Jupiter in Berbec-pofta de libertate!

Intre 22 ianuarie si 4 iunie Jupiter tranziteaza ca o furtuna Berbecul, starnind pofta de libertate, dorinta de a ne individualiza, de a ne distinge din multime prin actiuni si gesturi indraznete, insolente uneori.
Este timpul proiectelor care au dormitat luni si chiar ani de zile. Aspectul astral e cu atat mai valoros cu cat se produce o data la 12 ani.
Cele peste patru luni (aprilie e cea mai intensa si precipitata in actiuni ce abia in mai devin cu adevarat coerente si ordonate), pline de exaltarea si semetia jupiteriane, pot reactiva episoade din viata noastra, derulate in toamna lui 1999, februarie – iunie 2000 iar recent in vara lui 2010 .
Actiunile intrerupte in vara lui 2010 au sansa acum sa gaseasca din nou un culoar de manifestare.
Cuadratura Jupiter-Pluto pune, in 2011, in conflict initiativa libera si valorile personale cu conventiile sociale/familiale si cu ierarhiile obligatoriu de respectat. Intr-un conext prea rigid, birocratic ori consevator, personalitatea dar si viziunea originala sunt sufocate. De aceea multi vor dori sa se desprinda de mediile limitative sau obstructive. Acum, VREAU se opune lui TREBUIE. Primul poate castiga in fata vechilor obligatii si valori numai daca este ancorat in constiinta; daca vrerea este inspirata de instanta noastra cea mai inalta – Sinele (divinul launtric). Jupiter in Berbec isi face propria lege. Aceasta lege poate fi ancorata, in functie de constiinta individului, in spiritul ce radiaza iubire, in vointa nascatoare de ambitii, in patimile hipnotice si starnitoare.
Opozitia Jupiter-Saturn ne provoaca sa ne cream propria scara de valori, propriul drum in viata, sa venim cu o formula personala viabila pe care sa o contrapunem valorilor sociale si familiale ce ne ingradesc. Altfel, initiativele curajoase se pierd din lipsa unui mesaj si a unei viziuni progresiste. Saturn ne obliga sa ne verificam si sa ne traim valorile inainte de a le promova sau de a actiona in numele lor.
Jupiter in Berbec nici macar nu mai are timp de confruntari – l-ar tine pe loc. El urmareste ideea, viziunea, tinta si merge neabatut spre ea. Este emfatic, grandios, entuziasmant, progresist. Obstacolele sunt pur si simplu sarite in alergarea larga a inflacaratului astru.
Initiativele personale pot fi cheia succesului – munca pe cont propriu, ideile pe care ni le sustinem si le promovam, punctele de vedere originale, opiniile indraznete, punctele de vedere inedite, solutiile neconventionale, domeniile de avangarda, pasiunile ce devin libera-profesie.
Aspectul pozitiv dintre Jupiter si Destin sugereaza actiuni sub inspiratie si o perioada de gratie in care ne simtim ghidati. Asistam la modelari alchimice ale constiintei noastre – punctele de interes din viata noastra, aspiratiile, modul de-a fi si de a gandi se schimba. Gandim mai liber, actionam in primul rand pentru ca ne place si credem in ceea ce facem, pentru ca deja nu mai putem fi altfel.
Cine nu este constient de prezenta sa in lume si de valoare sa, de mesajul personal pe care il poarta si de viziunea de viata care il inspira, va suferi doar o inflacarare temporara si temperamentala la tranzitul lui Jupiter, fara a beneficia de marile mutatii aduse de trairea constiintei.
Recomandari
- este un timp al atitudinilor si gesturilor demonstrative – asta ne ajuta sa aratam lumii cine si ce suntem
- sa evitam demonstrativitatile gratuite si sa cautam ca orice actiune a noasta sa poarte un mesaj, sa serveasca o idee progresista
- multe confruntari nu pot fi evitate (mai ales cu autoritatile) dar pot fi utile daca ne servim de ele (orice persoana cu influenta sau functie poate deveni, prin confruntare, un vector pentru opiniile noastre devenite deodata vizibile)
- intiativele personale trebuie conectate la cele mai noi idei si la cele mai emancipate si educative trenduri – merita sa ne intrebam „ce progres aduce in viata mea ce fac eu acum?”
- scuturati-va de frici, lene, rusine, complexe, de povara trecutului in aceste patru luni si cateva zile! Actionati! – actiunile din februarie-mai au sanse mari sa aduca roade financiare in aceasta vara! Si serviti-va viziunea despre ce vreti sa fiti si despre cum vreti sa fie viata voastra. Este momentul trairii constiintei!
- in relatiile personale Jupiter ne face mai indrazneti, mai autoritari si autonomi – asta poate fi pe placul partenerilor nostri sau nu. Dar pentru ca Jupiter se afla si pe harta lor, aprobarea sau respingerea lor vor fi foarte limpezi si ne vom lamuri repede in ce limite suntem acceptati
- fixati-va tintele pe termen lung – pentru a rezista peste timp, ele trebuie sa fie departe de capricii sau pofte tranzitorii; ele trebuie ancorate in sentimentul interior de implinire, in valorile cele mai inalte pe care le cultivati in viata voastra (fara constiinta a cine sunteti nu puteti descoperi acest sol profund al fiintei voastre intelepte)
de Camelia Patrascanu

1 Response to "Jupiter in Berbec-pofta de libertate!"

 1. Lilian Nikky says:
  2 februarie 2018, 09:53

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu