Intuitie emotionala - grupul




Salutari de Acasă.

Vă salutăm astfel în această zi, cu un mesaj special despre evenimente ce vor veni. După cum ştiţi, noi rareori vorbim despre evenimente din viitorul vostru. Munca noastră este menită să vă a­mintească de puterea voastră şi să prezică faptul că evenimentele viitoare vor fi încurajatoare pentru practica umană de a privi în afara voastră pentru a găsi răspunsuri. Astăzi vom face acest lucru pentru scopul precis de a vă explica abilitatea ta de a vă crea propria realitate.
Impetuozitatea schimbării
Mulţi oameni de pe Pământ nu vor lua în considerare nici o explicaţie care nu are un suport ştiinţific. Aceasta este un fel de enigmă a acestor timpuri. Pentru că în vibraţiile mai înalte ale noii planete Pământ voi creaţi realitatea cu gândurile voastre. De aceea vă spunem că şi cel mai controlat experiment ştiinţific este marcat de la început de intenţiile şi credinţele celor care conduc experimentul. Unii dintre voi leagă adesea validarea ştiinţifică de ceea ce simt în sufletul lor că este corect. Te rugăm să înţelegi că, la acest nivel din evoluţia ta, trebuie menţinut un echilibru între cele două. Voi treceţi dintr-o lume rece, de fapte, în a cincea dimensiune, în care, pentru un timp, unele lucruri trebuie mai degrabă simţite decât gândite. De aceea, separările dintre simţire, gânduri şi realitate încep să dispară. Dar unde te afli cu exactitate atunci când stai între emoţiile tale, gânduri şi realitate? Aici, te afli într-o stare superioară de creaţie, unde totul este potenţial. În această stare superioară trebuie menţinut un echilibru între emoţii şi gânduri. În dimensiunea a cincea, atunci când cineva iese din echilibru şi cade într-o parte sau alta, se creează un vacuum care trebuie umplut. Adesea, acest vacuum este umplut cu o formă de dramă.
Atracţia voastră umană către dramă este nedepăşită în Univers. Din acest motiv de abia aşteptăm să vedem ce veţi face mai departe. Din perspectiva noastră, oamenii realizează un spectacol atât de frumos. La începutul jocului vostru, arta a imitat realitatea, doar pentru a inversa apoi rolurile, pe măsură ce creşteaţi înspre nivele mai înalte de vibraţie. Trebuie să înţelegeţi că niciodată până acum, oamenii nu au atins nivelul de vibraţie pe care îl aveţi.

Sfârşitul Jocului?
De multe ori am vorbit despre profeţiile întunecate şi apocaliptice din jurul anului 2000, care au ajutat la trezirea umanităţii. Acele preziceri, despre sfârşitul realităţii şi despre prima planetă a liberului arbitru, au fost reale. Cu toate acestea, iată-vă aici, de cealaltă parte a acestor profeţii. Realitatea pe care o reprezentau s-a schimbat acum, pentru că prin propria voastră putere de alegere aţi schimbat aceste evenimente. Cu toate acestea, într-o mică măsură nu simţiţi dramatismul şi emoţia asociate cu aceste poveşti. Necesitatea dramei vă face chiar să tindeţi înspre preziceri bazate pe frică. Dacă ar fi fost poate nişte cataclisme care să vă permită să o luaţi de la început, v-ar fi împlinit lipsa pe care o trăiţi acum. Ca şi colectiv al umanităţii, priviţi către un nou început. Acesta este lucrul pe care îl vedeţi acum ca o revenire a prezicerilor despre sfârşitul lumii. Ce vedeţi acum este mai mult povestea sfârşitului Vieţii pe Planeta Pământ. Noi vă spunem că aceasta este anticiparea schimbării care a făcut loc să iasă la suprafaţă acest lucru. Din când în când v-aţi uitat la dramă pentru a vă hrăni cu motive pentru a vă schimba. Acum aveţi o altă schimbare în faţa voastră. Vă spunem acest lucru, şi anume că, dacă priviţi spre cer pentru a vedea misterioasa planetă ascunsă care se va întoarce de pe orbita ei eliptică pentru a răsturna pe o parte planeta voastră, acest lucru este de fapt o reluare a unui foarte vechi eveniment. El provine din timpurile în care aţi văzut apele intrând în oraş, pe când stăteaţi pe vârful dealului pe care vă retrăseserăţi. El provine din zilele de sfârşit ale Atlantidei. Astfel, ni s-a pus întrebarea: Se va sfârşi lumea în martie 2003? Foarte simplu spus : Nu, nu se va sfârşi. De fapt, putem să vedem că vor fi mulţi care vor privi cerul nopţii pentru a anticipa revenirea unei planete de mult pierdute, şi vor privi doar la un cer frumos dar gol.
Redistribuirea bogăţiilor
Tendinţa către dramatizare este un indicator clar că sunteţi pe o treaptă în care sunteţi gata să vă reorganizaţi energia. Aici căutaţi de asemenea o revoluţie doar în domeniul economic. Puteţi să vă imaginaţi o redistribuire a bogăţiilor, prin împărţirea egală a acestora. De fapt vedeţi dorinţa pentru această schimbare reflectată în economia voastră mondială din acest moment. Prin propria voastră dorinţă de a produce schimbarea, creaţi o restructurare a acestui sistem, chiar în acest moment. Acum, pe planeta Pământ, observaţi o redistribuire a bogăţiilor lumii. Această reorganizare este în mişcare de câţiva ani şi atinge acum nivele noi. Doar când o veţi vedea din viziunea perfectă a reflexului ei, veţi vedea că cele mai mari posibilităţi există exact în acest moment. Din perspectiva noastră, vocea tuturor oamenilor se aude pentru prima oară. Este nevoie să aveţi grijă, pentru că va fi uşor să cădeţi pradă dramei şi să simţiţi nevoia să dărâmaţi totul până să începeţi să reconstruiţi. Propria voastră istorie v-a spus că toate marile schimbări în colectiv sunt precedate de revoluţie. Noi vă spunem că în anii din urmă, rasa umană a crescut la o vibraţie colectivă care nu mai are nevoie de acest scenariu pentru a realiza schimbările necesare.
Echilibrul intuiţiei emoţionale
Puteţi vedea reapariţia modelelor aşa cum le vedem de aici? Mai întâi trebuie să fiţi susţinuţi în munca voastră. Vedeţi o restricţie în felul în care curg banii, pe măsură ce vă îndreptaţi spre pasiunea voastră şi nu puteţi să vedeţi că este un rezultat direct al schimbărilor care au fost puse în mişcare pe o scară mai largă. Simţiţi că schimbările sunt necesare pentru ca să mergeţi înainte cu ceea ce aţi venit aici să faceţi. Cu toate acestea, vă simţiţi blocaţi şi nu simţiţi sprijinul sistemelor existente. Noi vă spunem că nevoia de a fi sprijinit este reală, iar dacă nu va fi prelucrată, veţi ajunge poate să umpleţi acest gol cu dramă. Vedeţi că, pe măsură ce tot mai mulţi oameni intră în aceeaşi dramă, devine tot mai reală. Provocarea este, că voi, ca şi creatori, aveţi înclinaţia naturală de a crea ceea ce gândiţi. Acum, în cea de a cincea dimensiune, acest lucru este mai adevărat decât până acum. În vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ, nu mai aveţi toleranţă pentru vibraţii mai joase, prin tiparele pe care le-aţi avut cu scurt timp în urmă.
Aşa că, de unde ştiţi în ce să aveţi încredere şi ce să credeţi? Realitatea este că niciodată nu va fi o singură sursă, care să fie perechea directă pentru voi, în toate situaţiile. Adevărul nu este staţionar, ci mai degrabă un proces evolutiv. Vă cerem să asimilaţi mai multe arome ale adevărului şi să fiţi atenţi la scânteile de pasiune. În centrul acestui proces este ceea ce noi am numit Intuiţia emoţională. Starea voastră emoţională a evoluat de asemenea, pe măsură ce păşiţi tot mai departe în a cincea dimensiune. Intuiţia mentală a fost o parte din creşterea voastră un anumit timp. Conexiunile empatice cu suflete care au decedat şi conexiunea intuitivă de bază sunt forme ale acestei intuiţii mentale. Conexiunea pe care o trăiţi cu spiritul şi cu propriul vostru sine spiritual este de fapt o formă de intuiţie emoţională. Pe măsură ce continuă evoluţia umană, diferenţele vor deveni tot mai evidente. Pentru moment, să ştiţi că această emoţie sau cunoaştere interioară este cea care se află în centrul calităţii voastre de creatori pe Noua planetă Pământ. Acomodarea cu această emoţie interioară este următorul pas important în evoluţia umană.
Intuiţia emoţională este întâlnită atunci când cineva primeşte toate informaţiile din surse externe, le leagă cu conducerea interioară şi distilează toate cele primite într-o emoţie. Emoţia unică fundamentală este Iubirea. Este cea mai înaltă vibraţie şi toate celelalte emoţii sunt trăite doar în relaţie cu Iubirea. Frica este opusul Iubirii şi, de fapt, nu este o emoţie ci pur şi simplu o lipsă de Iubire. Toate emoţiile se situează între spectrul Iubirii şi al Fricii. Aici este locul în care acţiunile voastre ca şi creatori devin mai discriminatorii. Folosirea Intuiţiei emoţionale pentru a vedea unde se situează lucrurile în spectrul dintre Iubire şi Frică, înseamnă aplicarea unei unelte importante pentru vibraţiile mai înalte. Acest lucru vă va ajuta să determinaţi ce alegeţi să intre în gândurile voastre, pentru că adevărul vostru interior vă va permite să creaţi realitatea voastră cea mai înaltă.
Practicaţi angajarea Intuiţiei emoţionale în propria voastră viaţă şi veţi vedea pacea interioară pe care o aduce. Nu aveţi control asupra ceea ce intră în gândurile voastre, pentru că sunteţi o parte dintr-un curent universal de conştienţă. Cu toate acestea, aveţi control complet asupra ceea ce rămâne în gândurile voastre, şi astfel asupra ceea ce creaţi. Vă rugăm să înţelegeţi că în vibraţiile mai înalte ale celei de a cincea dimensiuni nu mai există conceptele polare de bine şi de rău. Vă rugăm să înţelegeţi că Iubirea nu este bună şi frica nu este rea. Pe măsură ce vă îndepărtaţi de o conştienţă a polarităţii, veţi vedea că ele există pur şi simplu ca unitate. De aceea, este o problemă de alegere. Alegeţi vibraţia care vă permite să simţiţi cea mai mare pace interioară. În starea de pace interioară sunteţi vibraţia de Iubire exprimată în formă umană. Meritaţi să vă simţiţi bine, să fiţi cu totul sprijiniţi şi să trăiţi Iubirea. Acesta este dreptul vostru divin, care vă este necesar pentru a intra în adevărata voastră muncă pe Noul Pământ. Acest lucru este pe cale.
Să ştiţi că în experienţa umană există o dorinţă înnăscută pentru dramă în realitatea voastră. Faceţi loc pentru această experienţă. Dramele vă distrează şi au chiar şi un rol în Joc. Jucaţi bine aceste drame şi bucuraţi-vă de cele pe care alegeţi să le trăiţi. Acceptaţi cu plăcere să vă speriaţi, dacă doriţi, pentru că frica permite să vă simţiţi mai umani, şi astfel să simţiţi mai multă Iubire. Cu toate acestea, când luminile rampei se aprind, pe măsură ce rolurile se desfăşoară pe ecran, fiţi foarte atenţi la propria intuiţie emoţio
nală. Simţiţi pacea interioară ? Dacă nu, vă rugăm să aveţi curajul să alegeţi alt scenariu.
Să ştiţi că nu sunteţi niciodată singuri. Conexiunea cu sinea voastră superioară devine tot mai puternică în fiecare zi. Această legătură este propria voastră legătură directă Acasă. Suntem cu toţii aici, privind uimiţi, pe măsură ce întăriţi zilnic aceste legături. Chiar dacă nu puteţi să auziţi, aplauzele din partea aceasta a vălului sunt asurzitoare. Ne aflăm aici cu cea mai mare iubire, purtând energia pentru voi, ajutându-vă să vă readuceţi a-minte de măreţia voastră, ajutându-vă să vă aduceţi a-minte cine sunteţi. Cu cea mai mare onoare vă cerem să vă trataţi cu respect, să vă sprijiniţi unii pe alţii şi să vă jucaţi bine împreună.

Espavo.

Grupul
sursa http://www.Lightworker.com/beacons/

1 Response to "Intuitie emotionala - grupul"

  1. Elizabeth Ann says:
    12 aprilie 2010 la 06:17

    Excellent entry, will enjoy returning to read future post.

Trimiteți un comentariu