PORTILE STELARE -Acum este timpul pentru pace




Strămoşul Arcadian:
Noi suntem Arcadianii. Noi suntem forme mai mult umanoide decât reptiliene. Atunci când umanoizii reptilieni au venit să se reproducă în copiii noştri, noi am plecat şi ne-am refugiat pe Sirius B.
Noi stăm cu Nava noastră Mamă şi călătorim în navete spatiale . În colonia noastră avem cetăţeni, care au pielea de culoare gri ardezie, capete foarte mari conice precum şi braţe şi picioare slabe, lungi. Avem şi unii cu feţele mari în formă de cal, cu ochi mari, migdalaţi. Mai există şi multe alte forme, căci avem o mare diversitate.
Noi călătorim pe orbita Pământului. Călătorim în jurul planetei în tăcere şi nu intervenim. Noi aducem pe navele noastre, date despre modul în care progresează Pământul. Noi suntem Monitori, colectăm datele şi le analizăm. Facem acest lucru pentru a ajuta la formularea unor planuri privind modul în care să ne ocupăm cel mai bine de anumite situaţii. Suntem fizic acolo, pentru a monitoriza ce se întâmplă, şi pentru a raporta computerelor. Noi ajutăm, obţinând date despre faptul dacă “Grupul” este "gata" sau "nu este gata" si daca este timpul să se treacă la etapa următoare. Făcând această Monitorizare, de multe ori suntem în măsură să accelerăm proiectele. Când vedem o creştere şi reacţii pozitive, transmitem datele la calculator. Rezultatul este că calculatorul este în măsură să dezvăluie pasul următor. Noi acţionăm în calitate de observatori, iar cunoaşterea este împărtăşită cu alte persoane implicate, cu delegarea comenzilor şi realizarea Planului Principal.
Noi mergem între Pământ şi Observatorul Tăcut. Noi privin şi înregistrăm totul.
Ashtar:Vreau ca toată lumea să vadă acest aspect al Federaţiei Galactice. Vreau ca toată lumea să ştie că strălucind lumina voastră şi fiind în bucuria voastră, acesta este lucrul cel mai important pe care-l puteţi face chiar acum. Aducând speranţă, este tocmai ceea ce nu vrea întunericul. Avem de gând să stăm în bucuria noastră, ştiind că modificările pe care le căutam, se întâmplă. Fiecare gând şi fiecare acţiune, afectează totul.
Este timpul să înţelegeţi că a existat un război, între Illuminati, pentru a controla Planeta Pământ pentru ei, şi de asemenea şi alte planete. Acesta este motivul pentru care Conştiinţa Colectivă Gaia, a chemat Federaţia Galactică, cu Forţele Secrete având în frunte pe KOS, lucrând şi cu Korton de pe Marte. Planeta avea nevoie de ajutor intergalactic, pentru a depăşi ameninţarea.
Pământul a fost transformat într-un loc în care toate finanţele sunt acoperite de hârtii proaste, iar membrii populaţiei sunt în general sclavi.
Până în 08.08.2009, Annunaki au lucrat mână în mână cu Politicieni şi Bancheri din întreaga lume, precum şi cu Complexul Industrial – Militar – Biomedical, pentru a controla toată lumea.
Acum sunteţi în procesul dizovării acestui Complex. Aceşti Annunaki au încă nave pe orbită în jurul Pământului. Săptămâna trecută, a fost îndepărtată o Navă foarte Mare a ET (Extra Terestrial) negativi.
Aceştia vor continua să existe pe orbita Planetei, dar nu vor mai avea acces să se întoarcă.
Vibraţiile Pământului vor fi 5D, sau mai înalte, iar navele lor nu vor fi în starea vibraţională pentru a pătrunde în câmpul atmosferei. Federaţia Galactica, este cea care a oprit SUA, Germania, Franţa şi Rusia de la depământarea (intreruperea pământării) Porţii Stelare Iraniene. Forţele Internaţionale de pe Pământ, păzesc Porţile Stelare.
Annunaki au avut controlul asupra Porţilor Stelare. Aceştia îşi aduceau şi scoteau, de pe Pământ, Navele lor Mamă, prin aceste Porţi Stelare, cele stabilite iniţial de către Maeştri Constructori. Annunaki au folosit aceste porţi, pentru a călători în alte lumi, precum şi în Pământul Interior. Ei au păstrat facilităţi secrete sub pământ şi au oameni de ştiiţă care lucrau pentru a manipula fiecare aspect al vieţii umane.
Mai există şi alţii, care sunt Oameni Galactici, lucrând în Pentagon şi fiind agenţi dubli. Aceştia se desfăşoară în spatele scenei, sunt pe locurile lor şi aşteaptă semnalul de la KOS şi Federaţia Galactică.
Până la primirea semnalului, ei trebuie să acţioneze ca şi cum ar continua maşina de război. Ei trebuie să facă acest lucru, cu scopul de a-şi menţine poziţia lor de rang, şi să fie în acel loc, pentru a face schimbările pentru Pace, atunci când va fi dat semnalul.
Preşedintele Obama s-a întâlnit cu liderii mondiali ai Lumii 1 şi ai Luminii 2, în cadrul reuniunilor cu uşile închise. Asta este partea lui de pregătire, pentru Pacea Mondială. Liderii au fost informaţi cu privire rolurile lor. În cazul în care nu doresc să participe la Planul Principal, aceştia vor primi bileţelul roz. Ei vor fi scoşi din poziţiile lor şi vor avea parte de măsuri corective, potrivite pentru ei, în instanţa de judecată, iar în unele cazuri, vor fi scoşi de pe Planetă.
Nu numai că ne-am gândit să-i arestăm şi să înlăturăm orice şi pe toţi cei care lucrează cu Annunaki, însă de asemenea, vrem să eliminăm navele Annunaki. Acestea sunt toate, dar sunt împiedicate să folosească Porţile Stelare. Toate au rămas fără locuri de ascundere. Noi am folosit echipaje din toate Naţiunile Stelare din Galaxia locală, iar voi aţi întâlnit astăzi o astfel de echipă. Această Colonie din Arcadia a fost staţionată lângă Sirius B şi lucrează cu echipajele GM, executând supravegherea şi sprijinirea Echipelor delegate, precum şi adunând INTEL (informaţii) pentru a permite avansarea Planului Principal.
Înainte s-au întâmplat mult mai multe lucruri, care nu v-au fost raportate.
În cazul în care Porţle Stelare sunt curăţate, va exista un aflux masiv de Nave. Există un anumit număr din cei care doresc să lucreze în atmosfera Pământului, cu aceste nave renegate, existente încă aici. Toţi ceilalţi Membri ai Naţiunilor Federaţiei Galactice, vor fi liberi să vină, atunci când vom da acces liber Tuturor.
Această zi se apropie cu repeziciune. Vă rugăm să fiţi atenţi, să vă bucuraţi şi să continuaţi să străluciţi Iubirea voastră în timp ce noi terminăm etapele finale din Planul Principal.
Salut!
Ashtar
sursa:Mark and Beth www.GalacticRoundTable.com

