Sunteţi pregătiţi pentru o legătură cu Universul?



Salutări de Acasă.
Dragii noştri, aţi făcut o mutare importantă când v-aţi implicat în realităţile voastre personale şi aţi trecut prin situaţii dificile, dar sunteţi încă aici. Sunteţi aici, privind în jur, încercând să descoperiţi unde duce următorul pas, încercând să înţelegeţi ce se întâmplă şi ce va face energia voastră în faza următoare. Vă spunem că nici nu vă puteţi imagina aplauzele de pe această parte a vălului, că vă aflaţi încă acolo, pe Pământ. De multe ori aţi avut ocazia să veniţi Acasă. De multe ori aţi avut ocazia să încheiaţi jocul. Dar noi vă spunem că, chiar dacă aţi fi făcut aşa, aţi fi fost întâmpinaţi cu braţele deschise. Însă voi vă aflaţi aici şi întrebaţi "Ce pot face acum? Cum pot să ajut? Cum pot să-mi găsesc pasiunea?" Mulţi dintre voi încă mai credeţi că este egoist să vă gândiţi deja la pasiunea voastră, însă noi vă spunem că atunci când vă descoperiţi pasiunea deveniţi de cel mai înalt folos Universului. Căutaţi această pasiune. Căutaţi pe orice cale puteţi să intraţi şi să creaţi această pasiune, chiar în această zi.
Dragii noştri, de acum înainte, în fiecare zi, va avea loc o integrare a polarităţii, care vă va conduce spre următorul pas în evoluţia voastră. Acest lucru este important dincolo de puterea voastră de înţelegere şi de aceea dorim să vă vorbim în această zi despre: cum puteţi integra polaritatea. Polaritatea este iluzia în care voi v-aţi trăit vieţile voastre. Întotdeauna aţi înţeles că există alb şi negru, sus şi jos, iubire şi teamă, corect şi greşit. Cu toate acestea noi vă spunem că aceasta este pur şi simplu o iluzie a polarităţii, pentru că nu este reală. Singurul lucru care este real este integrarea tuturor elementelor. Nu există nici negru şi nici alb. Toate sunt umbre ale gri-ului. Nu există nici iubire şi nici teamă. Există numai energie, energia de bază pe care voi o numiţi iubire.
Montagne Russe-ul dramelor personale
Pe măsură ce vă echilibraţi laturile voastre feminine şi masculine, vă puteţi adapta la această energie mult mai rapid. Dar în acelaşi timp, există un conflict emoţional, pentru că mulţi dintre voi aţi simţit un stres emoţional în ultimele patru - şase săptămâni. A fost foarte intens. Vă simţiţi de parcă aţi face o călătorie cu trenuleţul Montagne Russe. Iar noi vă spunem, da, chiar faceţi. Secretul acestei plimbări nu constă în a vă ancora şi mai tare de bara de susţinere pentru a vă ţine şi mai strâns, ci constă în a învăţa cum să vă bucuraţi de călătorie. Constă în a învăţa să vă bucuraţi atunci când treceţi peste hopul următor, constă în a învăţa să acceptaţi toate oportunităţile. În perioada săptămânilor şi lunilor ce vor urma, cea mai uşoară cale de a vă acomoda la această călătorie cu trenuleţul, mai importantă decât orice altceva, este să vă uşuraţi povara.
V-am vorbit despre acest lucru ultima dată şi v-am rugat să vă uitaţi cu atenţie la dramele voastre personale, pentru că acestea deţin cheile poverii pe care o căraţi cu voi. Dramele voastre personale sunt acea parte din voi pe care vă place s-o jucaţi. Acum noi folosim cuvântul dramă altfel decât îl înţeleg cei mai mulţi dintre voi. Mulţi credeţi că drama este ceva oribil şi spuneţi "Nu avem nevoie de drame în vieţile noastre". Dar noi vă spunem că oamenii sunt foarte atraşi spre dramă. Şi de ce nu aţi fi atraşi spre dramă, atâta vreme cât vă jucaţi Jocul de-a v-aţi ascunselea? Vă aflaţi pe marea scenă. Tot ce vă cerem este să înţelegeţi că dramele pot fi schimbate, iar voi puteţi schimba drama cu una aleasă de voi, aceasta fiind cea mai importantă parte. Şi în această perioadă aveţi ocazii de a vă uşura povara. Pentru că veţi înţelege că, pe măsură ce luaţi o curbă în această călătorie cu trenuleţul pe care voi o numiţi viaţă, pe măsură ce treceţi peste urcuşuri şi coborâşuri, este de fapt masa fizică cea care creează exaltarea ce vă declanşează emoţiile. Astfel că, dacă găsiţi o modalitate de a uşura această masă, călătoria poate fi atunci mult mai confortabilă. Aşa că, acum vă rugăm, să priviţi fără şovăire la toate dramele voastre. Priviţi la toate lucrurile care se repetă tot mereu în viaţa voastră şi vedeţi care dintre acestea vă sunt de folos şi care nu. Pentru că acum aveţi posibilitate de a vă uşura povara, ca niciodată până acum. Acesta poate fi un timp în care să deveniţi responsabili ca şi creatori ce sunteţi, pentru că voi nu sunteţi responsabili doar pentru realitatea voastră, voi sunteţi, totodată, cei care determinaţi energia din jurul vostru, care ajută la crearea realităţii celorlalţi. Nu sunteţi singuri. Sunteţi o parte a unui întreg mult mai mare. Sunteţi parte a Conştiinţei Unitare şi pentru că fiecare este legat de toţi ceilalţi, orice gând pe care l-aţi gândit vreodată va fi simţit de toţi ceilalţi de pe planetă, la un moment dat, deoarece gândul intră în Mintea Subconştientă Universală şi se răspândeşte în întreaga Energie Universală. De aceea sunteţi stresaţi emoţional, pentru că interceptaţi această energie, uneori mult prea intens. Vă ţineţi atât de strâns de bara de susţinere, încât devine dificil. Nu este nevoie să fie dificil, dragii noştri.
Adevărurile înalte susţin vibraţiile înalte
V-am spus de mai multe ori că, pe măsură ce avansaţi de la un nivel la altul, sunt momente când veţi simţi suferinţa. Sunteţi conştienţi de acest lucru. Dar, luaţi aminte, dragii noştri, suferinţa este o experienţă opţională. Nu trebuie să rămâneţi prinşi într-o dramă care duce la repetarea acestei suferinţe, tot mereu. Eliberând această parte a dramei voastre, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteţi face ca să integraţi polaritatea. Acesta este echilibrul energiilor feminine şi masculine, care vă sunt atât de folositoare pe măsură ce atingeţi următorul stadiu de viaţă. Acesta este lucrul pe care îl puteţi face, mai presus de orice, şi care vă poate face viaţa mai confortabilă şi vă permite să intraţi mai uşor în pasiunea voastră. Ştiţi că există dogme care vă împiedică să progresaţi spre creaţii noi, dar voi aţi devenit foarte buni în ceea ce priveşte re-evaluarea dogmelor. Pe măsură ce vă ridicaţi vibraţia, se întâmplă anumite lucruri şi unul dintre ele este acela că tindeţi spre adevăruri mai înalte, care să vă susţină vibraţia înaltă. Pe măsură ce faceţi acest lucru, începeţi să alegeţi. Vă creaţi propria realitate chiar înainte să atingeţi pământul cu piciorul şi chiar înainte ca piciorul vostru să facă următorul pas, voi creaţi drumul înaintea voastră. Este minunat să privim din această parte a vălului. Dacă aţi şti cât de capabili sunteţi, aţi schimba totul în ceea ce priveşte modul vostru de a realiza lucrurile. Însă, ca să jucaţi Jocul în armonie, este necesar un decalaj de timp. Este necesar ca voi să nu vă vedeţi propriile creaţii, în fiecare moment. Şi pentru ca aceasta să se poată realiza, este foarte firesc ca voi să vă lăsaţi prinşi în dramele personale. De-abia atunci acestea redevin creaţiile voastre, mereu şi mereu. Problema este însă că voi nu credeţi că este creaţia voastră. Voi nu vedeţi că sunteţi proprii creatori ai realităţii voastre. Voi nu înţelegeţi şi de aceea credeţi că ceva vi se întâmplă şi atunci vă chemaţi prietenii, vă chemaţi vecinii, spunând "De ce energiile sunt atât de dificile acum?" O, dar chiar sunt? Faptul că voi doriţi să creaţi dramă, creează de fapt realitatea voastră? Da! A nu crea dramă este uşor de zis, dar greu de făcut. Dar ceea ce vă oferim noi acum, nu este să despicăm firul în patru pentru ca voi să înţelegeţi fiecare bucăţică, pentru că nu aceasta este important. Cel mai important lucru este să ştiţi că sunteţi responsabili şi că în orice moment, dacă nu sunteţi fericiţi cu realitatea voastră, puteţi alege din nou. Este chiar integrarea spiritul din interiorul fiecăruia cea care vă ajută să integraţi polaritatea în interiorul vostru şi chiar acest lucru se întâmplă acum. Se schimbă foarte rapid.
Schimbările bune legate de Moartea Spectrală
Este în natura umană să priviţi la modelele din viaţa voastră şi să încercaţi să descoperiţi modalităţi de a vă schimba, pe măsură ce vă aşteptaţi la modificări de 180 de grade. Vă spuneţi "Cum aş putea să schimb aceasta? Cum aş putea să schimb energia? Cum aş putea să schimb totul în viaţa mea?" În felul acesta, mulţi dintre voi aţi trecut prin experienţa Morţii Spectrale. Acestea sunt oportunităţi în care aţi avut şansa să părăsiţi planeta. Acestea au fost punctele voastre de ieşire. Şi când priviţi înapoi spre aceste experienţe veţi vedea că ele v-au oferit şansa să vă întoarceţi cu 90 de grade şi să vă schimbaţi realitatea foarte rapid. Da, dragii noştri, aveţi această ocazie. Şi priviţi înapoi şi realizaţi ce uşor şi ce plăcut a fost, cu toate că atunci vi s-a părut foarte dificil. Atunci vi s-a părut atât de stresant. Toată lumea credea că aţi înnebunit. Toţi prietenii se întrebau ce se întâmplă cu persoana pe care o ştiau ei şi pe care o îndrăgeau. Partea comică este că, după ce aţi făcut exact ce trebuia să faceţi, mulţi dintre aceşti oameni nu vă mai sunt prieteni. Pur şi simplu ei s-au îndreptat spre o altă realitate foarte apropiată de a voastră, dar care nu se mai intersectează cu a voastră, în mod regulat. Sunteţi o persoană schimbată. Sunteţi diferit.
Întreaga voastră energie s-a schimbat, pentru că aţi sărit de la un nivel vibraţional la următorul. Aha, dar nu este numai atât, pentru că nu săriţi un singur nivel vibraţional, ci săriţi opt deodată şi asta este exact ceea ce aţi făcut. Aţi creat posibilitatea să săriţi brusc opt nivele. Asta s-a întâmplat. Iar acum încercaţi să priviţi în jur, să vă redresaţi şi să funcţionaţi în aceeaşi lume, aşa cum aţi făcut şi înainte. Dar nu mai sunteţi aceeaşi persoană şi din această cauză nu vă mai puteţi recunoaşte pe voi înşivă, nu o mai simţiţi ca înainte şi de aceea este atât de intensă emoţional.
Vă rugăm să vă amintiţi că voi aţi cerut să fiţi aici, acum. Mulţi dintre voi sunteţi tămăduitori autohtoni, care insistă să fie în fruntea clasei. Voi sunteţi cei care insistaţi să ieşiţi primii pe uşă, ca să o puteţi ţine deschisă pentru ceilalţi. Voi sunteţi cei mai mari tămăduitori, pentru că voi aţi creat posibilitatea ca planeta Pământ să facă acest pas, prin dedicaţia şi prin intenţia voastră focalizată. Meritaţi toate aplauzele, dragii noştri. Nici n-aveţi idee ce aţi realizat. Dar creând această posibilitate pentru voi, de a fi primii ţinând uşa deschisă pentru ceilalţi, aţi creat de fapt pentru voi o plimbare cu trenuleţul Montagne Russe. Aşa că realizaţi că esenţa întregului proces este să învăţaţi să vă bucuraţi de această plimbare. Aceasta este ceea ce noi numim "ancorarea miracolului".
Atingerea îngerului
V-am vorbit de mai multe ori despre ancorare/ împământare, dar, haideţi să vorbim despre ea din nou. Există un canal care trece prin corpul vostru. Se întinde din vârful capului vostru, în faţa şirei spinării şi sfârşeşte în Pământ. Cea mai mare întrebuinţare a acestui canal, adevăratul vostru scop pe Pământ, este să luaţi lucrurile din eter şi să le treceţi prin acest canal, aducându-le pe Pământ. Acesta este procesul creaţiei din perspectiva umană. Acum, imaginaţi-vă că aceste lucruri care există pe tărâmul eteric, nu au substanţă. Când aduceţi aceste lucruri pe Pământ, prin acest canal, le daţi substanţă. Astfel că, probabil, puteţi înţelege că baza miracolului constă de fapt în a lua lucrurile fără substanţă şi a le da substanţă.
Sunteţi fiinţe infinite în forme fizice finite. Spiritul vostru este infinit şi voi ştiţi asta, dar vă rugăm să înţelegeţi că adevăratul vostru dar şi adevărata voastră frumuseţe este aceea că trupurile voastre sunt finite. Ele există fizic, au un început şi un sfârşit şi au substanţă. Noi vă spunem că, deşi mulţi dintre voi vă uşuraţi povara şi în zona corpului fizic, totuşi corpul fizic este frumos dincolo de orice descriere. Este o manifestare a spiritului în formă fizică, ce poate face lucruri pe care spiritul singur nu le poate face. Aşa că vă rugăm să înţelegeţi că aveţi aceste daruri pe care nici noi, cei din tărâmul îngerilor nu le avem. Tot ce vă rugăm să faceţi este să folosiţi aceste daruri în scopurile cele mai înalte, să vă găsiţi pasiunea şi să descoperiţi modalităţi prin care să lucraţi cu această energie.
Prin intermediul integrării polarităţii veţi păşi în tărâmul îngerilor. În felul acesta veţi ascensiona. Nu, nu înseamnă să lăsaţi în urmă corpul. Nu înseamnă să abandonaţi forma fizică şi să pătrundeţi direct în ceea ce voi numiţi Corpul Luminat. V-aţi dat seama că aceasta este direcţia în care mergeţi, dar dacă săriţi direct acolo, mâine, Jocul va înceta. Nu veţi fi în stare să dobândiţi următoarele nivele de definiţie spre care vă îndreptaţi acum. Deci, aveţi daruri, oameni buni. Aveţi cel mai frumos talent de a vă mângâia unul pe altul, nu numai prin cuvinte, nu numai prin iubire, dar chiar şi prin mângâierea fizică. Având posibilitatea să întindeţi mâna şi să-l luaţi de mână pe celălalt, reprezintă o parte importantă a comunicării dintre oameni. Să-l mângâi pe celălalt pe spate, la chakra inimii, cu Atingerea unui Înger este un lucru magic, iar voi aveţi această posibilitate. Noi nu.
Canalul energetic este centrul emoţiilor voastre
Înţelegeţi că eterul este aici, deasupra. Nu are masă, nici substanţă, nici formă fizică. Ca să aduceţi lucrurile din eter prin acest canal şi să le daţi formă înseamnă creaţie. Aducând lucruri eterice prin intermediul canalului energetic, înseamnă a pune substanţă în ele. Acum, canalul are un rol interesant, el cuprinde spaţiul gol dintre sinea spirituală infinită şi cea fizică, finită. Trebuie să completeze acest spaţiu gol şi trebuie să existe simultan atât în eter cât şi în material. Singura modalitate de a face acest lucru este prin intermediul energiei. Deţine un loc energetic în fiinţa voastră şi aici se află legătura. Haideţi să spunem pentru moment, că această parte eterică este sinele vostru superior, iar cea joasă reprezintă sinele vostru inferior sau corpul fizic. Este uşor de văzut că există un punct de legătură între sinele superior şi sinele inferior. Trebuie să existe ceva care să cuprindă spaţiul gol dintre amândouă. Acesta este chiar canalul energetic şi acest canal este şi centrul emoţiilor voastre. Realitatea este că acest canal reprezintă expresia emoţională a naturii umane. De aceea, orice schimbare de vibraţie, indiferent dacă este a sinelui superior sau a celui inferior, va declanşa emoţie. În ultimele luni v-aţi schimbat întreaga structură. A fost important pentru voi să faceţi acest lucru. Dar acum vă spunem că aceste schimbări sunt mai presus de puterea voastră de înţelegere. Mulţi dintre voi aţi ştiut că aduceţi lucrurile din eter prin acest canal şi le manifestaţi în realitatea voastră. Un mod uşor de a descrie acest lucru este prin simpla înţelegere că orice lucru creat de om a început mai întâi sub formă de gând. O formă gând există în eter şi nu are substanţă. Când o aduceţi prin acest canal, creaţi ceva care are substanţă şi masă.
Acum vă rugăm să înţelegeţi că amprentele energetice reprezintă experienţele voastre umane, care îşi lasă amprenta energetică asupra voastră. Aceste experienţe rămân imprimate şi sunt purtate de-a lungul vieţii în afara canalului energetic. Astfel că, atunci când trăiţi experienţe de viaţă care vă ajută să înţelegeţi lecţiile primare de viaţă, acestea sunt imprimate în afara canalului energetic. Când vă aflaţi în mijlocul unui contract important, pe care l-aţi creat în primul stadiu al vieţii, acesta vă ajută să înţelegeţi lecţia primară a vieţii. Se manifestă câteodată printr-o experienţă trăită, iar dacă această experienţă este negativă prin natura ei, o veţi purta întreaga viaţă ca pe o amprentă energetică situată în afara canalului. Vă rugăm să înţelegeţi că voi mutaţi energie prin intermediul acestui canal, în fiecare secundă, a fiecărei zi. Acum, imaginaţi-vă că, pe neaşteptate, deţineţi o amprentă energetică ce este imprimată în afara canalului. Este ca şi atunci când călcaţi pe furtunul din grădină, deoarece opreşte curgerea energiei prin canal. Şi de fiecare dată când împingeţi această energie, vă doare. Şi cum canalul energetic este centrul corpului emoţional, simţiţi aceasta în emoţiile voastre.
In trecut aţi rezolvat aceste situaţii în diferite feluri. Mulţi dintre voi pur şi simplu nu vreţi să le acceptaţi şi priviţi în altă parte. Puteţi alege ca să nu treceţi energie prin acest canal şi chiar puteţi crea mici canale magice, care vin pe din afară şi poartă energia pe o cale lăturalnică, doar ca voi să nu aveţi de-a face cu toate acestea. Alţii în schimb, curajoşi, fac pasul acesta şi fac tot ce este necesar ca să se vindece. Acesta este darul. Aceasta este opera celor mai mari creatori. Aici v-aţi descurcat extraordinar de bine. Aveţi idee cine sunteţi şi ce aţi realizat? Când vă treziţi singuri, plângând în camera voastră, gândindu-vă că sunteţi singur şi că nimănui nu-i pasă de voi, realizaţi că toţi îngerii din ceruri se uită la voi şi vă aplaudă? Aveţi idee că toţi vă mângâie pe spate, la chakra inimii, cu Mângâierea de Înger? De obicei voi nu realizaţi acest lucru. Este mult mai dificil să priviţi dincolo de văl, atunci când trăiţi experienţele voastre personale. Dar, dacă înţelegeţi că acest proces legat de canalul energetic, va declanşa o stare emoţională, atunci o veţi primi cu braţele deschise. Voi căutaţi modalităţi de a face acest proces mai uşor. Împărtăşiţi şi celorlalţi cum aţi reuşit să o faceţi, pentru ca ei, la rândul lor să treacă mai uşor prin aceste experienţe. Aici se află magia. Aşa vă descoperiţi pasiunea. Aşa descoperiţi lucrurile pe care le îndrăgiţi şi pe care aţi venit să le faceţi. Aceasta este datoria voastră, acum.
Ancorarea miracolului
Timpul ce vine va crea posibilitatea de integrare a polarităţii în viaţa voastră. Situaţii noi se vor ivi ca din senin şi voi vă veţi întreba ce se întâmplă. Dacă pur şi simplu veţi privi ambele faţete şi veţi întreba "Sunt în dualitate? Sunt în polaritate conştientă? Şi cum pot integra ambele laturi într-una singură?" atunci acest timp va fi cu adevărat puternic. Energia s-a pus în mişcare, pentru că deja au început schimbările în Cosmos şi pe Pământ. Acum, voi integraţi toate aceste schimbări în interiorul vostru. Toate aceste lucruri ancorează miracolul ce are loc acum. Dacă miracolul s-ar produce în cosmos, iar voi aţi experimenta din nou Convergenţa Armonică şi nici unul dintre voi nu s-ar deranja să ancoreze energia, nu s-ar mai întâmpla nimic. Voi sunteţi magicienii, dragii noştri. Voi sunteţi cei care creaţi Acasă, unde vă aflaţi acum. Fiecare dintre voi aveţi acum posibilitatea să luaţi şi să ancoraţi această informaţie şi să aduceţi toată această minunată energie prin canalul energetic, în viaţa voastră.
O, da, emoţiile voastre vor fi declanşate, să fiţi siguri de asta. O parte dintre voi veţi fi foarte speriaţi. Alţii veţi fi foarte îngrijoraţi. Altora vi se va pare că nu aveţi nici un sprijin. Alţii se vor simţi complet singuri. Iar noi vă spunem să faceţi tot ce puteţi şi să priviţi onest dramele din viaţa voastră. Analizaţi cu sinceritate şi încercaţi să găsiţi modalităţi de uşurare a încărcăturii voastre emoţionale şi fizice, pentru că acum aceste oportunităţi vor apărea mult mai rapid. Ceea ce s-a întâmplat de fapt este că, pe măsură ce aţi înaintat în viaţa voastră, aţi descoperit metode de a conduce energia prin intermediul canalului energetic, fără amărăciune şi dificultăţi emoţionale. În felul acesta aţi vindecat amprentele voastre energetice. Ceea ce este interesant în legătură cu aceste amprente emoţionale este că, dacă faceţi aşa, vindecarea merge înainte şi înapoi în timp. Nu vă vindecaţi numai pe voi înşivă, ci şi pe tatăl vostru şi pe bunicul vostru, cum la fel de bine îi vindecaţi şi pe fiii şi pe fiicele voastre. Dar partea frumoasă a acestui proces este că atunci când treceţi energia prin canalul energetic, în acest punct, nu vă mai doare. Nu mai este nici o restricţie în acel punct. Întotdeauna va declanşa o tresărire uşoară, deoarece chiar şi atunci când vă vindecaţi o rană fizică, întotdeauna va rămâne o cicatrice. Vă rugăm să nu priviţi această cicatrice ca pe ceva dificil. Înţelegeţi că această cicatrice este re-amintirea experienţei şi darul care vă este oferit ca să-l păstraţi.
