Sexul si jocul de-a oamenii



Va extindeti ca fiinte care pretind ca sunt oameni. Acest corp fizic va va permite acum sa faceti lucruri incredibile, la care inainte accesul era blocat. Cand  spuneam cuvantul blocat, era vorba despre niste frici. Haideti sa vorbim despre ele. Voi ati fost cei care au blocat informatia sa ajunga pe aceasta planeta – nimeni altcineva. Voi sunteti cei care au decis pana unde sa mearga. Voi sunteti cei care au pus in miscare cele mai mari schimbari de pe orice planeta, de pana acum. Va urmarim cum, pas cu pas, faceti ca lucrurile sa se intample. Gasiti pasiunea. Gasiti acel element, acea bucata a puzzle-lui pe care ati adus-o de Acasa si pe care nimeni alcineva nu o are. Nimeni altcineva nu poate exprima ceea ce aveti voi. Asumati-va pasiunea. Nu uitati sa va distrati. Este o mare parte din jocul de-a oamenii.   
Va mai spunem inca ceva. Pe masura ce multe dintre ritmurile din corpul vostru fizic se schimba, veti vedea ca si ritmul apetitului vostru sexual se schimba. Am vorbit mult despre energia sexuala – si chiar am tinut un curs pe aceasta tema – deoarece majoritatea oamenilor se tem de propria energie sexuala.




Istoria de ascundere a sexului a determinat aparitia multor probleme. Acum este momentul sa canalizati aceasta energie si sa o folositi frumos, asa cum se cuvine. Descoperiti o incarcatura diferita a instinctului vostru sexual fizic. Sunt unii care, din anumite motive, au apasat butonul de oprire. S-ar putea sa vedeti ca instinctul revine de la sine. Este o reactie naturala a oamenilor, sa vada sexualitatea ca pe o energie joasa sau de natura animalica. Va spunem ca nu asa stau lucrurile. Energia sexuala este Lumina care vine de acasa si este impartasita prin intermediul unui corp. Pe masura ce evoluati, propriile conexiuni sexuale revin la viata. Este, pur si simplu, vorba despre mai mult spirit infuzat in corp. Acesta reprezinta baza energiei sexuale. Urmariti aceste lucruri. Jucati-va cu ele. Gasiti o modalitate de a le folosi in mod intentionat, in loc sa le lasati sa va copleseasca. Intelegeti ca fiecare pas pe care il faceti reprezinta o noua cale – si ca intreg universul va urmareste. Chiar si multe rase, care au venit initial aici sa va ajute sa formati aceste corpuri fizice, va privesc acum cu o uimire incredibila. Voi o faceti. Buna treaba! Buna treaba!
Ne face o deosebita onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalalt cu cel mai mare respect. Aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori aveti ocazia. Amintiti-va ca este un jos frumos si voi il jucati bine impreuna.
Grupul 

0 Response to "Sexul si jocul de-a oamenii"

Trimiteți un comentariu