Noaptea acestui Craciun este o Noapte cu totul speciala! Un Miracol se va intampla cu intreg Universul!


Noaptea acestui Craciun este o Noapte cu totul speciala! Un Miracol se va intampla cu intreg Universul! Uriase transformari in bine se vor produce in Campul Spiritual al tuturor Fiintelor de pe aceasta Planeta Pamant! Ingerii intregului Univers sarbatoresc aceasta clipa impreuna cu voi! Flacari ale Iubirii Divine se aprind pretutindeni cu o stralucire inimaginabila! Forta Luminii Adevarate va fi simtita de toate Fiintele si va va da increderea de care aveti nevoie ca sa mergeti triumfator mai departe!
Maestrii Luminii se nasc ACUM si vor cladi temelia stralucitoare a Viitorului vostru! Soarele vostru Interior se aprinde si mai viu cu fiecare respiratie a voastra, umplandu/va Viata cu daruri ceresti! A sosit timpul in care maretia Spiritului vostru sa isi spuna cuvantul! Nu va indoiti nici/o clipa de forta voastra de a ridica Lumea la adevarata ei stralucire originara! Este timpul sa aduceti Miracolul in destinul vostru, Miracolul Iubirii si al Certitudinei ca Binele Superior este singura realitate creata de Cel AtotIubitor! Nu lasati Mintea voastra omeneasca sa umbreasca aceste clipe! Traiti experienta trezirii voastre si a Universului , bucurandu/va si sarbatorind Noul Inceput! Drumul vostru este luminat de Aurele noastre iar iubirea noastra angelica va ajuta sa va impliniti menirea divina! Chiar daca va este greu nu va lasati pacaliti de umbra care nu vrea sa va regasiti pe voi insiva! Orice umbra dispare atunci cand creste Lumina! Iubiti Neconditionat chiar si atunci cand va simtiti raniti! Deveniti DAR pentru Existenta prin modul vostru iubitor de a fi! Renuntati la gandul saraciei si recunoasteti/va nesfarsita bogatie interioara care va atrage tot ce va doriti in planul exterior! Onorati Natura si respectati/o pentru ca ea va ajuta sa urmati calea adevaratei Lumini! Doriti cunoasterea si folositi/o pentru a aduce si mai multa Lumina Viitorului! Aveti incredere in Dumnezeu care are un plan maret cu voi, cu fiecare si bucurati/va de fiecare clipa de Viata pe care o traiti pentru ca ea sta la baza continuei voastre transformari! Dar dupa Dar intra ACUM in Viata tuturor Fiintelor acestei Creatii! Binecuvantari ceresti curg peste voi! Ele va vor sterge lacrimile si vor transforma orice suferinta in glorie Divina!
Va iubim!
INGERII

7 Response to "Noaptea acestui Craciun este o Noapte cu totul speciala! Un Miracol se va intampla cu intreg Universul!"

 1. Ryana says:
  24 decembrie 2011, 16:23

  Iti doresc un Craciun fericit si plin de lumina.

  Sarbatori fericite !

 2. Natural says:
  24 decembrie 2011, 17:38

  Ho Ho Ho, pentru Blog-roll, Un mesaj colindator:
  Sarbatori blogosfericite!

 3. mandala says:
  24 decembrie 2011, 17:50

  Craciun Fericit!

 4. Ana Maria says:
  24 decembrie 2011, 18:27

  Craciun fericit!

 5. Invizibilul says:
  24 decembrie 2011, 18:44

  Sarbatori fericite !

 6. Anonim Says:
  25 decembrie 2011, 21:38

  stiu ca este totul adevarat este o minune:)

 7. Natural says:
  31 decembrie 2011, 15:06

  MEGA-FELICITAREA BLOGOSFERICA == LA MULTI ANI 2012 ==

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza la sfarsitul felicitarii si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org. Vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!
  - La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  - Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
  RobertN – http://acrilice-pointpen.blogspot.com/
  - Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
  http://lavii-osperanta.blogspot.com/
  - Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
  http://gabyzmb.blogspot.com
  - 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
  Raisa http://www.newcomiclife.blogspot.com
  ??? Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ??? C.L.M. – http://crazy-in-loveee.blogspot.com ???
  - fie ca 2012 sa dea buzna peste tine cu o caruta de bucurii, o galeata de noroc, dar mai ales cu o gîrla de fericire. multi ani cît mai frumosi! Calin http://coltulcumuzica.wordpress.com
  - Sunt întâmplari pe care viata ni le scoate în cale ca sa învatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-i aduce în dar. Pentru tine... nu stiu decât sa spun multumesc! Un 2012 plin de savoare alaturi de oamenii dragi. LA MULTI ANI!
  Dana, http://colectie-stiinte.ro/
  - La Multi Ani cu sanatate si spor in toate! Natural - http://danielbotea.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu