Metatron-Pamantul isi grabeste rotatia



Eu sunt Metatron, ingerul fara nume, un vid fara forma din care toata creatia infloreste. Eu sunt manifestarea exterioara a ceea
ce voi stiti ca fiind Zeu/Zeita, Sursa, Tot Ceea Ce Este. Eu sunt cel care poarta gandul pur al lui Dumnezeu pe valuri de vibratii ale
sunetului care formeaza ceea ce cunoasteti ca fiind realitate. Tot Ceea Ce Este nu se poate cunoaste pe sine daca nu este
existenta, daca nu exista nici un fel de diferentiere. De aceea Dumnezeu, ca si constiinta pura intr-un vid fara nume si fara forma,
alege sa se expande, sa se proiecteze in realitatea exterioara a creatiei. Din aceasta alegere, tot ceea ce cunoasteti ca realitate,
de aici a inflorit. Din aceasta alegere am inflorit si Eu, ca interfata daca vreti pentru ca Dumnezeu sa creeze aspecte ale sinelui
sau care sa experimenteze.


Eu sunt Metatron,Lord al Luminii,va urez bun venit in acest moment ACUM.
Si asa,dragii mei,vreau sa va spun ca exista energii deasupra Pamantului,aceste energii se revarsa spre planeta voastra, fiind disponibile sa intre in domeniul vostru de constientizare. Aceasta lumina este subtila,este energia de "acasa"din taramul angelic.
Toti cei care sunt deschisi si permit aceasta lumina cereasca sa intre in sfera lor de influenta,in constiinta lor,vor fi binecuvantati in spirit si vor avea liniste divina.
Aceasta energie este linistita si conecteaza chakrele cu casa celesta.Aceasta energie este disponibila tuturor,cuprinde si creaza un loc de vindecare.
Majoritatea dintre voi sunteti constienti de faptul ca planeta este in curs de modificari.Am sa va spun ca sunt modificari adecvate,toate sunt cocepute pentru a curata si limpezi vibratiile Pamantului.Multi oameni simt fenomenul incalzirii globale,uragane, cutremure. Topirea calotelor galaciare,uraganele ,toate acestea sunt evenimente necesare.Incalzirea globala este la temelia acestor schimbari care conduc spre evolutie.Energia vine de la soare,calotele glaciare se topesc,eliberand o mare cantitate de apa,care isi incepe "calatoria"activand tot ce intalneste in cale.Astfel incepe sa se miste evolutia constiintei.
Multi se tem de aceasta incalzire,de eruptii vulcanice,furtuni, cutremure si schimbarea polilor magnetici,ce ar constitui o mare catastrofa la nivel global.Am sa va spun ca de acum se va produce treptat,oarecum in functie de reactia umanitatii,fie ca este vorba de frica,sau o restructurare a calibrarii.Este de fapt o reactie umana,determinanta, insa,producerii de mari sau mici cataclisme.Dragii mei,trebuie sa intelegeti ca modificarile trebuie sa continue,masele de oamenii trebuie sa primeasca o educatie corespunzatoare, sa aiba o atitudine deschisa,o alta viziune a tot ce se intampla,astfel le va fi mult mai usor sa reziste acestora.Mai devreme, decat mai tarziu.
Totusi,multi oameni ,doresc sa "SALVEZE PLANETA"in termenii vostri de intelegere.Multi inteleg gresit ca nu sunt necesare aceste schimbari,insa, planeta nu este dependenta de oameni.Intrebarea se pune cam asa,de ce natura este relatia dintre oameni si planeta.Ar fi mai bine sa existe o sincronicitate si chiar sa existe un dialog in acest sens.Pentru multi dintre voi care sunteti canale de energie,va aflati acum ,in mod special pentru a tine acest dialog la nivel energetic.Si chiar se intampla in acest moment.
Acum ,exista aceasta dificultatea a celor care nu au un coeficient destul de mare de lumina pentru a accepta aceasta paradigma adevarata a realitatii.Ei isi doresc sa supavietuiasca acestor evenimente,insa ,nu vad cum.Aceste mase vor sa impiedice acesta schimbare,daca ar fi posibil,ar muta-o in alta parte,decat sa existe aici.Marea majoritate isi doresc schimbarea,fie ca exista,mari uragane,cutremure sau tzunami.
Sa se dizolve sau sa se disipeze evenimentele ce aduc schimbarea,nu este un beneficiu pentru planeta si oamenirea existenta .Dificultatea cu cei care nu doresc astfel de evenimente,este ca ei cred cu toata fiinta lor ca sunt mai academici in intelegerea acestor evenimente,omitandu -l pe Dumnezeu.Ei omit integritatea spiritului.Nu inteleg si nu vad perfectiunea in ceea ce are loc.Exista multa confuzie in ceea ce vad ei si numesc perfectiune, in acceptiunea lor,considera ca totul este in stare buna,este perfect,asa cum unei roti care scartie in loc sa o unga,mai degraba incearca sa umble la dinti,in felul acesta blocand-o.Asa se intampla si cazul evolutiei,impotriva ndu-ne ,va fi mai dificil,insa schimbarea se va produce indiferent de situatie.Frica constituie inculpatul principal.
Unul din mecanismele schimbarii,acum pe planeta voastra o constituie uraganele,care sunt intelese gresit.Din nou isi face aparitia frica.Ele sunt pentru a percepe noi ,energiile magnifice din oceane.Si cum?
Prin aceste uragane ,se transporta pe pamant cantitati mari de apa incarcate cu energie noua.
Adevaratul scop al acestor furtuni,este sa permita extinderea apelor.Astfel umanitatea poate beneficia de aceasta energie.
Intrebare lui Metratron:Au existat unele uragane foarte puternice care au avut loc cu multi ani in urma,in coasta Golfului Mexic.Este corect sa spunem in acest caz,ca energia are o constiinta?
Metatron:Aceasta este o constientizare, da,corect, dar sa- spunem constiinta nu este adecvat.Exista consientizare a faptului ca vin impreuna.O constientizare este cea care lucreaza pentru un scop comun.Acest lucru este la fel ca o constiinta,o energie succinta care se extinde si devine o minte,o minte foarte capabila,care cu adevarat doreste sa devina mai mult,astfel fiind caracterizata ca Minte Divina.Aceasta este constiinta,vezi?
Intrebare lui Metatron:Au fost si sunt literalmente milioane de oameni,in special pe coasta Golfului Mexic,rugandu- se atenuarii impactului uraganului care a avut loc acum trei ani,si celui care are loc acum.Este corect?
Metatron:Da. In esenta,rugaciunea este pentru binele cel mai inalt,este pentru a permite trecerea energiei electromagnetice, care este adevaratul scop al uraganelor.Insa ,ei doresc ca aceste energii sa ramana in mare si nu sa vina pe terenuri.Aceaste rugaciuni sunt facute in frica.Ei proiecteaza frica "noi nu vrem acest lucru,nu dorim acest lucru,trimiteti- l acolo".Emotia majora in spatele acestei reactii,este frica,si teama de acest mega eveniment.Daca oamenii nu ar primi informatii de la emisiunile tv si radio,aceste uragane ar costitui un eveniment mediu.Meteorologul elaboreaza modele de directie si incepe sa faca predictii,zona unde va fi afectata,in asa fel incat energia constiintei de masa,interferenta emotionala a oamenilor poate deveni enorma.Acum, desigur,utilizar ea de tehnologii pentru a da avans de avertizare oamenilor,cand sunt furtuni mari ,in sine este util,destul de binevoitor,dar mareste drama in mass-media,facand din aceasta oportunitate un material de senzatie,in felul acesta exacerband frica si tragedia evenimentului in sine.Acum intelegi diferenta.
Nu zic ca emotia umana creaza acest eveniment,ci mai degraba frica acumulata,astfel atragand energia uraganului in grade diferite.Daca aceasta masiva energie emotionala ,nu ar fi bazata pe frica,s-ar putea,de fapt,efectul acestui uragan sa ramana in mare,sau pana la coasta intr-o energie mult mai putin puternica.Deci, reactiile masei adaptate la rugaciuni sa fie bine si uraganul inofensiv,insa, fara panica si teama.In felul acesta ar fi o influenta benefica .In functie de starea emotionala a maselor,se poate risipi sau amplifica un eveniment de acest fel.
Intrebare Metatron:Care este scopul unui uragan major?
Metatron:Asa cum am spus,scopul este de a mari energiile armonice ,pentru a extinde cresterea fregventei si rezonantei pe suprafete acoperite de apa de pe planeta,care, de fapt reprezinta doua treimi din suprafata pamantului.Tornaele sunt bune in acest scop.Cicloanele, taifunurile, uraganele si tornadele ,au modele specifice de a curata si a umple cu energie,nu doar suprafata marilor si a terenurilor, dar hraneste si planeta in adancuri.Vezi, exista o perfectiune?
Ceea ce se intampla sub forma mai mare,este in perfecta ordine.Apoi furtuna perfecta in aspectul a ceea ce este un amestec perfect de curenti electromagnetici. Imperfectiune este pozitia de dualitate,in neintelegere si teama.
V-am spus ca principala cauza a incalzirii globale este rotirea accelerata al nucleului topit din interiorul (fier-nichel) pamantului. Rotirea accelerata,mareste masa miezului interior si exterior.Caldura generata are un efect profund asupra mantalei,iar raportul de rotatie efecte axiale.Mecanismul acestei schimbari de cuplu este in crestere in timp liniar pe planeta voastra.Este, de asemenea,masa miezului extinsa,care amplifica ulterior descarcarea ,inclinare axiala si polaritatea planetei.
In prezent,aceasta ajustare nu este completa.Si ca urmare,exista in prezent un ezechilibru in centrul planetei,in miez.Acest ezechilibru este cauzat de instabilitatea creata de rotire;modul in care se invarte; atat in sensul acelor de ceasornic si invers.In felul acesta trebuie sa existe o echilibrare pe pamant.
Fara o astfel de echilibrare elecromagnetica, modificarile ar fi chiar dramatice.Acestea nu se fac neaparat pentru a preveni schimbari pe pamant,ci pentru a aduce echilibru in cazul in care echilibru este necesar.Dezechilibr u,neajustat, va asigur,ar duce la catataclism pe scara macro.Mai bine ca sunt evenimente la scara micro si sa aduca echilibru.
Vanturile solare,sunt vibratii in schimbare care afecteaza pamantul.Acestea schimba frecventele la care functioneaza mintea umanitatii.Ofera o interfata pentru a accesa dimensiuni mai mari.
Cum functioneaza acest lucru?Energia care vine este absorbita in placile tectonice ale pamantului ,astfel crescand rezonanta vibratoare a pamantului,prin aceasta metoda.Functioneaza in special in anumite puncte de putere si locurile sacre.In special cele de suprapunere cristalina geometrice.
Acestea ,apoi muta prin intermediul sistemelor ,nodul intregului pamant.
Intrebare lui Metatron:Multi oameni au avut mari probleme cu privire la incalzirea globala si cataclism.Se va ajunge la cataclism sau va fi o schimbare graduala?
Metatron:mentionez ca va fi graduala in functie oarecum si de reactia oamenilor.Coeficien tul de lumina existent este mai mare acum pe planeta,asa ca Ialtarea Domnului este asigurata.
Probabil ca restructurarea va avea loc la micro.Oamenii trebuie sa reziste,sa nu reactioneze in frica,sa stie ca este spre binele superior cel mai inalt.Aceasta este lectia de atractie.Nu faceti nici o greseala,dragii mei,modificarile vor trebui sa continue,daca sunteti constienti de crearea lor,asfel de modificari ar putea aparea mai usor.
Exista nenumarate alte surse e energie care au un efect mai mare asupra ascensiunii. Este bine de zis ca soarele coordoneaza toate acestea.Atunci cand exista alte raze de influenta,chiar si acestea sunt absorbite,coordonat e si reflectata de soare.In acest moment,mai sunt si alte organisme ceresti,alte planete,care au un efect asupra planetei tale.Aceste informatii sunt de mult cunoscute,dar prost intelese.
Intrebare Metatron:Influenta gravitationala a altor organisme ceresti afecteaza pamantul?
Metatron:Am sa va spun ca se deplaseaza in exterior in inele, de intentia care sunt apoi transportate de intentia cereasca,asa cum au fost,spre pamant.Unele dintre acestea sunt magnetice,unele electromagnetice, altele sunt mult mai subtile,ca un camp de energie zero.
Acum ,cel mai mare mecanism de distribuire energetica si frecventa ,este cel de putere.In special,dupa cum s-a mentionat,cele de supraputere geometrice sunt printre cele mai mari dintre acestea.Matricea geometrica sacra atat cat primeste,rafineaza si distribuie aceste armonici.Nodurile acestui sistem planetar sacru,puncte grila si punctele de alimentare sunt foarte implicate in procesul de ascensiune.Atat pentru planeta cat si pentru omenire,veti vedea,Seful porumbel.
Acum,vom adauga o singura bucata.Zona de Glaveston Island este intradevar "seful Porumbel".Acest lucru il stii din "Cheile lui Enoh",transmis de un mare maestru,are in ea diagrame cu aceasta harta.Zona de Glaveston este cea mai apropiata de zona Houston,care are capacitatea de a transporta lumina cereasca,de care am vorbit la inceputul acestui articol.In insula sunt trei piramide moderne,numite Moody Gardens.Una este gradina botanica si contine cristale masive,una un acvariu cu delfini,un altul dedicat stiintei,toate create pentru binele cel mai inalt.
Este bine sa retineti ca marele uragan numit"Ike",care a devastat o mare parte din cladiri pe Galveston Island,insa ,nu a deteriorat structura celor trei peramide.Ti- ai facut o idee cat sunt de importante din punct de vedere energetic?.Furtuni, uragane in continuare si astfel se regleaza lumina acestei energii.In nici un caz nu o luati ca o pedeapsa,mai degraba ca o recalibrare, o indulcire a dualitatii.Copii indigo si copii de cristal vor veni la putere,acestia vor servi ca un far in Noua Energie.
Pamantul este o prezenta atotputernica. Pamantul nu poate fi distrus.Indiferent daca accepta sau nu,nimic nu este luat de pe pamant,pentru ca Pamantul nu permite.
Omul nu poate distruge pamantul,doar capacitatea de a trai pe ea.Pamantul a fost constient ca va fi ca o lava incandescenta. Schimbarile care vin sunt acceptate de Gaia,de constiinta superioara a oamenilor intr-un mare grad.Sa stii ca totul este in perfecta ordine.
Esti perfect.Nu te teme.
Eu sunt Metatron,si esti iubit.
Si asa este

0 Response to "Metatron-Pamantul isi grabeste rotatia"

Trimiteți un comentariu