Revendicati-va puterile , renuntand la victimizare

Buna, prieteni care evoluati in mod constient!
Noi am oferit recent un seminar gratis in Cancun , Mexic, despre victimizare si a fost destul de puternic pentru toti care au luat parte. Rezum experienta din seminar, aici, in acest newsletter.
Victimizarea inseamna, practic, invinovatirea altora de propria noastra nefericire. Majoritatea oamenilor au suferit de o victimizare intensa, in vietile trecute. Aproape toata lumea inca se lupta in jocul de repros victima/tortionar. Asa incep razboaiele si de aceea continua. Am citit ieri titlurile ziarelor – “SUA invinovateste Iranul pentru problemele Irakului” Este uimitor cum holodinamica colectiva se manifesta aici.
Sesiunile ajuta la schimbarea ciclurilor victimizare/ tiranie, eliberand multele personalitati si configuratii de energie, de blamarea altora pentru propria nefericire (pentru ca suntem o victima). Totusi, cunoasterea si bunavointa sunt de asemenea necesare, in scopul de a absolvi complet sentimentul de victima. Sesiunile karmice ajuta oamenii sas inlature straturile de retea neuronala a traumelor emotionale date de victimizare. Totusi, unii oameni doresc doar putina consolare, nu schimbare si nici experienta, astfel incat sa poata continua sa fie victime sau atacatori. Dar, prin cunoastere, noi putem identifica si alege constient sa renuntam la victimizare si sa vedem cum intr-adevar perpetuam cateodata ciclul, acceptand sa jucam anumite roluri, pentru ca o victima nu poate exista singura. Majoritatea situatiilor necesita un agresor, pentru ca sa apara victima.

Iata definitia persoanei “Victima Profesionala”:
Victima a lumii – da vina pe toti si pe toate, inclusiv pe propria incompetenta, iresponsabilitate si pana si pe comportamentele atacatorilor. Asteapta tratamente speciale, sau scutiri de la viata pentru ca este atat de fragil(a) sau distrus(a) de tortionari. Cand acest aspect obscur este cel care controleaza, noi vom ataca chiar si pe aceia care incearca sa ne ajute, nedreptatindu- i pe ei si pe noi insine, simultan. Sau persoana se poate prabusi in disfunctie – “nu te poti astepta la nimic din partea mea”. Inclinatii: lipsa de putere, grija, cinism; scop: a recastiga siguranta; frica: exploatare; rezultat: este “victimizata” de conditiile cerute de solutii; reactie: simte durerea din plin.
Te rog sa retii ca aceasta este o PERSONA [masca] si nu o persoana adevarata.
Nu trebuie sa fim victime. Este o parte din sinele UMBRA. Noi toti suntem creatori individuali facuti dupa imaginea creatorului ORIGINAL, a Sursei/a lui Dumnezeu, si astfel avem toate abilitatile co-creative. Lucrurile nu ni se intampla, ci noi le cream. Este o parte din sinele UMBRA al unei persoane compus din Identitati pe care persoana le-a creat in trecut, intr-o stare analogica a mintii, cand a cazut in victimizare, iar aceste Identitati pot fi inlaturate intr-o sesiune karmica.
Majoritatea oamenilor nu vad cum gandurile lor creaza lucrurile ce dau impresia ca li “se intampla” lor, pentru ca, de obicei, dureaza 3 zile pentru ca un gand sa se manifeste. Deci, daca o persoana energizeaza azi emotional o frica de ceva ce nu vrea sa se intample, in aproximativ 3 zile acest gand n-are de ales decat sa se manifeste, deoarece persoana a pus atat de multa energie emotionala ca sa-l sustina. Emotia da putere manifestarii. Si atunci cand se manifesta, de obicei persoana va cadea in victimizare si va da vina pentru ceea ce s-a intamplat, pe altcineva sau altceva. Ea nu realizeaza ca era grija pe care a avut-o cu 3 zile inainte si care acum se manifesta in realitatea ei.
O alta identitate complexa care este foarte obisnuita in cazul victimizarii se numeste Complexul Victima-Tortionar- Salvator. De obicei daca o persoana joaca unul din aceste roluri, va sfarsi prin a le juca pe toate trei. De exemplu, daca faci pe “Salvatorul” si persoana pe care o salvezi nu are nevoie de asta si nu accepta adevarul tau, atunci poti deveni “Tortionarul”, persecutand persoana pentru ca nu se schimba asa cum vezi tu ca i se potriveste. Cand devine destul de indignata de incercarile tale nedorite sa o salvezi, adesea isi va iesi din fire si te va victimiza ea pe tine. Daca ea devine “Tortionarul” si apoi te victimizeaza pe tine, mai tarziu e posibil sa se simta vinovata si va incerca sa te salveze, considerandu- se drept “Salvator”. Aceste roluri tind sa se miste in cicluri si sa se repete iar si iar – clasica “bucla karmica”.
Mai jos sunt cateva cuvinte si fraze pe care le spunem de obicei, cand intram inconstient in tiparele victimizarii. Intr-adevar, cand cineva este responsabil din plin de creatia sa, aceste cuvinte se schimba in unele mai responsabile si, de obicei, in PROPOZITII CU EU, care nu blameaza sau condamna, dar care, in fapt, ne semnalizeaza drumul de iesire din victimizare in manifestarea unei creatii mai responsabile… in care “EU IMI CREEZ REALITATEA, EU SUNT RESPONSABIL DE CREATIA MEA SI EU SUNT IN DEPLINA CAPACITATE DE A-MI SCHIMBA CREATIA, CAND DORESC SA FIE ASA”
E vina ta.
Dar am facut tot binele posibil.
Asta se intampla pentru ca nu m-ai ajutat.
Sunt atat de dezamagit!
E ok! Ma voi sacrifica pentru tine.
Asta mi se intampla intotdeauna.
La ce bun?
Nu pot, e o zi neagra.
Ea mi-a spus s-o fac.
Nu ma intelegi.
Ma faci nefericit.
El ma supara.
Am fost intotdeauna asa de bun cu tine!
Comentarii AU, ma doare! care nu sunt necesare.
Niciodata nu spui ca ma iubesti.
Eu fac intotdeauna totul aici.
Trebuie sa muncesc.
Am incercat intotdeauna sa-ti fac pe plac.
Nimeni nu-mi multumeste pentru ceea ce fac.
Sunt atat de nenorocit!
Nu vezi cat de mult sufar din cauza ta?
Nu-ti mai amintesti cand obisnuiam sa te ajut?
Dupa tot ce am facut pentru tine…!
Nu am noroc.
Ea este asa de norocoasa!
Una dintre cele mai raspandite fraze este: “Sunt atat de dezamagit/a!” Gandeste-te la asta. Cand spui cuiva ca esti dezamagit/a, ce spui in realitate? Ca dezamagirea ta este din cauza lui/ei si ca ar trebui sa se simta vinovat/a pentru ca tu te simti dezamagit/a. A arunca vina asupra unei alte persoane este una dintre cele mai comune moduri in care oamenii ii manipuleaza pe altii. Majoritatea familiilor sunt foarte incarcate de vina si repros. Si noi, ca si copiii, mostenim vinovatia parintilor, prin ADN. Aceasta intrerupe starea naturala de exuberanta a copilariei, incepand de obicei in jurul varstei de 4 ani – cand imprimarile de la parinti incep sa se activeze in copii.
Iata o definitie a dezamagirii: atunci cand EGO-ul vrea ca lucrurile sa fie diferite de cum sunt ele… Cum sa treci mai departe? Acceptand CEEA CE ESTE… si AVAND INCREDERE in sincronizarea exacta Divina.
Un maestru realizeaza ca nimeni nu-l poate dezamagi. Nimeni nu te poate indispune. Tu alegi supararea. Poti alege sa fii manios. Nu e nimic in neregula cu mania. Mania este o emotie foarte puternica si poate fi folosita pentru motivatie. Si poti de asemenea sa alegi sa-ti revendici puterile si sa-ti asumi responsabiltatea pentru gandurile ca si a creatiile tale.Eliminand frazele de mai sus din vocabularul vostru si concentrandu- va pe propozitiile cu “EU”, se poate iesi din ciclurile victimizarii si revendica mult mai multa putere. Dar chiar daca persoana este pregatita constient sa treaca de victimizare, daca inca are identitati trecute asociate cu a fi o victima, frecventa acestor identitati ii va atrage totusi exact aceeasi frecventa de oameni, locuri, timpuri si evenimente care o vor victimiza, pana cand aceste identitati sunt inlaturate – lucru care este exact cel pe care ma focalizez eu in sesiunile karmice. De aceea psihoterapia nu merge.
Poti vorbi cu cineva despre problemele sale ani intregi, poate intelege si admite ca nu este o victima, dar deoarece id-urile sunt inca acolo, la nivel cuantic, ele vor influenta in continuare realitatea acelei persoane si vor atrage situatii care confirma ca inca este o victima.
Gandeste-te la urmatoarele 2 propozitii:
“EU SUNT fericit/a.” sau…“El/eama face fericit/a.”
Care dintre ele te face sa te simti mai puternic? Propozitia cu “EU”. Nimeni nu “te poate face” sa fi ceva. Propozitiile de genul “ma face” influenteaza donatorul si creaza un fals simt al puterii.
Recomand o sedinta karmica prin care sa se stearga toate id-urile trecute de victimizare si apoi antrenarea avansata, focalizandu- va pe aplicarea cunostiintelor impartasite aici, pentru a deveni cu adevarat suveran.
Chiar daca ai avut deja inainte o sedinta karmica, sa faci una concentrandu- te specific pe inlaturarea victimizarii va fi extrem de folositoare in deconectarea acestui program din campul realitatii tale. Aceste id-uri nu au fost create peste noapte si sunt, de obicei, create de sute de experiente de vieti trecute, deci sunt adesea multe, multe straturi asociate cu acestea.
Exemple vii care au iesit din cutia victimizarii: Nelson Mandela, Anna Frank, Gan


0 Response to "Revendicati-va puterile , renuntand la victimizare"

Trimiteți un comentariu