Îngerii vindecării





Ingerii sunt fiinţe celeste lipsite de ego, ceea ce înseamnă că nu ne judecă şi sunt pline de iubire.
Cei dragi care au decedat pot îndeplini şi ei diferite funcţii ale îngerilor; cu toate acestea, îi vom numi „spirite călăuzitoare".
In calitate de clarvăzător care are în urmă o viaţă de experienţe, ştiu că fiecare persoană are cu ea cel puţin doi îngeri păzitori şi cel puţin un spirit călăuzitor. Este evident ca nu toată lumea îşi ascultă îngerii, altfel nu ar exista atât de multă cruzime şi autodistrugere în suntem gata să le vorbim şi să-i ascultăm.
Ingerii nu ţin de un anumit cult religios şi iau parte tot atât de mult la vieţile scepticilor şi ale ateilor, ca şi la cele ale credincioşilor; ei sunt alături atât de cei plini de cruzime, cât şi de cei altruişti. îngerii sunt cu noi pentru a pune în aplicare planul de pace al lui Dumnezeu, cu fiecare persoană pe rând. în timp ce suntem fiecare răspunzători de acţiunile noastre, îngerii ne pot ajuta să alegem cel mai eficient plan de acţiune.
Şi deşi ne putem maturiza prin suferinţă şi luptă, o putem face chiar mai repede prin pace. îngerii se bucură să ne ajute în orice situaţie care ne poate aduce o stare de pace - fie ea profundă sau nu.
Totuşi, noi trebuie să le cerem ajutorul înainte ca ei să poată interveni, datorită „legii liberului arbitru" prin intermediul căreia funcţionează întregul Univers.
Atunci când lucraţi cu îngerii, puteţi împrumuta lumina lor sau o puteţi folosi, la fel cum puteţi să apelaţi la fiinţele lor superioare lipsite de ego. îngerii vă pot ajuta să vă vindecaţi mentalităţile, astfel încât să respingeţi teama şi să abordaţi cu iubire situaţiile care apar. îngerii voştri nu sunt limitaţi de timp sau de spaţiu, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji că îi deranjaţi sau că îi încărcaţi cu prea multă treabă.
Cuvântul înger înseamnă „mesagerul lui Dum nezeu" . Atunci când vă rugaţi, îngerii sunt trimişi ca nişte purtători de mesaje de la Dumnezeu către creaturile sale. Nu este nimic blasfemiator să vorbim cu îngerii, deoarece fiecare discuţie cu Dumnezeu are ca rezultat faptul că Dumnezeu - ei sunt prelungiri ale lui Dumnezeu. Ca şi voi.
Atunci când colaborăm cu îngerii, vindecarea survine în proporţii miraculoase şi în feluri nebănuite. îngerii ne pot ajuta să ne vindecăm fizic, spiritual, emoţional, financiar şi intelectual. Ei ne ajută în cariera noastră, în problemele de sănătate, în viata personală, de familie, acasă şi în orice alt domeniu care contează pentru pacea minţii noastre.
 lumina albă închide rănile din corpul fizic şi din cei auric;
 lumina albastră deschis purifică şi detoxifică organismul precum apa;
 lumina galben-aurie deschide cel de-al treilea ochi şi menţine corpul deschis (după ce a fost purificat cu lumina purpurie, albă şi albastră deschis).
Am remarcat că aceste culori erau atât de angelice.
Lumina purpurie este asociată cu arhanghelul Mihail, care îndepărtează teama din mintea şi din corpurile noastre.
Lumina albă este esenţa tuturor îngerilor.
Lumina albastră deschis este legată de arhanghelul Raguel, care aduce armonie şi credinţă în vieţile noastre.
Iar lumina galben-aurie este asociată cu energia Sfântului Duh şi a lui Iisus Hristos.
Atlantida era o societate foarte avansată - una în care mijloacele de transport, de iluminare şi de vindecare se bazau pe puterea focalizată a gândului, amplificată de cristale. Vindecătorii atlanţi lucrau cu energiile şi cu ciclurile naturii- cuplate cu aşteptări pozitive şi cu lucrul împreună cu îngerii şi alte fiinţe divine - obţinând rezultate miraculoase.
Sănătatea corpului uman reflectă perspectiva fiinţei umane pe care o numim suflet sau personalitate. Spiritul este întotdeauna strălucitor, dar sufletul poate fi tras în jos de şi de temeri. Atunci el este mai puţin capabil să reflecte lumina Divină şi pare a fi întunecat, ca lumina unui bec prăfuit. Atunci când invocăm îngerii, de fapt noi cerem lumină. Lumina îngerilor o amplifică pe a noastră, iar acest lucru ne ajută să ne revenim, la fel ca atunci când un instructor de conducere auto preia temporar controlul asupra, până când noi înşine suntem, capabili să facem corecţiile necesare. în Atlantida, templele vindecării aveau vârfuri de cristal ce erau orientate în direcţia persoanei care primea tratamentul. Cristale divers colorate erau folosite pentru fiecare tip de situaţie, iar cristalul transparent de cuarţ direcţiona lumina soarelui spre celelalte prisme, pentru vindecare în general. Acelaşi tip de energie este inclusă astăzi în vindecarea Reiki, căreia i se asociază energia culorilor curcubeului. De asemenea, te poţi gândi la a primi sau a trimite un „duş de lumină" de o anumită culoare, care ar genera acelaşi efect.
Energia joasă şi lipsa de speranţă pot duce la îmbolnăviri şi afecţiuni, iar remediul constă în a elimina atitudinea întunecată şi energia joasă cu o infuzie purificatoare de lumină. Atunci când îi chemăm pe îngeri ca să intre în corpul nostru şi să alunge energia joasă este ca şi cum i-am chema pe coşari să cureţe cenuşa din horn sau pe instalator ca să desfunde ţevile.
Focalizarea asupra iubirii aduce lumina în coitştiinţa noastră. Iar atunci când conştiinţa ne este luminată, corpul nostru urmează aceeaşi cale.
Doreen Virtue-Medicina cu ingeri

0 Response to "Îngerii vindecării"

Trimiteți un comentariu