Neale Donald Walsch

Dragi prieteni,
Săptămâna trecută am menţionat o carte intitulată “Ce vrea Dumnezeu”. Mai mulţi dintre voi mi-aţi scris întrebându-mă “Ce este această carte? Nu am auzit de ea.”
Am scris “Ce vrea Dumnezeu”, cu câţiva ani în urmă, ca răspuns la nenumăratele întrebări pe care le-am primit legate de modul în care să îL mulţumim pe Dumnezeu şi să îi oferim cea ce El vrea.
Foarte puţini dintre voi vor fi capabili să creadă ce scrie în această carte. Cel puţin la prima vedere.
Va veni o zi în care toţi vor accepta cele scrise în carte ca pe ceva normal.
Vor fi cei care vor crede în mesajul cărţii pe loc, chiar în acel moment. Dintre aceştia, câţiva nu vor mai putea sta cu mâna’n sân. Ei vor să facă ceva, fiind convinşi că cele auzite pot schimba lumea în care trăim.
Aceştia vor fi neînfricaţii păşind în necunoscut, luminând calea celor care îi urmează, visând la visurile pe care doar neînfricaţii le pot avea.
Se poate să fie oameni “nevăzuţi”, dar care în curând vor străluci precum lumânările, răspândind lumină în lume.
Se poate să fie oameni “fără putere”, dar care în curând vor însufleţii întreaga specie să îşi trăiască adevăratul destin.
Ei vor fi, aşadar, printre aceia care vor schimba viaţa pe pământ într-un mod remarcabil. Acesta va fi legământul lor.
Poate că eşti unul dintre ei. Dacă sufletul îţi tresare de bucurie la mesajul relevat în această mică carte în termeni atât de simpli încât acesta nu mai poate fi înţeles greşit, distorsionat, sau refuzat, atunci eşti. Dacă mintea ta vede noi posibilităţi pentru propria ta viaţă şi pentru oamenii de pretutindeni, ca rezultat al acestui mesaj, atunci eşti.
Dacă eşti, te vei trezi trăind mesajul găsit în carte. Astfel, îi vei invita în tăcere, şi pe alţii să ia în considerare ideile alternative care îţi formează experienţele, iar unii nu vor putea ignora comportamentul tău şi se vor întreba oare ce ştii tu şi cum ai ajuns să ştii.
Acesta va fi momentul perfect pentru tine de a extinde ceea ce eu numesc Invitaţie în Linişte. Comportamentul tău, modul de viaţă trăit, este primul pas de Invitaţie ăn Liniste.
Cei din jurul tău în curând vor dori să exploreze posibilităţile extraordinare pe care gândurile tale le prezintă.
Iar în momentul în care te vor întreba cum se face că te “mişti” prin lume mai tot timpul plin de pace, bucurie şi iubire, le vei spune. În linişte, fără nici o încercare de ai “converti”, pur şi simplu le vei spune ce ai înţeles tu despre lume, viaţă şi Dumnezeu.
Vei face acest lucru pentru că ştii că mesajul din “Ce vrea Dumnezeu” ar putea să îţi dea lumea cu susul în jos, şi pentru că observi că lumea ta are nevoie de aşa ceva, iar dacă tu nu o faci, nimeni nu o va face.
Mesajul prezentat în cartea “Ce vrea Dumnezeu” va ajunge în atenţia multor persoane în poziţii de influenţă şi vizibilitate. Este prea uimitor mesajul pentru ca el să nu ajungă la urechile oamenilor de profil înalt din cadrul administraţiei, afacerilor, mass-media, divertisment, sport, mediul academic, şi religie. Este de asemenea adevărat că, dintre acestea, câţiva ar putea constata că sunt de acord cu mesajul. Cu toate acestea, va fi foarte greu să-l recunosc, să-l accepte.
Corupţia îmbracă multe forme, inclusiv corupţia conştiinţei, minţii şi a voinţei. Ultima dintre ele este cea mai devastatoare.
Mare parte a corupţiei din lume nu are legătură cu ceea ce fac oamenii, ci cu ce nu fac oamenii. A nu face nimic, face totul. A nu spune nimic înseamnă a spune da. NU-ul trebuie rostit.
Deoarece e dificil oamenilor din poziţii proeminente să spună nu noilor idei ale umanităţii despre Dumnezeu şi Viaţă, va fi nevoie de o nouă conducere ca ideile să ajungă la un număr cât mai mare de oameni.
Prima calificare pentru a deveni unul dintre aceşti lideri noi este puterea vointei. Omenirea trebuie să recâştige voinţa colectivă, şi noii lideri trebuie să arate calea mergând pe ea.
Aici intervii tu.
Te rog să iei în considerare posibilitatea ca te-ai adus la gradul de conştientizare a mesajului vindecarea din “Ce vrea Dumnezeu” în acest moment ca răspuns la apelul propriului tău suflet. Este un apel de înălţare. Este un sentiment venit din adâncul sufletului pentru ca tu să faci o diferenţă într-o lume a indiferenţei.
Din cauza acestei indiferenţe, lumea ne este luată de la noi. Viaţa pe care am visat-o încet se transformă în coşmar, şi el va continua până când nu ne vom trezi.
Am văzut sorele cum apune pe speranţele multora. Totuşi, cum spunea Ernest Hemmingway foarte elocvent, soarele mereu răsare. Acesta e momentul de trezire al umanităţii.
Vom răsări, unul câte unul, să ne trezim unii pe alţii?sursa

1 Response to "Neale Donald Walsch"

  1. Ryana says:
    23 decembrie 2010 la 09:07

    Ma bucur ca Dumnezeu mi-a pus in brate si mie astfel de carti si nu m-a lasat sa zac in ignoranta mea , iar pentru asta Ii multumesc.

    Iti multumesc si tie ca ai rabdare sa scrii atatea articole minunate pentru trezirea "eului" pe blogurile tale pline de lumina.

    Iti doresc un Craciun fericit si La multi ani ! Ne mai auzim in 2011.

Trimiteți un comentariu