Ai venit aici la cererea sufletului tau


Venind pe acest taram, in forma umana, nu ti-ai manifestat-o dintr-o greseala. Ai venit aici la cererea sufletului tau in conditii si imprejurari speciale, pentru a primi anumite lectii care sa faciliteze in starea ta de veghe, sursa divina.
Nimic nu este intamplator sau din greseala.
De fapt, totul, absolut totul, se desfasoara perfect de acord cu gandurile, sentimentele si emotiile, precum si alegerile tale, care sunt strans legate de sursa divina.
Atunci cand te afli in mijlocul unor profunde suferinte, ai putea crede ca esti victima circumstantelor vietii tale, adevarul este ca tu ai participat la crearea fiecarei situatii sau eveniment care a avut loc.
Nu a fost inconstienta, desi asa pare. Insa, esti aici pentru a transforma inconstientul in constient.
Esti aici pentru a-ti trezi sinele constient, care a fost ascuns, ingropat sub credinte, vise, cufundat in iluzii.
Gata, sunt sanse sa te trezesti la natura ta, sa te concentrezi pe aceasta dorinta care, sa devina realitate.
Sunt multe persoane care, in momentele cele mai triste din viata lor au simtit sursa divina, au simtit ca s-au apropiat de ea. Se poate sa fi creat in mod inconstient aceasta profunda durere si suferinta in scopul de a fi mai aproape de conexiunea divina.
Gandul, cuvantul, fapta vazuta sau nevazuta, auzita sau neauzita, simtita, toate sunt experiente care au avut loc in viata ta si te-au pregatit pentru fiecare moment.
In acest univers infinit, nimic nu se pierde.
Cu cat constientizezi cine esti cu adevarat, observi ca esti conectat cu toata lumea si tot ce este in acest univers.
Esti unul cu tot ce te inconjoara.
Vei fi constient in luarea unor decizii, viata pentru tine va fi altfel inteleasa. Mintea/ego-ul nu-si mai are un rol personal. Vei incepe o viata care are mult respect pentru inteligenta divina, care o iubeste si o sustine cu fiecare respiratie. Suferinta ta iti va fi profesor.
In loc sa te tavalesti iarasi in suferinta, dand vina pe cei din jurul tau, incearca sa vezi miezul frumusetii care se ascunde in ea.
In felul acesta exista o mare oportunitate in a te trezi.
Este o onoare pentru tine sa locuiesti pe aceasta frumoasa planeta, sa interactionezi cu tot ce te inconjoara, sa stapanesti toate simturile, sa imbratisezi pe toata lumea si totul.
Ai observat vreodata, ca natura suferintei este intr-o stare de non-asteptare? Poate iti petreci mult timp si energie sa te judeci, sau poate esti mereu nemultumit cu viata ta in functie de cum "arata" sau "se simte".
Mintea este intr-o continua cearta cu tot ce este. Cei mai multi oameni sufera intr-o forma sau alta, indiferent daca sunt sau nu constienti de ea.
Nu conteaza daca suferi in urma unei relatii care a esuat, daca ai dificultati financiare, probleme de sanatate, sau pur si simplu viata ta nu este cea pe care ti-ai dorit-o.
Cheia pentru a transcende orice suferinta este aceea de a recunoaste ca in mijlocul acestei suferinte exista o oportunitate, un potential de trezire spirituala. Incearca sa vezi acea binecuvantare ascunsa in tot ceea ce apare in viata ta.
O bijuterie ascunsa in fiecare experienta.
Esti aici pentru a completa in colierul de pe piept, toate perlele pe care viata ti le ofera.
Daca vei fi deschis si receptiv la tot ce iti ofera viata, vei incepe sa vezi toate aceste experiente ca oportunitati pentru a te trezi din punct de vedere spiritual. Curand colierul tau va fi complet cu toate perlele pe care ti le-a oferit viata ta.
Intotdeauna vei primi exact ceea ce iti trebuie.
Multumeste pentru aceasta viata, a ta, binecuvantata.
Binecuvanteaza tot ce intervine in viata ta, bun sau rau, din punctul tau de vedere, si cu siguranta vei fi "recompensat" cum nici nu ti-ai imaginat vreodata.
Descopera noi modalitati de a arata cat de valoarosa este viata ta, prin aprecierea celorlalti de catre tine. Vei observa, ca viata ta, va fi afectata mult mai putin.
Schimba-ti modul tau de viata, avand bunatate si/dar mai ales iubindu-i.
Se zice ca IUBIREA "face" scara la cer...iubirea, este de o importanta covarsitoare in relatia interumana.
Sa pui un strop de iubire in tot ceea ce faci, gandesti, rostesti, vei vedea cum totul se schimba in jurul tau.
Este posibil, sa nu primesti tot ceea ce iti doresti,pentru ca dorintele tale sunt schimbatoare,insa universul stie ce trebuie sa-ti ofere. Suferinta este o alegere a ta, nu exista daca nu ti-o doresti.
La prima vedere poate parea o provocare,insa, daca te concentrezi si vei vedea cat de puternic esti, cu siguranta iti vei alege sa nu suferi, fiind un co-creator al vietii tale.
Iti vei modela viata asa cum vei dori, mentinand consideratia pentru toti si tot ce te inconjoara. Poti gasi pace, recunostinta si iubire in fiecare moment al vietii tale. Trebuie sa inveti sa ai incredere in acest adevar. Dar, mai cu seama sa stii ca esti iubit.
Cultiva aceasta credinta, sa stii ca in acest fel vei avea tot ce este mai bun pentru tine. Fi receptiv la viata si aminteste-ti ca esti una cu univesul, si nu separat.
Tu esti sursa, Dumnezeul, iar mintea robul tau.
Intotdeauna sa fii centrat pe momentul prezent,in liniste, constient de sinele tau, abia atunci esti liber...liber de orice suferinta. Indrumare si sprijin, vei avea, ori de cate ori va fi nevoie.
Tot ce trebuie sa faci, este sa ceri...si-ti va fi dat.
TREZESTE-TE, semintele de trezire sunt vii in tine.
TREZESTE-TI CONSTIINTA !
Pregateste-te sa descoperi sinele tau, sa ai o viata cu adevarat libera.
sursa
cititi si CarmenDonca
Romeo Ruse
Daniel

0 Response to "Ai venit aici la cererea sufletului tau"

Trimiteți un comentariu