Cum sa-ti construiesti o piramida

Desigur se stie cã peste tot pe Pãmânt au fost construite piramide, atât pe uscat cât si sub oceane. De asemenea, pozele luate de cãtre NASA de pe Marte, au arãtat clar existenta unor piramide antice si a unui sfinx!
Care sã fi fost scopul acestor constructii magistrale, de o perfectiune tehnologicã, imposibil de realizat astãzi? Ce fiinte evoluate au fost, sau au vizitat planeta noastrã în trecut? Un lucru este sigur: cei ce le-au construit stiau mult mai multe decât noi în ceea ce priveste fizica universului. Care a fost însã scopul acestor constructii, ce par sã reziste o eternitate?
Institutul de Fizicã din Kiev a efectuat un studiu, foarte amãnuntit, în care scop s-au construit un numãr de 17 piramide cu înãltimi de câteva zeci de metri, de-a lungul a 10 ani. Iatã câteva din rezultatele uluitoare la care s-a ajuns:
- Medicamentul venoglobulinã, un antivirus, si-a crescut eficacitatea de 3 ori

- Un grup de cobai infectati cu un virus, au supravietuit în proportie de 60%, comparativ cu grupul de control, unde proportia a fost de 7%
- Rezistenta electricã a materialelor a crescut vertiginos
- Apa tinutã în piramidã, nu a înghetat nici la -36 grade C
- Cu ocazia mãsurãrii energiei de deasupra piramidei, s-a constat cã avea o lãtime de 500 m si o înãltime de 2000 m, pentru producerea acesteia
fiind nevoie de câteva centrale hidroelectrice
- Diverse seminte au fost tinute în piramidã între una si cinci zile, apoi odatã plantate, au crescut între 20 si 100% mai mari
- Otrãvurile devin mai putin nocive
- Materialele radioactive îsi scurteazã timpul de decãdere
- Bacteriile si virusii devin mult mai putini nocivi
- Betonul devine mult mai solid
- O lamã de ras se ascute din nou, singurã
- Dacã se bea apã tinutã în piramidã, creste rezistenta la virusi
- Soarecii, tinuti în piramidã, si-au mãrit concentratia de leucocite si celule albe din sânge
- Se pare cã piramidele au proprietatea de a disipa energia cutremurelor si de a îmblânzi vremea
- S-au expus în piramidã piper si sare, ce au fost administrate apoi în câteva penitenciare. Ucigasii si hotii notorii si-au îmblânzit comportamentul în mod vizibil.
 Pentru cei nteresati sã-si construiascã o mini-piramidã acasã, am sã vã dau câteva indicii. Materialul poate fi plastic, lemn, sau metal (cupru, aur, sau argint). Poate fi construitã simplu din opt bare metalice, sudate sau lipite între ele, sau chiar numai din patru(muchiile laterale). Important este ca, unghiul dintre feÑele laterale si bazã, sãnnu depãseascã 72 de grade. De exemplu, piramida lui Kheops are aproximativ 52 de grade. Si pentru aceastã valoare, lungimea muchiei este egalã cu 0,9 din lungimea bazei.
Deci, putem vedea cã strãmosii nostri au construit aceste piramide în deplinã cunostintã de cauzã, având mai multe scopuri. Unul ar fi, pentru balansarea energeticã a Pãmântului, mentinerea lui pe orbitã, evitarea inversiunii polilor magnetici, sau a cataclismelor naturale. Apoi, pentru initierea spiritualã si “iluminarea” unor conducãtori “alesi”, prin alinierea centrilor energetici (chakrelor), din aura trupului lor. În urma acestor initieri, cei în cauzã cãpãtau puteri supranaturale, asemenea “zeilor”. Însusi marele mesager Isus Cristos, a trecut prin initierea în piramidã, înainte de a fi capabil sã facã toate acele minuni, consemnate în vechile texte sfinte.
Din cele prezentate anterior, putem concluziona cã peste tot existã o energie vibratorie, iar atomii nu sunt mici sfere materiale, ci vortexuri în acest eter, asemãnãtor unui fluid. Materia este mai degrabã vibratie înghetatã, o formã de unde stationare în acest vast ocean, iar în spatele tuturor stã o inteligentã, o fortã creatoare, care face regulile jocului. Crearea de lumi fizice este bazatã pe principiul hologramei, constiinta fiind adevãrata fortã motoare.
Teodor Rosca- Anul2012 un sfarsit sau un inceput?

1 Response to "Cum sa-ti construiesti o piramida"

  1. anonim says:
    31 iulie 2011 la 22:29

    Sunt pasionata si interesata de piramidologie. Va rog sa-mi spuneti despre energia care se creaza inafara piramidei, adica jos langa piramida...intelegand ca energia care iese din varful piramidei este benefica, cea care este in interiorul piramidei la o treime de la sol este benefica, energia care se creiaza in jurul piramidei ce fel de energie este? Si as mai vrea sa stiu daca energia care iese prin varful piramidei este aceiasi la orice piramida? sau cu cat laturile sunt mai mari, cu cat piramida este mai inalta, energia care iese prin varful ei este mai mare? va rog sa-mi raspundeti daca este posibilla e-mail: mpasca8@gmail.com MULTUMESC ANTICIPAT

Trimiteți un comentariu