‚,Respiraţia Conştientă este calea Noii Energii pentru Noul Maestru.” – Norma Delaney

Aşa cum aţi întâlnit, probabil, în diverse curente şi sisteme spirituale, respiraţia este considerată cel mai simplu şi eficient instrument pentru diverse lucruri (vindecare şi autovindecare, iluminare etc).
Din experienţa proprie, respiraţia conştientă face diferenţa şi este lucrul disponibil în permanenţă, în orice situaţie. La începuturile experienţelor mele cu Crimson Circle şi Shaumbra, după o perioadă de studiu a materialelor, am început să remarc accentul pus pe respiraţia conştientă. Întrebarea firească pe care mi-o puneam la acea vreme, după ce mă gândeam că respir tot timpul – şi mintea mea părea că ştie toate teoriile despre respiraţie – după o căutare de 3 luni am aflat, în timpul transmisiei lunare cam care este diferenţa. Mai exact, am experimentat si am simţit această diferenţă, astfel că am ajuns să pot spune că este un instrument al Noii Energii.
Iată o traducere de pe site-ul http://www.newbreath.net/ a descrierii despre respiraţia conştientă:
“Respiraţia ta Conştientă deschide calea către trăirea Noii Energii. Respiraţia tradiţională menţine o persoană blocată în supravieţuire. Respiraţia tradiţională se concentrează pe minte, umeri, partea de sus a pieptului şi gât, care sunt punctele unde se adună frica.
Recepţia Respiraţiei este concentrată prin nas şi traversează căile umidificării corpului. Această Respiraţie aduce umidificarea în interiorul corpului. Pe măsură ce Respiraţia conştientă trece spre abdomen şi spre centrul vostru, trezeşte conexiunea dintre Sufletul tău şi omul fizic. Aceasta trezeşte abilitatea de a simţi. A simţi este puternica şi intuitiva abilitate a omului trezit.




A simţi este poarta către simţiri şi trăire. Stările extreme emoţionale nu sunt instrumente ale simţirii. Acestea sunt căi ale fricii aparţinând vechii energii, fricii şi supravieţuirii. A simţi este experienţa oferită nouă atunci când lăsăm de bunăvoie Spiritul/Sufletul nostru să conducă în locul minţii învăţate cu frica.
Sunt învăţate multe forme de respiraţie: pentru naşterea copiilor, yoga, ritmuri atletice s.a.m.d. Respiraţia încurajată de Tobias, Saint-Germain, folosită de Garret şi de mine este Respiraţia aşa cum am învăţat-o de la Kuan Yen. Această Respiraţie este destinată Integrării. Această Respiraţie este singurul instrument pe care l-am folosit pentru a integra complet o persoană care fusese diagnosticată având Personalitate Multiplă. Este Respiraţia pe care am folosit-o pentru a integra în viaţă încorporarea lui Kuan Yen.
Primiţi Respiraţia Conştientă, nu are importanţă vârsta sau specializarea sau drumul vieţii, călătoria în Integrare este călătoria în Trăire. Trăirea Conştientă este cu adevărat calea parcursă de Maeştri. Respiraţia Conştientă este calea Noii Energii pentru Noul Maestru.
Şi iată care sunt paşii de început de experienţă:
1. Întindeţi-vă pe spate, de preferinţă pe ceva moale acoperit de o cuvertură uşoară. Întindeţi genunchii şi depărtaţi picioarele la aproximativ 20cm/8″ unul de celălalt. Îndreptaţi vârfurile picioarelor în sus. Lăsaţi coloana să se relaxeze în poziţie dreaptă.
.
2. Scanaţi-vă corpul pentru a simţi unde sunt tensiuni. Cât de bine puteţi, lăsaţi corpul să se scufunde în lucrul pe care sunteţi întins.
.
3. Aduceţi atenţia asupra respiraţiei voastre şi plasaţi mâna deasupra buricului. Inhalaţi şi exhalaţi. Observaţi dacă respiraţi în partea de sus a pieptului sau dacă abdomenul chiar se mişcă. Oamenii nervoşi vor respira scurt, superficial în partea de sus a pieptului.
.
4. Plasaţi ambele mâini pe abdomen cu delicateţe. Inhalaţi cu delicateţe şi profund prin nas către această zonă. Observaţi cum se ridică şi coboară abdomenul cu fiecare inhalaţie. Pieptul ar trebui să se mişte foarte puţin sau deloc.
.
5. Continuaţi să inhalaţi prin nas şi să exhalaţi pe nas şi pe gură. Acest lucru este simplu şi fără efort la fel ca respiraţia unui bebeluş.
.
6. Respiraţi aproximativ cinci sau zece minute, o dată sau de două ori pe zi. Puteţi, de asemenea, respira în abdomen în timp ce sunteţi în picioare, conduceţi maşina sau mergeţi. După două săptămâni de practică delicată a acestui program puteţi creşte aceste exerciţii la perioade de timp mai lungi.
.
7. La sfârşitul fiecărei sesiuni de respiraţie scanaţi din nou corpul vostru. La terminarea exerciţiului observaţi/comparaţi cum vă simţiţi în acel moment faţă de cum vă simţeaţi la începerea lui.
.
8. Când permiteţi acestui program să devină noul mod de a respira pentru trăire, veţi începe să observaţi cum corpul şi voi deveniţi mult mai relaxaţi.
.
.

0 Response to "‚,Respiraţia Conştientă este calea Noii Energii pentru Noul Maestru.” – Norma Delaney"

Trimiteți un comentariu