Joao de Deus

Printre vindecatorii celebrii din întreaga lume, cele mai cunoscute cazuri sunt cel al profetului adormit, Edgar Cayce si cel al lui Jose Arigo, care vindeca în stare de transa. Tot în linia acestora se înscrie si Joao Teixeira da Faria, cunoscut sub numele de Joao de Deus (Joao al lui Dumnezeu), din Brazilia, considerat a fi cel mai mare vindecator în viata. Se estimeaza ca a tratat, direct sau indirect, aproximativ 15 milioane de oameni în ultimii 40 de ani.
Joao ofera tratamente gratuite în micul sau spital ce seamana mai degraba cu un sanctuar, situat în orasul Abadiania, Goias, în Brazilia la 130 km de capitala tarii. Spitalul, cunoscut sub numele de Casa de Dom Inacio, este deschis trei zile pe saptamâna, miercuri, joi si vineri.Joao este un medium care opereaza în stare de transa, explica ea, care nu îsi aminteste nimic din ce se petrece cât timp spiritele se manifesta prin el. Entitatea principala care conduce operatiunile de vindecare se numeste Dom Inacio, de aceea numele centrului de vindecare este Casa De Dom Inacio.Joao Teixeira este un om de origine umila care îsi dedica trei zile saptamânal pentru vindecare semenilor sai, fara a cere nici un fel de recompensa pentru aceasta. Întreaga sa fiinta emana o nesfârsita compasiune si o forta interioara deosebita. El rosteste putine cuvinte, dar vocea sa profunda atrage atentia.Nascut într-o familie saraca, el a fost obisnuit de mic cu foamea si cu lipsurile de tot felul. La vârsta de 16 ani si-a descoperit extraordinarul dar de a vindeca, în urma unei viziuni în care i-a aparut o femeie care l-a îndrumat catre cea mai apropiata biserica. Ajuns acolo, nu-si mai aminteste ce s-a petrecut cu el în urmatoarele câteva ore, dar când si-a recapatat cunostinta a aflat ca realizase operatii miraculoase. De atunci a continuat sa vindece timp de 38 de ani, în pofida persecutiilor necontenite. O mare parte din tinerete a trait ca un pribeag, calatorind din oras în oras, vindecând oamenii si traind din donatiile lor (care constau în hrana si alimente). Politia l-a hartuit constant, batându-l si închizându-l. Chiar si astazi, când are atâtea cazuri vindecate, în pofida compasiunii si a daruirii sale neconditionate pentru miile de bolnavi care îi cer ajutorul, inamicii sai cauta sa-l discrediteze. Uluitor, el chiar îi trateaza pe multi dintre acestia medici si politisti de bolile lor considerate incurabile de medicina clasica. Clerici, rabini si calugarite din întreaga lume au scris marturii despre vindecarile sale miraculoase.Cel sarac si cel faimos sunt la fel primiti. Printre acestia din urma, se numara si actrita Shirley MacLaine, careia i se spusese ca nu va mai putea dansa. Joao i-a vindecat picioarele a caror boala era cauzata de o tumoare la stomac. Mii de marturii sunt îndosariate alaturi de gramezi de articole decupate din ziare si scrisori personale de multumire. Se estimeaza ca a vindecat mai mult de 15 milioane de oameni în acesti 38 de ani. Rapoartele oamenilor de stiinta din întreaga lume sustin vindecarile miraculoase ale tuturor bolilor cunoscute sau necunoscute, incluzând cancere incurabile, lupus si 139 de cazuri de SIDA. Cu totii veneau la Casa de Dom Inacio mai degraba sceptici, dar plecau convinsi ca Joao este un fenomen paranormal autentic al medicinii.
Bolnavii nu platesc tratamentul. Daca sunt prescrise plante, ei platesc doar costul acestora (câtiva dolari). Ei sunt hraniti la prânz cu o supa consistenta, pâine si ceai, care le sunt oferite gratuit. În saptamâna dinainte de a ajunge eu, Joao tratase si hranise peste 15.000 de oameni în trei zile! El si ajutoarele sale voluntare au lucrat fara oprire pâna la 14 ore zilnic. Se spune ca trateaza si opereaza într-o saptamâna atâtia oameni cu maladii majore câti se trateaza într-o luna la cel mai mare spital occidental.Ca si în cazurile altor vindecatori dinaintea sa - Edgar Cayce, Ze Arigo si englezul Harry Edwards, vindecarile sale miraculoase dau speranta celor cu boli în stadii terminale, care au epuizat toate metodele medicinii moderne. Joao este dovada vie a existentei lui Dumnezeu, pe care nici cei mai sceptici nu o pot nega. O calatorie la sanctuarul sau este o experienta spirituala înaltatoare chiar si pentru cei complet sanatosi.sursa


Joao de Deus (Ioan al Domnului) medium vindecator part1/2
ÎncÄ�rcat de ochi_ager. - Family events, birthdays and parenting videos.

3 Response to "Joao de Deus"

  1. Natural, ca Aloe Vera says:
    10 octombrie 2010 la 15:47

    Fara pretentii de vindecare, te invit la o leapsa de nota 10.

    Te bagi?

  2. Ana Maria says:
    10 octombrie 2010 la 21:51

    Foarte interesant! Multumesc de postare! :)

  3. Anonim Says:
    11 octombrie 2010 la 00:54

    Un excroc patentat.Au comentat la TV acum ceva vreme in urma pacienti care ...au luat plasa pe viu!

Trimiteți un comentariu