Lumea dupa schimbare




Kirael: Astazi voi vorbi despre Marea Schimbare in Constiinta. Multi oameni se concentreaza pe viitoarea trezire in masa.
Marea Schimbare deja se intampla. Voi spuneti :" Cum se intampla daca eu nu simt nici o diferenta ?!"Ceea ce simtiti sau nu, ceea ce percepeti sau nu, indica gradul in care deveniti iluminati. Eu folosesc cuvantul "iluminat", deoarece termenul descrie perfect procesul. Cand deveniti mai luminosi, mai multa lumina este incorporata in fiinta voastra, si, ca o consecinta, constiinta voastra s-a inaltat. Acest proces al "iluminarii"si alinierea luminii voastre, va va ajuta sa intelegeti calatoria voastra la un nivel mai inalt si sa va pregati pentru Marea Schimbare.
Aceia dintre voi care asculta sau citesc, acum sau mai tarziu, aceasta vor trece prin Marea Schimbare in Constiinta. Desigur, aveti si optiunea de a nu trece prin Schimbare. Alegerea este a voastra. Daca mediumul (channaler-ul) meu ar dori sa moara azi, el arputea si altcineva i-ar lua locul. Aproape toti cei care trec prin Schimbare vor experimenta cele 3 zile de intuneric.


Pe durata acelui timp, Pamantul va trece prin Centura Fotonica, Mama Pamant isi va realinia energia, voi veti fi adormiti si, in acest interval, corpurile voastre vor trece prin procesul de iluminare.
Dupa trezirea din cele 3 zile de intuneric, multi oameni vor fi confuzi si infricosati. Ei nu-si vor aminti nimic despre Schimbare dar vor vedea de jur-imprejur o natura devastata. Si atunci, va veti spune: " Oh, Dumnezeule, nu poate fi adevarat. Aceasta nu poate fi Schimbarea. Priviti ce distrugeri. Ce voi face in aceasta situatie, incotro s-o apuc?"
Nu va puteti imagina ce veti vedea, auzi si ce veti avea de facut. Tinutul Pamantului va arata ca dupa un uragan, ca si cum cineva ar fi ras toate cladirile de pe suprafata lui. Nu disperati, deoarece pe langa devastari, veti vedea portalurile prin care va trebui sa treceti, pentru a intra in cea de a 4-a dimensiune. Cand veti vedea prima data portalurile, veti gandi :" Cum voi trece prin acest tunel?"
Din fericire, portalurile se vor deschide atat de larg, incat veti putea trece lejer prin ele. O atentionare: SA NU VA GRABITI SA TRECETI PRIN ELE ! CAND VA VINE RANDUL, FACETI-O CU CALM SI INCREDERE ! Cei care au ales SA NU TREACA IN CEA DE A PATRA DIMENSIUNE (presupun ca la invel inconstient n.m.), VOR FI PROGRAMATI SA PASEASCA PRIMII PRIN PORTALURI. Ajunsi in portal, ei isi vor disipa energia si se vor intoarce in Lumina Creatorului (in interpretarea mea, isi vor parasi corpul fizic, vor muri n.m.)
Cei care vor fi programati sa treaca in a 4-a dimensiune, vor traversa portalul, si, trecuti in partea cealalta, vor ajunge mai intai intr-o zona cu multa ceata.
Zona se va limpezi repede dezvaluind vederii minunate plaiuri, paduri, locuinte, o natura, o lume neinchipuit de frumoasa si ademenitoare. Mare va fi mirarea celor nou veniti si ganduri de tot felul ii vor asalta. Se vor intreba mai intai cine a creat toate acele minunatii. Evident, Creatorul, dar el a fost ajutat de multi, foarte multi dintre voi cei care, in timpul cat erati inca pe Pamantul Vechi mergeati noapte de noapte (lasnd corpul vostru fizic sa doarma) in a 4-a dimensiune ca sa pregatiti aceste lucruri pentru acest mare eveniment.
Lucratorii in Lumina, vor avea sarcini fie in interiorul portalului, fie in exteriorul acestuia si, in rare cazuri, le vor putea face pe amandoua. Lucratorii din interiorul portalului, vor fi invatatori si membrii consiliului. Ei, fie ii vor invata pe cei neinformati despre Schimbare, fie vor face parte din diferite consilii, care vor indruma fiintele in procesul Schimbarii.
Lucratorii din afara portalului se vor numi luptatorii luminii. Ei ii vor ‘’culege’’ pe cei dezorientati si "pierduti", sa zicem asa, si-i vor conduce la portaluri pentru a face trecerea.
Cand spun pierduti, ma refer la faptul ca multi nu vor fi stiut la acea ora despre Schimbare, si vor intra, probabil, in panica. Cam doua miliarde de oameni vor trebui sa treaca prin portaluri iar sarcina lucratorilor din afara portalurilor va fi sa-i dirijeze pentru a ajunge in cea de a 4-a dimensiune.
Aceia dintre voi care in prezent sunteti organizatori si cunoasteti detaliile desfasurarii procesului Schimbarii, veti putea foarte bine sa va puneti in slujba acestei munci. Unii veti spune ca organizarea nu este acelasi lucru cu munca de a scoate oamenii de sub daramaturi. Dar eu va spun ca nu vor fi oameni sub daramaturi si ca nimeni nu va fi ranit. Lucratorii din exteriorul portalului vor ghida oamenii in si prin portal.
Totusi, nu subestimati procesul, caci el nu va fi o bagatela.
Nu va fi o joaca de copii. Intregul proces de trecere va dura cel putin 2 ani si va implica mai mult decat aducerea oamenilor prin portaluri. Ca lucratori din exteriorul portalurilor, va trebui sa interactionati cu oamenii. De exemplu, va trebui sa duceti munca de lamurire cu cei care opun rezistenta procesului, fie din teama, din neintelegere, sau din reavointa.
Va trebui sa-i instruiti, sa le spuneti totul despre Schimbare, despre destinul omenirii. Veti sti ca sunteti apt pentru a fi un lucrator in afara portalului, cand veti gasi argumente pentru a linisti spaima unui copil de 4-5 ani, pe care sa-l convingeti ca prin proprie alegere sa doreasca sa treaca prin portal.
Atunci veti simti imboldul de a va inrola in grupul celor care conduc oamenii prin portaluri. Numarul celor din afara portalurilor va depasi cu mult numarul celor care se vor afla in interiorul lui. La inceput, lucratorii din afara portalului vor aduce cam 150-200 de oameni odata, prin portal. Dupa 2 ani, oamenii vor fi mai dornici sa treaca prin portaluri, in a 4-a dimensiune si voi ii veti capacita din cea de a 3-a dimensiune, sa zicem asa. Dar nici lucratorii din interiorul portalului nu vor soma, in timp ce lucratorii din exterior vor munci din greu. Lucratorii din interiorul portalului vor trebui sa se descurce cu oamenii care au trecut prin portal si care nu au nici o idee cum au ajuns acolo. De exemplu, Barack Obama va trece prin portal, dar el nu va avea nici o idee despre ce inseamna Schimbarea. El va fi o persoana puternica, inainte de Schimbare, dar dupa, va fi doar unul din cei multi care trebuie sa frecventeze cursurile, pentru a fi instruit asupra acestui eveniment.
Lucratorii din interiorul portalului care sunt invatatori, vor conduce seminarii cu 500-600 de oameni. Voi veti petrece poate 6 luni pe an cu o serie de cursanti, vorbindu-le in fiecare zi si printre ei, se va afla si Barack Obama. Lui, deasemenea, ii va fi frica si va gandi :" Ce s-a intamplat? Ce s-a intamplat cu Statele Unite? Ce s-a intamplat cu Europa?"
Ca Lucratori in Lumina, fiti constienti de pe acum de ceea ce veti face in primele saptamani ale acestei calatorii. Puteti incepe sa aliniati (in sensul de a-i constientiza n.m.) oamenii aducand vorba despre aceasta Mare Schimbare. Oamenii nu vor dori sa asculte, dar asta nu conteaza, deoarece, cand va veni timpul, ei isi vor aminti cuvintele voastre.
Multi dintre voi doresc sa stie despre finante, in perioada procesului Schimbarii. Conform Bibliei, Iisus a spus :" Este mai usor pentru o camila sa treca prin urechile acului, decat pentru un om bogat sa intre in Regatul lui Dumnezeu ". Aceasta poate fi adevarat, dar eu NU sugerez ca voi ar trebui sa va impartiti toti banii sau sa-i cheltuiti fara noima, inainte ca Pamantul sa intre in Schimbare. In prezent, inca mai aveti nevoie de bani. Dupa Schimbare va fi o alta poveste. De altfel, atunci nu vor mai fi bani, asa cum ii cunoasteti astazi. Bursa de valori va disparea. Cei care sunt astazi bogati, vor mai ramane poate cu ceva bani, insa majoritatea nu vor mai miza pe ei. Oamenii care vor avea bani din abundenta, si vor trece prin Schimbare, vor fi tentati sa fie aroganti si infatuati, dar cand se vor prezenta in fata Consiliului vor intelege ca banii, averile nu le mai folosesc la nimic.
Banii, asa cum stiti, nu pot cumpara nimic, nicaieri. Amintiti-va ca in cea de a 4-a dimensiune, consiliile vor guverna si vor distribui bogatia in mod egal tuturor celor ajunsi acolo. Dupa Schimbare, popularitatea voastra nu va fi data de bogatie. Majoritatea dintre voi nu va veti mai gandi la bani, deoarece veti fi foarte ocupati. Multi dintre asa-zisii oameni bogati de acum, vor face o alta calatorie dupa Schimbare. Ei vor trebui sa ia cunostinta de noua constiinta.
In cea de a 4-a dimensiune exista 7 nivele de constiinta si fiecare nivel contine alte 7 nivele. Primul nivel contine energiile Dumnezeului Creator si nu este acolo unde ati dori voi sa fie. Nimeni nu va atinge acel spatiu, deoarece energia lui este prea intensa. Totusi, nu trebuie sa fiti neaparat la acel nivel, pentru a auzi cuvintele Creatorului. De la primul nivel, Dumnezeul Creator va va vorbi despre calatoria desfasurata pentru 1,5-2 ani.
Eu va declar fara ezitare: va veti bucura de tot ceea ce doriti in cea de a 4-a dimensiune, cu exceptia, poate, a nivelelor joase, caci gandurile (bune sau rele) se vor manifesta instantaneu. De exemplu, daca veti gandi la o bestie cu parul valvoi, ea va aparea chiar inaintea ochilor vostri.
Acestea sunt timpuri provocatoare, prietenii mei. Incepeti de astazi sa va schimbati constiinta. Este extrem de important sa va ridicati constiinta inainte de Schimbare deoarece, cand veti pasi in cea de a 4-a dimensiune, tot ceea ce veti gandi rau sau bine se va materializa instantaneu. Va puteti imagina ce efecte va produce in 4D o constiinta ramasa la nivelul lui 3D (dimensiune in care exista ura, teama, invidie, razbunare, prostie, etc.), daca intentia, dorinta, gandul vor produce efecte imediate!?
Evident, cei ramasi cu nivelul de constiita in 3D, si care vor emite ganduri lipsite de iubire, vor intelege ca asemenea manifestari nu le sunt favorabile. Aceasta ii va determina sa-si ridice urgent nivelul de constiinta, dar raul il vor simti ‘’pe pielea’’ lor. In ce ma priveste, dupa Schimbare, eu voi conduce seminare pentru o mie de oameni sau mai mult, dar nu pentru orice perioada de timp, deoarece mediumul va fi in centrul scenei. Pana la Schimbare, voi veti sti totul despre ea deoarece eu voi continua sa fiu aproape de voi si va voi impartasi cunoasterea. Intentia mea este sa va informaez, sa va pregatesc. Eu doresc ca voi sa stiti.
Intrebare : Care este definitia unui portal si cum arata el?
Kirael : Un portal este o poarta energetica care face legatura intre doua dimensiuni (in acest caz, intre 3D si 4D). Pe masura ce o fiinta va patrunde in portal, corpul sau fizic va fi curatat, purificat. Aceasta inseamana ca toate particulele din care se constituie acel corp (pana la cele mai mici, ADN-ul, electronii, de ex.) vor suferi mutatii si transformari care sa le adapteze frecventelor inalte din 4D. Toate organele interne vor fi realiniate iar puterea creierului se va extinde foarte mult.
Portaluri vor exista de-a lungul Pamantului, dupa Schimbare. Ele vor putea fi de la marimea unei biserici mici pana la dimensiuni gigantice. Portalurile mici vor permite intrarea doar a catorva sute dintre voi. Portalurile vor fi observabile si compatibile cu acuitatea voastra de atunci. Ele vor fi mai stralucitoare, sa zicem asa. Aceste cai de trecere vor fi inchise (si, probabil, neobservabile) pana cand voi veti fi pregatiti sa treceti prin ele.
Cateva portaluri vor fi mari, de exemplu, cele din orasul New York, unde vor exista 7 sau 8 portaluri. Numarul si marimea portalurilor va depinde de marimea aglomerarii de fiinte din acea localitate. Los Angeles va avea doar 2 portaluri iar San Diego are doar unul mic, de marimea unei biserici. Un portal inchis va arata ca doua maini impreunate in rugaciune. Cand portalul este deschis, va arata ca si cum acele maini se indeparteaza la mijloc atingandu-se doar varful degetelor.
Accesul se va face pe axul central al portalului, asigurandu-va ca nu ii atingeti peretii. Cine va face imprudenta sa atinga marginile portalului va simti o arsura puternica, deoarece portalul este o separare intre dimensiuni si materialul din care e facut peretele va fi fierbinte.
Aceasta va fi o schimbare dimensionala reala. Daca ati intentiona sa treceti prin peretele portalului v-ati putea coace. Nu va ingrijorati insa, caci, cu siguranta, nu veti pati nimic rau, deoarece la momentul acela veti sti ce si cum trebuie facut. Toti trebuie sa treaca prin portal pentru a atinge a 4-a lumina (dimensiune). Cand veti vedea prima data portalul deschis, va fi de o marime considerabila. Veti dori sa intrati in el, inainte de a se inchide. Nu trebuie sa va precipitati caci, oricum, daca s-ar inchide, se va redeschide, cu siguranta. Noi nu dorim sa va grabiti si sa va ardeti.
Intrebare: Cat timp vom petrece muncind ca lucratori in interiorul portalurilor?
