Maria - Respir si traiesc!


Postat Maria
Eu sunt ceea ce sunt ! Maria !
Energie condensata in trup uman , genul feminin. Simt , ma bucur, plang, aleg ceea ce sufletul si inima imi spune , in corp de femeie.
Sunt mai presus de dezamagirile mele,de dependentele mele, mai presus de durerea de a fi om in aceasta paradigma dualista , mai presus de frica.  Privesc din afara identitatea mea. Ma deschid vindecarii, iertarii.
Mamei  mele pe care am ales-o  inainte de a respira  prima data pe aceasta planeta ii multumesc pentru darul vietii. O rog sa ma ierte pentru  tot ce nu a fost iubire si a produs uneori  separarea.
Tatalui meu pe care l-am ales  inainte de a ma naste pe aceasta planeta  ii iert tot ce nu a fost iubire si a produs separarea. Tata iti multumesc pentru darul vietii.
 Frate al meu a carei companie am ales-o inainte de a respira prima data pe acest pamant alung toate neintelegerile  prin iubire si pasesc inca o data in eternul cerc al fraternitatii.

Iti multumesc pentru darul reflectiei. Ma eliberez de mania mea, de vina , de regretul meu.
Prietenilor mei pe care i-am ales inainte de a ma naste pe acest pamant  le multumesc pentru darurile lor , pentru compania lor si ii rog sa-mi ierte neintelegerile si separarea in momentul in care lectia a fost invatata.
Accept  acum energiile care vin prin acest portal catre mine si ma las ghidata de sinele inalt pentru a face conectia  trupului cu aceste energii , pentru echilibru si binele meu cel mai inalt.
Dansez constient  pe muzica acestor frecvente , le fac loc in fiecare celula a corpului.
Respir constient , stiind ca fiecare respiratie imi permite sa experimentez aceasta realitate la nivelul cel mai inalt la care energia in trup poate exista fara sa-l deterioreze.
Respir  si traiesc . Multumesc
Maria

1 Response to "Maria - Respir si traiesc!"

  1. MEG55 says:
    22 aprilie 2014 la 13:36

    Suflet drag,ma regasesc in totalitate in postarea ta.Traiesc si respir si eu alaturi de tine ,prin energiile mele aducatoare de viata si speranta spre BINELE SUPREM al omenirii! Zile senine si carari de maci in calea ta!

Trimiteți un comentariu