Arcturienii- VOI SUNTETI RESPONSABILI PENTRU FERICIREA VOASTRA!”


„„Salutari dragii nostri,
Inca o data noi cei din Grupul Arcturian suntem aici, pentru a va vorbi despre marea lumina, pe care voi o aduceti Mamei Pamant, in acest moment. Mama Pamant lucreaza din greu pentru purificarea ei, ea se pregateste de asemenea pentru ascensionare si trebuie sa-si transforme energiile, acolo unde va fi necesar.
Ca si Gaia, noi vedem transformarile voastre, in functie de schimbarile ce au loc pe pamant. Nu mai sunteti asa de speriati de evenimentele neobisnuite pe care le auziti, deoarece incepeti sa intelegeti ce se intampla in jurul vostru. Aceasta intelegere se adauga constiintei voastre colective, din care fiecare va extrage, ceea ce are nevoie. Astfel, trezirea voastra ajuta pe altii sa se trezeasca – aceste idei inalte se aseaza intr-o „banca” universala, ca si altii sa ajunga la ele, daca aleg aceasta.
Totul este in conformitate cu libera voastra alegere, asa ca daca exista alegeri individuale de a ramane in energiile vechi, este perfect in regula. Cu toate acestea, asa cum vechea energie se dizolva, la fel se dizolva si manifestarile energiei vechi, cum este cazul sistemului vostru financiar.
Ne-am dori sa va vorbim despre aceste schimbari ce vin, fara sa intrati in energia fricii. Noi vedem cum planeta se confrunta cu multe modificari meteo. Vorbim despre starea meteorologica cu care nu sunteti obisnuiti, despre caldura, acolo unde erati obisnuiti cu frig si despre frig acolo unde de obicei era cald.
Veti vedea, totul se schimba, este transformat si vremea face parte din aceste schimbari. Asa ca fiti deschisi evenimentelor care vor veni in calea voastra, chiar daca nu sunteti inca pregatiti sa le intelegeti.
Fiecare din voi, in acest moment, face parte din campul frecventional al schimbarii si este conectat direct la fluxul energetic. Acesta nu este un lucru rau, veti fi fericiti, cu multe dintre aceste schimbari.
Tiparele climatice distructive isi vor indeplini scopul, se vor termina. Veti vedea temperaturi locale modificate si veti fi surprinsi, dar asa cum am mai spus, totul pe pamant se schimba, este implicat acum in curatarea vechiului si integrarea noilor frecvente.
Noile energii rezoneaza cu pacea, calmul, bucuria, nu, si cu anxietatea, frustrarea.
Aceia care traiesc numai in frecvente joase, vor avea momente „dificile”, in bucurie si liniste. Incercati si o sa va placa!
La nivel individual, a trai in confort insemna pt. unii dintre voi sa traiti in drama si-n extreme, pt a va simti vii. Drama si extremele fac parte din frecventele joase ale dimensiunii 3, si dau sens faptelor, unora dintre voi. Fiorul supravietuirii este o energie veche, dar inca vie si benefica pentru multi care iubesc activitatile extreme.
Majoritatea violentei se va disipa in liniste si veti percepe mai multa bucurie, liniste in jur. Fiecare om elibereaza amintiri vechi, idei, dureri vechi si credinte depasite.
Majoritatea amintirilor dureroase, in general, pot fi usor purificate, cu exceptia unor „saci” densi de energie, ingropati adanc in celule voastre, din vietile anterioare, pe care va trebuie sa ii depistati, si sa aduceti acea energie densa, la suprafata, pe un nivel constient, pentru a o elibera ulterior.
Treaba voastra acum, este de a nu aseza emotiile dureroase ori credintele vechi in constiinta voastra, spunandu-va : „oh, eu sunt acestea”, revendicandu-le, treaba voastra este sa permiteti eliberarea lor, alegand sa le dati drumul sa plece. Acestea nu au fost nicicand ale voastre, ele doar reflecta o stare de constiinta veche, pe care acum o parasiti.
Vorbiti celulelor voastre, spunandu-le ca este timpul de a elibera tot ce este vechi si depasit, informati-le ca nu vor mai experimenta din nou nici o energie dureroasa. Memoria celulara mentine frica din toate evenimentele terifiante, din vietile voastre trecute, amintiri de care nu mai sunteti constienti. Le simtiti numai cand reactionati la anumite idei sau evenimente in moduri in care nu le puteti explica.
Poate ati fost arsi pe rug, pentru ca erati vindecatori, iar acum cand sunteti atrasi sa vindecati, o parte din interiorul vostru se retrage timid, inapoi, pentru a va feri de eventuale consecinte dureroase. Asa functioneaza memoria celulara. Cand vorbiti celulelor voastre, ele va aud, deoarece exista o constiinta celulara.
Alegeti sa eliberati toata energia negativa, densa, care rezoneaza inca cu campurile voastre si cereti ghizilor vostri sa va ajute. Deseori, amintirile experientelor trecute ajung la un nivel constient prin vise, eliberandu-se in starea de somn.
Puteti deveni pur si simplu, constienti de ceva ce trebuie eliberat, fara efort si de altceva, care cere un raspuns, o actiune din partea voastra, ca sa fie eliberat. Sedintele de evaluare energetica cu un lucrator de lumina evoluat, va ajuta sa percepeti informatia necesara, la un nivel constient.
Intr-un fel sau altul, cea mai mare parte a omenirii este acum intr-un proces de eliberare, tot ce apartine energiei vechi din voi se transforma, deoarece nu poate ascensiona odata cu voi.
Acesta este motivul pentru care deseori va simtiti rau sau obositi, debarasarea de tot ce impiedica calatoria voastra este o munca intensa.
Noi trimitem iubire si incurajare pentru toti, pentru ca noi intelegem, ca este un timp dificil pentru multi, in special pt. aceia care au ales sa ramana in energia veche si care incearca disperati sa recreeze ceva ce se dizolva constant.
Totul este energie, care poate fi de vibratie joasa ( neadevar) sau de vibratie inalta (adevar/lumina). Ascensiunea este alegera voastra libera.
Noi suntem aici mereu pentru a va incuraja si a va ajuta cum putem, dar efortul este al vostru. Noi va incurajam sa nu mai cautati raspunsuri in afara voastra, indiferent daca acestea provin de la invatatori, lideri religiosi, politici, de la guverne etc, maestrii vostri sunt mereu prezenti pentru a va oferi sugestii si pentru a va ghida deciziile voastre, dar nu pentru a va spune ce sa faceti.
Este timpul sa mergeti mai departe si sa va revendicati puterea, ceea ce inseamna sa realizati ca ajutorul care poate veni si prin altcineva, face parte din atingerea starii de constienta, a deplinatatii voastre divine, ce se poate manifesta si asa pt a va ajuta.
In acest fel, voi va luati inapoi puterea, care din ignoranta ati dat-o altora.
Voi recunoasteti ca in temeiul Unimii cu Sursa, voi sunteti completi si intregi, si ca puteti atinge aceasta stare de constiinta, a deplinatatii voastre divine.
Noi nu spunem ca este gresit sa va consultati cu aceia pe care credeti ca va pot ajuta, spunem doar ca trebuie sa realizati cine sunteti voi cu adevarat si sa incepeti sa aveti incredere, ca ultimul cuvant va apartine.
Va mai spunem ca tot ce se prezinta ca viitoare experiente, va va oferi oportunitatile necesare de a le valorifica. Femeile vor primi oportunitati de a experimenta energia lor masculina, iar barbatii de a practica aspectul lor feminin (receptie, intuitie). Incercati sa nu vedeti aceste oportunitati ca probleme, sa vedeti doar ca sunt experiente necesare pt cresterea voastra spirituala.
Voi, cei care ati ales ascensiunea, primiti atat cat aveti nevoie, chiar daca uneori pare ca sunteti coplesiti cu oportunitati. Intrebati-va in mijlocul unor crize sufletesti : „ ce ma determina sa ma simt asa, in ce cred eu acum?”.
In acest fel, puteti privi in credintele voastre si sa deveniti constienti, apoi sa eliberati tot ceea ce nu va mai serveste.
Aveti incredere ca veti fi ghidati. Ascultati-va intuitia, glasul spiritului si ramaneti centrati in Acum si Aici!
Totul a fost, este si va fi UNUL!
Noi suntem Grupul Arcturian, cei care va servesc pe voi, fratii si surorile noastre, in Iubire!
29 august, channeler Marilyn Raffaelle,
sursa Karma's helper, traducere Aretya

1 Response to "Arcturienii- VOI SUNTETI RESPONSABILI PENTRU FERICIREA VOASTRA!”"

  1. DOMNICA says:
    9 septembrie 2011 la 10:16

    Citez: "Numele unei Persoane este - cel mai preţios cuvânt din orice Limbă".

Trimiteți un comentariu