frica sau depresia in entuziasm? Schimbarea convingerilor si eliberarea conflictelor interioare. Ce se afla la baza starilor noastre, nelinistii si preocuparilor noastre? Stres, frustrare,
teama in cele mai multe cazuri generate de credintele si convingerile noastre. Acestea din
urma deriva din experientele pe care le-am avut in trecut, din valorile noastre, din
ambientul in care ne dezvoltam.Credintele stau a baza actiunilor noastre, senzatiilor si emotiilor noastre. Daca vedem
lumea in cenusiu, daca siguranta locului de munca ne ingrijoreaza, daca ne temem sa
infruntam anumite schimbari in viata noastra, daca gandim "ghinionul ne
urmareste"...adeseori noi suntem responsabili de starile noastre, noi si convingerile noastre.
Credintele pot fi pozitive sau negative. In ambele cazuri sunt extraordinar de puternice.
Cele negative lucreaza impotriva noastra creind in mintea noastra imagini care ne
paralizeaza de frica; cele pozitive lucreaza in favoarea noastra construind o lume in care
tot ceea ce facem e o aventura, o provocare, un minunat obiectiv de atins.
Theta healing-ul se bazeaza pe cele mai recente descoperiri ale fizicii cuantice. Cu fizica cuantica, conceptual cauza - efect nu mai are sens, intram in contact cu realitatea virtuala si putem trimite constient informatii in acest plan de realitate pentru modifica viata noastra. Cu Theta Healing este posibil sa obtinem o mai mare emisie de unde theta a creierului nostru. Acest stadiu este foarte creativ , de aceea este indicat pentru a aduce schimbari in sistemul nostru profund de gandire. “Stadiul Theta” in mod normal se obtine dupa cateva ore de meditatie. In schimb cu aceasta metoda sunt suficiente 30 de secunde .
ACTIVAREA AND-ULUI.
ADN-ul nostru are 12 filamente dar, doar 2 sunt active. Aceasta tehnica ne permite sa activam celelalte 10, care potrivit Viannei si a unor recente studii stiintifice, raspund de capacitatile noastre naturale ascunse. Activarea celor 10 filamente adormite, in afara de a creste capacitatea noastra vitala si forta fizica, aduce schimbari , fie in corp ca si in psihic.
NOI CREEM REALITATEA.
Tot ceea ce se intampla in noi si in jurul nostru este creatia noastra. Noi suntem un adevarat magnet care atrage la el evenimente, persoane, situatii compatibile cu frecventa noastra energetica. Problema e ca nu suntem constienti. A lucra constient cu magnetul nostru interior inseamna sa atragem cee ce vrem sa traim.
PRIMIM CEEA CE CREDEM.
Gandul nostru este la baza realitatii noastre. Gandurile noastre creeaza sistemul nostru personal de convingeri, pentru ca atragem catre noi experiente care se adapteaza sistemului nostru mental si primim ceea ce credem.
DAR CE CREDEM CU ADEVARAT?
Noi suntem constienti doar de o parte de gandurile noastre. Ceea ce credem ca gandim , de multe ori nu e ceea ce inconstientul nostru crede.Avem convingeri ( nu valorez nimic, sunt prost, sunt urat, nu merit…)care nu stim ca le avem si care guverneaza viata noastra. De exemplu daca cred in nivelul cel mai profund ca, nu valorez nimic, in afara de senzatia ca munca mea nu valoreaza nimic, atrag si esecurile si insucesele mele. Cu metoda Viannei Stibal, e posibil sa identifici si sa substitui aceste convingeri pe toate nivelele, unde ar putea fi depozitate:.social, genetic, istoric, suflet.
SENTIMENTE SI EMOTII
Frica, nesiguranta, ingrijorarea, frustrarea si alte emotii subrezitoare, sunt alarme care avertizeaza ca ceva in noi, nu functioneaza. Printr-o emotie negativa sistemul nostru energetic cere atentia si ajutorul pentru a inlatura acel aspect. Cu Theta Healing invatam sa recunoastem mesajele din spatele emotiilor si sa le vindecam.

cititi si

0 Response to "Theta healing"

Trimiteți un comentariu