AI UITAT CE SA FACI? PRIVESTE IN INTERIOR SI ITI VEI ADUCE AMINTE!


Lucratorule in Lumina,
Acest mesaj iti este adresat TIE! A venit timpul sa te trezesti cu adevarat! A venit timpul sa privesti in fata realitatea cu care te confrunti! A venit timpul, Lucrator al Luminii, sa iti indeplinesti misiunea!
Conditia ta de om sub care te manifesti te face sa crezi ca esti singur, te face sa crezi ca ai nevoie de ajutor, te face sa crezi ca nu ai forta! FORTA SE AFLA IN TINE! FORTA DE A INFRANGE INTUNERICUL SE AFLA IN TINE! SI A SOSIT TIMPUL SA ELIBEREZI ACEASTA FORTA!
Cand ai venit aici ai crezut ca va fi pentru putin timp si incet, incet te-ai cufundat in uitare. Incet, incet te-ai cufundat in tacere. Ai plecat capul si ai uitat cine esti. Ai crezut ca esti singur, ai crezut ca ai ramas singur. In realitate, sunteti o armata! Sunteti milioane si forta voastra trebuie eliberata!
Inauntrul tau se afla o Stea, pe care daca ai curajul sa o atingi va lumina cu Lumina Cerurilor, va lumina cu Puterea Soarelui! Inauntrul tau se afla o Raza de Lumina. Daca o vei atinge, va lumina pana in capatul celalalt al veacului apus! Cand vei avea curajul sa te uiti cu adevarat in tine, vei descoperi ca NUMAI TU ESTI CEL CARE POATE SALVA LUMEA! Vei descoperi ca esti singurul care poate aduce Soarele inapoi pe Pamant! LUMINA ESTE ADEVARUL, INTUNERICUL ESTE MINCIUNA; LUMINA ESTE VIATA, INTUNERICUL ESTE CHINUL MORTII; LUMINA ESTE VIATA DE DINCOLO, INTUNERICUL ESTE CAPATUL EXISTENTEI TALE.
Te indoiesti inca de toate lucrurile acestea? PRIVESTE IN INTERIORUL TAU SI VEI DESCOPERI ADEVARUL! Viata care ti-a dat viata se afla in Tine! Lumina din care te-ai nascut se afla in tine! Viata de dincolo are nevoie de tine, Lucrator al Luminii, Razboinic Neinfricat, Cavaler al Existentei. Ai fost trimis aici intr-o misiune. Ai uitat de ea? Ai uitat cine esti? Ai uitat cum sa te regasesti, cum sa-ti regasesti drumul? De ce crezi ca te afli aici? Cine te-a trimis in misiune? A fost Viata sau a fost moartea cea care te-a indemnat sa te supui la un chin vesnic? A fost Lumina Preaslavita sau a fost o simpla desertaciune? Inca te mai indoiesti? PRIVESTE IN INTERIOR! Inca te mai indoiesti? Lasa-te condus de Sufletul Tau si vei descoperi inauntru-ti CALEA! VEI DESCOPERI VIATA FARA DE MOARTE! VEI DESCOPERI CA NU ESTI SINGUR! VEI DESCOPERI CA SUNTEM AICI SI AVEM NEVOIE DE TINE.
In aceste clipe, in aceasta lume se duce o mare batalie. Vei fi invingator sau vei fi invins? Vei fi luptator sau vei fi cel prin care se va da lupta? Vei fi viata sau vei fi cel care o va incheia? Vei fi mania sau vei fi puterea de necuprins a Cerului? Cand vei intelege toate acestea, Lucratorule in Lumina, vei reusi sa depasesti programarile care iti limiteaza puterea. Vei reusi sa te ridici deasupra conditiei tale si vei razbate! VEI FI VICTORIOS SI VEI RESTAURA PACEA! VEI FI GLORIOS SI VEI ADUCE CU TINE ACASA FACLIA VESNICA A INCHINARII! VEI FI VICTORIOS SI NU ITI VEI MAI PLECA FRUNTEA SPRE DESERTACIUNI.
CAND VEI AFLA ADEVARUL, LUCRATORULE IN LUMINA, NU ITI VA MAI FI FRICA! VEI PORNI LA LUPTA SI VEI CUCERI CE A FOST AL TAU DINTOTDEAUNA! VEI PORNI LA LUPTA SI VEI READUCE CU TINE VOINTA TATALUI SI A MAMEI CERESTI. AI UITAT CE AI FOST? PRIVESTE IN INTERIOR! AI UITAT DE UNDE VII? PRIVESTE IN INTERIOR! AI UITAT CE SA FACI? PRIVESTE IN JURUL TAU SI ITI VEI ADUCE AMINTE!

In Lumina,
Noi
mail
cititi si Carmen
Donca
Romeo Ruse
Daniel

1 Response to "AI UITAT CE SA FACI? PRIVESTE IN INTERIOR SI ITI VEI ADUCE AMINTE!"

  1. Natural says:
    9 septembrie 2011 la 14:26

    Uite un Blog and roll aniversar din care faci parte :) Dar numai de sambata, incepand de la ora 10:09 :) Multumesc si ... spor!

Trimiteți un comentariu