Sa nu ti se para niciodata ca e greu sa ridici un munte
Sa nu ti se para niciodata ca e greu sa ridici un munte.Daca nu-l privesti , ii poti baga un cuvant la subsuara ca sa-l rastorni .Niciodata maretia nu sta in cele vazute. Maretia sta in cele gandite despre cele vazute.Ca si micimea dealtfel. Pricepe ca nu natura e mareata , ci intelesul pe care i-l dai tu naturii poate fi maret.
Daca esti in stare , indragosteste-te de o furnica ca sa-ti placa Everestul mic. De nu esti in stare , fa si tu intocmai ca Homer :descrie-i pe oameni ca si cum ar fi greci iar nu barbari!
Stii tu ce este acela un barbar? Om barbar este un om iute ca fulgerul. Cum pui mana pe statuia domnului Brancusi numita Sarutul si dezlipesti cele doua guri de piatra , apare intre doua pietre vorbirea.
Ah,am uitat sa-ti spun! Precis ca am uitat sa-ti spun ceva.Dar iarta-ma si tu pe mine , pentru ca si eu incerc sa ma iert pe mine.
Nichita Stanescu 


1 Response to "Sa nu ti se para niciodata ca e greu sa ridici un munte"

 1. Lilian Nikky says:
  2 februarie 2018, 09:52

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu