Meditatia iubirii de sine

Inchideti ochii! Respirati profund!
Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Nu faceti eforturi. In mod simplu, fiti!
Acum, vom respira in jos (abdominal), spre un loc linistit. Numarati inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, veti fi foarte, foarte relaxati.
Acum respirati. Numarati, zece, noua, si si asa pana la unu, in timp ce inspirati si expirati linistit, profund si egal, in ritmul care va convine.
Acum, imaginati-va un lac linistit. Priviti cum soarele se oglindeste in apa. Observati o pasare care planeaza usor, deasupra apei. Lacul este linistit si calm. Voi sunteti linistiti, calmi si profund in pace.
Acum, exista o energie adunata pe cer, deasupra voastra. Este o energie blanda, iubitoare. Ea arata ca mici particule aurii si argintii, ca mici particule de lumina. Micile particule argintii si aurii se aduna deasupra voastra si incep sa se invarta in jur, in jur, in jur. O rotire usoara, gratioasa. O senzatie mangaietoare, iubitoare. Si acum, aceasta energie gratioasa, iubitoare coboara spre voi, intr-un con de energie, un con rotitor de energie iubitoare, de energie plina de pace, o energie mangaietoare.
Ea coboara si va acopera capul, purificandu-va mintea de orice gand negativ. Ea va purifica mintea de orice critica, de orice judecata. Ea va purifica mintea de orice blocaj pe care il aveti pe calea voastra, de orice tipar negativ de gandire. Ea va purifica mintea de toata ingrijorarea legata de viitor, de tot regretul fata de trecut. Ea va purifica gandurile care va fac sa va simtiti stanjeniti sau infricosati. Ea va purifica gandurile negative si le inlocuieste cu o liniste profunda, profunda, o pace minunata si calm. Simtiti pacea si calmul care va umplu mintea!
Si acum, conul de energie coboara si va acopera gatul. Si aici, el va indeparteaza lucrurile care va retin de la exprimarea voastra totala, deschisa si iubitoare. El va deschide gatul, ca voi sa puteti sa rostiti adevarul vostru.
Acum, conul de energie coboara si va acopera inima. Si aici, el va indeparteaza mania si vina si le inlocuieste cu iertarea. El indeparteaza dorurile si regretele, geloziile si sentimentul ca exista ceva ce va lipseste, orice dorinta care va face sa credeti ca fericirea se afla undeva in viitor, doar daca lucrurile vor fi diferite, intr-un fel. In schimbul acestor doruri, acestor sentimente de singuratate si senzatie de gol, inima se umple cu iubire dulce. Singuratatea goala este purificata si este inlocuita cu iubirea universului.

Si acum, conul de energie coboara si va cuprinde stomacul, plexul solar. Si aici, el indeparteaza frica si o inlocuieste cu un sentiment stabil, confortabil, un sentiment de profunda centrare, ca totul este asa cum trebuie, in legatura cu lumea. Un sentiment de centrare, ce va face sa va simtiti ca si cum ati fi asa cum trebuie, exact asa cum trebuie sa fiti, in acest moment.
Si acum conul coboara si va acopera restul de corp. Si aici, voi va simtiti profund inradacinat in aceasta experienta fizica, ca apartineti in mare parte pamantului, ca apartineti in mare parte din Tot Ce Este. Toate fricile acestei existente fizice sunt absorbite in conul de energie.
Si acum, conul se extinde si se raspandeste ca sa cuprinda intreaga camera in care stati. El purifica aceasta camera de toata energia negativa, a conversatiilor si a sentimentelor care au aparut aici, recent si in anii trecuti. Toata energia negativa este purificata si ramane toata energia pozitiva.
Si acum, conul se extinde mai departe si cuprinde intreaga cladire in care stati. Din nou, el se roteste in jur, purificand negativitatea si lasand energie pozitiva.
Iar acum, energia se inalta incetisor, incetisor, se inalta si revine pe cer, rotindu-se si luand cu ea toata energia negativa, care a fost dislocata si o trimite in lumina, unde este acceptata si transformata. Si acum, voi va simtiti complet purificati si curati. Va simtiti ca si cand doar v-ati nascut si va simtiti pregatiti pentru viata si iubire.
Observati ingerii care apar deasupra voastra! Ei poarta mantii albe lungi si emana lumina aurie si iubire. Fiecare are un ulcior argintiu stralucitor, plin de iubire si il revarsa peste voi. Ei toarna iubirea lor peste voi. Ei revarsa iubirea lor in camera in care stati si in fiecare camera din cladire. Ei toarna iubire, iubire, iubire, mai multa si mai multa iubire.
Voi simtiti ca ea va umple, ca va binecuvanteaza. Simtiti apele placute ale iubirii in locurile din care a fost absorbita energia negativa.
Ea va umple complet, ea va umple atat de mult, incat se revarsa si iubirea se raspandeste in afara voastra, apele minunate ale iubirii se revarsa si ating pe oricine din viata voastra.
Ea se intinde si atinge pe oricine. Observati cum curg apele! Observati cum apele curg si va umplu, cum se revarsa si se intind, acoperind lumea cu iubire.
Simtiti cum este sa fiti plini de iubire. Simtiti cum este sa fiti iubire, iubire totala, iubire absoluta, nimic altceva decat iubire. Experimentati acest lucru. Delectati-va.
Radeti, zambiti si deschideti gura ca sa beti iubire. Puneti-o in contact cu tot corpul vostru. Radeti de bucurie si de minunatia intregii iubiri revarsate peste voi, un torent fara sfarsit de iubire si totul este pentru voi.
Unde era frica, acum este iubire. Unde existau ganduri negative, acum exista iubire. Unde se afla vinovatia, acum exista iubire; iubirea care spala bine, iubirea care va umple, iubirea care va imbratiseaza.
Iubirea care va purifica, care va curata. Iubirea! Totul este iubire!
Sunteti perfecti. Sunteti exact asa cum trebuie sa fiti. V-ati straduit din greu si v-ati descurcat bine. Nu ati realizat tot ce ati sperat sa faceti, dar totul este bine. Exact asa cum sunteti, asa ar trebui sa fiti.
Tot ce ati facut a fost bine. Tot ce ati lasat neterminat este la fel de bine. Va aflati acum exact unde trebuie sa stati, cu scopul de a face urmatorul pas din viata voastra, pe calea voastra. Sunteti tot ce trebuie sa fiti. Nu lipseste nimic. Nu este nimic pierdut. Sunteti puternici si capabili si sunteti tot ce trebuie sa fiti, in toate modurile.
Acceptati-va! Acceptati-va exact asa cum sunteti! Ati facut unele greseli? Desigur ca, da. Si acele greseli erau tot ce aveati nevoie, ca sa va conduca in acest moment perfect, chiar acum, stand exact unde stati, pregatiti sa faceti urmatorul pas in viata. Ati lasat unele lucruri neterminate, de care regretati? Lasati regretele sa plece, pentru ca orice ati facut sau ati lasat nefacut, reprezinta tot ce v-a condus in acum, in acest moment. Si acum, acest moment este perfect. Si, voi sunteti perfecti si completi.
Nu exista nimic care sa va lipseasca. Nu este nimic gresit in legatura cu voi. Sunteti exact asa cum trebuie sa fiti. Acceptati acest fapt. Fiecare moment a fost perfect, pentru ca v-a adus in acest moment. Si, acest moment este absolut perfect. Acest moment este exact asa cum ar trebui sa fie si asa sunteti si voi.
Acceptati-va! Acceptati ca sunteti demni de cea mai mare iubire a universului! Observati cum deasupra voastra s-au adunat ingeri. Da, sunt ingerii care revarsa iubire peste voi, o iubire nesfarsita si acum exista alti ingeri in spatele lor, randuri dupa randuri de ingeri, umpland cerul cu gloria si cu stralucirea lor. Ei toti va trimit iubirea si binecuvantarea lor.
Si voi, exact asa cum sunteti, sunteti demni de toata aceasta iubire. Da. sunteti. Sunteti demni de ea si sunteti inconjurati de ea. Exista ajutor pentru voi la fiecare colt, deoarece voi sunteti aceste persoane demne de respect.
Voi sunteti totul. Voi sunteti o parte importanta din Tot Ce Este. Voi sunteti piesele ce fac ca puzzle-ul sa fie intreg. Voi sunteti nota care face acordul complet. Voi sunteti de o importanta vitala. A va vindeca pe voi inseamna a vindeca lumea. A va iubi pe voi inseamna a umple lumea de iubire. Pentru ca voi sunteti lumea. Voi sunteti conectati la Tot Ce Este. Voi sunteti propriul vostru Dumnezeu. Voi sunteti totul.
Simtiti acest lucru, in mod profund! Simtiti acest lucru in inima voastra. Simtiti conectarea profunda, care coboara in pamant si urca in ceruri. Simtiti conectarea profunda, care merge de la voi la orice altceva. Simtiti Unimea si simtiti ca sunteti o parte din aceasta Unime, ca ea nu poate exista fara voi. Voi sunteti atat de importanti!
Sunteti demni de iubire si sunteti demni de respect. Respectati-va profund! Iubiti-va in mod profund! Tratati-va cu profund respect! Tratati-va corpul cu respect, dandu-i apa pura si hrana sanatoasa, facand exercitii si rasfatandu-l. Tratati-va mintea cu respect, furnizandu-i momente de pace si de liniste, cu scopul de a o lasa limpede si de a se reincarca. Tratati-va emotionalul cu respect, cerand altora sa va trateze la fel, vorbind in numele vostru, facand alegeri si luand decizii care sa va ajute.
Actionati in interesul vostru cel mai inalt! Respectati-i pe altii, dar nu mai mult decat va respectati pe voi. Iubiti-i pe altii, da, dar nu mai mult decat pe voi-insiva. Incepeti cu voi intotdeauna! Incepeti de aici, iubindu-va, respectandu-va si apoi, lasati aceasta stralucire sa se extinda in afara!
Observati scanteia din voi! Observati stralucirea din voi! Aceasta este stralucirea fiintei voastre, a creativitatii voastre, a iubirii voastre fata de viata si de sine! Acum, lasati-o sa se extinda. Lasati sa va umple aceasta stralucire. Lasati acesta stralucire sa creasca si sa umple intregul vostru corp, pana cand veti fi luminati de cine sunteti.
Straluciti, straluciti prin cine sunteti! Lasati sa straluceasca toate talentele voastre! Lasati sa straluceasca tot umorul vostru! Lasati sa straluceasca cele mai profunde credinte ale voastre si adevarul vostru personal!
Lasati sa straluceasca toata iubirea voastra, iubirea voastra pentru voi, iubirea voastra pentru viata insasi! Acum lasati stralucirea sa se reverse inafara, dincolo de voi, lasati-o sa straluceasca mai intens si mai intens, pana veti fi ca un far de iubire si de atentie, capabili sa luminati si calea altora!
Acesta este scopul vostru. Sa permiteti sa fiti vazuti in toata gloria voastra, in toata maretia voastra, sa permiteti sa straluciti atat de intens, incat sa luminati lumea!
Puteti sa faceti acest lucru. Prin intreaga perfectiune a fiintei, voi puteti realiza asta. Straluciti! Straluciti! Straluciti!
Acum, doar ramaneti linistiti si simtiti-va cum straluciti, observati-va cum straluciti! Straluciti! Straluciti!
Si acum, respirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele, apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele! Ridicati-ca bratele deasupra capului si intindeti-va! Rotiti-va usor umerii! Respirati profund si deschideti-va ochii!
Si, cand iesiti in lume astazi, reamintiti-va sa straluciti!
Quado-ne vorbeste-cartea o puteti cumpara Aici 

0 Response to "Meditatia iubirii de sine"

Trimiteți un comentariu