Cristale pentru calatoria in astral

Calatoria in astral este foarte diferita de un vis obisnuit. Este o experienta extraordinara. Toti cei care au experimentat-o pot vorbi despre calitatea magica si luciditatea acesteia.
Este interesant ca o Calatorie constienta in Astral este tot atit de clara ca si viata noastra de zi cu zi. De fapt, este mult mai clara: simturile noastre par mai ascutite si ceea ce se intimpla pare cumva si mai real.
Adesea este considerat ca o calatorie in astral (numita OBE- out of body experience  experienta in afara corpului) se poate intilni doar de catre oameni care au avut o experienta linga pragul mortii dupa un accident sau pe o masa de operatie. Dar o calatorie in astral este o posibilitate naturala pe care oricine o poate dezvolta prin practica.
Miscarea Gnosticilor ne spune cum sa ne Proiectam in Astral (sa trecem in mod constient de la planul fizic la planul astral) cu rezultate bune. O asemenea practica a Proiectiei in Astral ne permite sa devenim mai deschisi catre procesul natural al somnului. Daca reusim sa devenim constienti de acest lucru, atunci vom deveni constienti la fel de bine si de plecarea noastra in Planul Astral.
Asa incit atunci cind sintem intr-o Calatorie Astrala, sintem constienti de faptul ca fizic dormim si ca in pat se afla corpul nostru fizic. Stim ca sintem in alt plan, opus visatorilor care doar isi dau seama ca nu au fost in plan fizic, ci deabia dupa ce se trezesc in dimineata urmatoare. In timpul Calatoriei in Astral, luam decizii constiente  cum ar fi, unde sa mergem, ce sa facem, sau cu cine sa ne intilnim.
Cristalele care sint cel mai adesea folosite pentru calatoriile astrale, sint:
Angelitul
Are culori de la albastru la alb. Este descoperit recent in Peru in timpul Conversiei Armonice. Este un excellent echilibrator, polarizind si aliniind corpul fizic cu reteaua eterica. Obisnuiti-va sa va chemati Ingerii pentru indrumare si support. Face conexiunea psihica a cuiva cu Universul, cu realitatea angelica, cu ghidarea spirituala. Ajuta in Calatoriile Astrale. Aliniaza psihicul si cimpul eteric pentru autovindecare sau pentru vindecarea altora. Regenereaza zonele bolnave. Furnizeaza un cimp energetic protector in jurul zonei unde ne aflam.
Hematitul
Un oxid de fier, de culoare gri-otel pina la negru-fier. Este una dintre cele mai folosite pietre pentru impamintare (Chakra de baza). Transforma confuzia in claritate mentala, ajuta la concentrare, memoria, ajuta capacitatea de a studia, retinerea detaliilor si somnul. Da incredere in sine. Reface organismul dupa perioade de stress, dupa nasteri, dupa anestezii. Fierul din acest mineral, are influente puternice asupra singelui. Ajuta rinichii sa functioneze normal. Este o piatra protectoare si ajuta plaminul inferior. Este folosit si in proiectii astrale.

