Jucati-va jocul – Adamus St. Germain




Salutari, dragi Unici (dear Ones...in lb.engleza – joc de cuvinte cu dublu sens – nota tr. Ankash)
...sau poate ca ar trebui sa va spun ...Namasteeee!?
Eu sunt Adamus, din domeniul suveran...sau poate...pentru altii  Eu Sunt „doar” St.Germain. Umilul, devotatul si uneori sacaitorul...insotitor, in serviciul vostru. Nu conteaza. Numele este doar un nume. Eu Sunt este esenta, Tot Ceea Ce Eu Sunt. Si ...iata-ne din nou impreuna. Ne intalnim inca o data, in aceste pretioase momente. Sunt cu voi, chiar langa voi, si va privesc. Ce veti alege? Ce veti alege? Sunteti pregatiti, acum, sa alegeti? Sa faceti o alegere clara si constienta de a pasi spre divinitatea voastra, spre adevarata voastra libertate? Sau nu o veti face? Ce va retine, shaumbra, ce va retine? Nimic. Nu este nimic care sa va retina. Doar voi, stand pe varful muntelui si privind in zare. O sa  sariti si sa va luati zborul, sau va veti tine in continuare de pietre, impietrindu-va? Impietriti-va... daca asa doriti. Sau dansati rock-and-roll!(joc de cuvinte intre rock –piatra in engleza si numele dansului, tradus un fel de „piatra se invarte” – nota mea). Prietenul meu Kuthumi spune ca i-a placut gluma asta (se amuza). Da, nu sunteti niciodata singuri....
Ne uitam acum la tine si suntem gata sa iti dam drumul, de unul singur. Inveti sa zbori si in curand te vom lasa sa iti testezi abilitatile, de unul singur, eliberandu-te. Te lasam sa faci primii tai pasi de unul singur. Te lasam sa faci propriile tale greseli. Si ce daca? Acum esti pregatit sa observi si singur , daca este vorba de vreo greseala...sau poate ca nu. Poate ca nu... Pentru ca atata timp cat mai ai inca nevoie de indrumarea noastra, de confirmare din partea noastra ...inca nu esti in zbor. Doar crezi ca esti, dar de fapt nu esti. Esti doar la fel ca si bebelusul care plange dupa mamica. Si tu stii, si eu stiu ca mama vrea ca tu sa inveti sa mergi pe picioarele tale, pentru ca te iubeste atat de mult...Si, da, te iubeste atat de mult incat isi poate asuma riscul...sau sansa sa iti dea voie sa capeti cateva zgarieturi ici-colo, sau sa faci buba uneori. Dar ea are totala incredere in tine ca intr-o buna zi vei fi capabil sa ai singur grija de tine. Si o sa fii. Deci, cum ar fi sa incepi sa ai si tu incredere atat de profunda in tine , atat de completa, asa cum are si mama ta? Acum...aceasta a fost un fel de poveste, una mititica. Dar sunt sigur ca intelegi. Ai simtit asta deja, nu-i asa? Ai stiut ca acest moment va veni. Tu l-ai cerut!

„Mamico, sunt gata acum, EU SUNT ...gata acum, te rog, lasa-ma sa incerc, stiu ca esti aici, stiu ca ma vezi, dar trebuie sa fac asta de unul singur, acum. Timpul a venit  pentru mine!”
Nu sunt acestea cuvintele voastre, shaumbra? Nu sunt acestea cuvintele fiecarei fiinte trezite de pe Pamant, acum?
Nu conteaza cine te gandesti ca esti, sau de unde te gandesti ca ai venit...esti doar un copilas care invata , si invata, si invata, si...sa continui cu asta? Sau ai dori sa continui Tu?
Astfel, dragii mei, veti alege sa incepeti sa faceti proprii vostri primi pasi, sau veti astepta sa primiti un sut in fund, mai intai? Aratati de parca ati avea nevoie de un sut in fund acum. In funduri (but- inseamna fund sau „dar”, „insa” - in engleza se pronunta la fel)...propriile voastre „dar”-uri, indoielile voastre. Fricile voastre. Ati mai facut asta, mai tineti minte? Ati mai facut-o in fiecare dintre vietile voastre...ati invatat sa mergeti. Ati repetat asta viata dupa viata, doar-doar o sa reusiti sa va  reamintiti de ce ati venit aici, in primul rand. Si de fiecare data se pare ca ati repetat acelasi joc, ati uitat...de indata ce ati descoperit „minunile din tara minunilor”...ca si Alice. Dar pana si ea si-a reamintit pana la urma ca trebuie sa se intoarca acasa. S-a saturat de intreg jocul, s-a saturat de toata povestea. Si atunci si-a dat seama ca fusese doar un vis. Visul ei. Deci, ce mai asteptati? Nu v-ati saturat inca de propriul vostru joc? Inca va mai place sa va jucati? Stiu ca pana si aceasta „tranzitie prin 2012” poate fi un joc incantator. Va place. Stiu, imi amintesc cum va imbulzeati ca sa capatati un bilet de intrare la acest spectacol. Dar cand ati ajuns aici, ati uitat ca era totusi doar o piesa.
Si ati inceput sa o luati atat de in serios...iar asta nu va caracterizeaza. Voi sunteti atat de curajosi si atat de amuzanti in acelasi timp...uneori, cand va privim, ne vine sa radem. In deplina onorare, desigur, dar radem. Voi sunteti Maestri in „a face lucrurile sa fie mai complicate dacat sunt”. Asa ca iata-ne din nou aici, sa va reamintim sa mentineti  lucrurile cat mai  simple. Doar ridicati-va si mergeti. E intr-atat de simplu. Sunteti pregatiti. Toate lucrurile au fost aranjate.Toate sunt la locul lor. Acum este randul vostru. Acum, chiar in acest moment, in timp ce vorbim.
Acest Echinox reprezinta momentul renasterii voastre. Corpul vostru de constiinta este la locul sau. Mai trebuie doar sa va prindeti – voi singuri – ce fel de miscari este el in stare sa faca. Ce fel de energie foloseste...ce tip de hrana ii este potrivita. Ce fel de respiratie ii serveste. Si de unde...sau la ce va conectati si reconectati pe voi insiva. Ce dimensiuni veti alege sa explorati, in multiversul vostru. Ce potentiale veti alege in momentul acum. Doar jucati-va! Ati uitat sa va jucati, in timp ce va jucati! Nu-i asa ca pare ciudat, de ras? Va jucati, dar ati uitat cum e joaca...Scarpinati-va crestetele alea ale voastre si intrebati-va...ce inseamna jocul,  la urma-urmei? Ce joc veti juca in aceasta joaca a voastra? Care este rolul pe care il veti alege pentru voi? Haideti, voi sunteti regizorul! Voi sunteti scenaristul! Voi sunteti actorul! Si toti ceilalti joaca in piesa voastra, in scenariul vostru, validandu-va alegerile...Vedeti cat de simplu este?
Deci, fiti cei ce sunteti voi cu adevarat. Nu e nimic gresit in a va juca, daca asa alegeti. Doar fiti constienti ca voi chiar VA JUCATI. Si va puteti schimba rolul daca asa simtiti. Cand simtiti ca a venit timpul sa schimbati scena. Eu – noi – doar va reamintim ca puteti face asta. Kuthumi v-a spus, acum cativa ani,  ca „ceea ce va lipseste” („What’s missing”)...suneti voi. Voi! Acum voi va aveti pe voi. Ati ascensionat, v-ati implinit pe voi insiva. Ati lasat sa plece. Inca va mai eliberati. Caci acesta este un proces fara sfarsit. Dar acum ca va aveti pe voi puteti face mult mai multe cu noua energie. Astfel incat continuati sa dati drumul in continuare si permiteti actiunii sa vina in momentul vostru acum. Corpul vostru de constiinta este gata sa porneasca in cursa. Aceasta este „Marea Lansare”. Taiati panglica de inaugurare si scaldati-va in propria voastra celebrare. Noi abea asteptam sa va aplaudam, sa va invitam sa ne insotiti la Marea Sarbatoare. Da! Uite unul, si inca unul, si inca unul!...
Vii si tu cu noi?
Fiti binecuvantati, in onorare pentru Voi,
Eu sunt Adamus

Mesaj receptionat de Anca Apostol (Ankash) la 21.03.2011, in limba engleza si  tradus in lb.romana. Il puteti transmite mai departe liber, pastrand intact continutul, asa cum a fost transmis, si sursa sa. Gasiti mai multe mesaje, pe care le-am primit cu precadere in limba romana, pe www.reikiromania.com

0 Response to "Jucati-va jocul – Adamus St. Germain"

Trimiteți un comentariu