Saltul peste multe nivele vibraţionale întinde canalul energetic
Dar acum, se întâmplă ceva magic, deoarece voi săriţi mai multe nivele de vibraţie deodată. Şi pe măsură ce faceţi aceste salturi uriaşe peste nivelele de vibraţie, pe măsură ce treceţi prin multe nivele simultan, canalul energetic începe să transporte mult mai multă energie decât a transportat înainte. Este necesar ca acest canal să se întindă şi chiar aşa şi face, drept pentru care începeţi să simţiţi această cicatrice, deoarece ea nu se întinde în aceeaşi măsură în care se întinde structura voastră. Din când în când ies la iveală multe dintre vechile probleme pe care le credeaţi rezolvate. "Da, am promis să fiu Lucrător în Lumină. Da, am înflorit în această energie... atunci de ce revin toate problemele? De ce trebuie să am de-a face cu ele din nou? O, dragii noştri, ştiţi voi cine sunteţi? Înţelegeţi voi magia care se petrece?
Deschiderea pentru a face channel
Vă spunem că nu vă mai trebuiesc ani de zile de terapie pentru aceasta. Nu vă mai trebuie aceeaşi energie care a fost necesară în trecut, pentru a putea circula liniştit energia prin fiinţa voastră. Acum este altfel. Acum, voi sunteţi aceia care aveţi posibilitatea să creaţi şi să integraţi această polaritate conştientă, pentru că aceasta va schimba chiar canalul energetic. Legătura dintre sinele superior şi cel inferior se accelerează. Tot mai mulţi dintre voi începeţi să faceţi channel, începeţi să vă conectaţi la sinele superior, pentru a aduce informaţii prin intermediul propriei voastre intuiţii. Şi aceasta va continua să se întâmple, datorită întinderii acestui canal energetic. Astfel că, atunci când vă confruntaţi cu aceste vechi situaţii, când aveţi de-a face cu probleme pe care le-aţi crezut deja rezolvate, când aveţi posibilitatea să vă întoarceţi şi să reanalizaţi cicatricea, primiţi oportunitatea cu braţele deschise. Vă rugăm să o priviţi ca pe o ocazie care vă poate avansa pe toţi la nivelul următor. Vă aflaţi aici în formă fizică. Sunteţi cele mai frumoase fiinţe capabile să danseze în densitate, ca o familie spirituală. Ţineţi-vă de mâini. Ajutaţi-vă unul pe altul. Descoperiţi metode ca să faceţi să-i fie mai uşor celuilalt şi ajutaţi-vă pe voi înşivă, punându-vă pe voi pe primul loc şi atunci veţi începe să integraţi polaritatea foarte repede.
În perioada ce va urma, mulţi dintre voi vor avea posibilitatea să-şi schimbe stilul de viaţă. Alţii se vor schimba fizic. Alţii vor schimba relaţiile cu Pământul însuşi, schimbându-şi legătura cu structura magnetică a Pământului şi chiar cu gravitaţia. Vă rugăm să înţelegeţi, dragii noştri, că pe măsură ce experimentaţi aceste stări, ele vor părea foarte fireşti la început. Dar ele vor declanşa un set întreg de emoţii, iar dacă voi veţi primi aceste emoţii cu braţele deschise şi veţi înţelege că ele nu vă trag înapoi, vă va fi mai uşor să mergeţi mai departe. Aceasta este o posibilitate pentru voi de a avansa mult mai mult ca înainte. Îmbrăţişaţi-o. Ah, ştim că sunt probleme legate de acest proces. Dacă a fi om ar fi uşor, toţi ar face asta. Să ştiţi că multe din aceste emoţii vor apărea, ţintind spre cei din jur, chiar dacă nu este în intenţia voastră. Folosiţi-vă puterea de comunicare şi explicaţi celor din jur ce se întâmplă. Înţelegeţi şi ascultaţi sinele vostru, pentru că veţi vedea multe oportunităţi ce vor apărea în calea voastră.
Legătura cosmică DSL
Miracolul de a vă putea conecta cu sinele vostru superior este mai puternic acum decât a fost vreodată. Acum veţi asista la o serie de evenimente, care deschid uşa pentru alte evenimente, de o amploare şi mai mare. Acum, conexiunea dintre sinele superior şi cel inferior, vă va pune în legătură directă cu Energia Universală. Ca să vă imaginaţi cum funcţionează, uitaţi-vă la computerele voastre - deoarece Păstrătorul priveşte lucrurile în această manieră, vom face o analogie similară - pentru că foarte mulţi dintre voi au computere şi vă delectaţi cu ele. După care, vine o zi când realizaţi că puteţi avea o conexiune mai rapidă. Folosind această analogie, tocmai aţi trecut de la un modem de 14,4 la o conexiune rapidă DSL. Pentru că aceasta este conexiunea voastră la sinele superior. Noua conexiune vă este disponibilă. Cum o veţi folosi de acum încolo, depinde de voi.
Aveţi legătura cosmică, ce se realizează prin sinele vostru superior şi primul lucru care se va întâmpla este că energiile emoţionale se vor extinde, pe măsură ce se deschide canalul energetic. Veţi simţi lucrul acesta în săptămânile şi lunile următoare, chiar mai mult decât aţi simţit până acum. Vă aflaţi chiar în centru şi vestea bună este că încă mai sunteţi aici. A, da, dragii noştri, vă aflaţi chiar în partea de sus a trenuleţului rusesc. Nu vă ancoraţi şi mai tare de bara de susţinere, doar relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de călătorie, pentru că noi vom avea grijă de voi. Nu puteţi cădea chiar dacă încercaţi. Şi cu toate acestea unii dintre voi încearcă destul de tare. Dar să ştiţi că ceea ce se întâmplă, nu vi se întâmplă numai vouă, nu este simţit doar de voi. De fapt voi deschideţi uşa pentru toţi ceilalţi care urmează şi pe măsură ce fiecare dintre voi lucrează conştient la integrarea sinelui superior, la integrarea acestei părţi în interiorul vostru şi la integrarea părţilor masculine şi feminine prezente în voi, veţi permite energiei să curgă. Veţi vedea legătura tuturor lucrurilor foarte curând, pentru că acest canal devine din ce în ce mai larg. Legătura devine mai scurtă, iar distanţa dintre sinele superior şi sinele inferior se diminuează. Se petrece foarte repede. Aşa că, găsiţi modalităţi de a o folosi. Ancoraţi miracolul, chiar dacă miracolul este aici sus, în eter. Dacă voi nu îl aduceţi în mod intenţionat, prin acest canal energetic, pentru a-i da substanţă, el va rămâne în eter.
Oh, da. Mulţi dintre voi ascultaţi aceste mesaje channel, aşa cum le numeşte Păstrătorul, mulţi dintre voi citesc cărţile şi spun: ,,Aş vrea ca Grupul să fie lângă umărul meu. Aş vrea să pot vorbi cu ghizii mei, exact aşa". Dar nici nu vă daţi seama cât de aproape sunteţi în realitate. Nu aveţi idee că noi suntem chiar lângă voi. Cu toţii aveţi aceste legături şi chiar dacă mulţi dintre voi nu veţi face channel de la Grup, aşa cum ne numeşte Păstrătorul, fiecare dintre voi are legături cu Energia Universală. Aceasta este matricea care trece prin toate lucrurile şi când interceptaţi această energie, veţi aduce propria voastră combinaţie magică. Când vă conectaţi la această energie, fiecare dintre voi veţi aduce o altă formă a adevărului. Dar dacă nu vă veţi conecta la această energie, chiar dacă aceasta există şi aşteaptă ca voi să o interceptaţi, ea va dispărea treptat. Să ştiţi că voi sunteţi magicienii, dragii noştri, voi sunteţi aceia care puteţi să vă întindeţi şi să apucaţi această energie şi să o manifestaţi în viata voastră. Dar dacă nu vă veţi întinde să o apucaţi, ea va dispărea. Descoperiţi o modalitate de a o aduce prin canalul energetic. Găsiţi o modalitate, chiar dacă aceasta vă produce restricţii, chiar dacă aceasta cauzează unele schimbări emoţionale pentru voi, faceţi-o cu toată inima. Cu curaj. Şi permiteţi-vă să treceţi la următorul nivel, pentru că noi suntem aici şi vă aşteptăm cu cel mai mare drag, cum nici nu vă imaginaţi.