5 Response to "PORTILE STELARE -Acum este timpul pentru pace"

  1. Lilu Says:
    2 mai 2010 la 03:49

    Toate postarile acestui blog sunt captivante dar,aceasta, pentru o mama care si-a pierdut unicul fiu acum sapte ani o posibila explicatie a unui vis mai recent.
    L-am visat imbracat de sus pana jos inclusiv culoarea pielii fetei si aura de culoare gri.
    Este posibil oare sa devina Arcanian?
    Multumesc pentru intelegere.

  2. MARIA says:
    2 mai 2010 la 12:02

    Gandeste-te la fiul tau cu iubire si echilibru. El doreste ca tu sa nu suferi si sa-ti continui explorarea pe acest Pamant , atata timp cat iti este dat. El este si va fi intotdeauna langa tine , dar nu vrea sa te vada trista. Simte ca si cum ar fi langa tine , pentru ca este langa tine. Iar visul care l-ai avut nu stiu, poate vrea sa-ti spuna ca este bine , si sa stai linistita, fara sa suferi.

  3. Lilu Says:
    2 mai 2010 la 13:56

    Multumesc din suflet pentru raspuns,dar culoarea gri predominanta m-a determinat sa fac o asociere cu articolul postat.
    O zi, o saptamana inceputa cu mult optimism
    si cu popsibilitatea de a avea parte numai
    de evenimente bune.

  4. Anonim Says:
    7 februarie 2011 la 16:40

    am momente cand vad lumina mult mai "aprinsa" , uneori mi se pare ca vad pe min eo lumina labasra deschis , am vauzt fata unei persoane acoperita de o lumina verde , iar stele le vad f strakucitoare si culoarea schimgata , le vad rosii si marginile albe dar mult mai mari si mai luminoase, as vrea sa stiu ce semnifica culorile astea si dc chiar le vad sau sunt doar in mintea mea din cauza oboselii sau a altor factori

  5. Anonim Says:
    7 februarie 2011 la 16:42

    ma scuza-ti pt scris sunt intr-o graba continua "vad pe mine o lumina albastra"

Trimiteți un comentariu