Carmen Harra:"2012 si anii care vin NU aduc sfarsitul lumii!"

                                                                                                                                                       
PREDICTII. Dr Carmen Harra anunta ca toate profetiile catastrofale s-au incheiat. Urmeaza o noua era!
Va aduce criza economică temutul sfârşit al lumii? Celebra vizionară de la Hollywood, parapsiholog dr Carmen Harra, e 100% sigură: "Lumea evoluează, de fapt, spre bine, şi nu spre rău!"."Lumea e foarte speriată din cauza crizei economice mondiale şi se uită la orice care susţine teoria că urmează o catastrofă. Promovarea fricii e o tactică de a-i domina pe cei mulţi care sunt disperaţi oricum. De-a lungul anilor s-au creat probleme de inechitate şi de injustiţie, iar cei mai mulţi suferă, în timp ce o mână de oameni controlează lumea. Ne aflăm în mijlocul tranziţiei către noua eră, iar schimbările sunt inevitabile şi incontrolabile", declară dr Harra.
Vom intra în "Era de Aur"
"Ne vom întoarce spre natură, spiritualitate, ideea de totalitate şi iubire. Omenirea va intra în , într-o societate mai bună, mai sănătoasă, mai normală, firească, longevivă, vom înţelege Cosmosul. Odată cu reechilibrarea unui nou sistem monetar, se instalează traptat o nouă ordine şi tot sistemul politic din lume se va schimba începând cu 2011 - anul cutremurelor politice şi monetare. Bursa va fi când sus, când jos. Totul pare acum calm, dar e calmul dinaintea furtunii.
Nu vor fi vărsări de sânge atât de mari cum ne aşteptăm."
"Forţele răului nu mai au putere"
"Trebuie să încetăm să mai credem tot felul de predicţii negative. Acestea s-au încheiat, nu mai există nici în Biblie, nici la Nostradamus, nici în calendarul maya! Viaţa pe Pământ va intra într-o nouă eră. Universul e guvernat de sus, dintr-o altă dimensiune. Nimeni nu mai poate apăsa acum pe butonul nuclear sau arunca vreo bombă. Toate acţiunile teroriste eşuează. Forţele răului nu mai au putere. Toate acestea devin istorie!"
Marile puteri cad odată cu sistemul monetar
"Trăim cele mai interesante momente din evoluţia umană a ultimilor 20.000 de ani. Nu începe niciun război mondial cu bombe, nu se inversează polii, nu vor exista epidemii, vor fi doar cutremure, uragane, erupţii vulcanice, dar pe acestea le cunoaştem deja, vor cădea preşedinţi în toată lumea, sistemul monetar şi cel politic vor intra în colaps. Probleme vor fi în sistemul de sănătate şi în cel de pensii, oamenii vor fi preocupaţi de supravieţuire. Marile puteri ale lumii vor intra în colaps odată cu sistemul monetar, pentru că toate sunt, de fapt, puteri financiare. Economia nu se va mai redresa."
Băncile nu mai au nicio şansă
"În anul 2012, din cauza alinierii planetare (în care am intrat deja) şi a creşterii intensităţii Soarelui, va fi o problemă inevitabilă cu sateliţii de telecomunicaţii la nivel mondial. Întreruperea transmisiunilor va produce haos şi va duce la căderea totală a sistemului monetar mondial. Dacă băncile cred acum că mai au vreo şansă, după aceea nu vor mai crede nimic. Preşedinţia, ca instituţie, se va desfiinţa, iar monarhia şi papalitatea, aceste sisteme de control, vor ajunge în colaps indirect, ca urmare a prăbuşirii sistemului monetar. Se va crea un nou sistem politic şi un nou sistem monetar, care vor fi mai echitabile. Lumea evoluează, de fapt, spre bine, şi nu spre rău!" 
Vom folosi până la 30% din capacitatea creierului
"Nivelul de percepţie al omului va creşte odată cu folosirea mai intensă a creierului. De la 7-10%, azi, la 20-30%. Folosind forţa creierului, trăim mai mult, şi în următorii 50 de ani descoperim teleportarea obiectelor fizice, călătoria în spaţiu cu o viteză mai mare decât a luminii, tratamente care vor prelungi viaţa şi aparate pentru ascultarea vocilor celor care nu mai trăiesc decât în formă energetică. E fascinant!"
Femeile vor conduce lumea
"Noul sistem va instala o viaţă paşnică şi longevivă în care cancerul şi multe epidemii vor dispărea. Sunt convinsă că există deja leac pentru cancer, dar nu se oferă public pentru a proteja interesele financiare ale industriei farmaceutice. Nu mai consumăm mâncare procesată şi reîncepem să avem propriile culturi şi ferme. Forţa feminină, reprimată de mii de ani şi considerată inferioară, va reveni în poziţii de putere. SUA şi România vor avea lideri femei."
Religia unică ne va uni
"Se naşte o nouă religie care va integra toate religiile anterioare care au disecat omenirea în musulmani, creştini, evrei. Religiile existente sunt folosite ca instrumente de teroare, ne-au spălat creierul, inoculându-ne că suntem diferiţi. Greşit, suntem toţi la fel, trăim aceleaşi experienţe! Faptul că avem diferite culori şi că ne închinăm la diverşi dumnezei nu ne face diferiţi!"
Vrancea ne dă un mic răgaz
"În România, lumea crede că dacă pică guvernul se rezolvă şi problemele. Lucrurile sunt atât de grave însă, încât oricine ar veni acum la putere nu va avea bani. S-a furat prea mult, iar finanţele statului sunt la pământ! Redresarea României mai durează. Va cădea actualul regim, va urma un altul, temporar, apoi ajunge la conducere altcineva. Ideal ar fi ca seismul pe care l-am anunţat în România în a doua jumătate a lui noiembrie să se mai decaleze puţin. Eu nu simt că va avea loc cutremurul chiar acum, mai câştigăm timp să ne pregătim."
Vom migra pe Marte
"Tranziţia către noua eră se va încheia după anul 2033, când reuşim să ajungem din nou pe Marte. Omenirea vine de pe Marte, a mai trăit acolo, dar nu ne mai aducem aminte. Vom intra pe Marte, unde există apă (am spus asta înainte de confirmarea cercetătorilor) şi ne vom muta acolo. Extratereştrii sunt mult mai evoluaţi ca noi şi dacă voiau să ne facă rău, ne făceau până acum. Intenţiile distructive sunt doar ale noastre. Noi planete intră în sistemul nostru solar şi aduc echilibru pe Calea Lactee."
"Progresul se va simţi după anul 2012. Aş celebra starea de haos care urmează pentru că e necesară şi duce spre progres. Altfel nu se poate.", Dr Carmen Harra 

3 Response to "Carmen Harra:"2012 si anii care vin NU aduc sfarsitul lumii!""

  1. Anonim Says:
    19 ianuarie 2011 la 21:15

    apa de ploaie ....acum gata de aici inainte va curge lapte si miere , caini vor umbla cu covrigi-n coada ... doamne mare tie gradina ... pe bune ...:)))))
    asa o sa fie si in 2012 dupa cum a fost si in 2010 cu cutremurul conform predictiilor doamnei Harra... /
    Noi nu intelegem ca viitorul este imprevizibil si chiar daca esti cat de cat mai evoluat poti sa o dai in bara ... conform proverbului - se intampla si la case mari .... dar in fine asta e....

  2. Anonim Says:
    20 ianuarie 2011 la 11:21

    O predictie e doar ce se poate intampla si prin urmare este "dupa caz". In universul interdimensional ca particica din realitate se nasc gandurile, apoi se coc si se nasc predictii. Toate acestea se intampla prin scaderea vibratiei interdimensionale. Daca esti blocat cu constiinta in cercul temporal poti spune ca este ceva adevarat sau fals. Sau ca ceva este mai valabil decat alceva. Daca depasesti cercul temporal toate predictiile sunt valabile fiinca in realitate fac parte din dorinta proprie. Viitorul ca si trecutul sunt precum iti doresti, fiinca defapt nu sunt decat iluzii. Totul este. In functie de cata constiinta ai si de cat ti-ai dorit sa iesi din circuitul temporar poti receptiona cum sta treaba asta cu "eu sunt cel ce sunt". Partea mai interesanta este cand esti "mai dinainte de a fi". Si tot asa mai departe (cand de fapt nu mergi nicaieri!!).

  3. Anonim Says:
    20 ianuarie 2011 la 16:27

    Da si marmota inveleste ciocolata in 2012.nu stie nimeni ce va fi cu adevarat,ne introduc clarvazatorii astia numai nebuni in cap.noi traim acum si aici in prezent si viitorul este cam sumbru daca nu ne trezim la ce-ia ce ne pregatesc elitele lumii.Noua ordine mondiala se instaureaza pe furis ca noi ne gandim ca vine 2012 cu intrarea in centura de fotoni si ne schimba.devenim mai sclavi decat suntem.

Trimiteți un comentariu