Kryon - 2012 Anul ascensiunii spirituale


Channel de Lee Carroll
Salutari, dragii nostri, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.
Haideti sa discutam acum despre acest lucru pe care noi il numim ascensiune. Perioada de timp a ascensiunii este de 24 de ani. Aceasta perioada a inceput la sfarsitul anului 1987 si va dura pana la inceputul anului 2012.
Acum, cei dintre voi care ati inceput deja sa vedeti ce se intampla in aceasta perioada, intelegeti ca inceputul a fost ceea ce noi numim evenimentul 11:11. Acest eveniment a fost o fereastra spirituala, o deschidere de schimbare a codului uman pentru ADN-ul vostru. Atunci a fost data oamenilor permisiunea de a avea un potential pentru ascensiune. A fost ca un rezultat al masuratorii pe care voi o numiti Convergenta Armonica. Toate acestea au inceput in anul 1987.
Dupa care voi ati experimentat fenomenul 12:12, in care a avut loc “pasarea tortei.” De la o multime de entitati ce nu erau oameni si care detineau energia planetei, a fost pasata aceasta responsabilitate in intregime voua, permitand in sfarsit oamenilor de pe planeta sa se auto-sustina. Detineti acum mai multa energie, decat ati detinut vreodata; acum reusiti sa va purtati Sinea Divina singuri, fara ajutor. Ascensiunea, permisiunea transferata voua, permisiunea de a absolvi, permisiunea de a merge mai departe! Dupa aceea au urmat asteroizii, cometele si alte elemente si atribute care au fost date acestei planete pentru energia voastra – pentru ca voi sa o “scoateti” din magazia aflata in interiorul plantei Pamant, spiritual, atunci cand este nevoie.
In anul 2012 va avea loc o alta masuratoare. Si daca, dragii nostri, se va descoperi ca aceasta masuratoare are o anumita vibratie, voi toti veti vedea o cu totul alta planeta, o noua planeta – si acest lucru va declansa o aterizare in masa. Aceasta se va intampla in 2012. Ei nu pot sosi in aceasta maniera, pana cand voi nu veti fi in timpul lor liniar si de aceea unele dintre vechile voastre profetii arata ca in 2012 va avea loc sfarsitul lumii. Dar acesta va fi doar sfarsitul atributului de timp pe care il aveti acum pe masura ce treceti spre un altul, care este diferit. Un nou ceas va fi oferit Pamantului in acel moment, daca se va descoperi ca masuratoarea este intr-un anumit fel. Pentru ca este relativ, poate ca voi veti simti foarte putin, dar astronomii vor sti. Treptat ei vor descoperi in cosmos evidente ale schimbarii, in jurul lor. Anumite obiecte/ corpuri la care ei obisnuiau sa se uite si care se invarteau extraordinar de rapid, vor parea ca au incetinit. Sunteti de fapt voi, cei care incetiniti, aducand alte anomalii intr-o focalizare mai buna.
Anul 2012 va fi ceea ce voi numiti un punct marcant care se va transforma incet intr-un timp nou, pe masura ce oamenii vor deveni mai adaptati la permisiunea lor de a schimba timpul. Asa ca uitati-va la calendarul Maya si vedeti ce spune despre anul 2012. Uitati-va in trecut sa vedeti ce au spus istoricii spiritualisti in legatura cu 2012 si veti descoperi un aliniament de informatie intre cei din trecut si cei care studiaza acum semnele noi si matematica din cercuri. Ce este? ESTE PERMISIUNEA PENTRU SCHIMBARE. Este permisiunea de a va muta intr-un alt timp, deoarece fiintele iluminate nu traiesc in tipul vostru. Cand va veti ridica vibratia la nivelul vibratiei lor, timpul vostru se va schimba intr-un timp care va semana cu timpul lor.
Ce trebuie sa fac eu?- va intrebati. Kryon, care este rolul meu in toate acestea? Va vom oferi o informatie care nu s-a schimbat deloc de cand am inceput acest channel. Aveti grija de VOI. Aceasta este tot ce va rugam sa faceti. Unul singur va schimba pe multi. Ascultati? Unul singur va schimba pe multi!
Indiferent de ce credeti ca se intampla acum in viata voastra si pe Pamant, planul este mult mai grandios mult mai grandios! Voi sunteti atat de importanti in munca voastra. Chiar daca asistati pe rand doar cate un singur om, intelegeti ca esenta muncii voastre de a asista doar pe cate unul odata va schimba in final pe multi. Vindecatorilor, nu aveti nici cea mai mica idee despre sincronicitatea care este implicata in aceasta! Continuati tot asa. Ridicati-va propria vibratie. Fiti circumspecti si folositi-va propriul discernamant in orice lucru.
IUBIREA. Nu exista putere mai mare in Univers. Va intrebati cumva de unde vin ghizii vostri spirituali/ ingerii pazitori? Ei vin de acolo de unde este transmisa energia, de la minunatul soare central, de la sursa care este mai departe decat va puteti imagina. De acolo sunt si eu si tot de acolo sunteti si voi. Este energia de Acasa.
Intre timp, sunt aici ca sa va iubesc, ca sa stau la picioarele voastre in adunari ca acestea si ma aflu aici pentru a va spune ca acesta este un timp nepretuit, ma aflu aici pentru a va spala picioarele cu lacrimi de bucurie pe care noi le avem pentru oamenii care se afla aici, citind aceste randuri. Nu va mai exista niciodata un timp ca acesta pentru ca energia care este acum aici, nu se va mai repeta vreodata. Si aceasta inseamna ca acest moment este sfant si unic, si as dori sa va rog sa stati putin aici si sa va ganditi la lucrul acesta.
Fie ca toti sa plece din acest loc reamintindu-si ceva ce noi spunem des, pentru ca este adevarat: in perfecta dragoste, noi va stim numele. Stim prin ce ati trecut si de aceea…
Sunteti iubiti nespus de mult.
Si asa este.

3 Response to "Kryon - 2012 Anul ascensiunii spirituale"

  1. Anonim Says:
    11 mai 2010 la 20:53

    saludos querido kryon soy mihai marcu de rumania dios mio estoy por alma de 5 anos y el piensamiento se regresa por el mismo tocado muy fuerte de la fuente exterior , la pregunta es que hago tio contiunuo la sigma , que consejo me das se duele los ninos de alma y no pueden estar en reso del tiempo atras , los espanioles regresa otra vez en cosmos ,tu sabes que yo estaba cierto con tu mensaje ,pero que le digo a my hijo no se lo cree ,voy bien con la vida gracia a mihaita del spiritu es elegido del cosmos eterno para llevar el el angel ... hablamos te saludo ...

  2. Mihail Marcu says:
    21 noiembrie 2010 la 19:25

    sunt eu mihaita minune nr1 vroiam sa salut mesajul tau totusi in sensul cunoasteri de inapoi raman dator vreau ca cercul vostru magnetic sa intaorca roata entitatii mele si sa revina cu acel premiu cat de repde posibil ,, aaa si uitam de tine kryon ,plangem iar si iar dar lacrimile sunt in bucurii ramai in sigma noastra te primim cu placere , arhangelul mihail este cu noi sub protectie celestiala din doau timpurii ....copilul de aur (hai odata dane bani aia sa ne luam casa si masina asa ai promis sa terminat retul final ce astepti nu vreau sa mai ma enervez cu tine kryon imi pierd incredereaaa . da te iubesc multtt..

  3. Anonim Says:
    22 iunie 2011 la 17:32

    sr mihai marcu eres un mariquita porque no essribe en rumano

Trimiteți un comentariu