Tot timpul ne-am cautat partea divina, iar partea divina vrea sa vina acum sa ne cunoasca, sa experimenteze cu noi, aici, in timp ce suntem in corp fizic.


Pentru a aduce in manifestare o alegere sunt unii pasi de urmat, incat participarea noastra la manifestrea acestora este absolut necesara.
Asadar, respiram profund constient, alegand sa fim in corp, alegand viata, alegand sa simtim ca niciodata inainte. Da, alegem sa simtim, deoarece trecem la un alt nivel de operare: de la gandire, la simtire, la cunoastere si este necesar sa ne deschidem simturile fizice, ca prin exercitiu sa se activeze simturile subtile spirituale, intuitia, cunoasterea interioara, imaginatia.
Respiratia profunda constienta ne permite sa fim in Acum, singurul care exista, fara a ne mai agata de trecut sau a ne proiecta in viitor. Viitorul este trecutul vindecat, asa cum deja stim cu totii. Dar pentru a ne vindeca trecutul este necesar sa fim in Acum, sa alegem Punctul de Prezenta, sa construim casa lui Eu Sunt, aflata in siguranta, ca aspectele sa revina la integrare. Recunoasterea aspectelor, alegerea de a le integra fara procesare, ne permite sa eliberam acele energii blocate.
Astfel trecutul se vindeca de la sine, in timp ce aspectele “se aliniaza” pentru integrare, gasind fiinta suflet in punctul de liniste, oferind o casa sigura, confort, iubire si compasiune.
Ne integram din ce in ce mai mult din ceea ce am fost, vieti angelice si terestre, ca apoi sa capatam acea claritate necesara alegerilor.
Mai mult, constiinta s-a schimbat, incat putem sa ne invitam divinitatea sa ni se alature in viata de zi cu zi. Tot timpul ne-am cautat partea divina, iar partea divina vrea sa vina acum sa ne cunoasca, sa experimenteze cu noi, aici, in timp ce suntem in corp fizic.
Esenta noastra, divinitatea noastra asteapta sa fie invitata, ca sa ia parte alaturi de noi la fiecare experienta pe care o alegem. Depinde de noi sa o invitam in mod constant, ca fuziunea sa se realizeze treptat, asa incat corpul, mintea si constiinta noastra sa se ajusteze. Ne aflam in etapa in care prin invitarea esentei noastre in totceea ce suntem, ne permite sa avem experienta Eu Sunt.
Ce timpuri extraordinare traim! Pentru asta am venit pe Pamant!
CostinGet – Ghidul Alegerilor

1 Response to "Tot timpul ne-am cautat partea divina, iar partea divina vrea sa vina acum sa ne cunoasca, sa experimenteze cu noi, aici, in timp ce suntem in corp fizic."

  1. zuzazero@yahoo.com Says:
    11 martie 2012 la 18:31

    imi plac mult toate articolele tale,imi infrumusetezi viata si imi place acest drum inpreuna

Trimiteți un comentariu