Ce inseamna Ascensiunea - Tom kenyon



Corpul vostru energetic subtil, denumit KA de vechii egipteni şi numit corpul eteric de yoghini, este foarte sensibil şi afectat de plasma solară. O creştere în curgerea şi calitatea emisiilor solare, creşte viteza de vibraţie a corpului KA. Aceasta este o oportunitate foarte utilă şi de bun augur pentru cei ce participă în mod conştient la procesul lor de ascensiune. Să fim precişi în ceea ce numim ascensiune, deoarece acest cuvânt are multe conotaţii diferite şi multe moduri de interpretare.
Prin ascensiune noi înţelegem o mişcare ascensionala în conştiinţă. Nu vă „duceţi” nicăieri. Nu „plecaţi” nicăieri. Dar perspectiva, percepţia voastră este radical modificată. Începeţi să vedeţi prin maya, sau iluzia acestei lumii, care este creată prin mişcarea particulelor subatomice într-o configuraţie a ceea ce voi numiţi materie. Prin procesul de ascensiune vă daţi seama că sunteţi creatorii experienţei voastre a ceea ce voi numiţi „lumea”. Nu înseamnă că părăsiţi această lume, dar înseamnă că aţi transcens-o, în timp ce sunteţi încă o parte din ea, deoarece vedeţi prin modul de percepţie că viaţa este un film pe care voi îl proiectaţi.
S-ar putea spune că sunteţi la o răspântie. Pe măsură ce emisiile solare intră în magnetosferă, corpurile KA ale tuturor fiinţelor umane vor creşte în vibraţie. Dar pentru unii, aceasta va duce la dereglări şi disoluţie, în timp ce pentru alţii va duce la ascensiune – o mişcare ascendentă în conştiinţă.
Acest mesaj este pentru acele persoane care au ales spirala ascendentă. Încercarea voastră în aceste timpuri este de a permite ca activarea corpului vostru KA să vă mişte pe o spirală ascendentă, chiar dacă mulţi din jurul vostru par că se mişca pe o spirală descendentă. Este în esenţă o chestiune de vibraţie, întrepătrunsă cu aşteptare şi credinţă. Unirea acestor trei dă naştere impulsului creator pentru un nou destin.
Ce vrem să spunem prin asta?

E nevoie de o energie enormă pentru a transcende sau transmuta o condiţie negativă sau o limitare care a fost impusă asupra cuiva. Aţi fost cu toţii hipnotizaţi în a vedea realitatea ca fixă, închistată, limitatoare şi nu prea departe de detenţie. Când cineva vede prin minciuni şi manipulări, vechea lume nu mai pare la fel şi totuşi percepţia minciunilor nu îl eliberează pe om de ele. Minciunile au o viaţă a lor şi o tendinţă de a continua. E nevoie de energie nouă – o viteza de vibraţie crescută – pentru a depăşi letargia şi inerţia care sunt proprii limitărilor voastre culturale. Acesta este darul emisiilor solare – plasma solară care curge şi va curge în cantităţi mai mari în magnetosfera voastră – pentru că ele vor creşte viteza de vibraţie a corpului vostru KA.
Iată punctul de cotitură al destinului vostru. Pentru aceia dintre voi care acceptă, sau cel puţin încep să vadă prin minciuna limitelor care v-au fost impuse şi care au făcut o alegere de a se mişca ascendent în procesul de ascensiune, această activare a corpului KA este un miracol minunat, splendid, pentru că viaţa voastră va fi binecuvântată cu puterea de a transcende propriile limitări în moduri în care nu v-au fost disponibile înainte. Va fi ca şi cum însuşi cosmosul vi se alătură în dansul libertăţii voastre.
Dar pentru cei ce nu aleg să trăiască ridicându-si conştiinţa – care aleg să rămână prizonierii limitărilor, care căuta să dea vina pe alţii pentru nefericirea lor, pentru cei ce insistă să trăiască în vechea lume a conflictelor – această vibraţie crescută a corpului lor KA nu va fi o binecuvântare; va fi experimentată ca un blestem. Deoarece aceştia vor trebui să muncească din greu pentru a menţine lucrurile aşa cum sunt.
Ţesătura realităţilor voastre vechi este destrămată în acelaşi timp în care noile realităţi sunt ţesute. Aceasta este, într-adevăr, o stare ciudată. Şi ceea ce dorim să transmitem cel mai clar este că aveţi puterea şi abilitatea înnăscută să ţeseţi noi realităţi pentru voi înşivă, noi libertăţi ale minţii şi spiritului, în ciuda a ceea ce se întâmplă în jurul vostru.
Din punctul nostru de vedere, vedem această situaţie amplificându-se pe parcursul următorilor ani şi am caracteriza-o ca o stare duală, în care mulţi dintre voi se vor înălţa, asta însemnând că se vor mişca ascendent, în timp ce alţii se vor duce câtre disoluţie, dizolvare. Aceasta se bazează în esenţa pe o alegere personală.
Acesta este un punct foarte important pentru noi şi dorim să vi-l transmitem cu cât mai multă claritate. Fiecare dintre voi are răspunderea şi abilitatea să aleagă gândurile şi creaţiile dorite. Unii dintre voi vor alege libertatea – deoarece nu veţi mai suporta să fiţi închişi – minciunile sunt pur şi simplu o povară de perpetuat prea grea. Alţii vor alege închisoarea – pentru că frica de libertate şi responsabilitatea pentru alegerea personală sunt greu de suportat.
Aceasta este o separare în calea evoluţiei.
Pe măsură ce realităţile voastre se dizolva şi simultan se re-creează şi prin asta ne referim la provocările economice, ecologice şi sociale pe care le înfruntaţi, unii dintre voi vor trăi vremuri foarte dificile. Dar niciodată să nu pierdeţi din vedere faptul că voi sunteţi creatorii vieţilor voastre şi puteţi să le re-creaţi în orice moment, în ciuda circumstanţelor. Cei ce vă manipulează o fac prin frică şi perpetuarea limitărilor culturale – credinţa că viaţa voastră depinde de anumiţi factori externi.
Ceea ce veţi descoperi în procesul de ascensiune este că aceşti factori externi sunt de fapt proiecţii din cea mai adânca conştiinţă a voastră. Sunt umbre pe un ecran şi le puteţi schimba cu viteza gândului atunci când le schimbaţi la sursa, mai degrabă decât schimbarea efectul lor şi sursa este chiar mintea voastră. Misterul acestui proces vi se dezvăluie în procesul de ascensiune, la fel de natural ca şi o orhidee ce se deschide. Este încorporat în însăşi natura sa şi această cunoaştere se revelează pe sine pe măsură ce intraţi pe calea ascendentă. Am spus în comunicările anterioare că una dintre chei este ceea ce voi numiţi apreciere-gratitudine. Aceste stări emoţionale sunt o semnătură şi o expresie a puterilor creative care le posedaţi. Ceea ce vrem să spunem prin asta vă va fi clar pe măsură ce intraţi în procesul de ascensiune.
În mesajele viitoare intenţionăm să discutăm fizica inter dimensională a aprecieri-gratitudine şi cum afectează ea realitatea voastră exterioară. Dar în această comunicare dorim să vă dăm un instrument care noi simţim că vă va ajuta în următorii ani, pe măsură ce emisiile solare intră în magnetosferă şi încep să stimuleze corpurile voastre KA.
Există câteva puncte fundamentale pe care dorim să vi le împărtăşim înainte de a da tehnica.
Primul este că voi trebuie să fi făcut alegerea de a vă mişca ascendent în conştiinţă pentru ca această tehnică să funcţioneze. Intenţia prin care susţineţi KA –ul vostru dăruieşte calitatea rezultatului.
Al doilea este că aveţi nevoie să fiţi în starea emoţională de apreciere-gratitudine, când faceţi această tehnică, deoarece aceasta este semnătura pentru acest tip de creaţie.
Al treilea este că acestea se bazează pe o conexiune între KA – corpul vostru eteric – şi un aspect mai înalt al vostru, vorbind din punct de vedere dimensional, cunoscut ca BA de câtre vechii egipteni. BA se situează într-un loc de conştiinţă care este dincolo de timp şi spaţiu, aşa cum voi îl construiţi.
Punctul lui de intrare este într-ul loc deasupra capului, acolo unde mâinile voastre s-ar întâlni dacă le-aţi ridica şi uni deasupra capului. Acest aspect inter dimensional al sinelui vostru, BA –ul, este foarte receptiv la aprecieri-gratitudine. Şi de la BA primiţi energia care întăreşte KA-ul şi îl pregăteşte pentru influxul emisiilor solare.
Noi numim această metodă Holon-ul Ascensiunii. Acest Holon se bazează pe un disc. Se aseamănă cu un titirez, dacă v-aţi jucat cu unul când eraţi copii. Vă plasaţi pe voi înşivă în interiorul acestui disc. Partea superioară a discului corespunde cu locaţia BA-ului, acolo unde mâinile voastre se ating dacă le ridicaţi deasupra capului. Partea inferioară a discului este baza coloanei voastre vertebrale, dacă aţi sta aşezaţi cu picioarele încrucişate. Dacă faceţi asta din picioare sau aşezaţi pe un scaun, atunci tălpile vor fi la baza discului. Linia centrală care uneşte creştetul capului vostru cu perineul şi trece prin corp este axa discului.
În imaginaţia voastră rotiţi discul în jurul axei centrale. Pentru mulţi oameni direcţia naturală ar fi să-l rotească la dreapta, dar se poate şi la stânga – oricare direcţie simţiţi că este corectă pentru voi. Mărimea sau dimensiunea discului este neimportantă. Puteţi să-l faceţi oricât de mare sau de mic doriţi. De asemenea, culoarea discului nu contează, dar dacă sunteţi o persoană vizuală, atunci vă sugerăm să experimentaţi cu culoarea albă. Această mişcare a discului în lumea imaginară ... lumea imaginaţiei voastre ... creează un vortex.
De îndată ce aţi început rotaţia discului, atenţia/conştiinţa voastră se duce la BA-ul de deasupra capului şi transmiteţi apreciere-gratitudine câtre BA – sentimentul de recunoştinţă. Va exista un răspuns de un anumit fel de la sufletul celest, BA-ul.
În acest moment deplasaţi-vă atenţia/conştiinţa la baza coloanei vertebrale, la ceakra rădăcină, aceasta fiind fundaţia care trage energia celestă în corpul KA. Apoi, pentru următoarele cinci până la zece minute, pur şi simplu vă aflaţi în interiorul discului, permiţându-i să se rotească, menţinând atenţia/conştiinţa la BA-ul vostru şi la baza coloanei vertebrale. Va exista o curgere de energie de la BA în corpul fizic şi în jos câtre baza coloanei vertebrale. Uneori va fi o senzaţie foarte uşoară. Alteori va fi ca o rază laser, o coloană de foc sau un şuvoi. Poate să îmbrace multe forme.
Şi pe măsură ce această energie coboară din BA la baza şirei spinării, ea radiază în corpul KA, energizându-l. Puteţi să faceţi asta ori de câte ori doriţi. Noi sugerăm ca cel puţin o dată pe zi. Atenţie: dacă practicaţi prea des, sau prea mult timp, puteţi experimenta o reacţie de vindecare. Aceasta este cauzată de energiile celeste ce curg de la KA în organele fizice ale corpului şi le determină să elibereze negativitate, toxine şi alt material negativ care le închistează forţa lor de viaţă. Pe măsura ce corpul KA devine mai energizat pe o perioadă de timp, acesta va fi capabil să încorporeze particulele solarizate din emisiile solare şi asta va accelera mult ascensiunea voastră. Aceasta este metoda de bază. Şi aşa cum am sugerat, o dată pe zi, cinci până la zece minute, este tot ceea ce vi se cere, atâta timp cât intenţia voastră este în mod clar de a se ridica în conştiinţă
Observaţiile lui Tom referitoare la Holonul Ascensiunii
Hathorii au dat un mesaj planetar în 24 martie 2008, intitulat Câmpul Magnetic Terestru, în care spuneau că acest câmp trecea printr-o perturbaţie şi o transformare (vezi Arhivele Hathor ).
În decembrie 2008 NASA a anunţat că Proiectul Themis a detectat o breşă masivă în câmpul magnetic terestru şi că în viitorul apropiat aceasta va permite unei mari cantităţi de plasmă solară să intre în magnetosfera Pământului. Magnetosfera protejează Pământul de furtunile magnetice şi de vântul solar (plasmă). Datorită acestei breşe oamenii de ştiinţă au prezis o creştere a furtunilor magnetice în următorii ani. Adesea, astfel de furtuni au un impact asupra telecomunicaţiilor, ceea ce s-ar dovedi a fi „interesant” pentru o cultură ce depinde din ce în ce mai mult de astfel de forme de comunicare (inclusiv internetul). Pentru a vedea raportul NASA, accesaţi www.nasa.gov şi scrieţi cuvântul Themis în fereastra de căutare. Când se deschide fereastra, accesaţi „Noutăţi”.
Eu personal oftez de uşurare atunci când ştiinţa validează ceva care mi-a fost transmis de Hathori şi trebuie să spun că aceasta pare că se petrece cu o frecvenţă remarcabilă.
Există câteva lucruri pe care le consider interesante în acest mesaj. Cel mai proeminent este afirmaţia Hathorilor că creşterea plasmei în magnetosferă va creşte viteza de vibraţie a corpului KA.
Cu acest tip de informaţie noi lăsăm mult în urmă ştiinţa şi intrăm într-o lume a percepţiilor, pe care eu o numesc „woo-woo”. Prin „woo-woo” eu denumesc percepţiile neobişnuite (în special cele psihice). Personal, gândesc că este posibil să cuprindem atât logica cât şi „woo-woo”, atâta timp cât ne păstrăm isteţimea şi limita dintre acestea două se întăreşte. Astfel, ori de câte ori este posibil, îmi place să desenez o linie clară de demarcaţie între ceea ce este ştiinţă şi ceea ce este „woo-woo”. Şi în mod clar suntem deasupra acestei linii cu acest ultim mesaj.
KA
Corpul KA a fost cunoscut şi folosit de vechii alchimişti egipteni. Uneori este numit dublul eteric şi uneori dublul spiritual. Are aceeaşi dimensiune şi formă ca şi corpul fizic (numit KHAT de vechii egipteni), dar este un corp energetic. Nu este făcut din carne şi oase, ci din energie, sau în cea mai mare parte din energie. Dacă KA ar avea masă s-ar părea că o are foarte mică. De peste două decenii experimentez KA-ul în stări meditative şi se pare că acesta posedă o multitudine de abilităţi interesante. Unele dintre acestea se datorează naturii sale înnăscute, astfel pare că se supune legilor mecanicii cuantice şi nu legilor fizicii newtoniene. Aceasta deschide uşa câtre o zonă fascinantă de fenomene neobişnuite.
Ascensiunea
Conform vechii învăţăturii alchimice egiptene (aşa cum o interpretez şi o înţeleg eu), KA-ul este crucial în procesul de ascensiune. Aşa cum clarifică Hathorii în mesajul lor, ascensiunea se referă la o ridicare în conştiinţă – o extindere a conştiinţei. Nu se referă la a părăsi lumea sau a pleca undeva. Când cineva este în procesul de ascensiune, în acelaşi timp trăieşte atât în lume cât şi o transcende.
Aversus disoluţie
Un alt punct important este ideea că intrăm atât într-o perioadă de ascensiune potenţială cât şi de disoluţie potenţială, ambele simultane. Efortul de a ne depărta de limitările culturale imprimate în noi, poate fi adesea foarte obositor pentru mulţi dintre noi. Ştirile în media sunt din ce în ce mai pline de poveşti despre oameni care au cedat nervos. Astăzi, când scriu aceste rânduri, am citit o relatare despre un bărbat şi o femeie care şi-au pierdut slujbele şi, ca rezultat, s-au decis să se sinucidă împreună cu cei cinci copii.
Mă tem că o astfel de instabilitate mentală se va accentua şi Hathorii ne îndeamnă să ne dăm seama că avem atât abilitatea înnăscută cât şi responsabilitatea de a trăi ascendent (ascensiune), chiar dacă cei din jurul nostru se risipesc (disoluţie).
HOLONUL ASCENSIUNII
Unealta fundamentală sau tehnologia interioară oferită nouă de câtre Hathori în acest mesaj, este un anumit tip de Holon care întăreşte KA-ul pentru a rezista la presiunile energetice crescânde şi pentru a ne sprijini în timpul procesului de ascensiune.
Pentru cei ce sunt nefamiliarizaţi cu ideea de Holon, vă recomand călduros să citiţi Arhivele Hathorilor şi să deschideţi mesajele referitoare atât la Holonul Echilibrării cât şi la Holonul Vindecării. Aceste forme geometrice sunt foarte benefice şi destul de uşor de folosit.
Holonul Ascensiunii este un pic mai complicat decât celelalte două. Aceasta deoarece el coordonează crearea unei geometri imaginare, în tandem cu o stare emoţională (apreciere/gratitudine) şi dirijarea unui flux energetic în corpul KA.
Cum se spune că un desen face mai mult decât o mie de cuvinte, primul lucru care doresc să împărtăşesc cu voi este un mic desen al geometriei Holonului şi o descriere punct cu punct a procesului.
Geometria
Vă rog să vă daţi seama că nu am abilităţi artistice, aşa că faceţi tot posibilul să treceţi dincolo de limitările mele personale în ceea ce priveşte desenatul.
Oricum, veţi observa mai jos că un om (voi) stă în interiorul unui disc. Veţi vedea două linii punctate ce se ridică de la umeri câtre un punct deasupra capului (punctul BA-ului). Liniile punctate reprezintă braţele voastre, dacă le-aţi extinde deasupra capului. Acolo unde palmele voastre se ating este punctul Ba. Acesta este şi partea superioara a discului.
În acest desen, omul stă aşezat cu picioarele încrucişate, ceea ce înseamnă că şezutul va fi la partea inferioară a discului. Vă rog să notaţi că nu este necesar ca să staţi aşezaţi cu picioarele încrucişate. Dacă statul pe un scaun este mai confortabil, atunci baza discului vă fi la tălpile voastre. Aceasta este valabil şi atunci când faceţi Holonul stând în picioare.
Mărimea discului este o preferinţă personală. Puteţi avea unul scurt şi îndesat sau unul întins, elegant. Raza discului meu este de aproximativ 9m. De asemenea, îmi imaginez că este de o culoare albă luminescentă, dar nu e nevoie să-l faceţi de nici o culoare în mod special, sau chiar să-l vedeţi în mintea voastră. Doar simţiţi acest disc în modul în care este natural pentru voi. Privind discul de sus sau de jos bineînţeles că acesta va avea forma de cerc.
După ce creaţi discul în imaginaţia voastră, începeţi să-l rotiţi în jurul axei centrale (care trece prin cheakra coroana din creştetul capului, prin centrul corpului vostru şi perineu – un punct aflat la jumătatea distanţei dintre organele genitale şi anus). De obicei eu îl rotesc în sens orar şi din timp în timp îi schimb sensul de dragul variaţiei. Cei mai mulţi oameni, conform Hathorilor, îl vor roti în mod natural în sens orar. Rotiţi discul în direcţia care o simţiţi corectă pentru voi. Mişcarea de rotaţie iniţiază un vortex energetic în tărâmurile subtile şi facilitează mişcarea energiilor celeste de la BA în KA.
După ce simţiţi că discul imaginar se roteşte sunteţi gata pentru următorul pas.
Mutaţi atenţia voastră la punctul BA (deasupra capului, la partea superioară a discului). Transmiteţi sentimente de apreciere-gratitudine BA-ului, care deschide poarta pentru curgerea energiilor celeste. Chiar simţământul de apreciere-gratitudine, nu gândul de apreciere, este cel care activează curgerea din BA.
Continuând să transmiteţi apreciere-gratitudine câtre BA, veţi simţi, ca răspuns, o mişcare de coborâre a energiei din BA. S-ar putea să treacă câteva momente până apare acest răspuns, sau mai mult timp dacă nu aveţi experienţă în perceperea energiilor subtile. Dar în cele din urmă veţi simţi un răspuns de la BA la aprecierea-gratitudinea voastră direcţionată. Când se petrece asta deplasaţi-vă atenţia la baza coloanei vertebrale.
Energia urmează atenţia/conştiinţa
Pe măsura ce transferaţi atenţia/conştiinţa la baza coloanei vertebrale, curgerea energiilor celeste de la BA va coborî la cheakra rădăcina unde este împământată în KA. Din acest moment, tot ceea ce faceţi este să rămâneţi în interiorul discului rotitor în timp ce menţineţi atenţia/conştiinţa în punctul BA de deasupra capului şi în ceakra rădăcina de la baza coloanei vertebrale. Permiteţi-vă să percepeţi şi să simţiţi mişcarea energiei celeste în rădăcina voastră şi de acolo în corpul vostru KA. Atunci când mintea voastră hoinăreşte, doar readuceţi atenţia la discul rotitor şi la conexiunea dintre BA şi rădăcina voastră. Dacă atenţia voastră este distrasă un timp prea lung, curgerea de energie se va opri. Dacă se întâmplă asta, doar retransmiteţi simţăminte de apreciere-gratitudine la BA, aşa cum aţi făcut atunci când aţi început. Când curgerea se reia, menţineţi atenţia la BA, la rădăcină şi la discul rotitor.
Curgerea
Pe măsura ce energie celesta curge de la BA la ceakra rădăcină, este important să vă daţi seama că această curgere hrăneşte corpul KA. Ceakra rădăcină este folosită la ancorarea energiei, dar aceasta se mişcă în diferite forme prin KA, întărind, revitalizând şi ridicând viteza de vibraţie a corpului KA.
Experienţa personală a acestei curgeri de la BA în ceakra rădăcină ia diferite forme în momente diferite, în funcţie de – cred – starea propriului sistem energetic şi de starea sufletească în momentul în care fac meditaţia.
Câteodată curgerea este foarte blândă, aproape imperceptibilă. Altă dată este ca o intensă rază laser de lumină, pulsând energie din BA în rădăcina mea şi apoi prin întregul meu corp KA. Uneori ia forma unui vârtej de foc eteric care coboară de la BA în rădăcină şi trage energie şi lumină prin KA din însăşi coloana de foc. Alteori este un şuvoi de lumină aurie lichidă care coboară din BA. În toate aceste cazuri, există senzaţii fizice particulare de intensificare, dar de grade diferite. Presupun că fiecare persoană care practică asta va avea propriile experienţe variate.
Consider că este incredibil că doar cinci până la zece minute (aşa cum au sugerat Hathorii), este tot ceea ce este necesar pentru a încărca corpul KA. Uneori se petrec experienţe minunate ale energiei celeste ce curge de la KA în corpul fizic (numit KHAT). Atunci când se petrece asta, simt că energia de viaţă a fost difuzată în organelor mele fizice.
De asemenea, am experimentat extinderea meditaţiei până la douăzeci de minute şi vă pot spune că uneori am experimentat o reacţie de curăţare de aproximativ cincisprezece minute – aşa cum mi-au spus Hathorii. Nu întotdeauna se petrece aşa, dar destul de des astfel încât am simţit că trebuie să o menţionez. Îmi imaginez că acest tip de reacţie va apare la momente diferite pentru oameni diferiţi, datorită multor factori, astfel încât nu sugerez în nici un fel că veţi experimenta o reacţie de curăţare în timpul meditaţiei, dacă o extindeţi mai mult de zece minute – doar vă anunţ că uneori asta se petrece cu mine.
