Reincarnarile trecute

Un numar de suflete au scris si m-au rugat sa explic despre fenomenul vietilor trecute. Bineinteles ca nu toata lumea crede in acest fenomen. Dar, pentru cei ce o fac, in primul rand trebuie sa va spun ca puteti avea multe reincarnari. Voi sunteti suflete aflate intr-o calatorie in care incercati sa va perfectionati pe voi insiva. Va incarnati pentru a alege experiente care va permit sa cresteti si sa va perfectionati. Totusi, citeodata lucrurile nu se desfasoara asa dupa cum ati planificat sa se intample. Cand aceasta are loc, si in special cand cineva este ranit din cauza acestor actiuni (pentru fiecare actiune exista si o reactiune), atunci cand va intoarceti in spirit faceti alegerea daca doriti sa platiti karma in planul terestru sau daca doriti sa lucrati in spirit pentru a plati aceasta energie. Voi faceti alegerea.
Daca va intoarceti in planul terestru, voi alegeti experientele si viata pe care doriti sa le experimentati. Voi, si doar voi, alegeti acest lucru. Fiecare incarnare este o experienta separata: channel-ul meu Margaret nu se poate intoarce sub forma de aceeasi Margaret, fiindca Margaret este unica pentru ea si doar intr-o singura incarnare. Ea poate, totusi, sa aleaga sa invete lectii pe care nu le-a invatat in aceasta incarnare in alta incarnare, ca alt suflet. De exemplu, intr-o viata trecuta, Margaret a fost un channel exact ca si acum; ea a fost de asemenea un medium si un vindecator. Ea a venit sa asiste umanitatea in cresterea ei. Totusi, ea a avut multa frica de a nu fi ridiculizata munca ei, in special ridiculizare publica. A mai avut si alte frici si, desi ea a venit pentru a aduce invataturi foarte simple, ea a facut ca acest lucru sa fie foarte complicat intr-adevar, atat de mult incat, indata ce ea a scris o carte, a trebuit sa fie scrisa si o a doua care sa o explice pe prima! De asemenea, ea a evitat munca publica, pe care ea insasi alesese sa o aiba.
Margaret a ales sa vina inapoi pentru a indrepta ceea ce a facut gresit si astfel, in aceasta incarnare, ea a facut fata fricilor sale – a avut de a face cu umilirea publica in munca ei si a experimentat aceasta intr-un cadru foarte larg. Ea, impreuna cu fostul ei sot, Peter Luke, a creat acest site si, dupa cum multi dintre voi puteti vedea, scrierile pe care ea le aduce prin channeling sunt foarte simple intr-adevar. Ea nu poate trai aceasta incarnare iar, pentru ca deja a invatat multe dintre lectiile sale.
Chiar si pentru sufletele care nu-si insusesc multe dintre lectii sau nu fac fata temerilor lor incarnarea nu poate fi niciodata aceeasi. Fiecare incarnare este unica. Dupa fiecare incarnare, sufletul alege daca se intoarce in planul terestru ori in alta dimensiune SAU daca sta in spirit si serveste in spirit sa plateasca datoriile facute in incarnarea anterioara. Un suflet se poate intoarce in orice perioada de timp; nu exista o ordine specificata, asa cum se crede in planul terestru – un suflet poate, daca doreste, sa se intoarca intr-o perioada de incarnare elizabethana sau una egipteana.
Voi sunteti creatorii propriei incarnari. Sinele Inalt are memoria vietilor trecute, NU Sinele, si, pana cand Sinelui Inalt nu i se permite accesul, accesarea unei vieti trecute este aproape imposibil de realizat. Acesta este motivul pentru care multe suflete intampina dificultati in accesarea memoriei vietilor trecute. Energia aceasta poate fi elberata, totusi, cu ajutorul unui vindecator sau al unei persoane antrenate in terapia vietilor trecute. Cand suficienta energie a Sinelui Inalt este prezenta, atunci – si doar atunci – memoria vietii trecute poate fi accesata.
Maitreya



0 Response to "Reincarnarile trecute"

Trimiteți un comentariu