Alegeti bucuria! TRAITI!


Astazi vreau sa ma deschid voua , cititori ai blogurilor mele , care ati ales , la fel ca mine sa schimbati perceptia si sa porniti in calatoria descoperirii de sine.Nu o sa va povestesc despre evenimentele din viata mea, am trecut prin toate experientele vietii , am iubit, am urat, am fost manioasa, am ranit, am fost ranita, am iertat, am fost iertata, m-am zbatut intre intrebari existentiale.

Nicolas de Angelis(Jeux interdits)

Asculta mai multe audio divers

Si iata-ma in acest moment al existentei mele cand aleg sa va spun cu voce tare : Nu este totul pierdut!
Trageti linie la tot ce v-a provocat durere, constientizati lectiile pe care vi le-a oferit viata pana acum si v-a transformat in cel care sunteti . Acceptati aceasta transformare ,acceptati aceasta alchimie modificata a constiintei.
Aseara, in timpul unei meditatii pentru descoperirea si unirea constienta cu sinele inalt, am descoperit un lucru uimitor.Imi cunosteam Sinele Inalt,l-am simtit existand in mine dintotdeauna. Era acea voce interioara de dincolo de ratiune, sa nu-mi spuneti ca nu stiti despre ce vorbesc.Toti stim ca in momentul cand avem de luat o decizie importanta, ceva dincolo de ratiune, primul gand care apare este cel oferit de Sinele nostru Inalt. Dar noi ,invatati sa traim in conditionari , limitari si compromisuri, alegem calea dictata de minte. Si pornim un mecanism haotic , intram in dramele noastre , in emotii dureroase . Sinele nostru Inalt isi incepe apoi slalomul exact ca un GPS care a observat ca am ratacit drumul si incearca sa gaseasca alta cale  catre scopul ultim al sufletului nostru – acela de a trai in bucurie, entuziasm, pasiune, orice clipa a vietii. Bineinteles ca este nevoit sa refaca de multe ori traseul, in functie de evenimentele din viata noastra. Dar este totdeauna prezent , depinde de noi daca urmam primul impuls sau nu.E ca si cum mi-ar fi spus :nu ai venit pe acest pamant , in dualitate, decat pentru a juca un joc in alb si negru, sa simti profund diferenta dintre cele doua si in momentul cand constientizezi ca ai de ales, sa faci alegerile tale, cel mai nefast lucru este sa traiesti in letargie, asteptand sa aleaga altcineva pentru tine. Traieste tot ce vine in calea ta si bucura-te ca existi. Dar TRAIESTE , nu dormita. In acel moment totul se modifica.Nu mai poti sa te plangi ca altcineva este vinovat de ce se intampla cu viata ta. Ai alegerea in mainile tale.
Iertati-ma daca nu gasiti pe blog raspunsuri la toate nelinistile voastre. .Daca aveti nevoie de mai mult cautati in interior si Sinele vostru Inalt va va da raspunsurile pe care le cautati. Numai singuri putem urca muntele lui Sisif, numai singuri ne vom gasi pe noi insine.Asta am tot vrut sa va spun de la inceput. TRAITI !
Maria 
cititi si Carmen
Donca
Romeo Ruse
Daniel

3 Response to "Alegeti bucuria! TRAITI!"

  1. Adrian Campean says:
    20 ianuarie 2011 la 17:19

    Finaly:)) :))

  2. 24monden says:
    21 ianuarie 2011 la 16:23

    Salutare. Am facut un concurs pentru bloggeri si vreau sa te inscrii si tu. In 5 minute scrii un articol si poti fi fericitul castigator. Astept sa te inscrii. Mai multe detalii privind concursul gasesti aici http://www.24monden.net/2011/01/concurs-castiga-un-stick-de-memorie-4gb.html

  3. Dan-Radu Simion says:
    22 ianuarie 2011 la 12:14

    http://radusimion.blogspot.com. va invit sa ma cititi!:)

Trimiteți un comentariu