Mai mult despre Biomusic

Articol - Birtea Gabriel 
BioMusic sau muzica bios-ului…Cunoscuta si  sub denumirea de Biomusic 6 in 1 (dupa numarul de efecte benefice grupate in 6 categorii),  a atras atentia mediilor stiintifice din intreaga lume asa incat prestigioase echipe de cercetare din diferite domenii s-au intrecut parca in a evidential impactul spectaculos de benefic pe care il are acest tip de muzica asupra a tot ce este viu, precum si asupra mediului ambiant.
La prima vedere   -auditie- este o creatie artistica ce atrage atentia printr-un anumit ceva ce tine de armonie,  de simplitate. ..are un ceva diafan, catifelat, este mai usoara decat aerul. Greu de definit de unul ca mine care este mai mult dedat la aspectele masurabile ale “realitatii”. Pare sa fie si muzica de relaxare, iar  piesele instrumentale intrand foarte bine la ceea ce numim muzica ambientala.
Asta asa, in caz ca mentalul ar vrea categorisiri…
Asadar aflam  ca Biomusic are un parinte in persoana francezului Jean Louis Fargier, in prezent locuitor al Londrei, si care a vizitat Romania in cateva randuri, de fiecare data promovand “procesul” Biomusic. I se spune asa pentru ca efectele sale se constituie intr-un proces de armonizare, de echilibrare, de revitalizare, de protectie, de purificare, ..si as adauga eu, de rememorare a unei stari primordiale a fiintei umane, o stare uitata si de care ne amintim prin intermediul  armoniilor Biomusic.
Nu incerc sa patrund in explicatiile ce tin de “cum” actioneaza asupra organismelor vii pt ca nici atunci cand am aflat, si sa dau un  exemplu din alta categorie, ca furia perturba intr-un mod foarte grav, nu am avut nevoie de ”cum” .Este nevoie doar sa simti. Este ca atunci cand conduci masina si admiri peisajul, nu te gindesti ca deplasarea are loc ca urmare a compresiei, a arderii si asa mai departe. Totusi, as insera aici raspunsul lui Fargier la o intrebare legata de “cum”:  ”tehnic vorbind, muzica înseamnă sunet. Dar există și o dimensiune spirituală a muzicii. Atunci când faci muzică, ești într-o stare de conștiință specială, la fel ca atunci când faci o rugăciune. Spiritualitatea trece în muzică. Asta e tot.”
Ce imi atrage atentia insa este “ce” reuseste sa faca, si care sunt dovezile. Si aici descoperim o carte de vizita absolut impresionanta:
 ...efecte benefice demonstrate de
 Laboratoarele lui Masaru Emoto 
Cele patru poze de mai sus arata cristale de apa inghetata inainte si dupa revitalizarea CD-urilor de Kinema 1, Arnica Montana1 si Monte Cristo 1.
 Cristalele de apa inghetata au recastigat forma naturala de stea hexagonala (grupuri de 6 molecule de H2O unite), care este caracteristica apei “revitalizate”, ideala pentrua a ajuta la    redobandirea si   mentinerea sanatatii.










                                                                                                                                     …Bio Music 6 in 1este singurul proces prin care se poate revitaliza simultan si instantaneu apa din aer, din corp, din mancare si bautura, de la robinet, etc
 







… efectele Bio Music 6 in 1 de protectie impotriva poluarii electromagnetice, demonstrate pe compozitia sangelui uman,(… ), experiment condus de Dr Domingo Perez Leon, Director al Biological 
Institute of Health din Madrid si de Pam Layfield, cercetator in Microscopie Nutritionala si Membru al International Microscopy Association. 




  inainte de a fi expus undelor electromagnetice ale unui telefon mobil
     





 
  in timp ce esti expus undelor electromagnetice ale unui telefon mobil    







 
  in timp ce esti expus undelor electromagnetice ale unui telefon mobil si frecventelor  Bio Music 6 in 1
Efecte benefice demonstrate de
 Alte teste biologice pe sange uman realizate la microscop cu un camp de contrast negru, de catre Pam Layfield, membru a International Microscopy Association, student personal al Doctorului Robert Young, creator al tehnologiei microscopului cu camp de contrast negru.

     Subiectul nr.1 – o persoana sanatoasa
      – inainte de expunerea frecventelor electromagnetice
     


 
– dupa o ora de la expunerea frecventelor electromagnetice fara Bio Music
    

 
      – dupa o noapte cu CD-urile Bio Music 6 in 1 inca expus la frecventele electromagnetice

   



…teste facute prin procesul Electrofizionic al lui George Hadjo (unul dintre cei mai eminenti experti in fotografierea Electrofizionica, Electrofotonica si fenomenul Kirlian avansat si autorul cartii Stari modificate de constiinta vazute prin fotografia Electrofizionica.
       













Efectul revitalizarii apei

…Pierre Thirault, fondator si director al Institutului European de Feng Shui, impreuna cu studentii si profesorii institutului au verificat efectul revitalizant pe care Bio Music 6 in 1 il are nu numai asupra moleculei de apa, dar si efectul de neutralizare a memoriei apei, cand e sub forma de vapori.
…demonstrat in mod specific si folosit si recomandat de doctori, trerapeuti si organizatii din cadrul sanatatii (Reiki Forum, UK Stress Management Society, Institutul European de Feng Shui, Hotel 3.1, Thermes d`Allevard…)
…prezentat in carti ca:
“The Nature for Water”
“Surviving mobile phones and wireless technology”
“Heritage
In prezent, utilizat in Franta, Spania, Germania, Italia, Belgia, Elvetia, Austria, Australia, UK si USA de peste 4 ani
… Bio Music 6 in 1 este prezentat in cartea numita “The nature of water ”, scrisa de biofizicianul Yann Olivaux, unul dintre cei mai eminenti experti din Franta in domeniul apei
…Bio Music 6 in 1este singurul proces prin care se poate revitaliza simultan si instantaneu apa din aer, din corp, din mancare si bautura, de la robinet, etc…
 …Singura metoda de protectie pentru a neutraliza simultan si instantaneu toate tipurile de poluare electromagnetica si stres, fara nici un efect de saturatie.
… Una dintre cele mai bune 5 metode de protectie selectate pentru un documentar din cele 35 de procese prezentate in cartea  “How to survive mobile phones and wireless technology”.
… Recunoscuta ca cea mai eficienta si avantajoasa financiar metoda de protectie de pe piata
…Efecte benefice demonstrate de teste de kinestezie realizate la sute de oameni, cu 100% rezultate pozitive, constante.
...  Efectul de reechilibrare asupra corpului uman
    Efectul anti-stres asupra corpului uman
    Efectul de reechilibrare asupra plantelor
  Efecte benefice demonstrate de
 Procesul de cristalizare sensitiva: 5 studenti coordonati de catre expertul francez, Marie-Francoise Tesson, au demonstrat efectul de revitalizare al procesului Bio Music 6 in 1 asupra apei, care este apoi verificat de catre efectul de vitalizare asupra substantelor organice
    









