Orice fiinta care este nefericita va dori intotdeauna sa fuga de ea insasi


Este imposibil sa va cunoasteti atata timp cat nu ati intalnit inca beatitudinea. De fapt, orice fiinta care este nefericita va dori intotdeauna sa fuga de ea insasi. intreaga noastra existenta este o fuga de noi insine. Ceilalti sunt importanti pentru noi in masura in care ne usureaza aceasta fuga. Nici macar cei care isi intorc fata spre religie nu sunt siguri; ei il venereaza pe Dumnezeu pentru a le tine de urat. Ei repeta aceeasi greseala.
Deci, la al cincilea nivel, trebuie sa intelegem cine suntem, in interiorul nostru. Nu este o cautare, este faptul de "a fi in cautare".Osho
cititi si Carmen
Donca
Romeo Ruse
Daniel

 Ascultati aceasta muzica Divina!

1 Response to "Orice fiinta care este nefericita va dori intotdeauna sa fuga de ea insasi"

 1. Lilian Nikky says:
  2 februarie 2018, 09:53

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu