Otombrie reprezinta timpul pentru incorporare si implementarea schimbarilor profunde create de resetarea din septembrie, in fiecare aspect al vietii noastre de zi cu zi.


ROTI IN ROTI SE INTORC
Inca de cand s-a activat poarta a 10-a , exista un puternic sens ca cevajavascript:void(0) URIAS se intampla la o scara atat de vasta, incat nu putem vedea intreaga magnitudine a sa. Rotile din roti se intorc la o scara masiva, fara precedent. In septembrie, o uriasa resetare( reajustare) a avut loc. Aceasta resetare ne-a eliberat de vechile noastre fundatii, desprinzandu-ne de locurile in care am fost cel mai blocati. Noi am trecut de punctul de : Nu ne mai putem intoarce si din acest moment inainte, stim ca nu ne mai intoarcem la felul in care lucrurile se desfasurau pana acum. Acesta a asezat rotile in roti, in miscare.



Acestea se intorc acum la nivele multiple. In octombrie noi trecem prin coridorul care se afla intre resetarea din septembrie si o resetare chiar si mai mare, care va avea loc in noiembrie, pe 11:11.11. Otombrie reprezinta timpul pentru incorporare si implementarea schimbarilor profunde create de resetarea din septembrie, in fiecare aspect al vietii noastre de zi cu zi. Invatam cai total noi de a face totul. Renuntam la a cauta si incercam sa facem ca lucrurile sa se intample. In schimb, santem foarte deschisi si permitem ca totul sa se aseze , la timpul perfect. Noi pasim in actiune cu intreaga noastra fiinta. Aceasta ne va ajuta sa fim pregatiti pentru o resetare si mai mare, in noiembrie. Chiar acum, se simte ca si cum multe elemente ale vietilor noastre au fost aruncate in aer de vanturile schimbarii. Nu stim inca ce va sosi si ce va disparea. Multi dintre noi nu stim unde vom ateriza. Sau ce vom face cand ajungem acolo. De aceea trebuie sa fim deschisi si spontani. Orice se poate intampla, oricand. Schimbarea poate veni din orice directie. Si neasteptatul este peste tot in jurul nostru. Pe durata resetarii din septembrie , rotile din roti au inceput sa se intoarca. Acest lucru este de o extrema importanta. Ultima data cand rotile din roti s-au intors, a inceput in prima activare 11:11,din 11-12 ianuarie 1992. Acum acestea se intorc din nou...Cand rotile din roti s-au intors in 1992, acestea au chemat Privitorii Tacuti. A fost unul din semnele pe care ei le asteptau. Acum, rotile din roti se intorc din nou si acest lucru este diferit. De aceasta data, miscarea lor este creata prin activarea Privitorilor Tacuti, care sant acum constienti aici, in incarnarea umana, ca Cei Adevarati. Cand rotile din roti se intorc , acestea laseaza un puternic declansator care se extinde mult dincolo de prezentul nostru cunoscut.
Este ca sirurile nesfarsite de domino, care incep sa cada din pozitia lor corecta, de la un singur declansator. Aceasta se extinde in exterior, in toate directiile.
Cand aceasta se intampla, semnifica un proces evolutionar masiv, accelerat, fara precedent. In octombrie vom fi impinsi puternic in Adevaratele noastre Vieti. Este ca si cum ati calatori intr-un balon cu aer cald accelerat, care ne duce spre adevaratele noastre vieti, fie ca ne gandim ca santem pregatiti pentru acestea sau nu. Poate nu stim exact unde mergem sau ce se va intampla cand ajungem acolo, dar aici santem, sus in aer, calatorind cu o mare viteza . Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa fim deschisi si sa permitem lucrurilor sa se intample , in timp ce traim expandatul AICI si ACUM . Apoi, pur si simplu, ne bucuram de calatorie. Pentru cativa, va fi un soctombrie , mai degraba decat octombrie, asa cum ne simtim dati afara din vechile noastre vieti normale si aruncati intr-un teritoriu necunoscut. Neadevarul va fi dizolvat chiar inaintea ochilor nostri , permitandu-ne sa vedem dincolo de iluzie. Ne vom vindeca numeroase rani vechi ale trecutului, pe care le-am purtat cu noi de mult timp. Aceasta se va intampla, pentru ca acestea nu pot co-exista cu rezonanta unei fiinte Autentice. Octombrie va fi timpul de a ne ELIBERA fata de trecut , la TOATE NIVELELE SI IN TOATE ASPECTELE. In afaceri si relatii, trebuie sa ne urmam inima si sa pasim inafara vechilor noastre tipare. Cativa dintre noi pot experimenta ocazional atacuri de panica, cauzate de orice fel de frici fata de necunoscut , pe care inca le mai purtam in noi. Este bine sa ne amintim ca , indiferent cand simtim frica, aceasta inseamna ca schimbarea este aproape. Indiferent cand santem scosi din echilibru, trebuie sa ne re-centram ca Cei Adevarati si sa ne amintim ca TOTUL ESTE BINE , in ciuda tuturor aparentelor exterioare. Octombrie este foarte nou, in special pentru faptul ca ne-a daruit activarea portii a 10-a luna trecuta. Asadar, datorita acestei noutati extreme, aceasta este ca o nastere, ca un copil nou-nascut si trebuie sa ne obisnuim cu noul nostru mediu si sa invatam sa facem totul , ca si cum am face-o pentru prima data.
Sursa : lightworkers.com http://alessandragrigorescu.blogspot.com/

4 Response to "Otombrie reprezinta timpul pentru incorporare si implementarea schimbarilor profunde create de resetarea din septembrie, in fiecare aspect al vietii noastre de zi cu zi."

  1. Dragos says:
    11 octombrie 2011 la 13:10

    Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

  2. Daniela says:
    11 octombrie 2011 la 15:45

    Cautam raspunsuri la starile mele din ultima perioada si iata ca prin acest articol le-am gasit .
    Chiar am experimentat cateva atacuri de panica cauzate de o frica inexplicabila si care stiam ca e datorita unor schimbari si ca TOTUL VA FI BINE Multumesc !

  3. MARIA says:
    11 octombrie 2011 la 20:39

    Dragos , bine ai venit !

  4. MARIA says:
    11 octombrie 2011 la 20:41

    Dany, nu-ti fie teama , nu fi indoita , asculta intuitia si inima. Sunt cele mai importante in Acum, nu vei da gres daca le vei urma. Te imbratisez!

Trimiteți un comentariu