   – substanta fara Bio Muzic     











– substanta cu Bio Music
 Efecte benefice demonstrate de
 Teste geobiologice coordonate de specialistii rusi Alexander Rusanov (inginer geologist) si Anatoly Pavlenoko (fizician la Universitatea din Kiev) ca si de geobiologisti experti francezi, Jean Uguen si Luc Leroy, membrii ai Prosantel Association din Brittany. Testele au demonstrat efectele Bio Music 6 in 1 de schimbare a torsiunilor de camp daunatoare inspre stanga in torsiuni de camp benefice spre dreapta
... Efecte benefice demonstrate de  teste geobiologice :
Expert geobiologist, Jean Ugeun, a observat ca un CD Bio Music 6 in 1 a neutralizat 5 disturbari de natura electromagnetica si disturbari geopathice descoperite intr-o casa aflata in mijlocul tuturor acestor poluari.
Jurnalistul stiintific, Maxence Layet, impreuna cu fizicianul Anatoly Pavlenko si Inginerul geologist Alexander Rusanov au observat cu aparatul stiintific IGA1 efectul schimbarii campului de torsiune stang afectat in campul de torsiune drept folosind CD-urile Bio Music 6 in 1.
...Alte studii realizate de catre experti radiestezisti folosind CD-urile Bio Music 6 in 1au observat:
 O marire puternica a nivelului vibrator
 O reechilibrare a umiditatii in aer
 O imbunatatire a oxigenului in aer
 O multiplicare a Ionilor negativi in aer
...Efecte benefice demonstrate de teste realizate la nivelul aurei umane:
 Pozele de mai jos, au fost realizate si trimise ca si testimonial de catre terapeutii Cesira Andreoni si Agnes Bassetti, din partea Centrului de sanatate “Espace Aurore” din Haute-Savoie (Franta), demonstrand efectele Bio Music 6 in 1 de revitalizarea si reechilibrarea asupra aurei umane.
 Pozele demonstreaza ca cei doi subiecti (mama si fiica lucrand impreuna) aveau aure similare, aratand oboseala inainte de a folosi CD-urile Bio Music 6 in 1, insa si-au recastigat aura revitalizata dupa ce au ascultat trei CD-uri unul dupa celalalt de Bio Music 6 in 1.
 Acest lucru demonstreaza ca CD-urile Bio Music 6 in 1 te ajuta sa iti recastigi armonia personala.


         

.



..Efecte benefice demonstrate de studii de Feng Shui, realizate de catre European Institute of Feng Shui, dupa o perioada de aproximativ trei ani, folosind o codificare specifica, conectata cu cele 5 elemente, utilizand un intrument numit “Events Analysis Grid”.
 Moleculele de apa, in functia lor de vectori de energii, pot fi curatate, ceea ce este numit in codul Feng Shui “clarificare”. Vaporii de apa ce cara cu ei substante ale unui eveniment, pot de asemenea sa fie curatati pentru a neutraliza memoria lor negativa.  Bio Music 6 in 1actioneaza efectiv la nivelul acestor doi factori.
 Efecte benefice demonstrate de
O electro-encefalograma
Teste recente realizate de catre Doctorul Andreiy din Kiev, de unde un raport complet este asteptat.
Conform unui prim feedback prin telefon, Bio Music 6 in 1 ar neutraliza “celulele fantoma” (eritrocite) in interiorul creierului dupa 15 minute de Bio Music 6 in 1.
 Cele mai intalnite beneficii
Consolidare, somn adanc si odihnitor
Reducerea nivelului de stres
Mai multa energie pe parcursul zilei
Stari de calm
Sentimentul mai pregnant de centrare
Sentimentul de vigilenta treaza
O mai buna concentrare
Starea generala de bucurie
Testimonial
 Datorita lui Bio Music 6 in 1 ne putem proteja impotriva poluarii electromagnetice, atat de prezenta in societatea noastra”. Doctor Domingo Perez Leon, Director al Biological Institute of Health, Madrid.
 “Bio Music 6 in 1 este un remediu remarcabil pentru a ne proteja impotriva tuturor tipurilor de poluare electromagnetica, in mod special a celor de grad inalt”. Pierre Thirault, Director al European Institute of Feng Shui.
 “Bio music 6 in 1 schimba campurile de torsiune stanga, care sunt daunatoare  lumii vii, in cele de torsiune dreapta, care sunt benefice”. Anatoly Pavlenko, Fizician la Universitatea din Kiev.
 “Ma simt schimbat, purificat, hidratat si revitalizat”. Stephane Lemmens, persoana electro-sensitiva.
 Extras din alte testimoniale
 Schimbari spectaculoase in viata mea
 Calm remarcabil si un mod de-a fi energizat
 Somnul este mai bun....ma simt mai putin stresat
 Senzatie de bine, relaxare si calm interior
 Senzatia de a fi eu insumi
 Imbunatatire a starii mele generale de sanatate
 O activitate mentala mai linistita
 Am o intuitie mai buna
 Am o gramada de energie
 Ma simt relaxat si in pace
 Pacea si linistea au fost imbunatatite...somnul este adanc si plin de resurse
 Mai mult calm si mai putina suferinta
 Pentru Chi Kong si Tai Chi, este fabulos
 Poluarea din aer a disparut
 Pasarile au inceput sa cante...canta mereu cand muzica este pornita
 Florile dureaza mai mult decat inainte

