Poti alege orice! Poti fi atat de curajos, incat sa faci alegeri?


 Inima, sufletul iti dadeau ghes, asa ca treceai dincolo de minte si ai inceput sa alegi pentru tine. Ai prins ideea si ai ales sa revii la tine!
Ei bine, doar asa este posibil! Doar individul poate face alegeri constiente, doar el poate alege pentru el, asumandu-si consecintele alegerilor. Societatea, guvernantii, liderii religiosi nu pot alege pentru individ. Acolo este vorba despre interese de grup. Primeaza regulile, manipularea, controlul.
Dar, tu stii la nivel individual, ca ai garantat dreptul de suveran, de creator inca de la inceputuri, prin urmare poti indrazni sa faci alegeri.
Ar fi intersant de aruncat o scurta privire la viata actuala. Cate alegeri constiente ai facut tu? Iti ajung degetele de la o mana ca sa le numeri, nu-i asa?
Acum suntem in era Energiei Noi. Exista potentiale cu totul noi, exista potentiale infinite. Poti alege orice! Poti fi atat de curajos, incat sa faci alegeri? Ai incercat sa faci alegeri si ai ajuns la concluzia ca nu functioneaza? Nu esti singurul, deoarece alegerile erau superficiale, contradictorii, erau legate de supravietuirea sinelui uman sau a imbunatatirii confortului sau. Era o simpla cosmetizare a realitatii.
Nu merge asa. Despre acestea vom vorbi in alt capitol. Important este sa intelegi ca ai posibilitatea sa faci alegeri de inalt nivel, iar cele obisnuite se vor rezolva de la sine, isi vor purta singure de grija. Suna frumos, nu-i asa?
Pentru a face alegeri trebuie sa ai claritate, iar pentru asta trebuie sa faci curatenie in casa lui Eu Sunt, trebuie sa fii in Punctul de Prezenta, trebuie sa fii familiarizat cu respiratia profunda, constienta si cu multe altele.
Pentru a face alegeri constiente, trebuie sa eliberezi totul, toate sistemele de credinta, care ti-au alcatuit realitatea, de care, nu prea esti mandru. Vestea buna este ca o poti schimba, facand alegeri constiente. Vestea proasta este ca atunci cand faci alegeri, incep schimbarile, care, in principiu, nu iti plac. Mare dilema! Alegeri, schimbari, claritate, alte alegeri!
Important este sa faci primul pas, sa alegi sa treci peste prapastia care pare ca exista in fata ta. Ce-ar putea sa se intample? Nu te-ai saturat sa duci o viata cenusie, monotona sau plina de drame si nesiguranta?
Viata poate fi traita in bucurie! Viata pe Pamant poate fi o binecuvantare! De fapt, ea asta este, insa perceptiile tale te fac sa crezi ca este o pedeapsa, ca esti mic in aceasta lume mare, ca nu ai nici o sansa sa mergi mai departe.
Dar, aminteste-ti de ce ai venit pe Pamant, in aceste timpuri extraordinare! Daca citesti aceste randuri, nu este o intamplare. Ai venit la alegere, ai venit sa traiesti in Energia Noua, ai venit sa simti cum este sa fii suveran, ai venit sa finalizezi ascensiunea!
Viata pe Pamant este o mare binecuvantare, atat la nivel de sine uman, cat si la nivel multidimensional. Aici se experimenteaza unirea divinului cu umanul. Doar aici poate avea loc Ascensiunea! Doar de aici se va extinde solutia gasita pentru rezolvarea impasului din taramurile angelice.
Pamantul este un loc unic, este un loc binecuvantat! De aici pornesc primii care finalizeaza Ascensiunea, care vor ajunge astfel, in Cercul Al Treilea propriu. Pe aici vor trebui sa treaca toti, pentru propria ascensiune.
Tu, draga Dumnezeule, deja esti aici. Este momentul sa te trezesti si sa alegi cum sa traiesti, sa te bucuri de viata, sa alegi ce sa creezi!

2 Response to "Poti alege orice! Poti fi atat de curajos, incat sa faci alegeri?"

 1. Romeo Ruse says:
  16 februarie 2011, 11:53

  eu aleg sa fiu catelul din fotografie:)

 2. Lilian Nikky says:
  2 februarie 2018, 09:52

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu