Sandra Ingerman-Leac pentru pamant

 Sandra Ingerman


Traducere românească : Aurel Mocanu

Una din învăţăturile din miezul lucrării Leac pentru Pământ este aceea conform căreia totul se manifestă întâi în plan spiritual şi doar apoi în plan material .
Acum circa 5 ani , am scris că materialul din care e făcută viaţa se destramă . Inundaţii, uragane , tornade , cutremure - toate creează o destrămare a ţesăturii vieţii . Structuri organizaţionale se prăbuşesc, iar organizaţiile guvernamentale şi religioase primesc din ce în ce mai puţină încredere .
Continuăm să experimentăm schimbări majore ale Pământului , precum cele datorate cutremurelor recente din diferite zone şi erupţiei vulcanului din Islanda .
Adevaraţii şamani lucrează la crearea materialului noilor realităţi şi continuă să lucreze la ţesătura vieţii . Privind la modelele lipsite de armonie , ei folosesc arta , cântecul , dansul şi visarea pentru a schimba frecvenţa modelelor intregii ţesături .
Cu munca pe care am făcut-o împreună , noi aducem schimbări substratului colectiv , lucru care necesită schimbarea gândurilor noastre cât şi a viselor noastre cu ochii deschişi , pe măsură ce lucrăm la crearea unui nou substrat al realităţii în tărâmurile invizibile , care se va manifesta în lumea fizică pentru a înlocui tot ceea ce acum se destramă . În acest mod , noi construim o lume invizibilă dintr-o substanţă care se va manifesta ca o nouă realitate fizică .
Sunt mulţi aceia dintre noi care căutăm să facem schimbări exterioare . Bineînţeles că există acţiuni pe care le putem efectua pentru a schimba ceea ce se întâmplă pe planetă . Dar unele din aceste acţiuni şi o parte a muncii de vindecare nu se adresează cauzelor profunde ale bolii şi nu văd aspectele profunde ale provocărilor , ci tratează doar simptomele , mergând în cerc .
Atunci când ne folosim gândurile, cuvintele şi visarea cu ochii deschişi pentru a construi o lume invizibilă care are substanţă , mergem în miezul re-ţeserii materialului din care e făcută realitatea .

Dacă nu ar exista oameni doritori să viseze , atunci ce viitor vom avea ? Şi, pe măsura ce rupturile necesare ale evoluţiei continuă să aibă loc , ce viziune a viitorului avem ? Trebuie să existe un colectiv care să susţină o nouă viziune .
Este esenţial pentru aceia dintre noi care simţim chemarea pentru a visa şi a ţese un nou substrat al realităţii , să continuăm munca la crearea acestei lumi invizibile care are substanţă . Am scris despre metodele de creere pe care le folosesc atât in Leac pentru Pamânt cât şi în noua mea carte ,Cum să înflorim in vremuri ale schimbării .
Cred că e important să vă acordaţi timp pentru a reflecta asupra lumii invizibile a substanţei pe care aţi construit-o .
Într-o călătorie am primit un exerciţiu interesant de încercat pentru voi . Eu l-am încercat şi rezultatele au fost foarte revelatoare .
Când am scris Leac pentru Pământ , am inclus câte ceva din munca lui Neville despre puterea lucrării cu imaginaţia , în capitolul despre Creaţie şi Manifestare . Neville vorbeşte despre importanţa faptului de a ne vedea pe noi înşine a fi scriitorii/actorii/actriţele/regizorii/producătorii vieţilor noastre .
Exerciţiul care mi-a fost dat e acela de a observa de-a lungul unei întregi zile fiecare persoană cu care ne implicăm . Să reflectăm asupra modului în care fiecare persoană care vine in viaţa noastră a fost ţesută de catre noi în scenariul zilei . Observaţi şi gândiţi-vă la ceea ce fiecare persoană vă reflectă . Ce părţi din lumea voastră invizibilă de substanţă s-au manifestat pentru voi ?
În ceea ce îi priveşte pe cei apropiaţi din viaţa voastră – familia , prietenii, cei iubiţi – cum i-aţi „distribuit” în povestea vieţii voastre ? Ce părţi din credinţele şi lecţiile voastre subconştiente sunt oglindite de ei ?
Acest exerciţiu aduce într-o cu totul altă lumină principiul conform căruia ne visăm intru fiinţare vieţile zilnice . Acest subiect -al modului în care construim o lume invizibilă substanţială , fiind scriitorii şi visătorii propriilor noastre vieţi - este foarte foarte interesant şi poate declanşa unele reacţii . Pentru unii oameni , aceasta se poate simţi ca şi cum sunt blamaţi pentru crearea unor situaţii dificile în vieţile lor . Vina nu e o emoţie sănătoasă şi creează doar noi provocări .
E necesar sa înlocuim credinţa în blamare , vinovăţie şi ruşine . Dacă putem inţelege că există o intragă gamă de credinţe pe care ni le-am însuşit din câmpul colectiv, ţesându-le în scenariul vieţii noastre , atunci a lucra cu aceste credinţe e o parte a aventurii vieţii noastre. Prin provocări primim atât de multe învăţături . Creşterea şi evoluţia vin prin eliberarea de vechile credinţe şi prin mişcarea spre o renaştere .
Atunci când cu adevărat vă acordaţi timpul pentru a merge în interior şi a examina ce stări interioare de conştiinţă şi ce credinţe vă sunt reflectate de lumea exterioară, adevărata schimbare poate avea loc . Viaţa e o oglindă . Tot ceea ce această oglindă vă arată sunt aspectele sinelui vostru interior . Şi , cu cât sunteţi mai doritori să vă mişcaţi într-un proces de autoexaminare , cu atât mai mult veţi găsi că această oglindă vă va arăta natura voastră divină .
Doresc cu adevărat să vă încurajez să priviţi la miezul credinţelor şi atitudinilor care trăiesc în subconştientul vostru , pe măsură ce continuaţi munca voastră de visare , întrucât , după cum am scris de multe ori , creem lucrurile în care credem . Ducem în noi credinţe care ne sabotează şi pe care ni le-am însuşit de dinainte de a învăţa să vorbim . Credinţe precum că nu merităm să ni se întâmple lucruri bune , sau precum că nu avem abilitatea de a crea schimbare , nu ne sunt de folos în munca noastră de visare .
Gândiţi-vă la o grădină . Seminţele plantate care cresc şi au rădăcini adânci ajung să înflorească în plante foarte puternice. Plantele viselor noastre trebuie să aibă rădăcini adânci pentru a creşte întru a fi lumea pe care o visăm . Dacă credinţele care ne saboteayă au rădăcini mai puternice şi mai adânci decât cele ale viselor noastre , atunci gradina ne va fi plină de plante crescute din credinţa înfrângerii . Trebuie să continuăm a ne examina grădina interioară şi a lucra cu plantele vechi care au fost însămânţate cu înfrângere , pentru a le înlocui cu plante pline de vise noi .
Pentru acei dintre voi care aveţi un exemplar din How to Thrive in Changing Times , acolo am scris un capitol despre identificarea şi eliberarea de vechile credinţe care ne sabotează şi de atitudinile care nu mai sunt de folos grădinii noastre interioare . Amintiţi-vă că tot ceea ce există creşte din interior . Un copac sau o plantă creşte dintr-o sămânţă plantată în pământ . Un bebeluş creşte într-un pântece de mamă . Viaţa nu apare pur şi simplu din nimic . E esenţial să continuăm munca în grădina şi în peisajul interior pentru a examina cu adevărat seminţele care au fost plantate şi care au prins rădăcini . Pentru că acestea sunt seminţele care vor creşte in cele mai vibrante şi puternice plante .
sursa http://www.nierika.ro/blog/

0 Response to "Sandra Ingerman-Leac pentru pamant"

Trimiteți un comentariu