Iubire contra terorii in noul joc



Salutări de Acasă, iubiţilor:

Vă spunem că nu suntem acolo unde ne căutaţi, suntem aici cu voi. Suntem o parte a energiei voastre. Voi sunteţi o parte din noi şi onorăm atât de mult dorinţa voastră de a vă sacrifica, de a face parte din realizarea unei lumi noi. Nu ne putem exprima îndeajuns onoarea pe care o avem pentru voi, căci voi sunteţi cei care schimbaţi paradigmele a Tot Ce Este. Voi sunteţi cei care schimbaţi energia şi faceţi posibilă crearea Noii Planete Pământ. Vă spunem că în Noul Pământ, lucrurile sunt diferite. Vă spunem că pentru prima oară îi cerem Păstrătorului să-şi deschidă ochii. (Păstrătorul - Steve - şi-a deschis ochii şi a fost copleşit de lacrimi. Pentru prima oară, acest channel a fost dat în întregime cu ochii deschişi, pe măsură ce privea de la o persoană la alta). Multe se petrec aici şi fiecare dintre voi poate vedea strălucirea din alţii, atunci când vă uitaţi în inimile voastre. Pe măsură ce vă uitaţi peste sufletele voastre, peste baloanele de biologie pe care le purtaţi cât timp sunteţi aici, vă spunem că lucrurile sunt diferite. Noua Planetă Pământ este la îndemână. Aţi creat-o prin iubirea şi alegerile voastre şi vă mulţumim. Vă onorăm dincolo de înţelegerea voastră pentru ceea ce aţi creat. Vă spunem, voi sunteţi cei care l-aţi pus în mişcare şi voi sunteţi cei care veţi lua fiecare bucată a acestei noi energii şi veţi face frumuseţea de aici şi mai frumoasă. În timp ce părăsiţi acest loc astăzi, luaţi o bucată din acesta cu voi, ca atunci când plecaţi să aveţi o conectare cu planeta care se găseşte deasupra înţelegerii voastre, deoarece voi creaţi aceasta în fiecare moment din fiecare zi. Vă conectaţi inimile. Vă conectaţi energiile. Luaţi aceste cristale cu voi. Le încorporaţi în fiinţa voastră. Le încorporaţi în sinele vostru şi le luaţi cu voi, deoarece Noua Planetă Pământ este alegerea voastră. Aţi ales să rămâneţi până şi după încheierea Jocului. Aţi ales să rămâneţi şi să priviţi cum tulburarea şi rezistenţa la Noua Energie se termină. Vă mulţumim pentru aceasta, deoarece voi aţi cerut să fiţi acolo pentru a deschide uşa Luminii în vremuri de întuneric aparent. Puteţi face aceasta doar din perspectiva voastră şi prin urmare, noi vă respectăm mult, deoarece ne găsim în prezenţa maeştrilor Măreţului Joc.
Vă spunem că voi nu vedeţi cine sunteţi. Nu puteţi vedea restul energiei şi totuşi o veţi face, deoarece vălul se subţiază, iubiţilor. Redefiniţi totul despre voi şi totul în legătură cu ceea ce faceţi. Vă spunem că va veni un timp în care nu veţi mai avea nevoie de săbii pe noua Planetă Pământ. Acea zi se apropie. Vă spunem că dacă folosiţi sabia împuternicirii în felul în care a fost menit să fie folosită, nu veţi mai avea nevoie de forma fizică. A fost menită doar să vă facă cavaleri şi să vă ducă la următorul nivel de conştienţă şi să vă trezească la propria împuternicire. Zilele folosirii sabiei au trecut. Daţi-i o altă întrebuinţare, iubiţilor, şi vă veţi găsi în creaţia Raiului pe Pământ. Zilele sabiei de a se întoarce în piatră au sosit şi le veţi vedea în timpul vieţii voastre.
Luaţi-vă puterea, iubiţilor, luaţi-vă puterea şi găsiţi acea energie care vă aparţine. Găsiţi centrul energiei voastre şi deveniţi cel mai mare Semnal de Lumină care puteţi fi. Acum este timpul să împrăştiaţi Lumina Noului Pământ. Deoarece vă spunem că sunt două feluri de a trata Lumina. Vă cerem să le faceţi pe amândouă. Unul este să reflectaţi Lumina. Luaţi Lumina de Acasă în prismele a cine sunteţi, aşa cum fac cristalele şi permiteţi-i să danseze în interiorul fiinţei voastre şi s-o trimiteţi înapoi în afară, cu reflecţia mândră a cine sunteţi. Al doilea este să fiţi Lumina. Deoarece aveţi Lumina în propriile suflete, fiecare dintre voi. Aveţi Lumina de Acasă, pe care o purtaţi în interiorul vostru. Lăsaţi-i pe toţi să o vadă cu demnitate acum. Lăsaţi-i pe toţi să o simtă, fie că vă găsiţi în magazin, în biserica voastră sau aici sus în munţi. Chiar şi când treceţi unii pe lângă alţii pe stradă, lăsaţi-vă lumina să strălucească. Voi sunteţi cei aleşi, iubiţilor. (tunet în fundal). Nu, nu noi v-am ales pe voi. Voi v-aţi ales pe voi. (tunet). Aţi ales să fiţi promotorii Luminii. Aţi ales să preluaţi minunata responsabilitate şi în cele mai mari timpuri de tulburare de pe planeta voastră, pe măsură ce vechiul Joc pleacă şi Noul Joc începe. Aţi ales să fiţi cei care să faceţi tranziţia între cele două energii. Aţi ales să fiţi Lumina şi să ţineţi uşa deschisă.
Sunteţi cea mai măreaţă prezenţă de pe această planetă din câte au existat. Vă uitaţi la cei din trecut numiţi Iisus, Budhha şi Merlin. Vă uitaţi la cei pe care mulţi i-au numit ca mari maeştrii şi vă spunem, nu sunt cu nimic mai măreţi decât cei care se găsesc aşezaţi în faţa noastră chiar în acest moment. Deoarece voi păstraţi energia de Acasă. Aţi îndrăznit să fiţi aici exact în acest moment, pentru a ajuta la menţinerea energiei Luminii în timpuri de întuneric. Toţi cei care sunt aici în această zi şi toţi cei care aleg să audă aceste cuvinte, fie că sunt citite sau ascultate, sunteţi cei care alegeţi să vă cereţi înapoi titlul de vibraţie de cristal. (suflă o briză puternică). Aceasta este energia lui Christos.
Noul Pământ este chiar în faţa voastră, deoarece voi l-aţi creat chiar cu cuvintele pe care le-aţi spus acum. L-aţi pus în mişcare în această zi prin intenţia voastră şi prin faptul că v-aţi adunat împreună pentru a crea vortexul. Vă spunem, nu aveţi idee de ceea ce aţi pus în mişcare. Fiecare moment în care simţiţi cum urcă briza, este acea briză care vă duce intenţia cristalină şi o încorporează în magia a ceea ce numiţi Mt Shasta. Deoarece vortexul de aici este real. Vortexul de aici a fost creat de către voi, de prima oară în care aţi venit. Acel vortex este propria voastră creaţie, la care vă reconectaţi acum. A vă avea aici, pe aceeaşi pajişte pe care v-aţi început Jocul, este dincolo de descriere pentru noi. Priviţi frumuseţea pe măsură ce vă uitaţi peste munţi şi copaci. Priviţi frumuseţea culorilor vibrante ale muşchilor şi florilor care sunt toate înflorite pentru voi. Vă spunem că nu se compară cu frumuseţea de pe această pajişte chiar acum, pe măsură ce ne uităm la fiecare dintre voi. Energia voastră este frumoasă dincolo de descriere. Îndrăzniţi să fiţi acele culori vibrante. Îndrăzniţi să vă purtaţi la următorul nivel. Îndrăzniţi să vă permiteţi să fiţi Lumina. Deoarece pentru asta aţi venit aici. (Tunet). De aceea aţi venit înapoi chiar acum.
