IMPORTANT! Primirea celor 90 de Tipare Stravechi de Intelepciune


Pe Planeta Pamant se afla o straveche baza de date de inalta intelepciune. A fost depozitata aici cu mult timp in urma, cand viata pe planeta se afla la inceputuri. Ca fiinte umane intrupate, Stravechile Tipare de Intelepciune continute in acesta baza de date sunt dreptul nostru divin. Insa pana acum, nu ni s-a dat permisiunea sa le accesam. Pe masura ce acest experiment de larga amploare in constiinta a continuat se se desfasoare pe pamant, cei care au preluat controlul asupra planetei, au preluat controlul si asupra acestor tipare, au limitat accesul la ele si le-au folosit in scop propriu.


Lucia René a descoperit prima data Stravechile Tipare in Peru in 2005 - o comoara straveche de uriase configuratii asemenea unor fulgi de nea, fiecare dintre ele vibrand cu o energie diferita - adanc in desisurile padurii tropicale ce invaluie muntele Machu Picchu. Ea a primit sarcina sa le mute in Caldera (vatra vulcanica) situata deasupra orasului Los Alamos, in New Mexico.

In Aprilie 2011, Lucia a mers la Caldera unde a primit 90 de tipare ce urmau sa fie folosite in scopul procesului de ascensiune al umanitatii. 86 din aceste uriase tipare au facut copii miniaturale ce au zburat intr-o succesiune foarte rapida in interiorul Luciei, in corpul ei fizic subtil. Urmatoarele 3, mai mari - ce vibreaza pe frecventa chakrei inimii, a chakrelor superioare de intelepciune si a chakrelor inferioare de putere - au patruns deasemenea in ea. Iar tiparul principal, mama tuturor celorlate tipare, tiparul ce contine intreaga configuratie (blueprint) a vietii pe pamant, s-a replicat emitand o minuscula scanteie fulgeratoare ce a patruns in chakra inimii Luciei.


Lucia a inceput sa mediteze asupra acestei Scantei Divine a Existentei in fiecare zi. Treptat, acesta s-a transformat in lumina si a continuat sa se amplifice cu fiecare zi. Dupa doua saptamani, lumina s-a transformat in uriasul tipar principal si toate celelalte tipare mai mici si-au luat locul in acest tipar. Dupa trei saptamani, configuratia a fost integrata in totalitate.

Lucia strecurandu-se noaptea in Caldera pentru a lua tiparele
Pe masura ce Lucia a inceput sa transmita Tiparele Stravechi si altora, a observat ca finala configuratie este unica pentru fiecare individ. Rezultatul final depinde de fiecare suflet in parte, de nivelul propriu de evolutie, de dharma personala si de ceea ce este necesar in acest moment individului pentru ascensiune.

Dupa ce tiparele au fost integrate in totalitate, Lucia a observat ca acestea pot fi invocate individual pentru a oferi ajutor in procesul de ascensiune.

Sursa:
http://www.unplugfromthepatriarchy.com

***Urmatoarea transmisiune va avea loc pe data de 15 octombrie 2011.
Lucia transmite in fiecare luna aceste tipare, in direct, in timpul teleconferintei gratuite ce poate fi ascultata pe internet. http://instantteleseminar.com/?eventID=21408375

Transmisiunea tiparelor se face de fiecare data intre orele 23:30 - 24:00 (ora Romaniei). Cei care doriti sa le primiti intrati in meditatie si deschideti-va inima pentru a le primi. 

Monica Szavai 

0 Response to "IMPORTANT! Primirea celor 90 de Tipare Stravechi de Intelepciune"

Trimiteți un comentariu