Incepeti sa va Contactati Ingerii Vostri!

Urmatoarele sugestii va pot ajuta in realizarea contactului initial cu Ingerii vostri.
* Alegeti acelasi moment, de fiecare data, pentru a comunica cu Ingerii Pazitori: inainte de a va culca sau cand va treziti prima oara, poate fi cel mai potrivit.
* Cereti protectie suplimantara, daca aveti depresii, sentimente negative, frici sau cosmaruri.
* Ramaneti deschisi pentru mesaje mereu, in special cand aveti o presimtire ca veti face o greseala sau aveti un sentiment de pericol iminent.
* Nu fiti iresponsabili, riscandu-va viata personala! Ingerii vostri Pazitori nu pot sa nu tina cont de vointa voastra libera.
* Fiti pozitivi! Ingerii va vor indruma, va vor vindeca si va vor proteja, dar trebuie sa fiti responsabili de propriile actiuni. Nu ii acuzati pe altii sau nu respingeti problemele din viata voastra ca si cand “ceva/cineva este impotriva voastra sau ca ar fi blesteme.
Ingerii si acest fapt include ingerii vostri sau ai altora, nu pot face nimic, daca nu le cerem! Daca aveti nevoie de ajutor, doar cereti! De aceea Dumnezeu isi trimite ingerii ca sa fie cu voi pe viata. Ingerii vostri doar asteapta sa li se ceara ajutorul. Nu va ingrijorati ca cereti prea mult. Nu exista sensul timpului liniar in taramul spiritual. Ati condus vreodata intr-o directie si dintr-o data ati avut o un imbold rapid de a intoarce, desi nu ati planificat asta, ca apoi sa aflati ca era un trafic dificil, pe care l-ati ocolit ascultand de acel imbold si acea intoarcere din drum? Au fost ingerii vostri care v-au ajutat. Nu uitati sa le multumiti, cand observati legatura!
DOREEN VIRTUE INGERII  PAZITORI

0 Response to "Incepeti sa va Contactati Ingerii Vostri!"

Trimiteți un comentariu