Mesaje din Constelaţia Pleiadelor


Simpla participare la viaţă este un beneficiu enorm. Existenţa în dimensiunile fizice vă oferă experienţe şi caracteristici pe care nu le veţi găsi nicăieri altundeva. Apartenenţa la materia terestră şi existenţa într-un cadru temporal cate începe de acum 200.000 până la 300.000 de ani este un câştig imens, pentru că vă aflaţi într-un loc unde întunericul îşi exercită controlul. Ca să vă menţineţi o mină veselă şi relaxată v-a fost extrem de dificil. Dacă vă gândiţi doar la istoria modernă, vă daţi seama cât de rare au fost momentele când oamenii s-au simţit bine. De aceea, trebuie să adoptaţi cu orice preţ starea de bine, pentru a-i convinge şi pe cei din jur să o facă.Pentru existenţa pe Pământ s-a dat, de mult timp încoace, o luptă crâncenă între lumină şi întuneric. Unii ar înţelege din asta lupta între bine şi rău, între angelic şi diabolic. Noi credem că este pur şi simplu o zonă unde se aplică anumite legi, mai ales că nu este singura care trece prin astfel de încercări.Sunteţi unici prin puterea extraordinară pe care v-o conferă structura biogenetică, pe care nici nu v-aţi imaginat-o până acum. E interesant să vă privim cum luptaţi din răsputeri să faceţi anumite lucruri, doar pentru că aţi fost convinşi până acum că acest procent minuscul al potenţialului vostru e limita de care vă puteţi servi. Adevărul este că sunteţi fiinţe grandioase, făcute după chipul şi asemănarea zeilor. În ciuda darurilor primite, asupra voastră s-a exercitat un control atât de sever, încât negarea voastră continuă le-a eliminat. Majoritatea vă folosiţi doar trei său patru procente din potenţialul maxim. Cei mai avansaţi abia dacă ajungeţi la douăsprezece până la cincisprezece procente. Atunci la ce nivel vă situaţi? Unde sunt celelalte optzeci până la nouăzeci de procente? Cum s-ar manifesta concret aceste nouăzeci de procente? Ele abia acum se trezesc din starea de latenţă, iar ochii arhaici îşi vor aminti şi vor vedea puterile eului. Când se deschid aceşti ochi vă veţi recunoaşte adevăratul potenţial şi veţi înceta gâlceava cu voi înşivă. Veţi refuza discursurile despre limite pentru a elimina frânele care vă blocau evoluţia.
In vremea Egiptului arhaic era nevoie de mai multe existenţe pentru ca preoţii să îşi poată deschide complet aceşti ochi către alte realităţi. Erau special pregătiţi să se reîncarneze în cadrul unor familii atent selecţionate pentru a-şi aminti identitatea. Părinţii ştiau dinainte ce copii vor avea întrucât aflaseră prin vis. Mamele ştiau cine le va ocupa pântecul înainte chiar de concepţie. Ochii erau mult mai larg dechişi în acele vremuri şi puteau accesa mult mai multe realităţi. Egiptenii îi numeau ochi ai lui Horus pentru că puteau privi în multe lumi diferite—cea a trezirii şi cea a somnului, a morţii şi a visului.
Cei care doriţi să redeschideti aceşti ochi, maeştri ai redeşteptării, v-aţi pregătit pentru aceste lucruri pe parcursul multor altor reîncarnări. A sosit vremea să încorporaţi aceste exerciţii într-un sistem total diferit de viaţa în templu—în ceva care nu vă permite să ocupaţi un loc într-o ierarhie pentru meritele voastre. Sunteţi renegaţi acum, fiţi convinşi că societatea nu vă aşteaptă cu braţele deschise, cum se făcea în vremea Egiptului antic. Aceste talente nu vor putea fi utilizate într-un cadru oficial, nici măcar în cadrul unei secte. Încă nu e momentul să oficializăm. Ţineţi-vă de ritmul prin care corpul şi sufletul vostru reuşesc să utilizeze aceste talente.
Nu fiţi dezamăgiţi dacă nu reuşiţi să menţineţi ritmul pe care vi-l impune eul. El are ochi doar pentru o singură parte din voi. Sufletul, ochii lui Horus care vă scrutează interiorul, are o viziune total diferită asupra voastră. Numai prin cunoaşterea nevoilor personale, a constituţiei voastre corporale şi a alcătuirii interne veţi menţine ritmul care vi se potriveşte. Azilele sunt pline de persoane care şi-au deschis aceşti ochi interiori, dar nu au înţeles viziunile pe care le-au recepţionat; aceşti oameni nu-şi vor regăsi în veci spiritualitatea. În lipsa unei locaţii limpezi la care să te conectezi, echilibrul delicat din sistemul nervos se va strica.
Sistemul nervos vi se dezvoltă rapid şi puteţi să-i vedeţi evoluţia. Din când în când, vă sincronizaţi cu pulsaţia care vă poartă dincolo de realitatea fizică—adică dincolo de identitatea voastră tridimensională. Suferiţi în acele momente un transfer în alt nivel de vibraţii, unde sunteţi capabili să vedeţi, să simţiţi într-o altă natură, una extraordinară. De cele mai multe ori, urmează faza de negare, deoarece mintea logică nu mai poate oferi explicaţii şi blochează accesul la respectiva experienţă, la amintirea ei.
Cel mai bine ar fi să vă bazaţi numai pe intuiţie—să aveţi încredere în ceea ce simţiţi, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu logica. Chiar dacă în aparenţă nu ajungeţi nicăieri, păstraţi-vă răbdarea, pentru că altfel puteţi cădea în capcană. Fiţi asemeni ţestoasei; care se mişcă agale, când şi când intră în carapace şi se deschide universului ei interior, este întotdeauna în legătură cu pământul pe care se deplasează şi vede bine împrejur.
Dacă doriţi să primiţi mai repede acest dar al viziunii, spuneţi-o răspicat. Gândiţi-o. Gândul este un creator. Dacă în gând purtaţi dorinţa de a vă accelera creşterea şi dobândirea puterilor, vi se va întâmpla şi în realitate. La fel, ori de câte ori vă îndoiţi, îndoiala este şi ea un gând, care se va împlini de la sine. Îndoiala opreşte procesul de expansiune fiindcă exprimă negarea pe care o atribuiţi darului pe care ar fi trebuit să-l primiţi.
Trăiţi în deceniul pe care l-am numit „fără nume”: anii 1990. Până la sfârşitul lui, toate aceste evenimente semnificative se vor fi întâmplat deja. Multe sunt de pe acum în desfăşurare, numai că au fost compartimentate şi etichetate diferit de către oficialităţi. Însuşi cadrul oficial este în pragul colapsului, întrucât nu susţine evoluţia naturală a realităţii.
Pentru cei care veniţi din vechime—care aveţi la activ o experienţă bogată a vizionarismului—avem o misiune specială, aceea de a vă deschide ochii arhaici şi de a retrezi o cunoaştere veche, aminitirea ei îngropată adânc în voi. Activaţi-vă acestă vedere, înţelegeţi ce vi se desfăşoară dinaintea ochilor, tălmăciţi viziunea şi celorlalţi. Veţi ajunge să vă recunoaşteţi adevărata identitate, printr-o fuziune generalizată a conştiinţei.
Doar de voi depinde să vă descătuşaţi şi să faceţi pasul înainte. Am discutat înainte despre sistemul de credinţe şi despre cât de important este gândul. Încă o dată ţinem să precizăm că voi înşivă sunteţi întrupaţi din gând, că gândul este o entitate autonomă, că se constituie în esenţă înţelegerii, manipulării, controlului asupra acestei lumi. Transferul procesului din sfera intelectului în cea a fizicului, modificarea implicită a felului în care trăiţi vor determina activarea ochilor arhaici.
Rememorarea istoriei integrale a propriului suflet va implica diminuarea în importanţă a eului corporal actual. Încă din cele mai vechi timpuri v-aţi manifestat plenar esenţa magnifică şi, în continuare, multe faţete ale eului încă scapă percepţiei voastre. Dacă am asemui existenţa cu un tom de un metru grosime, voi v-aţi situa abia în primele două pagini, o dată cu apariţia mişcării New Age. Prin vieţile voastre viitoare, veţi parcurge volumul în întregime.
Un val ameţitor de informaţii vă va spulbera cunoştinţele de istorie geologică şi biologică. Dezintegrarea identităţii voastre limitate este menită să ducă la formarea unui respect profund faţă de toate celelalte identităţi asumate de voi în trecut, la înţelegerea importanţei lor ca parte şi ca sumă. Prosternaţi-vă în faţa fiecăreia, chit că aţi fi fost culegători de căpşune sau aţi fi scormonit prin tomberoane după vreun chiştoc de ţigară. Nu blocaţi focul primordial care caută să se exteriorizeze prin voi. Individualitatea v-o puteţi exprima întotdeauna, atunci când este cazul. Chiar şi când energiile infinite se folosesc de corpul vostru fizic pentru a emana în realitate, eul vostru nu va fi anihilat. Din contră, el va fi încorporat fluxului: este de fapt esenţa faptului de a fi multidimensional. Să ai capacitatea deplasării.
Sunteţi conştienţi cu toţii că vă aflaţi într-un cadru temporal de o profunzime unică. Epoca despre care s-a tot scris şi s-a vorbit, uneori doar în şoaptă, este la picioarele voastre. Este momentul în care omenirea suferă o mutaţie fizică generalizată, evoluând spre o entitate cu totul diferită de ceea ce era cu puţin timp în urmă. În ce constă transformarea? Simplu: oamenii devin fiinţe multidimensionale.
Cuvântul este destul de mare şi acoperă un concept nu mai puţin complex. În orice caz, vă veţi obişnui curând cu el. Oamenii multidimensionali reuşesc să se menţină conştient în mai multe locuri deodată. Ei evoluează spre fiinţe capabile să se transfere instantaneu dintr-o zonă într-alta, conştienţi de amploarea fiinţei lor—a faptului că delimitarea lor ca fiinţe nu este echivalentă cu delimitarea lor corporală; ei sunt în egală măsură prezenţi în mai multe realităţi (vezi Inelia Benz).
Sursa
Via

1 Response to "Mesaje din Constelaţia Pleiadelor"

  1. Ana Maria says:
    22 octombrie 2011, 13:58

    Intristarea distruge minte, intristarea ditruge invatatura, intristarea distruge rezistenta, nu exista ratacire la fel ca intristarea! VALMIKI

Trimiteți un comentariu