Cautati linistea din suflet

·         Nimic nu produce mai multa suferinta umanitatii decat dogmele ei. Este adevarat ca fiecare dogma se naruie mai curand sau mai tarziu, pentru ca realitatea ii va scoate pana la urma in evidenta falsitatea. Pana la urma iluzia fundamentala care tine locul a ceea ce este, va fi si ea inlaturata. Care este aceasta iluzie de baza? Identificarea cu gandul.

·         Terapia spirituala este trezirea din visul gandirii.

·         Realitatea constiintei este mult mai vasta decat poate fi inteleasa cu mintea. Numai atunci cand nu mai credeti deloc in ceea ce ganditi, numai atunci faceti un pas in afara gandirii si veti putea vedea clar, faptul ca ganditorul nu este ceea ce sunteti voi.

·         Mintea exista intr-o stare continua de ,,nu este destul”, si intotdeauna este lacoma dupa mai mult. Cand te identifici cu mintea te plictisesti si vrei sa te odihnesti foarte repede. A se plictisi inseamna ca mintea are o foame dupa mai multi stimuli, mai multa hrana pentru gandire, dar foamea ei nu este satisfacuta niciodata.

·         Cand esti plictisit, atunci poti sa satisfaci foamea mintii luand o revista, dand un telefon, sau butonand televizorul, navigand pe internet, mergand la cumparaturi, sau si asta nu este nenormal, transferand sentimentul de lipsa si nevoia mintii de mai mult, la corp, indopandu-l regulat cu mai multa hrana. Sau poti sta asa, plictisit, adunandu-te si doar sa observi cum este cand esti plictisit, odihnindu-te si doar sa obesrvi. Si stai asa in reapos. Atunci cand aduci constiinta in aceasta traire, deodata, apare un spatiu si o liniste, asa cum stai tu acolo. La inceput mai putina, dar odata cu cresterea sentimentului interior de spatiu, senzatia de plictiseala va incepe sa se diminueze din intensitate si din semnificatie. Asa ca,… chiar si plictiseala va poate invata cine sunteti si cine nu sunteti voi.

·         Si atunci veti descoperi ca un om plictisit nu este ceea ce pare a fi. Plictiseala, mania, intristarea, sau teama nu sunt ceea ce sunteti voi in esenta. Ele sunt conditionari ale mintii umane. Ele vin si pleaca.

·         Nimic din ceea ce vine si pleaca nu sunteti voi!

·         Sunt plictisit. Cine stie asta? Sunt suparat, trist si mi-e teama. Cine stie asta? Voi sunteti cel ce stie, nu conditionarile.

·         Orice fel de prejudiciu, va inplica intr-o identificare cu mintea ganditoare. Asta inseamna ca voi nu mai puteti vedea cealalalta fiinta umana deloc, ci priviti numai la propriul concept care intruchipeaza acel om. Asa ca, a reduce viul, o alta fiinta la un concept, este deja o forma de violenta.

·         Gandirea care nu este inradacinata in constiinta libera devine disfunctionala si se sutine doar pe sine. Iar lipsa inteligentei totale, lipsa miracolului din viata noastra este extrem de periculaosa si distructiva. Aceasta este de fapt starea ,,normala” a aproape intregii omeniri. Apoi, amplificarea gandirii prin stiinta si tehnologie, care in sine nu este nici buna nici rea, dar are totusi consecinte distructive, pentru ca prin ele prea des gandirea este orientatata in afara, la ceea ce se intampla, si de aceea nu are radacini in constiinta neconditionata.

·         Urmatorul pas in evolutia umanitatii este sa transcezi gandirea. Aceasta este acum cea mai urgenta sarcina a noastra. Asta nu inseamna sa nu mai gandesti deloc, ci doar simplu, sa nu te mai identifici cu gandul pentru a nu mai putea fi posedat de el.

·         Simte energia din interiorul corpului tau. Atunci imediat zgomotul mental incetineste si pana la urma inceteaza. Simte aceasta energie in bratele tale, in picioare, in abdomen si in pieptul tau. Doar simtiti viata care sunteti, viata care anima trupul.

·         Atunci corpul vostru devine, am putea spune o usa deschisa spre un sentiment adanc de viu care este in spatele emotiilor fluctuante si a gandirii voastre.

·         Este o stare de viu in voi, pe care o puteti simti cu toata fiinta voastra, nu numai in cap. Fiecare celula este vie, in aceasta prezenta, care este tot ce exista, si in care voi nu mai aveti nevoie sa ganditi. Uneori, in aceea stare, daca gandul mai este necesar pentru ceva scopuri practice, el este acolo. Mintea mai poate inca sa opereze, si ea va lucra chiar minunat atunci cand marea inteligenta care sunteti voi in esenta o va folosi si se va exprima pe sine prin ea.Echart tolle  
cititi si Carmen
Donca
Romeo Ruse
Daniel1 Response to "Cautati linistea din suflet"

 1. Lilian Nikky says:
  2 februarie 2018, 09:54

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Trimiteți un comentariu