Magia se află în interiorul vostru. Miracolul este aici, aşteptând în eter, doar la o întindere distanţă. Şi acum realizaţi că aveţi o scară chiar în faţa voastră. Urcaţi. Aduceţi miracolul din eter şi materializaţi-l. Îndrăzniţi să creaţi cea mai minunată realitate pentru voi şi bucuraţi-vă de ea. Îndrăzniţi să creaţi lucruri în viaţa voastră, care vă oferă o realitate mai bună şi o existenţă mai înaltă pe planeta voastră, pentru că numai atunci când vă puneţi pe voi înşivă pe primul loc veţi obţine o integrare totală a polarităţii. Plasându-vă în această energie va permite ca toate lucrurile să se echilibreze uşor şi magic. Săptămânile ce vor urma vor fi esenţa, dragii noştri. Da, poate fi stresant, dar, de asemenea, poate fi plăcut, dincolo de orice imaginaţie. Aţi intrat într-un timp al celebrării. Vă rugăm să ieşiţi din dramele voastre, să priviţi la perspectivele mai înalte din viaţa voastră, să alegeţi cu grijă dramele care permiteţi să se desfăşoare şi pe cele pe care le eliberaţi. Uşuraţi-vă povara acum, când porniţi pe panta uşoară a cursei. În loc să vă ancoraţi şi mai strâns şi în loc să vă pregătiţi pentru cea mai dificilă călătorie a vieţii voastre, mai bine găsiţi modalităţi să vă bucuraţi de ea; imaginaţi-vă cum le veţi spune prietenilor voştri, vecinilor şi copiilor voştri ce experienţă extraordinară aţi avut în această călătorie. Voi sunteţi magicienii Tablei de Joc. Voi sunteţi cei mai minunaţi îngeri care au existat vreodată şi vă deplasaţi cu viteza iubirii, acum. Lăsaţi ca aceasta să se întâmple. Împărtăşiţi-vi-o vouă şi celorlalţi. Deschideţi uşa, dar treceţi voi mai întâi şi după aceea ţineţi uşa deschisă şi pentru ceilalţi, pentru că atunci are loc magia.
Dragii noştri, dacă am putea să tragem vălul deoparte, chiar şi pentru puţin timp, ca să vă arătam magicul din voi, am face-o. Problema este că dacă am face acest lucru, voi toţi aţi veni Acasă, însă nu acesta este planul pe care vi l-aţi propus. Aşa că, în schimb, vă vom mângâia chakra inimii cu mângâierea unui Înger, vă vom mângâia din când în când ca să vă re-amintim şi vă vom transmite aceste re-amintiri de Acasă. Nu vi le transmitem ca voi să urmaţi absolut fiecare cuvânt, ci doar ca să vă re-amintim de unde veniţi şi încotro vă îndreptaţi. Voi creaţi Acasă pe partea voastră a vălului. Aceasta a fost posibil datorită magicului care sunteţi voi şi a canalului energetic pe care îl purtaţi, aşa că primiţi-l cu braţele deschise. Acum este momentul. Aveţi datoria să vă descoperiţi pasiunea, chiar dacă numai pentru puţin timp, pentru că în felul acesta cele mai uşoare transformări ale voastre vor începe. Sunteţi magici, dincolo de orice înţelegere a voastră şi când vă vom aduce Acasă, vă vom îmbrăţişa îndelung şi vă vom aduce înapoi în familie.
V-am vorbit în această zi cu cea mai mare onoare. V-aţi adunat în faţa noastră pentru a asculta cuvintele care să vă ajute să vă re-amintiţi de energia de Acasă, să vă ajute să vă re-amintiţi cine sunteţi, dar voi nu ştiţi că şi noi ne adunăm. Pentru că noi ne adunăm ca să privim la magicienii Tablei de Joc. Voi nu schimbaţi numai realitatea voastră, voi schimbaţi realitatea din toate nivelele dimensionale, odată. Folosiţi-vă de puterea voastră. Să nu vă fie teamă de greşeli. Să faceţi o mulţime de greşeli, dar bune, pentru că atunci veţi înţelege că nu există greşeli. Luaţi iniţiativă. Folosiţi-vă de puterea voastră şi creaţi chiar în această zi. Cu deosebită onoare vă rugăm să vă trataţi unii pe alţii cu respect, să aveţi grijă unii de alţii şi să vă jucaţi frumos împreună.



Grupul
SURSA http://www.Lightworker.com/beacons/




1 Response to "Sunteţi pregătiţi pentru o legătură cu Universul?"

  1. alex says:
    22 august 2012 la 15:28

    nu cred ca lumea e pregatita

Trimiteți un comentariu