Cum se folosesc Cd-urile Bio Music 6 in 1
 CD-urile Bio Music 6 in 1 sunt intrumente de mentinere a starii de sanatate autentice dar si Cd-uri artistice in acelasi timp.
 De aceea, este recomandat sa asculti Cd-urile Bio Music 6 in 1 pentru o perioada initiala de 21 de zile, la modul “repeat all” , cu sonorul la minim, astfel incat frecventa sa fie distribuita, fara a fi nevoie sa asculti muzica, zi si noapte daca este posibil, sau cel putin in fiecare dupa amiaza si noapte.
 Dupa aceasta perioada initiala de reechilibrare, corpul incepe sa recunoasca si sa mentina starea sa naturala de revitalizare si sanatate. Apoi poti asculta CD-urile doar atunci cand simti nevoia sa iti mentii acea stare in functie de conditiile de trai si de munca.
 Este recomandat sa lasi usile deschise in toate camerele atunci cand vrei ca frecventele sa se imprastie
Bio Music 6 in 1 in masina ta
 Bio Music 6 in 1 neutralizeaza efectul de “Cusca lui Faraday”, in principal datorita telefoanelor mobile active si a a aparatelor GPS inauntrul masinii si reechilibreaza soferul si pasagerii.
 Ca si rezultat, condusul este realizat la un nivel ridicat de constientizaresi concentrare, cu un comfort imbunatatit, si o reducere sesizabila a oboselii.
 Diferentele dintre CD-urile Bio Music 6 in 1
 Toate Cd-urile Bio Music 6 in 1 ajuta la reechilibrarea corpului, il protejeaza impotriva stresului si a poluarii electromagnetice, revitalizeaza apa si purifica aerul ambiental. Realizeaza aceste lucruri folosind diferite circuite in interiorul corpului.
Aplicatiile Bio Music 6 in 1
 Publicul larg, ca pe un instrument de imbunatatire al starii de sanatate si a bunastarii de zi cu zi
 Doctori, trapeuti si industria sanatatii, ca un instrument pentru a ajuta la optimizarea tipurilor de terapii si tratamente.
 Piata corporatista, ca un instrument pentru a creste si optimiza conditiile de munca si performantele angajatilor si pentru a reduce absenteismul
 Piata vanzarilor, ca un instrument pentr a imbunatati experienta de cumparare si a optimiza conditiile de lucru ale angajatilor
 Industria fermiera, ca un instrument pentru a creste productivitatea  si calitatea carnii, a fructelor si legumelor ca si a plantelor si florilor.
 Industria turismului, ca un instrument pentru a creste calitatea serviciilor oferite
 Industria transporturilor, ca un instrument pentru a ajuta imbunatatirea experientei de calatorie a clientilor si optimizarea angajatilor sau a conditiilor personale de a sofa.
 Multi doctori, terapeuti si organizatii de sanatate de asemenea utilizeaza si ceomanda Bio Music 6 in 1 pacientilor si studentilor lor.
 La modul general, campurile armonice generate de Biomusic intaresc si restabilesc forta vitala in orice element viu.
 Specific, ele actioneaza in 5 moduri:
 Reechilibreaza corpul (la nivel fizic, emotional si psihic)
 Protejeaza impotriva stresului (personal, relational, din mediu)
 Protejeaza impotriva poluarii electromagnetice (telefoane mobile, antene telefonice, wifi, wii, computere, TV, microunde.
In incheiere as fi tentat sa spun ceva de genul trebuie incercat, testat, experimentat samd, dar nu o fac. Ar fi inutil. Fiecare stie déjà, prin intuitie, unde isi afla remediul. Las doar cuvintele lui Fargier sa intregeasca imaginea de ansamblu:
“ Pentru a înțelege ce se petrece trebuie să plecăm de la acest adevăr pe care spiritualitatea l-a intuit dintotdeauna, dar pe care știința l-a descoperit abia în ultimul timp: în univers totul este vibrație, este undă. Nu numai sunetul este  vibrație, ci și noi înșine, corpurile noastre sunt făcute din atomi care sunt energie vibratorie. Nu există nimic în univers care să nu fie de natură vibratorie. Orice obiect, orice ființă, orice animal, orice plantă. Chiar și gândurile noastre sunt energii vibratorii, emoțiile noastre, totul. Atunci când vibrațiile corpului nostru sunt armonie cu cele ale gândurilor noastre și cu ale mediului în care trăim, existența noastră este una plăcută. Numai că lumea în care trăim este departe de idealul armoniei. Este o lume a marilor aglomerări urbane, o lume a stresului, a tehnologiilor agresive, în care sutem rupți de natură și  supuși la mii de radiații electromagnetice de toate felurile, de la telefoanele mobile, televizoare, computere, antene, milioane de unde artificiale care ne lovesc în plin și despre care habar nu avem. În plus, sunt propriile noastre vibrații despre care abia acum devenim conștienți cu adevărat, deși sunt cunoscute de mii de ani. Emoțiile negative precum ura, rușinea sau frica au propriile lor vibrații distructive, așa precum iubirea, bucuria sau compasiunea au propria lor vibrație benefică. Interferăm unii cu alții și suntem supuși valurilor de vibrații emise de imense comunități de oameni care trăiesc în voia valurilor de gândire și emoție negativă. Ați fost vreodată lângă cineva nervos? Ați putut simți nervozitatea ca un curent electric transmițându-se fără nici un cuvânt? Imaginați-vă mase de milioane de oameni care trăiesc în acelși ritm infernal și care creează vârtejuri vibraționale. Corpurile noastre sunt făcute într-o proporție uriașă din apă, iar apa este cea mai misterioasă substanță din univers. Este vie și atât de sensibilă încât își schimbă structura în funcție de cea mai mică schimbare de calitate a energiei din mediu. La vibrații foarte joase, apa pur și simplu moare. Nu mai poate susține energia vieții. Corpurile noastre făcute din apă simt modificări vibraționale extem de fine în vreme ce noi trăim într-un mediu vibrațional extrem de agresiv. Acest mediu agresiv combinat cu propriile noastre vibrații, ale gândurilor, ale emoțiilor generează distorsiuni energetice enorme în ființa noastră care este foarte sensibilă, foarte delicată. Aceste distorsiuni subtile se regăsesc în plan fizic sub forma ultimă a unei boli, care și ea are o anumită amprentă energetică și vibrațională. Totul începe însă cu o dizarmonie la unul dintre diferitele niveluri ale ființei. Aici intervine Biomusic, și de aceea numesc asta ”proces”. Biomusic are capacitatea de a armoniza din punct de vedere vibrațional ființa omenească și mediul înconjurător prin intermediul moleculelor de apă care sunt pretutindeni, în noi, în aer… Am descoperit un mod de a emite prin muzică o undă armonică ce influențează moleculele de apă, le revitalizează, le re-energizează, le reechilibrează. Corpul simte instantaneu. Nici măcar nu este nevoie să asculți muzica. Funcționează și cu volumul dat la minimum. Vibrația este acolo.”
cititi si  








      

2 Response to "Mai mult despre Biomusic"

  1. Anonim Says:
    5 noiembrie 2010 la 13:15

    Unde putem gasi Cd-urile Bio Music?

    Mihaela

  2. MARIA says:
    5 noiembrie 2010 la 18:24

    Tel 0731.014.257 Alina Grama
    Cost : 25 EUR / CD
    Alina Grama
    Secretar General al ATT
    0731014258
    attranspersonal@gmail.com>
    Datele le am de la Gabriel
    numai bine!

Trimiteți un comentariu