Sunt deschise importante Portaluri Energetice

Metatron
MAHA GRILA LUMINII

Vom începe cu o meditaţie de împământare şi apoi vom crea o Grilă de Lumină, care este mai complexă decât făceam de obicei, chiar dacă multe elemente, cu care suntem familiarizaţi, fac parte şi din această Grilă. Această Grilă ne-a fost dată de Matatron în mod special, pentru fi folosită pe tot parcursul anului 2010. Această Grilă conţine 5 straturi, care se referă la Sistemul nostru de 5 Corpuri.
Mai multe detalii vor fi acordate după ce vom crea Grila.
Meditaţia de Împământare
Dacă este posibil, staţi aşezaţi, sau în picioare, cu ambele tălpi lipite de sol sau podea.
Vizualizaţi-vă Chakra -Pământ, aflată la 25 - 30 cm sub tălpile voastre.
Acum, vizualizaţi Miezul / Nucleul Mamei Pământ, Nucleul de Crystal, radiind o lumină de culoare Galben Auriu Strălucitor. Vedeţi cum Energia Nucleului Galben Aurie a Pământului, se extinde printr-un pilon de Lumina spre Chakra vostră Pământ. De asemenea, vizualizaţi Forţa de Viaţă Roşie Strălucitoare a Mamei Pământ înconjurând peste tot Pilonul de Lumină Galben Auriu.
Permiteţi acum ca Energia Roşie a Forţei Vieţii să se amestece cu Energia Galben Aurie a Energiei Nucleului Cristalin. Amestecarea energiilor, produce o Lumină de culoarea Ambrei (Chihlimbar).
Atrageţi această Lumină de culoare Ambrei, până în Chakra voastră Pământ. Pe măsură ce această chakră se umple cu energia Ambrei, atrageţi energia prin ambele picioare, stângul şi dreptul, până în şolduri şi umpleţi Chakra Rădăcină şi şoldurile cu această energie.
Acum, prin piciorul opus, mutaţi energia în jos, spre Pământ, respectiv energia care a venit prin piciorul drept va coborâ prin piciorul stâng şi invers. Vedeţi cum energia se scurge din ambele picoare, prin tălpi în Chakra voastră Pământ şi în continuare spre Nucleu.
Vedeţi cum energia începe să se deplaseze într-un flux neîntrerupt, urcând prin piciorul stâng, în şolduri şi în Chakra Rădăcină şi scurgându-se înapoi în Chakra Crustei Pământ şi în jos spre Nucleul Pământului. Vedeţi o buclă continuă, fără nici o lacună. Simultan, vedeţi că acelaşi fenomen se întâmplă şi prin piciorul drept, cum energia urcă, prin piciorul drept, în şolduri, în Chakra Rădăcină, apoi în jos prin piciorul stâng, coborând prin Chakra Crustei Pământului în jos în Nucleul Pământului, într-un ciclu continuu.
Obiectul acestui exerciţiu, este de a avea două fluxuri de Lumină Chihlimbar, mişcându-se permanent în sus prin picioarele voastre, prin şolduri şi Chakra Rădăcină, deplasându-se în acelaşi timp în ambele direcţii, păstrându-vă împământaţi şi curăţind / limpezind Chakra Rădicină, cu un flux ce se completează permanent de la Mama Pământ.
Grila de Lumină de la Metatron pentru anul 2010
Maeştrii ne-au solicitat să folosim această grilă pe tot parcursul anului 2010. In fiecare dimineaţă când vă treziţi, şi în fiecare seară înainte de a adormi, creaţi în jurul vostru această Grilă de Lumină
Imaginaţi-vă că sunteţi în centrul unui cerc.
Chemăm Forţele Angelice ale celor Patru Direcţii să vină şi menţină pozitiile celor patru direcţii din jurul nostru.
Invităm pe Arhanghelul Uriel să stea cu legiunile sale în partea de Nord, radiind spre noi Lumina Galbenă.
Invitam pe Arhanghelul Rafael să stea cu legiunile sale în Est, radiind Lumina Roz.
Invitam pe Arhanghelul Mihail să stea cu legiunile sale în Sud, radiind Lumina Albastru Aquamarine.
Invitam pe Arhanghelul Gabriel să stea cu legiunile sale în Vest, radiind Lumina Verde Smarald.
Acum, vom aşeza /pune 5 straturi, care se referă la Protejarea Sistemului nostru de 5 Corpuri.
Primul strat are 4 fiinţe care vor vindeca şi proteja Corpul Fizic.
Al doilea strat are 5 fiinţe care vor vindeca şi proteja Corpul Eteric.
Al treilea strat are 6 fiinţe care vor vindeca şi proteja Corpul Emotional.
Al patrulea strat are 7 fiinţe care vor vindeca şi proteja Corpul Mental, şi
Al cincileea strat are 8 fiinţe care sunt responsabile de Corpul spiritual.
Stratul de 4 Fiinte, Protejarea Corpului Fizic
În jurul îngerilor celor Patru Direcţii, cu tine în centru, vizualizaţi Zeiţa Lakshmi, Zeiţa Abundentei, stând în picioare în Nord, apoi Zeiţa Saraswati, Zeiţa Înţelepciunii şi Creativităţii, stând în picioare în Est, apoi Zeiţa Durga, Zeiţa Puterii Protecţiei şi Forţei, stând în picioare în partea de Sud şi de Zeiţa Kali, care deţine toate aceste calităţi, stând în picioare în partea de Vest.
Stratul de 5 Fiinţe, Protejarea Corpului Eteric:
În continuare vizualizaţi Zeiţa Hecate, stând în picioare în Nord, dincolo de Lakshmi, Zeiţa Libertăţii stând în picioare în Nord-Est, apoi Mama Maria stând în picioare în Sud-Est, apoi Quan Yin stând în picioare în Sud-Vest şi Zeita Victoriei stând în picioare în Nord-Est.
Stratul de 6 Fiinţe, Protejarea Corpului Emotional:
Vizualizeaţi-l pe Lordul Shiva, Distrugătorul Karmei, stând în picioare în direcţia Nord, Lady Veyga în picioare în poziţia de Nord-Est, Lordul Sanat Kumara, Logosul Planetar, stând în picioare în poziţia de Sud-Est, Mama Divină stând în picioare în poziţia de Sud, Lordul Metatron stând în picioare în poziţia de Sud-Vest şi Elohimul Star Astrea în picioare în poziţia de Nord-Vest.
Strat ul de 7 Fiinţe, Protejarea Corpului Mental:
Vizualizaţi cei Şapte Elohimi Grandioşi cum vin să stea într-un cerc în jurul vostru şi in jurul tuturor grilelor înfiinţate până în prezent.
Stratul de 8 Fiinţe, Protejarea Corpului Spiritual:
Vizualizţi cei Şapte Lorzi ai Luminii şi Maha Lordul Luminii stând în picioare într-un cerc în jurul vostru. Maha Lordul Luminii, este situat in partea de Nord, cu cei Şapte Lorzi ai Luminii stând la distanţe uniforme pe acest cers.
In jurul acestui cerc, chemăm în continuare pe Lady Quan Yin, să adopte poziţia sa în Nord, sau ora 12, şi solicităm Forţelor Angelice al Razei Violet, reprezentând Femininul - energiile Mamei, să vină şi să şi ocupe poziţiile lor, stând în picioare umăr lângş umăr, pe semicercul care porneşte de la Quan Yin, din poziţia ora 12 şi continuă în jos, până la poziţia ora 6.
Chemăm în continuare pe Maestrul St Germain, să vină şi să preia poziţia sa în partea de Sud, sau ora 6, şi apoi cerem Forţelor Angelice ale Flăcării Violet, reprezentând Masculinul - energiile Tatălui, să vină şi să ocupe în continuare poziţiile lor, stând în picioare, umăr lângă umăr, într-un semicerc începând de la St Germain din poziţia ora 6 şi până la ora 12, completând astfel cercul.
In jurul acestui cerc, chemăm în continuare Forţele Angelice ale Luminii Violet, reprezentând energiile Copilului pentru Noua Eră, să vină şi să stea umăr la umăr într-un cerc, radiind Lumina colorată Liliachiu. (violaceu)
Acum, invităm Forţeler Angelice ale Yahoweh-EL să vină şi să formeze alt cerc în jurul ultimului, stând în picoare, umăr la umăr. Ele radiază spre voi Lumina Platinum.
Apoi, vizualizaţi Forţelor Angelice ale Luminii Pure, stând umăr lângă umăr, în picioare într-un cerc. Ele radiază pentru voi Lumina Albă Pură.
În continuare vizualizaţi Gardienii Celeşti, stând în picioare într-un cerc, umăr la umăr. Ei radiază pentru voi Lumina în Toate Culorile Curcubeului.
Apoi, vizualizaţi Gardienii Flăcării Ascenssiunii, stând în picioare într-un cerc, umăr la umăr. Ei radiază pentru voi Lumina Aurie.
Apoi, vizualizaţi Gardienii Sminţei Copilului Feminin Pur şi Inocent, stând în cerc, umăr la umăr. Ei radiază spre voi Lumina Cupru Aurie.
Apoi, vizualizaţi un alt cerc al Gardienilor Flăcării Ascensiunii, stând umăr la umăr şi radiind spre voi Lumina Aurie. Gardienii Flăcării Ascensiunii, stau pe fiecare parte a Gardienilor Semniţei, protejând Sămânţa Copilului Pur şi Inocent, pe care o vom ancora în anul 2010.
În cele din urmă, invitam pe Marele Observator Tăcut, Măreaţa Fiinţă Cosmică, care păstrează în conştiinţa sa, matricea acestui întreg Sistem Solar, să trimită din Inima sa, Balonul de Lumină Turcoaz, pentru a înfăşura şi sigila această întreagă Grilă de Lumină.
Fiţi conştienţi de faptul că vă aflaţi în centrul acestei Magnifice Grile de Lumină.
Respiraţi şi scăldaţi-vă în energiile ei.
Crearea Pilonului de Lumină
Vizualizaţi, că în jurul vostru se formează un Pilon de Lumină. Acesta se întinde din ceruriile de sus, spre Nucleul Pământului, care păstrează în el, pe voi şi corpurile voastre energetice.
Vizualizaţi de asemenea acest întreg grup, în interiorul un Pilon de Lumină Albă, cu Pilonii de Lumină individuali iluminaţi în interiorul Pilonului Group. Acesta este un Mare Pilon de Lumină de Grup, care conţine în cadrul său pe fiecare dintre noi.
Chemarea Tronurilor Luminii
Stând în centrul acestei Grile de Lumină, în Pilonul de Lumină, vom invoca prezenţa Lordului Shiva, a Maestrului Thoth, a Christului Maitreya şi prezenţa Tronurilor Luminii.
Chemăm Energiile Tronului lui Eu Sunt Cel ce Sunt şi Prezenţa Supraluminatoare a lui Sanat Kumara.
Chemăm apoi Energiile Tronului lui YHWH şi Prezenţa Supraluminatoare a lui Yahoweh-El.
Chemăm apoi Energiile Tronului Dumnezeului Sursă şi Prezenţa Supraluminatoare a Strămoşului Zilelor, Lordul Melchior.
Chemăm apoi Energiile Tronului lui Ellah şi Prezenţa Supraluminatoare a lui Jeshua Ben Joseph, Supraluminat de Lordul Sananda şi Steaua Astrea.
Chemăm apoi Energiile Tronului Sursei Nediferenţiate şi Prezenţa Supraluminatoare a lui Melchizedek şi a Lady Malak.
Chemăm apoi Energiile Tronului Paramatman şi prezenţa Supraluminatoare a Maha Lordului Luminii.
Chemăm apoi Energiile Tronurilor Lorzilor Luminii şi prezenţa Supraluminatoare a celor Şapte Lorzi.
Chemăm apoi Energiile Tronului Maha Lordului Luminii şi prezenţa Supra-luminatoare a Maha Lordului Luminii.
Chemăm apoi Energiile Tronului Măreţului Dirijor Divin şi prezenţa Supraluminatoare a lui Toth şi a Lady Veyga.
Chemăm apoi Energiile Tronului Absolutului şi prezenţa Supraluminatoare a Mamei Divine. Invocăm prezenţa Mamei Divine întotalitatea Ei şi cu toate aspectele Ei :
- Zeiţa ATHENA,
- Zeiţa ISIS,
- Zeiţa PELE,
- Mama MARIA,
- Quan Yin,
- Zeiţa HECATE,
- Lady NADA,
- Zeiţa VICTORIEI,
- Zeiţa LIBERTĂŢII,
- Zeiţa LAKSHMI,
- Zeiţa SARASWATI,
- Zeiţa DURGA,
- Zeiţa KALI
Chemăm apoi Energiile Tronului Creaţiei Absolutului şi ale Bazinului Creaţiei.
Chemăm apoi Energiile Principiului Feminin şi Esenţa Pură a Forţei Creativer Feminine.
Chemăm apoi Energiile Tronului Luminii Sursă şi Prezenţa celor Şapte Lumini.
Chemăm apoi Energiile Tronului Maha Lordului Luminii şi pe Maha Lordul Luminii.
Chemăm apoi Energiile Tronului Sursei Metatronice şi Esenţa Energetică Creativă a lui Metatron.
Chemăm Scânteia Creativă din Inima Tăceriii / Liniştii Grandioase.
Fiţi conştienţi de faptul că staţi în interiorul Pilonului vostru individual de Lumină Albă Pură şi în Pilonul Grup de Lumină, în centrul Grilei Formaţiei de Lumină. Fiţi conştienţi de toate Fiinţele Măreţe, care au fost invocate şi au venit să stea de partea voastră.
Respiraţi şi scăldaţi-vă în aceste energii şi în Iubirea care curge din toate aceste fiinţe.
Simţiţi-vă iubiţi şi protejaţi în acest fel, în orice moment.
Şi aşa este.
Sursa: Nasrin's Waves of Bliss

0 Response to "Sunt deschise importante Portaluri Energetice"

Trimiteți un comentariu