Calcitul
Poate avea culoarea laptelui, a piersicii, poate fi verde, alb sau cristal transparent. Da liniste, Impaca inima spirituala; ne ajuta sa invatam lectii in fiecare situatie intilnita sin e ajuta sa alegem noi optiuni. Clarifica viziunile, ajuta imaginatia, calatoriile astrale. Ne ajuta sa inlocuim frica, si vechile cai, cu unele mai sanatoase.
Calcitul galben: Curata corpul de toxine. Ajuta la detoxifierea rinichilor, a pancreasului, splinei. Este folosit de cei ce mediteaza, deoarece culoarea lui este legata de cea a soarelui. Este recomandat in proiectiile astrale.
Calcitul transparent: Clarifica viziunile si comunicarea, starea de bine e accentuate. Face curatire generala.
Calcitul albastru: usureaza durerea (in special cea de spate)
Calcitul portocaliu: mentine starea de fericire, de bucurie si umorul.
Calcitul verde: ajuta adaptarea la procesul de tranzitie de la o faza stagnanta sau de la o situatie negative catre o stare mai pozitiva.
Calcitul este recomandat celor ce lucreaza in domeniul sanatatii.
Obsidianul:
Ne conecteaza cu adevaratul nostru sine interior si acest lucru este privit ca o recompense. Aceasta este posibil in stare de meditatie si contemplare. Obsidianul este folositor la impamintarea si centrarea noastra, aproape de Inima centrala, aproape de planeta. Este solid si de regula este negru pina la fumuriu. Neajuta sa fim obiectivi, sa nu ne atasam, sis a ne impamantenim. Reduce starile de fuga in fantezie. Absoarbe si dizolva furia, criticismul, frica.
Obsidianul foarte negru: absoarbe intunericul si il transforma in lumina alba. Este prietenos. Influenteaza Chakra de baza. Schimba frica in acceptarea schimbarii.
Obsidianul cu fulgi de zapada: imbunatateste respectful de sine si increderea in sine. Dezvolta clarauditia si transforma aspectele noastre joase. Mentine un echilibru in starea de sanatate.
Mingile de obsidian: ne ajuta sa vedem adevarul, initial amplificind credintele, sabloanele, fricile si blocind cresterea.
Obsidianul verde: Vindeca cristalele sparte si le incarca. Echilibreaza Chakra Inimii. Asista in vindecarile energetice in timpul sedintelor Reiki.
Obsidianul albastru: Stimuleaza chakra gitului, comunicarea, ajuta in calatoriile in astral si in citirea Tarotului. Mentine departe starea de negativitate si este o piatra extrem de protectoare in timpul calatoriilor.
Obsidianul curcubeu: adduce lumina si iubirea in viata noastra. Ajuta ca latura spirituala a cuiva sa fie recunoscuta. Este numita si piatra placerii, pentru ca aduce bucurie.
Quartzul:
Cuprinde o familie larga de pietre si cristale, toate avind la baza dioxidul de siliciu, una dintre substantele cele mai raspindite in lume. Cristalele pure de quartz, in general cristale cu 6 fete, pot fi gasite in toate formele si toate culorile. Cristalul de quartz creste singur sau in grupuri si ia diverse forme in functie de temperature existenta in momentul formarii lor. In familia quartzului intra si Calcedonitul, Agata, Jaspul, Carnelianul, Onyxul si Sardonyxul, insa acestea sint tratate separate datorita proprietatilor lor vindecatoare total diferite de cele a cristalului obisnuit de quartz. Probabil ca acesta este piatra cea mai versatile si folosita in cele mai multe scopuri. Este usor de curatat, inmagazineaza energie, o programeaza, amplifica si vindeca cu ajutorul ei.
Poate in acelasi timp sa extraga sis a dea energie. Este puternica si deschide chakrele sprincenelor, coroanei si cea transpersonala pentru meditatie, trimite si primeste ghidare. Stimuleaza particulele naturale de cristal din fluidele corpului si rezoneaza la noi frecvente de vindecare. Ametistul, Ochiul de Tigru sint de asemenea forme de cristal de quartz. Lucreaza cu toate chakrele si cu glandele principale pentru echilibru, curatare si vindecare. Este folosit pentru a amplifica gindirea si energia corpului. Tendinta naturala a quartzului este de a armoniza si este considerate piatra puterii. El poate fi folosit sa faciliteze vorbirea si primirea de informatii din lumea spirituala, de la maestri, invatatori si vindecatori. Stimuleaza gindirea pozitiva si vindecarea.
Sint folositoare in special persoanelor care au un organ sau o zona ce necesita o atentie deosebita.
In ceea ce priveste starea mentala, ajuta san e focalizam pe drumul cel mai bun, pentru a trece peste vechile obiceiuri si sa alegem unele noi. Miezul cristalului lucreaza ca si o camera de neutralizare. Energia negative este indusa in acest miez si aici este transformata si purificata. Apoi energia iese afara din cristal.

0 Response to "Cristale pentru calatoria in astral"

Trimiteți un comentariu