Transformari ale organismului si remedii pentru simptomele insotitoare


Am fost transformati fizic din fiinte organice – compusii organici sunt compusi bazati pe carbon – cu doua lanturi de AND, in fiinte cristaline cu 1 024 lanturi de AND (cel mai probabil), deoarece doar substantele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre AU FUZIONAT CU SPIRALELE AND-ului SIRIAN (al fiintelor de pe Sirius), dat fiind ca acest format este destul de aproapiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta sa fie capabil sa integreze transformarea cu relativ putine efecte secundare.
Nu doar noi, oamenii, ne schimbam, ci toate formele de viata de pe Pamint devin cristaline. Toti pestii din mare, toate florile din gradina, pasarile de pe cer, chiar si ciinele sau pisica ta. Totul se schimba. Nimic nu va muri si nu va fi distrus, pentru ca noi toti ne deplasam impreuna spre O NOUA STARE DE A FI. Aceasta noua stare de a fi reclama ca fiecare dintre noi, mental, fizic si emotional, sa lasam la o parte conceptele lumii tridimensionale.
Exact ca si in moarte, a lasa deoparte este partea majora a procesului de transformare, precum cineva nu poate lua cu sine vechile valori si vechiul fel de a fi intr-o viata de apoi cu totul diferita. Deci, pe masura ce inaintam in aceste transformari, suntem siliti sa renuntam la relatiile obisnuite, la slujbe, la cariere, la camine, la proprietati si asa mai departe, daca acestea sunt incapabile sa ne sustina noul mod de a fi.
Prin urmare, poate sa ne surprinda aparitia unei stari de anxietate si de teama care se simte deoarece aceste transformari se afla deja in progres, chiar daca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ele. De asemenea, schimbarile de la nivel fiziologic sunt, in mod curent, acacelerate si exista MULTE SIMPTOME FIZICE TEMPORARE care se manifesta in corpul nostru in consecinta. Citeva dintre acestea ar fi: simptome ca de gripa: temperatura ridicata, transpiratie, dureri de oase si incheieturi,
etc., dar care nu raspund la antibiotice; migrene – dureri severe de cap, care nu trec cu nici un analgezic; diaree ocazionala; ocazional, curge nasul – cu stranuturi care dureaza 24 de ore si nu e o raceala sau o
alergie; ameteala; zgomote in urechi; palpitatii; ne simtim intregul corp vibrind– mai ales in timpul noptii cind suntem in stare relaxata;
spasme musculare intense – plus dureri in trup, mai ales in spate;
furnicaturi – in miini, brate, picioare sau talpi;  pierderea puterii musculare – in miini, cauzata de schimbarile care se produc la nivelul
sistemului circulator;
dificultati ocazionale de respiratie – si/sau observarea unei respiratii mai puternice sau
mai zgomotoase cind ne aflam in stare relaxata;
schimbari in sistemul imunitar; schimbari ale sistemului limfatic; oboseala – chiar epuizare in urma unor eforturi minore; nevoia de a dormi mai mult si mai adesea decit este normal; accese de depresie fara motiv real; alunecare in trecut – cercetarea relatiilor, obtinerea unei clarificari a problemelor personale; simtim o uriasa epurare; tensiune, anxietate si stres la cele mai ridicate niveluri – deoarece simtim ca ceva se intimpla si nu stim ce.
Unele dintre aceste simptome sunt resimtite de o mare parte dintre oameni. Multi se grabesc impanicati sa mearga la doctor, la terapeut, la psiholog si asa mai departe, dar li se spune de obicei ca nu e nimic in neregula cu ei. Si acesta este adevarul. Deoarece toate aceste simptome sunt doar temporare si indica pur si simplu ca aceste transformari fiziologice chiar se petrec.
Citeva dintre REMEDIILE DE USURARE A ACESTOR SIMPTOME sunt:
Lasa-te in voia valului (nu te imotrivi curgerii), nu te lupta cu ele, cu simptomele.
Daca te simti obosit sau epuizat, dormi mai mult.
Bea multa apa, pentru ca procesele de detoxifiere care au loc prin deshidratare sunt
accelerate.
Pentru a elibera tensiunile emotionale si stresul ia valeriana. Schinduful elibereaza stresul sistemului limfatic si ajuta detoxifierea.
Pentru a usura spasmele musculare, foloseste tot valeriana si incearca baile de namol, sau cufundarea intr-o indelunga baie la care adaugi o ceasca cu sare Epsom (marina, sau grunjoasa). Fa asta zilnic.
Recunoaste ca si daca ai palpitatii sau dificultati de respiratii, acestea sunt datorate chacrelor de la nivelul inimii sau a gitului care se deblocheaza si ca aceste simptome sunt temporare. Nu mori, doar te transformi!
Totusi, nu lua vorbele mele de bune. Consulta-ti medicul daca esti nesigur. Daca nu stii de unde sa iei valeriana sau schinduf, mergi la orice magazin de produse naturiste, sau pur si simplu spune in gand numele plantei cind ai nevoie de alinare.
Toate energiile vindecarii sunt transmise via sunet, deci prin rostirea numelui. Ele sunt la fel de eficiente daca le rostesti numele in gand sau cu voce tare, pe cat sunt si atunci cind le folosesti in forma fizica. Incerca si vezi! Cere ingerulor tai pazitori sa te ajute sa-ti alini durerile. Ei abia asteapta sa li se ceara ajutorul! Multe dintre simptome pot dura vreo citeva saptamini si apoi trec. Unele pot reaparea din timp in timp. Aceste transformari nu sunt in mod necesar experimentate de toti oamenii simultan. Un procent foarte mic de adulti au realizat intreaga trasformare in forma cristalina si acum au 1 024 lantzuri de AND.
Se cunoaste cazul unei femei care a crescut 3 inchi in inaltime si un numar in marimea piciorului. Toti copii sub virsta de 7 ani au de asemenea completa aceasta schimbare de structura, sau in foarte scurt timp o vor completa. Bebelusii nascuti in ultimii doi ani s-au nascut cu totii cu intreg setul de AND. O parte din oameni se afla la inceputul acestei transformari si multi altii parcurg deja procesul de transformare.
Acest proces de transformare este cunoscut ca Procesul de Trezire sau de Ascensiune, sau
mai este cunoscut ca Procesul de dobindire a Merkabah, adica a corpului luminos.
E nevoie sa ne transcendem fricile si sa invatam despre dragoste, despre adevarata dragoste, care trebuie sa inceapa cu sine. Deoarece, pina nu ne iubim si nu avem incredere in noi insine, nu putem iubi cu adevarat si nici avea incredere reala in altcineva.

Extrase dintr-un articol “Viziunea extinsa” de Suzana Thorpe-Clark.

0 Response to "Transformari ale organismului si remedii pentru simptomele insotitoare"

Trimiteți un comentariu