MOSTENIREA NOASTRA GALACTICA-Nibiru

Elizabeth Trutwin 10 Ianuarie 2010

Salutări, Copii ai lui Ra. Aici este Sekhmet.
Răspunsurile continuă să vină şi sunt multe lucruri de înţeles.
Pe măsură ce Navele se reîntorc, se va reîntoarce şi memoria voastră a Cine Sunteţi. Continuaţi să lucraţi cu această problemă în meditaţiile voastre.
Fiecare dintre voi este un AND Angelic Galactic şi un AND uman.
Noi am mai vorbit despre găsirea AVATARULUI. AVATARUL vostru este o parte din voi, este un hibrid uman şi galactic. Corpul vostru de Lumina este partea voastră Angelică.
Vou sunteţi Umani /Angelici / Galactici.
Există descendenţe sau filiatii Angelice, care fac legătura între grupurile de suflete, sau Sufletul Familiei cu anumite arhetipuri Angelice. În corpurile voastre 5D cristaline, pozitronice şi eterice, aveţi un AND fizic şi un ADN eteric.
ADN-ul eteric vă conectează la Descendenţa Angelică, iar ADN-ul fizic vă conectează cu Descendenţa voastră Uman Hibrid şi filiaţia Galactică. Mostenirea voastră Galactică, este Sămânţa Filiaţiei Extraterestre, căci voi sunteţi în acelaşi timp Pleiadeani, Siriani, Arcturiani sau Andromedani.
Umanul Hibrid poate fi una din sutele de specii, cum ar fi, sphinxul-uman, leul-uman, calul-uman, crocodilul-uman, uliul-uman, ibisul-uman, şacalul-uman, broasca-umană, cobra-umană, scarabul-uman, şoimul-uman, berbecul-uman, vulturul-uman, babuinul-uman, taurul-uman, şopârla-umană, maimuţa-umană, lupul-uman, şi multe altele.
Conexiunile celui de sunteţi ca Umani Angelici / Galactici, sunt cele care definesc natura voastră multidimensională. Într-o dimensiune, voi sunteţi diferiţi de ceea ce sunteţi în alte dimensiuni.
Aceasta înseamnă pur şi simplu, că voi vă proiectaţi fizicalitatea în momentul Acum.
Partea Anngelică din voi are un nume. Fiecare dintre voi ati picat dintr-un anumir Grup Angelic în Sufletul Familiilor. Acestea sunt Zeii Creatori. Fiecare dintre voi are în interior această Scânteie de Divinitate. Pe măsură ce în aceste timpuri, lucrăm pentru a aduce pacea pe Pământ, Îngerii căzuţi părăsesc Pământul din toate Liniile de Timp din trecut şi viitor. Asta este separarea Lumilor. Acesta este sensul Noii Linii de Timp, Terra Nova.
Pentru că aţi venit să vă cunoaşteţii AVATAR-ul, reamintiţi-vă de puterea voastră. Nimeni nu vă poate fraieri să credeţi, că sunteţi mai puţin decât cu adevărat sunteţi. Voi vă reamintiţi de darurile şi de abilităţile pe care le posedaţi. Asta este Suveranitatea, asta este Libertatea.
Lady Liberty şi Lady NESARA lucrează cu alte Zeităţi, pentru a restabili ceea ce v-a fost luat.
Pe măsură ce vă reamintiţi de Scânteia vostră Divină, vă faceţi timp ca să vă regăsi Bucuria, să împărtăşiţi Misiunea voastră şi să începeţi Serviciul Spiritual, la nivel local şi la nivel global. Veţi constata că acum, sunteţi inspiraţi să urmaţi noi căi. În căutarea vostră, atingeţi şi păstraţi bucuria. Petreceţi fiecare moment în bucurie. A avea Abundenţă înseamnă pur şi simplu că începe lucrarea găsirii Bucuriei Voastre. Bucuria voastră începe, dacă n-a început deja. La unii a început. Acesta este sensul vieţii.
Fiecare moment de pe Pământ este un dar. Păstraţi aceste momente pentru a Împărtăşi Iubirea şi pentru a Fi Pacea. Amintiţi-vă cine sunteţi. Î
Pe măsură ce Noul Pământ (Nova Terra) devine o planetă a Păcii, vor fi restaurare Regatele (regnurile), atât cele de sus, cât şi cele de jos. Tărânurile Magice se vor reuni cu noi aici, iar Noii Copii sunt liberi să creeze o Societate Galactică. Invitaţi aceşti UNUL aici. Imaginaţi-i cum se manifestă din inimile vostre.
Toţi aceşti UNUL trăiesc aici, pe Nibiru, la fel ca şi multe dintre Flăcările Gemene ale vostre.
Acum este momentul ca Reuniunile să aibă loc. Noi ne reunim cu Tot Ce Este.
Acum este Timpul pentru Pace.
Mama Sekhmet.
sursa Beth and Mark www.GalacticRoundTable.com

0 Response to "MOSTENIREA NOASTRA GALACTICA-Nibiru"

Trimiteți un comentariu