Ce este în esenţă fiinţa umană ?


Fiinţele umane, animalele, plantele – totul în Univers – sunt vibraţiile aceleiaşi substanţe, „Superstring”-urile. Ca entităţi aparent separate, NOI SUNTEM DE FAPT FIINŢE DE ENERGIE VIBRATORIE, conectate în mod intim cu toate lucrurile din Univers, prin intermediul Câmpului de Energie Universală, pe care îl cunoaştem şi îl vedem fără graniţe. Corpurile noastre sunt cele mai frumoase opere muzicale, ale căror note sunt chiar „Superstring”-urile pulsânde. Universul este un mare Câmp de Energie Universală şi noi suntem o parte vitală din el, împărţind aceeaşi energie, Energia Universală. La un moment dat, când această operă muzicală ce ne
construieşte pe noi iese din echilibru şi ne îmbolnăvim, Câmpul de Energie Universală înconjurător are posibilitatea să ne readucă sănătatea şi vitalitatea. Suntem înconjuraţi de energia ce nu are limite, ea singură ne conştientizează că există şi că este disponibilă pentru binele nostru, dacă noi putem să-i învăţăm limbajul, cum lucrează şi cum tratează. Acesta este principalul subiect al cărţii.

6. Este Câmpul de Energie Universală o formă a Câmpului Electromagnetic ?
Nu. Câmpul Electromagnetic este produs de o sursă, în timp ce Câmpul de Energie Universală nu este produs de o sursă, ci chiar el este adevărata Sursă a Câmpului Electromagnetic şi a oricărui lucru în Univers. Câmpul Electromagnetic este limitat, în timp ce Câmpul de Energie Universală este răspândit peste tot. Câmpul Electromagnetic este tot Câmp de Energie Universală, însă reciproca nu este adevărată, deoarece Câmpul de Energie Universală este Sursa oricărui lucru în Univers. Toată materia (şi orice alte forme de energie) este constituită din Câmpul de Energie Universală ce vibrează cu frecvenţe variate.
Comentariu ştiinţific
Câmpul de Energie Universală nu este Câmp Electromagnetic, chiar dacă există asemănări între ele. Un CÂMP ELECTROMAGNETIC este produs de o sursă ce conţine sarcini electrice în mişcare. Odată produs, Câmpul Electromagnetic se propagă liber în spaţiu, ca o combinaţie de câmp electric şi magnetic, ce oscilează constant. El se mişcă în spaţiu ca o undă electromagnetică, cu viteza luminii. Lumina vizibilă este o formă a câmpului electromagnetic (numită şi foton), la fel sunt şi undele radio, TV, microundele, radiaţiile X. Un Câmp Electromagnetic nu este parte din materie – masa particulei sale fiind zero în repaus, dar el transportă energie, la distanţe foarte mari. Radiaţia soarelui, ce dă energie pământului şi fiinţelor vii, este un astfel de exemplu al Energiei Electromagnetice.
Lumina, fiind câmp electromagnetic, poate oscila cu diferite frecvenţe. Frecvenţele înalte produc radiaţiile Gama şi razele X, în timp ce frecvenţele joase produc microundele şi undele radio. Conform ecuaţiei lui Einstein E=h, unde h este constanta lui Planck, iareste frecvenţa, o frecvenţă (vibraţie) mai înaltă transportă mai multă energie.
Un CÂMP de ENERGIE UNIVERSALĂ, pe de altă parte, nu este produs de către o sursă, el este chiar Sursa tuturor lucrurilor, fiind compus din „Superstring”-uri, particule mult mai mici decât atomii, decât lumina sau decât orice am perceput cu simţurile noastre, ori în laboratorul de fizică. Câmpul de Energie Universală este sursa luminii, a materiei, a forţelor din Univers, el se materializează în jurul nostru. Deşi este asemănător cu Câmpul Electromagnetic, Câmpul de Energie Universală se mişcă în spaţiu ca o undă, cu oscilaţii constante. El umple tot spaţiul, FĂRĂ NICI O EXCEPŢIE şi transportă energie, Energia Universală, care poate atinge nivele uriaşe şi produce un spectru larg de frecvenţe şi de energii. Vibraţiile joase ale Câmpului transportă energii relativ mai joase decât cele ce sunt transportate de către vibraţiile mai înalte. Vibraţiile ce transportă energii mai înalte pot transfera energie în regiunile cu energii mai joase.
Câmpul de Energie Universală, la un nivel mai de jos al spectrului său energetic, produce materia în Univers, deci vibraţiile mai joase se condensează în universul aparent solid, vizibil simţurilor şi conştiinţei noastre. Corpurile noastre sunt formate din câmp dens, cu vibraţii şi energii joase. Cu toate acestea, la capătul spectrului energetic cu vibraţii mai înalte, Câmpul de Energie Universală rămâne aşa cum este, nu se materializează, deci aproape se păstrează în condiţiile sale originale, ca un câmp liber (omogen), alcătuit din „Superstring”-uri. Acest câmp subtil înconjoară corpurile noastre şi străbate întreg Universul şi este sursa Energiei Universale, ce dă energia vitală corpurilor noastre. Schimbul de energie în acest Unic Câmp Universal Unic, ţine corpurile noastre în viaţă, funcţionând într-un mod sănătos, atât timp cât dezechilibrele energetice sunt evitate. Dezechilibrele energetice sunt de fapt cauza îmbolnăvirilor. Energia Universală este cea care poate aduce vindecarea, dar numai cu acordul nostru.
Cel mai important lucru observat aici, este următorul: conştiinţa noastră (care doreşte sănătatea), corpurile noastre şi sursa ce furnizează sănătatea prin Energia Universală, sunt părţi ale aceluiaşi Unic Câmp Universal. Toate acestea sunt conectate şi totul este Unul.
Câmpul de Energie Universală, cu vibraţiile sale joase, va fi numit Câmp Jos (LF) şi cel cu oscilaţii înalte, Câmp Înalt (HF), ca o prescurtare în textul ce urmează. Atât LF cât şi HF sunt părţi ale spectrului ACELUIAŞI Câmp de Energie Universală, precum notele înalte şi cele joase sunt produse de un singur pian. În timp ce LF dens, construieşte materia la energii joase, mult mai subtilul HF, la energii înalte, furnizează şi hrăneşte corpurile noastre cu energie vitală (ca parte a Energiei Universale). 

1 Response to "Ce este în esenţă fiinţa umană ?"

  1. Anonim Says:
    9 decembrie 2010 la 22:10

    http://www.youtube.com/watch?v=Yp8NkYE6nMc&feature=player_embedded

    Merita sa constientizati si varianta de mai sus.
    O seara buna

Trimiteți un comentariu