Mulţi dintre voi cunoaşteţi legătura pe care aţi avut-o înainte. Mulţi dintre voi credeţi că aţi fost atraşi aici. Vă spunem, aţi plasat viaţă după viaţă, pentru a fi aici, exact în acest moment. Există mulţi dintre voi care se vor conecta curând. Vă rugăm să-i găsiţi. Vă rugăm să-i ajutaţi să înţeleagă cine sunt, deoarece voi sunteţi acum Îngerii Umani. Vom profita de această ocazie pentru a face ceva ce am făcut doar o singură dată înainte, şi anume să ne întindem aripile. (Păstrătorul îşi întinde braţele în ambele părţi. Toţi cei din public îşi întind, de asemenea, braţele în acelaşi moment). Deoarece aripile noastre nu sunt pentru zburat, aripile noastre sunt pentru a reflecta măreţia oamenilor. Deoarece voi sunteţi cea mai mare speranţă a noastră, iubiţilor. Noi suntem speranţa voastră şi vom menţine Lumina pentru voi, până atunci când o să vă puteţi re-aminti. Atunci când ajungeţi în întuneric, noi vom fi acolo, întinzându-ne aripile, ajutând la luminarea drumului vostru. Acum vă cerem să vă întindeţi aripile şi să-i ajutaţi pe alţii, deoarece a venit timpul. Ceea ce aţi venit aici să faceţi, vă este la îndemână. Nu este doar crearea Raiului pe Pământ, ci şi crearea tărâmului angelic de pe prima Planetă a Liberei Alegeri. (Tunet).
Da, vă spunem că există o a doua planetă a liberei alegeri, care a început deja ca rezultat al acţiunilor şi alegerii voastre. Este foarte strâns legată de propriile voastre energii, propriul vostru joc. (Tunet). Vă spunem că energia trebuie să-şi urmeze calea şi să vă lase să experimentaţi tristeţe. Cu o zi în urmă, pe Tabla de Joc a liberei alegeri (Tunet) a fost o tragere înspre polaritate. Aceasta îi va ajuta pe cei care n-au putu vedea înainte, să vadă Lumina. Vă rugăm, vă cerem să începeţi creaţia şi să încorporaţi regulile pe care le-aţi pus în mişcare pentru voi înşivă, chiar în această zi. Găsiţi o cale de a trata cei mai mari duşmani de pe Noua Planetă Pământ, cu acelaşi respect şi aceeaşi iubire pe care le-aţi pus în mişcare pentru voi, în timp ce aţi stat acolo, ţinând acest cristal măreţ. (Tunet). Atunci veţi crea Acasă exact acolo unde vă aflaţi, chiar acum.
În această acţiune vor exista reacţii, deoarece vă aflaţi încă într-un câmp al polarităţii. Vedeţi încă lucrurile ca fiind sus şi jos, negru şi alb, corect sau greşit, iubire sau frică. Vă spunem să înţelegeţi că, chiar dacă prima voastră reacţie este să picaţi în câmpul polarităţii, aceasta este o iluzie pe care aţi creat-o pentru a vedea Lumina, în timp ce vă găsiţi pe Tabla de Joc. Această iluzie se subţiază. Veţi descoperi magia în interiorul fiecăruia dintre voi, deoarece voi deveniţi acum Lumina. Deoarece nu mai este necesar să aveţi întunericul pentru a vedea Lumina. Noua Planetă Pământ este diferită, iar energia se schimbă. Găsiţi calea de a fi Lumină şi nu veţi mai fi întunericul. Veţi găsi sprijin nu numai în cei care gândesc la fel, dar până şi în cei pe care i-aţi numit duşmani. V-aţi găsit căutând să aveţi o experienţă spirituală în formă umană. Aceasta v-a adus atâta confuzie. V-aţi trezit într-o zi şi nu aţi ştiut ce să faceţi cu aceste baloane de biologie. Nu mai puteaţi călători în acelaşi mod în care-l făceaţi în eteric. Aţi căutat căi de a vă defini pe voi înşivă şi aţi găsit un instrument pe care l-aţi numit judecată, şi chiar dacă a funcţionat bine pentru vibraţiile inferioare a ceea ce aţi fost, vă spunem că acel instrument nu mai este valid. Găsiţi utilizarea discernământului, în schimb, şi veţi deveni fiinţe care vibrează mai înalt. Aceasta a început deja. Discerneţi acea parte care este pentru voi în toate lucrurile şi lăsaţi restul fără să judecaţi.
Veţi simţi sprijin şi în relaţiile directe, pentru sprijinul pe care-l daţi Mamei Pământ. Acesta este motivul pentru care aţi început această călătorie pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri, pe pajiştea de acolo. Acesta este motivul pentru care v-aţi întors cu aceste minunate corpuri dense, pentru a începe cel de-al doilea joc, chiar acum. Legătura cu Mama este importantă pentru voi, deoarece voi sunteţi o parte a ei, iar ea este o parte a voastră. Am vorbit despre ea numai la feminin, deoarece este o cale de a o înţelege. Nu există polaritate de energie masculină şi feminină în planetă. Pământul este o esenţă divină a energiei a ceea ce numiţi Dumnezeu, în formă fizică. Pământul este o fiinţă vie simţitoare care este conştientă de sine. Pământul însăşi începe acum să se modifice. Ea însăşi încorporează acum aspectele masculine şi feminine, care erau necesare pentru a distribui şi a vă segrega, ca să puteţi vedea cine aţi fost aici. Vă spunem că acum aceasta se schimbă. În zilele, lunile, anii care vor veni vă veţi vedea unele vortexuri cum îşi schimbă direcţia. Veţi vedea unele dintre rocile care sunt înaintea voastră (Cristale), ca şi unele dintre pietrele pe care vă aflaţi acum aşezaţi, cum îşi schimbă densitatea. La început se va întâmpla chiar în miezul lăuntric şi va ieşi în afară. Deoarece regnul mineral este în procesul de a se modifica în următorul nivel de vibraţie. Veţi vedea acest lucru foarte rapid. În frumuseţea formelor de viaţă pe care le cunoaşteţi drept cristale, veţi vedea începând incluziuni. Veţi vedea lucruri dispărând. Veţi vedea cristale înceţoşate începând să se limpezească şi pe cele limpezi începând să se înceţoşeze. Nu vă temeţi de aceste schimbări; pur şi simplu sărbătoriţi-le, deoarece ele indică faptul că începeţi acum să vă mişcaţi. Veţi găsi de asemenea oportunitatea de a include frumuseţea cristalelor naturale în cele făcute de om, deoarece există magie. Vedeţi amestecul a ceea ce numiţi natură cu aptitudinile creative ale omului, care încep să se amestece, deoarece noi nu vedem acest lucru ca fiind separat, îl vedem ca fiind una.
Vă spunem, iubiţilor, ca pe noul pământ să nu neglijaţi umorul şi dacă descoperim că deveniţi prea serioşi, vă vom gâdila simţul umorului pentru a vă reaminti că este un Joc. Deoarece voi nu sunteţi oamenii pe care-i vedeţi cu lacrimi în ochi, sunteţi spirite mai măreţe decât vă puteţi imagina, iar insignele de culoare pe care le purtaţi deja, vor fi cu voi pentru o eternitate. Insignele de culoare şi onoare vă vor indica pe voi ca fiind unii dintre jucătorii primului Joc al Liberei Alegeri. Voi sunteţi cei din clasa a treia care aţi schimbat universul. Onoarea voastră va fi cunoscută oriunde veţi merge în univers, pentru orice decideţi să faceţi, orice jocuri vă decideţi să inventaţi şi să jucaţi, veţi fi cunoscuţi ca cei aleşi să schimbe paradigmele a Tot Ce Este. Vă spunem că nu din întâmplare l-a văzut Păstrătorul pe gardianul porţii aici pe munte. Nu este o întâmplare că aţi ales tocmai pajiştea pe care o îngrijeşte gardianul. Vă spunem că sunt mai multe entităţi pe acel vârf, privind ceea ce se întâmplă aici, chiar acum, decât vă puteţi imagina. Vă spunem că-şi vor lăsa urma. Vă spunem că aţi modificat atât de multe realităţi inter-dimensionale cu alegerile voastre, cu căutarea voastră, munca (Tunet) şi sacrificiul vostru. Vă spunem că acela a fost motivul pentru care au venit ploile în această dimineaţă. Era pentru a face spaţiu pentru toate entităţile care sunt acum cu voi. Le veţi simţi alături de voi. Le veţi simţi pe umăr, dar nu, ele nu sunt ghizii voştri, nu sunt îngerii voştri. Sunt vizitatori care privesc. Se uită doar la felul în care schimbaţi realitatea Jocului vostru. Deoarece nu este vorba despre ei, ci despre voi. Rămâneţi centraţi, iubiţilor. Vă spunem că nu eul este cel ce ne grăbeşte să vă spunem aceasta, este doar că sunteţi fiecare centrul individual al universului vostru. Dacă vă veţi trata pe voi înşivă corespunzător, toate lucrurile vor ajunge să se potrivească. Vă rugăm să înţelegeţi că nu sunteţi unicul univers, deoarece există multe. Dacă faceţi spaţiu pentru multele universuri care merg pe lângă voi, dacă faceţi spaţiu pentru multele sisteme de credinţă chiar şi pe propria voastră planetă Pământ, dacă creaţi spaţiu Luminii în toate formele sale, veţi fi creat Acasă în acea bătaie a momentului.
Aţi creat deja o diferenţă pe Tabla de Joc a liberei alegeri. V-aţi modificat deja energia la următorul nivel şi vă spunem acum că aţi ales să rămâneţi. Aţi ales să duceţi acestea la următorul nivel şi de fapt să rămâneţi şi să faceţi mai mult, şi pentru acest lucru, noi şi toate entităţile de pe acest munte vă suntem recunoscători. Atunci când ne-am început acest channel, o persoană dragă de aici, a decis să-l împământeze pe Păstrător, punându-i pământ pe vârful picioarelor şi vă spunem că este onoarea noastră să stăm la picioarele voastre şi să vi le spălăm cu cristalele pământului, pentru a vă ajuta să vă reamintiţi cine sunteţi. (Michele mi-a pus pământ pe picioarele goale pentru a mă împământa). Acceptaţi provocarea, iubiţilor, (Tunet) deoarece provocarea nu are de-a face numai cu voi, ci şi cu toţi cei pe care-i atingeţi. Este vorba de a accepta această viaţă şi de a face lucrarea din interior, astfel încât să vă puteţi limpezi propriile tuburi de energie, ca să puteţi zâmbi cuiva din magazin, (Tunet) pentru a putea întâlni pe cineva pe stradă, să puteţi trece pe lângă cineva atunci când vă urcaţi într-un autobuz şi pe măsură ce zâmbiţi, să le atingeţi sufletul, deoarece atunci când zâmbiţi, sunteţi Lumina.
Vă onorăm profund, iubiţilor. Nu ştiţi cine sunteţi şi totuşi, vă spunem, sunteţi aici cu un scop, cu cea mai măreaţă intenţie. Sunteţi aici prin zbuciumul de a nu vă putea re-aminti cine sunteţi, iar acum acel văl începe să se subţieze. Priviţi în timp ce Mama vă ajută la această modificare. Întindeţi-vă spre ea. Fiţi o parte a acestei energii. Şi, pe măsură ce cei din jurul vostru se sperie de schimbările ce se petrec, vă cerem să fiţi centrul Luminii. Fiţi voi cei care se ridică şi spun "nu sunt conducătorul vostru, dar sunt aici pentru a da o mână de ajutor. Sunt aici pentru a vă ajuta să vă găsiţi echilibrul, deoarece paradigmele s-au schimbat". Rolul de lider pe planeta pământ începe să se modifice şi aceasta se întâmplă acum. Aceasta s-a jucat deoarece veţi descoperi că în propria voastră direcţie aveţi o oportunitate în lunile şi zilele care urmează, de a redefini rolul de lider de pa planeta voastră. Lucraţi din inimă, ca unul, iubiţilor. Lucraţi ca o conştiinţă unitară. Preluaţi îndrumările pe care le-aţi sugerat pentru propriul vostru Joc nou, deoarece voi sunteţi cei care l-aţi creat şi prima oară. Preluaţi-vă puterea. Menţineţi-vă iubirea şi aflaţi că noi suntem aici, aplaudându-vă. Deschidem uşile, atunci când putem, în acele momente în care nu vă puteţi reaminti cine sunteţi. Suntem aici pentru a vă ajuta. Suntem aici cu atingerea unui înger! Noi trebuie să trecem peste şi să vă atingem pe chakra inimii, doar pentru o clipă, astfel încât să puteţi purta acele seminţe cu voi. Vă cerem să faceţi aceasta unii pentru alţii. Treceţi peste, iubiţilor, şi atingeţi-vă unul pe altul, deoarece voi sunteţi cei mai măreţi dintre Îngerii Umani care vor fi pe planeta Pământ. Noul Joc a început. Voi aţi făcut să se întâmple astfel.
Vă spunem că avem un dar astăzi, deoarece vă spunem că în această zi nu-l vom mai numi pe Păstrătorul Sabiei cu acest nume. El va deveni Păstrătorul Flăcării, deoarece sabia nu mai este necesară pe Noua Planetă Pământ.
Vă cerem cu cea mai mare onoare, iubiţilor, să vă trataţi unii pe alţii cu respect. Re-amintiţi-vă cine sunteţi. Aveţi grijă unul de altul, pe măsură ce-i ajutaţi să-şi reamintească. Jucaţi-vă frumos împreună. Şi aşa să fie.

0 Response to "Iubire contra terorii in noul joc"

Trimiteți un comentariu