"Da! Imi voi asuma responsabilitatea. Voi prelua controlul asupra propriei mele vieti.


Sunt blocat!
De multe ori sunteti derutati, atunci cand spuneti: "Da! Imi voi asuma responsabilitatea. Voi prelua controlul asupra propriei mele vieti. Voi incepe sa ma folosesc de puterile si pasiunea mea, la cele mai inalte cote " si nimic nu pare sa se intample. Apoi va faceti griji si credeti ca ati facut ceva gresit. Cu toate astea, ar fi mai bine sa credeti ca lucrurile incep sa mearga spre mai bine. Probabil, chiar acum, va persecutati din cauza unor lucruri pe care doriti sa le faceti. Noi va rugam ca, mai intai sa va impacati cu voi insiva si cu propriile voastre idei despre cum ar trebui sa arate realitate voastra.




Acum, dati-ne voie sa facem un pas inapoi si sa privim lucrurile dintr-o perspectiva mai larga. Aceasta este perspectiva mai larga a colectivului, care vede schimbarile de pe planeta din acest moment, mai clar decat de pe plan individual. Multe organizatii si adunari colective ale sufletelor vor trebui sa se adapteze la vibratiile mai inalte, pe care voi le creati si in care doriti sa fie lumea voastra. Pe masura ce toate acestea se vor intampla, veti vedea multe schimbari care par sa aiba control asupra voastra, dar, de fapt, ele nu au, pentru ca voi ati eliberat acea parte din voi care poate fi controlata. Este perfect sa spuneti ca vreti sa fiti in pasiunea voastra si sa va indreptati spre acea directie, indiferent despre ce este vorba, chiar si daca nu o puteti trai. Dar daca experimentati aceasta pasiune in timpul serii, sau la sfarsitul de saptamana, aceasta va va ajuta sa ridicati vibratia globala si toate interactiunile din jurul si din lumea voastra. Deci, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti, este sa descoperiti ce ar putea sa va incante inima, si sa incercati sa gasiti mai multe moduri de a o practica. Daca simtiti in continuare ca nu se intampla nimic, atunci exista o alta abordare pentru a incerca.
Perceptia Constienta a Schimbarii
Cel mai usor mod de a schimba o situatie este schimbarea perceptiei, pentru a adopta o vizualizare mai larga. Oamenii nu sunt constienti sa faca acest lucru, dar voi veti invata sa-l adoptati foarte bine, in aproximativ urmatorii 100 de ani. Posibilitatea de a va schimba perceptia despre o situatie in orice moment si de a vedea aceasta din mai multe unghiuri, va fi o parte foarte importanta a evolutiei umane. Asta este ceea ce se intampla, pe masura ce iesiti din campul dualitatii, unde totul se reduce la lumina si intuneric. In prezent, aceasta perceptiva este echilibrata de cea de-a treia pozitie a Sinelui Superior, asa ca, voi iesiti din campul dualitatii si intrati in campul trialitatii.
Campul trialitatii ii ofera mai multe abilitati Sinelui vostru Divin, aflat in corp fizic. Cand prima data ajungeti in trialitate, va veti intreba ce sa faceti. Puteti alege sa faceti un lucru sau altul, dar puteti alege si sa nu faceti nimic, pentru ca nu trebuie sa faceti nimic. Nu este nimic rau in asta si nu sunteti blocati. Pur si simplu, va bucurati de un nivel vibrational unde nu aveti nevoie de nimic din exterior.
Vor veni timpuri in vietile voastre, cand veti avea parte de momente magice. Acestea pot fi o clipa, o zi, o saptamana, o luna – dar indiferent cat va dura, fiecare din voi are nevoie de acele momente. Sa nu le considerati a fi momente in care sunteti blocati, pentru ca este o perioada in care puteti sa respirati, o perioada in care va veti adapta vibratiile mai inalte. Exista multa confuzie cand va priviti din acest camp al dualitatii, pentru ca dualitatea reflecta doar lumina si lipsa luminii si nu toate culorile curcubeului aflate intre ele. Aceasta arata doar lumina si lipsa luminii, dar sunt capetele spectrului. Nu exista niciun adevar la aceste capete, pentru ca toate culorile sunt cuprinse intre ele. Cand veti intelege ca ati vazut totul intr-o gama foarte limitata, un camp foarte mic al viziunii si vibratiei, veti incepe sa vedeti ce se intampla la o scara mai larga. 
Aici se afla confuzia voastra. Va asteptati ca totul sa vina prin aceleasi canale, dar nu acesta este modul in care spiritul este atras sau vine prin voi. Pentru voi, cel mai usor mod de a va schimba perceptia este sa va detasati de ceea ce vi se intampla si sa va oferiti serviciile. Ce ziceti sa va oferiti serviciile intr-un spital sau azil? Sa faceti orice care sa va scoate din starea de blocaj? Astfel ajutati sa transformati eu in noi, si aceasta dizolva separarea, care ne face sa ne simtim blocati. Pur si simplu, nu este posibil sa va simtiti blocati, atunci cand sunteti conectati cu alti oameni.
Puneti-va in serviciul altora si totul se va schimba din acel moment. Se va schimba perceptia voastra si va va ofera scop si concentrare. In acest punct, veti dori sa va atrageti pasiunea. Veti dori sa descoperiti acel dar pe care puteti sa-l oferiti mai bine decat oricine altcineva, pentru ca fiecare dintre voi il are. Fiecare a venit cu un dar de Acasa, pe care altcineva nu este posibil sa-l aiba. Este misiunea sufletului vostru sa impartasiti acest dar, si in momentul in care schimbati eu in noi, veti incepe sa intelegeti, va veti simti utili, iar puterile voastre se intorc. Ce magic! Acum aveti posibilitati, asa ca noi va oferim foarte clar instrumentele. 

3 Response to ""Da! Imi voi asuma responsabilitatea. Voi prelua controlul asupra propriei mele vieti."

  1. mandala says:
    15 august 2011 la 08:46

    LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA !

  2. MARIA says:
    15 august 2011 la 09:01

    Multumesc suflet bun. Sa fii iubita1!

  3. Cata Says:
    15 august 2011 la 22:53

    La multi ani si de la mine cu drag :)

Trimiteți un comentariu