Saint Germain "Reglarea fină a discernământului vostru"


Continuând a discuta despre toate lucrurile care sunt puse sub semnul întrebării nu este în interesul vostru. Vă rog, dați la o parte toate preocupările voastre cu privire la navele mama (motherships), comete, la a fi salvat, la învingerea cabalei întunecate, etc și scufundați-vă complet în adâncurile propriei voastre conştientizări. Puteţi fi o fiinţă trezită în acest moment prin a nu fi implicați. Doar renunţați la toate aceste îndoieli mentale despre ascensiune şi consecinţele sale. Oferiți vieţii voastre prezente 100% din iubirea şi creativitatea voastră până când are loc ascensiunea. Nu contează dacă veți fi la acest următor val sau nu. Cei care sunt la acest val vor fi adevărați eroi pentru cei care vin mai târziu. Dar ascensiunea este menită a fi un cadou de absolvire, nu, un comentariu cu privire la modificările pământului, care vor continua să apară.
Confuziile ieftine,distorsionate sunt livrate acelor canale care nu pot discerne întunericul de lumină. Mesajele fericite, încântătoare, pot fi de asemenea,întunecate. Cum? Pentru că ele amâna orice acţiune spre a deveni treaz. Cele mai multe dintre cele mai întunecate mesaje sunt livrate în acest fel. Doar fiind conştient de lumină înseamnă că exista negare a ceea ce nu este lumină, şi ceea ce voi negați trebuie să fie recunoscut şi eliberat pentru ca voi să fiți liberi. Negarea propriul vostru întuneric doar vă menține "în întuneric".
Ceea ce credeți nu se manifestă ca realitate a voastră doar dacă există o atitudine contradictorie reținută în inconştient. Aducerea acestor decepții negative la lumină este calea spre iluminare, nu afirmând opusul lor negând între timp existenţa lor.
În iubire nu este vorba despre evitarea negativitățior, ci este vorba despre transformarea reacţiilor voastre la ele. Preaiubiții maeștrii admirați şi întunecați sunt abundenți în universul vostru. Cum vă puteți da seama de cei întunecați față de cei luminați? Prin acţiunile lor. Sunt ei maeștrii ai luminii care pretind că sunt? Vă puteți da seama?
Iată ce să căutați:
1.Acţionează ca o autoritate.
2. Îi înjosesc pe alții.
3. Pretind a fi o fiinţă iluminată.
4. Menţin controlul asupra oricui.
5. Gestionează o organizaţie care este exclusivă.
6. Le este frică de orice.
7. Schimbă un răspuns pentru a eluda o întrebare.
8. Înscenează o întrebare în loc de a da un răspuns. 
Un potir de lumină recunoaşte că Dumnezeu lucrează prin el / ea şi face clar faptul că Dumnezeu este cu mult mai mult decât orice individ. Atunci când îl cereți pe EU SUNT CEL CE SUNT vă eliberați de o identitatea personală, nu faceți o practică pentru a pretinde atribute spirituale.
Practicile care cer respectarea strictă pentru "a obţine" o denumire materială sau o confirmare de la o fiinţă umană edificată sunt întunecate. Atunci când practica este folosită pentru a controla aceasta nu este o activare adevărată a luminii. De exemplu: Mulți sunt "iniţiați" în descendența transmisei de energie. Toți pretind livrarea corectă a metodelor lor de a fi calificat. Cei mai autentici "vindecători" nu sunt niciodată transformați în vindecători în acest fel, ei devin vindecători în modul cel mai natural. Aderarea la orice metodă "specială" nu invită cea mai corectă sau cea mai eficientă transmisie. Doar o limitează. Atunci când un adevarat maestru transmite, el nu face nimic special! Să vorbesc despre grupurile care fac aceste cereri? Nu-i nevoie, cei care sunt dirijați de către ele vor recunoaşte ceea ce au nevoie să cunoască şi să vor distanţa prin decizia lor. Atitudinea negativă față de orice grup nu este intenţia acestor cuvinte.
Vă rog să acceptaţi învăţăturile pe care le dau aceste grupuri şi liderii lor despre discernământ. Este vorba mai mult despre VOI decat despre ei. Nu-mi pasă dacă sunt întunecați-aveţi nevoie de ei ca să creșteți în conştiinţa lui UNU. Vă rog să nu atacați nici un grup ca fiind întunecat. Doar determinați dacă sunteți controlați sau folosiți pentru a controla în orice fel, şi, dacă da, plecați.
Controlorii au nevoie de un acord la controlul lor. Fiți de acord să nu fiți controlați de nimic. Oferiți propriei voastre ghidări autoritate deplină.
Voi comenta în privința celor care livrează alte informaţii despre ascensiune? Doar să spun că sunt, de asemenea, multe opinii diferite pe această parte, așadar rămâneți fideli directorului lăuntric, şi fiți în grupul la care sunteţi conduși. Canalizarea nu este întotdeauna răspunsul. Propria voastră ghidare interioară TREBUIE să fie adevărul pentru voi.
EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înălțat Saint Germai
transmis prin Aruna
Traducere:Eliza

1 Response to "Saint Germain "Reglarea fină a discernământului vostru""

  1. MEG55 says:
    6 octombrie 2011 la 09:53

    Cit adevar,da "EU SUNT CEL CE SUNT"O zi deosebita!

Trimiteți un comentariu