Apa Zen


Postat Maria
Va propun o mica meditatie pentru a primi beneficiile acestei ape Zen mai profund , constientizand actul de a bea apa .
Exprim intentia ca aceasta apa pe care o beau sa repare toate dezechilibrele la nivel celular . Si asa este Multumesc
Telefon comanda APA ZEN
0742221383,
0244567894,
Ploiesti,str.B-dul Republicii,nr.189,parter(vis-a-vis de Mega Image)
Ce este apa alcalina ionizata ZEN?
Termenul de Apa Alcalina Ionizata este o denumire folosita pentru a descrie modelul ideal de apa asa cum a fost creat el de natura, una din multele denumiri ce sunt folosite pentru acest produs cu efecte surprinzatoare. Uneori, apa alcalina ionizata mai este denumita si “apa vie” sau “apa hexagonala”, “apa structurata”, “apa anti-imbatranire”, “micro-apa”, “apa redusa”, “apa usoara”, “apa energizanta”, “apa miracol”.
Apa alcalina ionizata ZEN are o proportie mai mare de oxigen si minerale alcaline decat apa acida sau neutra. Dar in fapt, organismul si celulele noastre au nevoie numai de apa alcalina cu oxigenul aflat in forma OH-, deoarece fiecare dintre acesti ioni este legat de minerale alcaline aflate in toate formele coloidale importante.
La un nivel al pH-ului de 8 , apa ionizata alcalina are o concentratie de oxigen de 10 ori mai mare decat apa neutra si nici un fel de acid sau substanta toxica in ea. Apa alcalina ionizata cu pH 9 are o concentratie de oxigen de 10 ori mai mare decat pH 8 si de 100 de ori mai mare decat cea cu pH 7(neutra).
Apa alcalina ionizata ZEN este apa perfect sanatoasa, bogata in molecule de oxigen, cu un electron in plus cunoscut si sub denumirea de ion hidroxilic. Odata ce ionul hidroxilic elibereaza electronul care este in plus catre radicalii liberi (molecule de oxigen care au un electron in minus ) organismul uman va scapa de radicalii liberi (cei care oxideaza si imbatranesc tesuturile) si va beneficia de o oxigenare mai mare. Apa alcalina ionizata este diferita de apa obisnuita deoarece prin ionizare modul de grupare al moleculelor se modifica, si anume: daca la apa obisnuita moleculele se grupeaza in corchini (clusteri) de cate 11-13, la apa alcalina ionizata ZEN moleculele se grupeaza cate 5-6. Aceest lucru face ca apa alcalina ionizata ZEN sa fie mult mai mobila, mult mai usor absorbita de tesuturi. Una din cauzele imbolnavirilor este deshidratarea celulara cronica, o situatie care pune celulele intr-o stare perpetua de slabiciune si defensiva.
Apa alcalina ionizata ZEN este obtinuta prin electroliza, fapt ce ii creste potentialul reducator si de aceea este una din cele mai bune solutie venite in rezolvarea problemei de blocare a oxidarii tesuturilor sanatoase prin asigurarea unei surse sigure de electroni liberi.
Prin ionizare, apa se imparte in apa alcalina ionizata si apa acida ionizata, prin separarea mineralelor din apa in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa ce contine numai minerale alcaline are un pH peste 9 Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu pH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen) de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa alcalina ionizata ZEN cu pH 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7). Apa acida ionizata, la randul sau, are un pH intre 3 si 5, ea are rolul sau pentru sanatate, indeosebi in afectiuni dermatologice de orice fel (pH-ul pielii trebuie sa fie acid, ca sistem de aparare impotriva parazitilor, de aceea trebuie sa transpiramConsumul de apa alcalina ionizata ZEN este benefic pentru orice problema de sanatate, ajuta la neutralizarea acizilor, eliminandu-i din organism. Neutralizeaza moleculele instabile de radicali liberi prin furnizarea electronilor si creste nivelul de oxigen in sange. Cercetatorii si practicienii de sanatate au dovedit ca apa alcalina ionizata prezint foarte multe beneficii pentru orgamismul uman, prevenind, dar cel mai important tratand un numar mare de boli specifice. sa eliminam toxine).

0 Response to "Apa Zen "

Trimiteți un comentariu