Puterea intenţiei pe această planetă


Channel de Lee Carroll
Dorim să vă vorbim acum despre puterea absolută pe care o au oamenii în noua energie, prin puternica intenţie vibraţională. Nu aţi mai văzut niciodată aşa ceva în istoria omenirii. INTENŢIA este cel mai puternic instrument din Noua Eră! Nu există un dar mai minunat decât acest dar care este oferit umanităţii, prin care oamenii pot INTENŢIONA ceva şi care poate purta un enorm potenţial energetic pentru ei şi pentru cei din jurul lor. Gândiţi-vă la acest dar, ca la ceva magic - INTENŢIA!Daţi-mi voie să vă spun unde se află puterea intenţiei pe această planetă. Toţi cei care vibrează la un nou nivel de vibraţie, dând energie–gând (intenţie) pentru orice, vor avea mai multă putere decât acele persoane din energia veche care nu vibrează la acest nivel.
Pentru prima dată pe această planetă, acest lucru înseamnă că: binele (intenţia pozitivă) poate cântări mai greu decât răul (intenţia negativă). Aceasta înseamnă că aveţi cu mult mai multă putere decât cei care îşi folosesc intenţia pentru gânduri ce nu sunt bazate pe dragoste. Înseamnă că nu trebuie să vă fie teamă absolut deloc de alte entităţi cu vibraţie mai joasă, de pe această planetă, sau din afara ei, pentru că VOI aveţi puterea! V-am mai spus acest lucru în diferite feluri, dar de data aceasta este special! O, este într-adevăr special! Unora dintre voi le este teamă de grupuri de energie joasă, de pe această planetă, care au putere nelimitată. Voi îi numiţi “Guvernul Secret”. Suntem aici, în această zi, ca să vă dăm veşti bune: Ei (Guvernul Secret) au dat de bucluc! Ei nu au mai văzut niciodată ceea ce aveţi voi acum. Ei nu se pot opune unui iluminat lucrător în lumină, ce are o energie vibraţională superioară. Ei nu suportă asta! Şi veţi observa cum eforturile lor se diminuează în lumina emanată de cei ca voi, pentru că voi aveţi puterea, nu ei. Dar voi veţi spune: Ei au abundenţa! Iar noi vă spunem că asta nu este important. Ceea ce este important este majoritatea populaţiei – conştiinţa planetei. Atunci când sunt combinate, voi aveţi puterea! Voi vă aflaţi în noua energie. Aceasta este puterea voastră. Îşi are lăcaşul în noile daruri de care deveniţi conştienţi şi pe care le preluaţi. Îşi are lăcaşul în tronul de aur. Va întreb următorul lucru, dragii mei: Ce fel de atribut ar putea face ca un prizonier politic dintr-o ţară să devină treptat preşedintele acesteia, în ultimii ani? Aceasta este o înaltă putere vibraţională pusă în funcţiune. Este o schimbare în conştiinţa a multor, multor oameni. Cei cu vibraţie mai joasă, chiar şi cu abundenţă şi cu putere nelimitată, vor păli şi vor dispărea, iar adevărul va ieşi la suprafaţă. Populaţia majoritară va avea discernământ şi va luat decizii, iar cei care se ascund în secret şi conspiraţie vor eşua. Acestea sunt veşti bune, într-adevăr, iar aceasta este pe cale de înfăptuire.
Ce a declanşat schimbarea? Vă întrebaţi voi. INTENŢIA! Şi totodată abilitatea de a comunica rapid cu ceilalţi. ATUNCI CÂND TOŢI VOR PUTEA VORBI INSTANTANEU CU TOŢI CEILALŢI, NU VOR MAI EXISTA SECRETE!
Vă spunem dragii noştri, că voi vă aflaţi pe scaunul şoferului, voi ca un colectiv uman, pentru că VOI AVEŢI PUTEREA, o puterea aşa cum nu aţi mai văzut vreodată. Potenţialul pozitiv va înclina balanţa faţă de potenţialul negativ. Este pentru prima dată în istoria omenirii că balanţa a fost înclinată aşa. Vedeţi ce aţi realizat? Chiar acesta a fost scopul. Aceasta a fost lecţia/testul. De aceea aţi venit pe planetă, pentru a vedea în ce parte se înclină balanţa. Aceasta este bucuria. De aceea planeta vă răspunde prin a trece la o vibraţie mai ridicată şi prin a se schimba atât de mult – aţi observat schimbările? Acesta este răspunsul pentru VOI! Nu vă bucuraţi acum că staţi pe tronul de aur? Este tronul puterii spirituale şi are potenţialul de a vă schimba complet viitorul.
Sunteţi iubiţi nespus de mult!
Şi aşa este.
KRYON volumul VI
Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.


0 Response to "Puterea intenţiei pe această planetă"

Trimiteți un comentariu