,,A cauta” inseamna ca aveti nevoie de MULT



• ,,A cauta” inseamna ca aveti nevoie de MULT TIMP, MAI MULT VIITOR, MAI MULT DIN ASTA, MAI MULT DIN ACEEA! Si nu este nimic in neregula cu asta. TOTUL ISI ARE UN LOC IN ACESTA LUME. Sa faci bani, sa aduni cunoastere, sa inveti o noua meserie, sa explorezi un teritoriu nou, chiar sa jungi de la A la B – pentru toate aceste lucruri tu ai nevoie de timp. Pentru aproape orice faceti, aveti nevoie de timp, in afara de un singur lucru: SA IMBRATISEZI MOMENTUL ACESTA! NU AI NEVOIE DELOC DE TIMP pentru a te deschide pe tine spre puterea prezentului si asa sa te trezesti la cine esti tu, mai presus de nume si forma, si sa realizati ca in adancul fiintei voastre, VOI SUNTETI DEJA IMPLINITI, INTREGI, UNA CU ESENTA NELIMITATA DE TIMP. NUMAI TIMPUL ESTE OBSTACOLUL pentru aceasta realizare. CAUTAREA pentru ca are loc in timp ESTE OBSTACOLUL MAJOR. Astfel ca, mereu aveti nevoie SA ADAUGATI CEVA la ceea ce deja sunteti – acesta este obstacolul!

• Povestea vietii voastre,…cum toate se dezvaluie,…daca izbutiti sau nu in aceasta lume,… Da, conteaza,…da, este important totul, dar relativ, nu absolut! De aceea numai un singur lucru este de importanta majora si acesta este: PREZENTUL! Daca il pierzi, vei pierde scopul fundamental al vietii voastre, caruia i-am spus INFLORIREA CONSTIINTEI UMANE! Si in cele din urma NIMIC ALTCEVA NU VA VA SATISFACE! Cateva fiinte umane in care noua constiinta s-a implinit, au devenit marii invatori ai umanitatii, ca Buddha, Lao Tzu, Iisus, cu toate ca invataturile lor au fost in majoritate, neintelese, mai ales atunci cand s-au transformat in religie organizata. Ei au fost prima manifestare a infloriri constiintei umane. Mai tarziu au aparut altii, din care cativa au devenit invatatori faimosi si respectati, pe cand unii au ramas relativ necunoscuti sau poate chiar complet necunoscuti.
Echart Tolle
cititi si Carmen
Donca
Romeo Ruse
Daniel

3 Response to ",,A cauta” inseamna ca aveti nevoie de MULT"

  1. mandala says:
    9 aprilie 2011 la 09:51

    Au inflorit florile in gradina , te astept in vizita !

  2. lucian fotograf says:
    9 aprilie 2011 la 09:57

    Imi place la nebunie blogul tau ,...cum e facut si mai ales fotografia de la prezentul articol ...superba! sa nu-mi spui ca e facuta de tine!

  3. Natural says:
    9 aprilie 2011 la 10:45

    E weekend si e ... Blog and roll. Multumesc pentru rolul jucat in aceasta selectie. Spor si pe viitor!

Trimiteți un comentariu