Kirael: Lucratorii din interiorul portalurilor vor pierde notiunea timpului, asa ca nu vor numara zilele, lunile, anii. In schimb, vor lucra cu mii si mii de oameni, inclusiv copii. Ei ii vor indruma cu dragoste si devotament, oferindu-le ceea ce vor avea nevoie. Intregul proces de invatare va putea dura de la 2 la 5 ani (in ani pamanteni).
Veti lucra cu acesti oameni, pana cand veti intelege ca i-ati instruit suficient. Parte din acei ‘’absolventi’’ vor deveni ei insisi indrumatori.
Cei care veti fi selectati sa deveniti membrii ai Consiliului, veti ramane pana cand va veti perfectiona in acea specialitate, daca doriti. Veti sti cand va veni timpul sa va mutati in urmatoarea calatorie si veti fi foarte dispusi sa o faceti.
Intrebare : Cum vom sti daca suntem un lucrator in interiorul sau in exteriorul portalului?
Kirael : De altfel, toti treceti prin portal, cativa dintre voi se vor intoarce pentru a-i escorta pe altii. Cei care ii vor escorta pe altii, se vor numi ‘’lucratorii din afara portalului’’. Veti sti ca sunteti un lucrator cu sarcini in afara portalului, deoarece, cand veti vedea pentru prima data a 4-a lumina, veti spune:" Oh, Dumnezeule! Priviti la asta. Este minunata. Eu am casa mea, am asta, am aia, am ce mi-am dorit. Ma simt implinit".
Apoi, veti avea acel sentiment ca trebuie sa va intoarceti inafara portalului. Veti iesi si il veti gasi pe mediumul meu acolo si el va va spune " Vino, sa mergem !". Veti merge sa aduceti oamenii prin portal. Trebuie sa aduceti populatia Statelor Unite, a Europei, Asiei, Rusia, Africa etc. prin porturi. Cum veti ajunge la locurile ‘’de munca ?’’Veti invata cum sa zburati fara avioane. Voi practicati asta si acum, cand corpul vostru fizic doarme. Zburati peste stalpii de telefon, peste zgarie-nori si simtiti libertatea si placerea zborului fara greutate.
In ceea ce-i priveste pe lucratorii din interiorul portalului, ei nu vor simti nevoia sa iasa inafara portalului. Ei vor ramane in interiorul portalului pentru a invata tot ce este necesar si a deveni membrii ai consiliilor. Cei care, eventual, ar iesi inafara portalului, daca nu ar fi trebuit sa o faca, ar vedea adevarate imagini de cosmar lasate in a 3-a dimensiune (Vechiul Pamant n.m.). Veti dori sa fugiti inapoi in portal si sa stati in cea de a 4-a lumina (4D)
Intrebare : Care vor fi diferentele de abilitati intre lucratorii din afara portalurilor si cei din interiorul portalului?
Kirael : Toti vor fi telepatici in cea de a 4-a lumina. Oricum, telepatia va fi la un alt nivel. Unii dintre voi vor fi mai buni decat altii. Unii vor fi capabili sa comunice la mare distanta, altii vor putea acoperi doar o jumatate de tara. Cine va incerca sa-si foloseasca glasul pentru a comunica va constata ca ii va fi dificil si neadecvat. Deci, cei care aveti deja abilitatea de a folosi telepatia, practicati-o de pe acum, exersati, pentru a va fi mai usor atunci cand se vor deschide portalurile. Lucratorii din afara portalului vor avea puteri (insusiri, abilitati) peste cele mai mari asteptari ale voastre, puteri la care nici nu visati inca.
Principala indeletnicire a lucratorului din afara portalului va fi comunicarea (conexiunile telepatice cu si intre indivizi aflati la diferite distante n.m.) Lucratorii din afara portalului vor fi pregatiti sa coordoneze si sa comunice cu cei care urmeaza a fi trecuti prin portaluri. Vor avea, deasemenea, grija comunicarii cu cei din 4D.
Veti avea asemenea abilitati incat veti putea auzi si comunica cu oamenii din interiorul si din exteriorul portalelor, simultan. Totusi, telepatia va fi doar o parte minora din ceea ce vor inseamna puterile lucratorilor din afara portalurilor.
In cazul vostru (al lucratorilor in lumina n.m.), veti fi printre cei putini care vor pluti calatorind inauntrul si inafara portalurilor. Voi veti utiliza portalurile pentru transferul oamenilor dintr-un loc in altul. Aceste deplasari le veti putea face in timp real (aproape instantaneu, prin teleportare n.m.).
Cu exceptia acestor mici grupuri de lucratorii din afara, lucratorii din interiorul portalurilor vor renunta la deplasarile exterioare portalului, data fiind natura preocuparilor pe care le vor avea si a gasirii in interior a tot ceea ce si-ar putea dori.
Intrebare : Ce functie vor avea Portile Stelare in Schimbare?
Kirael : Multi oameni vor ajunge la momentul Schimbarii fara dorinta de a se integra acestui proces. Aceia care nu doresc sa se intoarca la Lumina Creatorului (adica, nu vor decide sa-si paraseasca corpul fizic n.m.), vor putea decide sa plece, intrand intr-o Poarta Stelara pentru a ajunge pe o alta planeta (Aceasta comunicare confirma multe din tezele si comunicarile ezoteristului Ioan Lorin Fortuna, www.lorin-fortuna.ro n.m.).
Daca veti dori sa traiti in Pleiade, veti folosi o Poarta Stelara pentru a ajunge acolo, nu un portal. Daca nimeni nu se va oferi sa fie calauza pentru acesti oameni doritori sa ajunga pe alte planete, utilizand, ca mijloc de transport ultrarapid, o poarta stelara, ei vor trebui sa astepte intre 1 si 3 ani intr-un hotel, pana cand cineva va dori sa-i calauzeasca.
Intrebare : Eu (mediumul) voi fi un lucrator in interiorul sau in exteriorul portalului si, pe ce ma voi concentra?
Kirael : Tu vei fi un lucrator in interiorul portalului, un invatator ; sarcina ta va fi sa faci parte dintr-un consiliu si o vei face prin predare (probabil, se refera la faptul ca, initial va fi insotitor-indrumator al unui grup de fiinte, prin portal, dupa care, dupa predare, va fi cooptat in consiliu n.m.).
Predarea va dura cam un an, poate mai putin. Menirea ta este sa intri intr-un consiliu, concentrat pe Adevar, Pasiune si Incredere. Vei avea atat de multa pasiune, incat te va coplesi.
Pasiunea ta iti va solicita toata energia in urmatorii cativa ani. Vei fi un foarte complet vindecator, ajungand sa-ti fie suficient sa atingi un bolnav pentru a-l vindeca instantaneu. Oamenii vor veni de departe pentru a fi atinsi de tine.
Maestrul Iisus a invatat calea grea de a-si monitoriza propriile puteri. El a invatat asta inainte de a atinge pe cineva, pentru a-l vindeca. Nu este sarcina unui vindecator sa-si incheie o calatorie de vindecare inainte de termen.
Cateodata calatoria pentru vindecare este mai importanta decat vindecarea in sine. Voi veti spune :" Oh, eu pot vindeca aceasta boala doar partial. Pacientule, te voi duce pana la un punct si iti voi da oportunitatea de a te vindeca singur.
Pentru aceasta, voi lucra cu tine zile, saptamani, luni, daca trebuie sa o fac. " De aici trebuie sa incepeti. Daca abordati vindecarea in acest fel, veti intelege corect ce trebuie sa faceti pentru a ajunge mai repede in consilii.
Intrebare : Poatre fi cineva lucrator atat in afara cat si in interiorul portalurilor?
Kirael : Iata, tu vei fi lucrator in ambele situatii ; de aceea ai pus intrebarea. Doar cateva mii de oameni vor fi selectati atat ca lucratori in interior cat si in exteriorul portalurilor. Portalurile vor fi, de fapt, entitati vii si vor trebui mangaiate pentru a se deschide sau redeschide.
Aceste portaluri se vor extinde incet inauntru si inafara si de fiecare data cand se inchid, vor fi pregatite a se deschide din nou. Cand veti trece prin aceste portaluri si le veti simti, veti sti sa lucrati cu ele. Va veti perfectiona cunoasterea despre aceste portaluri.
Veti sti ce sa faceti, deoarece veti putea comunica cu aceste portaluri, chiar asa cum vorbiti cu mine. Ele va vor raspunde, tot asa cum o fac eu cu voi acum. Veti avea o putere care va va permite sa intrati in aceste portaluri si sa le inchideti din interior. Cand va veti afla inafara portalului, veti putea actiona cu ajutorul unui medium iar in interior, cu invatatorii. Veti fi destul de ocupati si veti fi in deplina siguranta.
Intrebare : Ne poti explica cum vor lucra consiliile in aceasta calatorie (perioada n.m) ?
Kirael : Multe tipuri de consilii vor exista pentru a guverna oamenii. Acei care vor activa in aceste consilii, vor fi alesi pe baza increderii acordata de Taramul Ghidarii. Daca cineva va face parte din consiliu dar nu-si va face corect treaba, va fi repede inlocuit. In ce ma priveste, eu voi fi prezent pentru a supraveghea lucrurile. Consiliile se vor dezvolta repede. Vor exista : Consiliul Increderii, Consiliul Pasiunii, Consiliul Luminii Zeitei etc. Deci, multe consilii vor lua fiinta. Fiti pregatiti pentru aceasta calatorie ! Noi avem incredere in oamenii pe care-i vom alege sa ocupe pozitiile din consilii.
Daca un membru al unui consiliu ar dori sa fie inlocuit, el poate merge in alt consiliu. Voi puteti trece prin 10 consilii, in primii 5 ani. Daca ati facut parte din Consiliul Adevarului si v-ati facut corect datoria, veti putea propune pe cineva cunoscut pe care sa-l girati, care sa va inlocuiasca, daca ati decis sa mergeti in alt consiliu. Pana la plecarea voastra, veti lua pe langa voi acea persoana, pentru a o invata tot ce este necesar.
Intrebare : Cat de important va fi Consiliul Zeitei pe durata Schimbarii? Eu voi fi un lucrator din interiorul sau din exteriorul portalului?
Kirael : Tu vei fi programat sa treci prin Schimbare ca un lucrator in interiorul portalului si numit in consiliul Luminilor Zeitei. Calatoria ta este in legatura cu Lumina Zeitei tale si cu cat de multa putere ai de impartit cu restul lumii.
Multe Zeite puternice vor sta in acest consiliu. De fapt, consiliul Zeitei va fi consiliat de alte puteri si va fi inafara planetei, pentru un timp. Cand spun’’inafara planetei’’, nu ma exprim riguros. Corpul vostru va fi aici, dar pe durata somnului, veti fi in Pleiade si in alte cateva locuri, invatand cum sa utilizati si promovati Lumina Zeitei mai departe, in aceasta calatorie. Energia Zeitei va fi predominanta pe Pamant, deci, acest consiliu va juca un rol de pivot, in societatea Schimbarii.
Intrebare : Cu ce consiliu voi lucra eu dupa Schimbare?
Kirael: Chiar acum, calatoria ta are legatura cu Consiliul Adevarului. Daca esti in Consiliul Zeitei, adevarul va fi puternic. Tu trebuie sa iti perfectionezi adevarul, trebuie sa inveti cum sa faci oamenii care nu sunt in adevar, sa inteleaga ca nu sunt pe calea adevarului. Singura cale pentru a face asta este sa intelegi mai intai tu ADEVARUL, la un nivel mai inalt.
Majoritatea oamenilor nu mint intentionat, dar ei nu vad adevarul intr-o situatie, deoarece se amesteca egoul lor. Vei gasi oameni care promit un lucru si fac altul. De exemplu, ei spun :" Iti voi aduce acest lucru maine. " Dar ei suna mai tarziu si spun: " Stii ce, amanam pana in februarie sau martie". Acesti oameni lucreaza in adevarul lor. Ei chiar nu stiu ce fac. Cativa oameni vor veni spre portal si vor spune " Oh, Dumnezeule, aceasta este minunat. Imi place’’. Iar dupa cateva minute vor concluziona ca, de fapt, nu le place prea mult, sau deloc. Ei vor lucra pentru a fi in adevar. Tu vei sta cu acestia si vei spune : " Asculta, acest mod de comportare apartine vechii scoli. A fost perfect pentru dimensiunea a 3-a, dar acum trebuie sa te muti spre un nivel al adevarului mai inalt si trebuie sa o faci repede, deoarece, daca nu iti gasesti adevarul, atunci trebuie sa parasesti portalul. Vei fi trimis Acasa, la Creator (adica va muri fizic n.m.). "
Veti fi atenti cand trimiteti pe cineva inafara portalului, deoarece acest lucru va va afecta de fiecare data. Nu va va face placere. Oamenii din jurul vostru, in marea lor majoritate, nu sunt in adevar, acum. Dar prezenta lor este in beneficiul vostru, pentru ca voi aveti oportunitatea de a-i invata. Altfel spus, ei v-au iesit in cale si isi cedeaza sufletele pentru ca voi sa invatati adevarul. Ei va fac un serviciu.
Audienta : Asta este chiar amuzant.
Kirael: Oh, da? Eu nu vad pe nimeni razand. Acesti oameni care sunt inafara adevarului isi dau sufletele pentru a va invata pe voi si voi trebuie sa va descurcati cu ele acum. Nu veti dori sa ii scoateti inafara portalului. Eu stiu asta. Deci, voi va trebui inca de pe acum sa-i aduceti la adevar.
Intrebare: Casele din a 4-a dimensiune vor fi ca si casele pe care le avem acum?
Kirael: In a 4-a lumina, casa voastra poate fi intr-un copac sau intr-o cariera de piatra. Casele voastre vor fi mai naturale decat sunteti obisnuiti acum. Daca acum traiti intr-o vila, nu veti avea o vila cand treceti de portal. Voi puteti intreba :" Unde este vila mea?" Cineva va arata :" Acolo este casa ta." Si voi veti spune " Pai, aceasta este o casa in copac. Unde-mi este vila?" Casa voastra va fi mai mica si nimeni nu va avea o casa mare, luxoasa, cu 500 de dormitoare si bai. Veti putea vedea asta intr-un hotel, dar nu intr-o casa.
Intrebare: Cum se va schimba mitocondria in a 4-a dimensiune?
Kirael: Mitocondria reprezinta o retea de corpusculi in interiorul unei celule. Ele sant sursa puterii intregului corp si in aceasta calatorie a Schimbarii, ele au un nivel 15 al corzii ADN, in interiorul lor. In numerologia mea, acest 15 converge in 6 (1+5 n.m.), care inseamna maestrie. Deci, datorita expansiunii mitocondriei, constiinta voastra celulara va fi inaltata.
Intrebare: Ce rol vor juca cei care fac channel in Schimbare?
Kirael: Acestia vor fi considerati ghizi, si vor da dovada de multa intelepciune. Un medium sau channeler, va fi un fel de reporter de la fatza locului. Multi channeleri (canale) vor fi lucratori din afara portalurilor, deoarece abilitatile lor si talentele ii vor ajuta sa discearna cine trebuie sa treaca prin portal si cine nu.
Intrebare: Pamantul se va schimba dintr-odata sau pe sectiuni?
Kirael : Intregul Pamant va face tranzitia in acelasi timp. Nu va fi o tranzitie in etape. Cand galaxia Andromeda s-a schimbat, doar 9 miliarde de oameni din 40 au trecut prin schimbare.
Intrebare : Animalele vor ramane sau vor merge Acasa (adica, vor muri ? n.m.) dupa schimbare?
Kirael : Orice energie fizica are dreptul sa treaca prin aceasta Mare Schimbare. Gandacii o pot face daca doresc, dar nu prea au sanse, deoarece numai animalele evoluate vor ramane pentru Schimbare. Animalele evoluate sunt capabile de iubire.
Deci, cainii si pisicile vor trece prin Schimbare. Caii vor trece pentru ca ei adora sa fie iubiti. Vacilor, pe de alta parte, nu le pasa. Deci ele nu vor trece. Cangurii vor trece, deoarece ei sunt capabili de iubire.Un mancator de carne va fi dezamagit.
Cateva dintre speciile de animale pe care le mancati, vor trece, dar nu multe ; majoritatea se vor intoarce la Creator (vor muri n.m.).
Tu nu vei dori sa fii un consumator de carne, cand vei trece prin aceasta noua energie a schimbarii. Mai ai inca suficient timp pentru a renunta la carne. Vei invata sa mananci nuci, struguri si boabe, care vor constitui o masa hranitoare si suficienta. Una dintre slujbele pe care cainii si pisicile le vor face in viitor va fi sa culeaga strugurii si sa ti-i aduca. Intrebare : Eu simt, ca si cum am plantat semintele a ceea ce am facut si lucrat, ca fiind pregatitoare pentru Schimbare. Au aceste seminte sau energii de-a face cu deschiderea inimii?
Kirael : Energiile inimii se misca in aceasta calatorie. In cazul tau, tu ai plantat aceste seminte ale energiei inimii si le vei recunoaste cand le vei simti. Tot ce ai facut pana acum a facut parte din calatorie. Cand vei trece prin Schimbare, vei fi constient de tot ceea ce ai realizat. Acea cunoastere va fi acolo pentru ca tu sa o folosesti pentru a energiza inima.
Intrebare : Luand in considerare situatia economica actuala, cum ne pregatim pentru Schimbare?
Kirael : Aceasta dimensiune trebuie sa fie completa, in timp ce urmatoarea dimensiune se deschide. Asa ati planuit voi. Cativa dintre voi, care ati pierdut banii la Bursa, ganditi: " Eu nu mai vreau sa fiu aici ". Lasati acest gand sa plece.
Scoateti-va acest gand din minte. Veti incepe din nou si veti proceda corect data viitoare. Concentrati-va in Acum. Ceea ce faceti in Acum, va afecta ceea ce veti face mai tarziu. Tratati fiecare zi ca fiind Acum si nu veti mai simti nevoia de a merge in trecut sau viitor, pentru a intelege lucrurile. Intrebati-va :" Ce pot face astazi, ca maine sa-mi fie mai bine?" Stati in momentul prezent. Cat despre situatia economica, nu va lasati prinsi in ea. Oamenii bogati isi vor pierde banii. Cativa vor face escrocherii. Lasati sa se intample. Fiti concentrati pe propria calatorie. Faceti calatoria in Acum. Daca sunteti destinat sa fiti invatator, ganditi-va cum sa invatati pe cineva acum. Nu aveti nevoie de studii superioare pentru a-i invata. Invatati-i prin exemplul personal.
Intrebare: Cum ii pot pregati pe copii mei mici (de 3, respectiv 6 ani) pentru Schimbare si care va fi relatia mea cu ei dupa Schimbare, daca vor trece prin portal?
Kirael: La inceput, le poti vorbi tare in timp ce ei dorm si apoi, mai tarziu le vei vorbi in mintea ta. Ii vei intreba daca vor sa treaca prin Schimbare. Ei iti vor raspune cu da sau nu. Ei pot fi nesiguri. Daca sunt nesiguri, atunci, probabil, vor trece prin portal.
Odata ce stiti daca ei trec prin Schimbare, vorbiti-le in timpul somnului despre ce ii asteapta, dar faceti-o in minte, nu cu glas tare.
Ambii copii vor trece prin Schimbare, la fel si tu.
Intrebare : Va fi cineva care traieste in cea de a 4-a dimensiune ?
Kirael : Eu voi fi. De aceea fac toata aceasta munca aici, acum.
Intrebare : A 7-a dimensiune iti va duce dorul.
Kirael : Oh, da. Energiile din a 7-a dimensiune ma cheama in fiecare zi si ma intreaba daca vreau sa fac o alta calatorie. Eu lucrez din nou la o schimbare in Andromeda. Si ei vor trece printr-o alta schimbare, dar nu atat de mare ca a voastra. Andromedanii sunt oameni iubitori, dar ei pot fi incredibil de aroganti.
Intrebare : Cum va evolua constiinta celulara cand trecem prin portaluri?
Kirael : Pe masura ce treceti prin portaluri, corpul fizic va fi curatat, electronii si metabolismul vor fi ajustate, inima va fi realiniata si puterea creierului va expanda. Corpul fizic va continua sa treaca prin schimbari dramatice. Pe masura ce corpul se va incarca cu lumina, mitocondria va fi de 4 ori mai mare decat acum. Acesta este unul dintre efectele noii energii a schimbarii. Nu veti experimenta boli in a 4-a dimensiune.
Cativa dintre voi veti aduce bolile prin portal, dar veti scapa de ele cand veti ajunge dincolo, in a 4-a lumina. Constiinta voastra celulara este acolo unde este constiinta voastra. Vor fi unii care vor putea citi, intelege si comunica cu constiinta celulara a unui individ. Veti auzi corpul vorbindu-va. Puteti lucra cu cineva care nu este de acord cu voi pe parcursul vindecarii. Daca asta se inatmpla, discerneti daca el stie ce se intampla. Daca nu, sa-si urmeze calea. Vedeti cat de important este sa atingeti un anume nivel de constiinta.
Inchiderea sesiunii. Este un timp memorabil in istoria Pamantului. Veti vedea tranzitia de la a 3-a la a 4-a dimensiune. Patru miliarde de oameni NU vor face tranzitia.
Asta inseamna ca doar 2 miliarde o vor face. Nu este atat de rau pe cat ganditi. Nimeni nu a intrebat despre cei dragi care nu aleg sa treaca prin Schimbare. Daca aveti o sotie care nu va trece prin Schimbare si voi ganditi:" As dori ca ea sa vina cu mine ", atunci o faceti constienta de Schimbare. Daca esuati, atunci, lasati-o sa-si urmeze calea ! Ea se va intoarce la Dumnezeul Creator (adica isi va parasi corpul fizic n.m.) si poate primi un nou corp dupa care, va intoarce la experienta acestei Mari Schimbari (altfel spus, va relua ciclul evolutiei n.m.).
Prietenii mei, a fost un privilegiu pentru mine sa impart acestea cu voi. Desigur, voi stiati raspunsurile la toate intrebarile, doar ati dorit confirmari.
Sunt onorat sa fac parte din aceasta calatorie, impreuna cu voi. Eu spun toate acestea in numele Dumnezeului Creator.




3 Response to "Lumea dupa schimbare"

  1. Anonim Says:
    5 iunie 2011 la 13:24

    cinei Kirael asta de ne zice el sa trecem prin portaluri si de unde sa stim noi unde mergem.am mai citit o carte unde un un reptilian ne spunea ca in vrermurile aleaq trebuie sa trecem prin portaluri ca lumea asta va fi distrusa toata si sa ne fie mai bine sa trecem prin portaluri nu cumva pamintu asta o sa se inalte in vibratie si ei nu pot suporta asta si sa trecem prin portaluri sa ramanem cu ei in vibrati joase swa ne faca sclavi asa cum vor si cum au inceput deja sa o faca cu FMI in toata lumea.ce ziceti de asta.Cind o sa aflam si noi adevaru ca sa stim si noi ce avam de facut pina la urma.

  2. Mihaella Gheorghiu says:
    7 iunie 2011 la 23:15

    Din pacate,apar multe scrieri cu adevar partial si restul fabulatie.Chiar daca se atentioneaza prin cuvinte,cel care crede in aceste fabulatii, nu poate fi trezit decat prin suferinte mai mari sau mai mici sau,si ar fi mult mai indicat,printr-o practica accentuata sub indrumarea unor scoli spirituale cu vechime de ordinul miilor de ani.Practica dupa ureche ca urmare a cititului de carti sau a unor "maestrii" aparuti dupa ploaie nu e prea indicata.

  3. Clipa Vietii says:
    22 octombrie 2011 la 19:29

    Vreau sa va spun o experienta care am trait-o si as vrea sa stiu parerea cuiva:

    Am visat intr-o seara cum am trecut pintr-un astfel de portal in cea de a 4a dimensiune cred, ca nu stiu nici eu in ce lume am trecut in acel vis, si cand am ajuns acolo o voce in mintea mea, probabil am primit o telepatie de la cineva, ca sa ma linistesc ca acolo unde am ajuns sunt in siguranta , si apoi dupa acea voce mi s-a terminat visul si m-am trezit in lumea asta…

    Are cineva vreo idee ce s-a intamplat cu mine? Acea schimbare cu portalurile a trecut sau va urma?

Trimiteți un comentariu