Astfel de reacţii sunt rezultatul detoxifierii spirituale şi/sau a celei fizice, deoarece, în acest model de energie, anumite tipuri de gânduri şi emoţii au aspecte toxice. Şi dacă energia înalt vibraţională a BA-ului este adusă în corpul KA suficient de mult timp, va determina trupul să înceapă sa elibereze aceste tipuri de elemente toxice. Astfel de eliberări nu sunt periculoase, dar poate fi dificil să luptăm cu ele, deoarece pot include unele manifestări precum greaţa, dureri de cap, alte dureri corporale şi un flux neaşteptat de gunoi mental şi/sau emoţional.
Sugestia mea pentru cei ce lucrează cu acest Holon remarcabil este să găsiţi propria zonă de confort. Începeţi cu cinci minute. Vedeţi ce se întâmplă. Apoi creşteţi treptat.
Pentru cei obsedaţi (incluzându-mă pe mine), aduceţi-vă aminte că acest Holon nu este un maraton. A face mai mult nu-ţi aduce în mod necesar rezultate mai bune. Scopul este să încărcăm corpul KA, nu să-l „prăjim”. Aşa că fiţi temperaţi. În acest caz moderaţia nu este similară cu mediocritatea. Pe măsura ce continuaţi să lucraţi cu Holonul, veţi descoperi zona voastră de confort naturală. Poate că va fi mai mult de zece minute, sau mai puţin. Oricare ar fi ea, intrarea zilnică în această meditaţie vă va aduce rezultate foarte benefice.Folosirea muzicii
Am experimentat cu acest Holon atât în linişte cât şi în timp ce ascultam muzica psyhoacustică, creata să adâncească stările alterate de conştiinţă. Uneori prefer sincer să fac meditaţia în tăcere.
Este plăcut să simţi energiile mişcându-se în KA şi să auzi fizic sunetele interne generate, fără o „interferenţă” exterioară. Alteori, găsesc că mă ajută foarte mult când ascult muzica psyhoacustică şi adesea aceasta intensifică experienţa. Pentru mine este o chestiune de stare. Doresc linişte, sau doresc să călătoresc pe valul sunetului psyhoacustic pentru a amplifica experienţa? Dacă alegeţi să experimentaţi cu muzică, vă sugerez să ascultaţi ceva care vă face să vă simţiţi relaxaţi şi care vă întoarce atenţia/conştiinţa către interior.
Deoarece ştiu că mulţi mă vor întreba care sunt preferinţele mele, iată-le. Dacă aleg muzica, îmi place să ascult „Lightship” sau „Infinite Pool”. Acestea intensifică cel mai mult experienţa. De asemenea, am descoperit că „Wave Form” şi „Wave FormII” ajută experienţa într-un mod mai blând.
Gânduri finale
Dacă este corectă afirmaţia Hathorilor că creşterea activităţii plasmei în magnetosferă va duce la încărcarea şi activarea corpurile noastre KA, atunci suntem într-o situaţie dificilă în următorii ani. În ciuda provocărilor imense ce ne stau în faţă pe atât de multe fronturi, această perioadă este de asemenea o oportunitate imensă – o oportunitate de evoluţie spirituală fără precedent. Privesc spre viitor atât cu îngrijorare cât şi cu emoţie, aşa cum nu am mai făcut-o niciodată până acum.
Fie ca drumul ales de voi prin aceste vremuri să vă ducă în sus şi fie ca zilele voastre să fie pline de o mare lumină, de o viaţă măreaţă şi de mult umor.

Tom Kenyon

1 Response to "Ce inseamna Ascensiunea - Tom kenyon"

  1. Kim@stuffcould.... says:
    21 aprilie 2010 la 20:01

    Very interesting site

Trimiteți un comentariu