Ego versus minte superioara-Bashar

In aceste conversatii pe care le aveti cu noi - fie ca sunt in aceste structuri de grup sau in scenarii de unu la unu, nu conteaza – cand vorbiti cu noi, de fapt vorbiti cu propria voastra minte superioara. Nu vorbiti direct cu noi niciodata. Ceea ce am facut noi ca sa va putem ajuta si asista la invitatia voastra, este sa infasuram aroma personalitatii noastre – ca o scoica in jurul miezului propriului vostru sine superior – si in fiecare conversatie pe care o avem cu voi, ceea ce am facut este sa va oferim pretextul de a vorbi cu propria minte superioara pacalindu-va sa ganditi ca stati de vorba cu altceva. Deoarece acest altceva era cu un pas in afara propriei voastre minti superioare. In acest context, nu era la fel de inspaimantator pentru ego, precum gandul ca va adresati chiar mintii voastre superioare si tot ceea ce implica asta referitor la faptul ca trebuie acum sa va asumati responsabilitatea.
Prin urmare, ideea este ca daca ati fi putut gasi o vibratie, o reprezentare a unei fiinte ce va reprezenta macar acel nivel dar va si vrea sa ramana in umbra, nu va fi la fel de inspaimantator si ati putea sa va ocupati de ea in ritmul propriu, intr-un fel confortabil.
Ideea aici este, ca, DA ,e v i d e n t ca suntem si noi implicati, dar adevarata comunicare pe care o aveti cu noi este, in realitate, comunicarea pe care o aveti cu propriile minti superioare, insa infasurata in aroma noastra vibrationala pentru a va ingadui sa ne folositi ca pe o fisa de invoire prin care va oferiti permisiunea de-a comunica real cu propriile minti superioare intr-o maniera relaxata; si sa va dati la o parte din drum presupunerile, credintele, definitiile si structurile ego-ului ca sa va ingaduiti acea comunicare.
Deci, felicitari ca sunteti atat de isteti incat sa ne invitati sa va ajutam sa va pacalim sa stati de vorba cu propriile minti superioare.
Cu aceasta constientizare puteti incepe din ce in ce mai mult cu fiecare zi, sa relaxati ideea ca exista frica atasata de comunicarea si reconectarea cu propria minte superioara.
Ego-ul poate fi acum invatat ca nu va muri, ca nu va fi anihilat doar pentru ca voi veti incepe sa
faceti o reconectare constienta cu mintea voastra superioaraI se va da ocazia ego-ului sa-si faca pur si simplu treaba intr-un fel relaxat, creativ si plin de iubire.Votati blogul meu la Prahoveanul anului-apasati stelutele de evaluare
I se va da locul lui de drept in ideea acelei structuri intregi a persoanei. I se va ingadui pur si simplu sa joace rolul pe care a fost proiectat sa-l joace. Nu va fi impovarat peste masura cu indatoriri si treburi ce nu-i apartin. Si nu doar ca nu-i apartin, dar pentru care nu este nici proiectat, nici capabil sa le poata duce la bun sfarsit.
Asa cum am spus anterior, in alte transmisii, personalitatea fizica nu este proiectata, nu este capabila – la propriu: nu este proiectata – sa stie cum se va intampla ceva; NU ESTE proiectata sa citeasca sablonul urias in care locuieste Mintea Superioara. Este proiectata, doar, sa stie cum se intampla sau s-a intamplat ceva in realitatea fizica.
Deci, ideea este ca atunci cand ego-ul a uitat ca era conectat cu mintea superioara, a crezut ca era nevoie sa preia el indatorirea, fisa postului mintii superioare de a incerca sa priceapa cum se va intampla ceva.
“Oh, asta e visul meu, asta e dorinta mea! Cum s-o fac sa se intample? Nu stiu, dar voi incerca,
ma voi zbate, voi trage un pic de asta, voi apuca fraiele, ma voi intinde, voi biciui in jur ca sa gasesc o modalitate ca sa-l fac sa mearga, sa-l fortez sa mearga, sa imping toate la loc in felul in care vreau eu sa fie.”
Cand de fapt, ideea e pur si simplu de a ingadui mintii superioare sa ti-l aduca in felul in care mintea superioara stie ca este cel mai bine pentru intreaga persoana ce ai ales sa fii si ca este cel mai bine pentru temele pe care ai ales sa le explorezi.
Numai mintea superioara stie cum este cel mai bine sa se intample astea, deoarece doar mintea  superioara poate vedea clar pana la orizont, poate vedea intregul drum din fata, stie unde sunt toate cotiturile si meandrele si astfel stie care este cea mai rapida ruta spre manifestarea viselor voastre.
Dar cand ego-ul fizicC R E D E ca stie cea mai buna ruta, se va lovi constant de ziduri, ricosand de pietre, lovindu-se cu capul de pereti si toate astea, fiindca el crede ca stie si ca este singurul care stie. Si va insista sa mearga pe anumite cai despre care a fost invatat sa creada ca sunt caile cele mai rapide catre visele si dorintele sale, dar care de cele mai multe ori sunt, de fapt, rutele cele mai lungi.
Deci, in loc de a ocoli aceste lucruri, in loc de a ocoli lucrurile pe care le defineste ca obstacole, va sta chiar in fata lor si se va lovi constant de aceste obstacole in loc de a asculta de mintea superioara care ii spune ca, desi ar putea parea ca va dura un pic mai mult ocolind, de fapt aceea este ruta cea mai rapida.
Deoarece, ocolind un pic, vei ajunge mult mai repede, decat sa te lovesti de obstacole si sa-ti spargi capul de pereti pana iti dai seama intr-un tarziu ca nu vei putea trece prin ele.
Deci, revin, ideea este sa constientizati ca mintea fizica nu are – NU ARE – capacitatea sa stie cum se va intampla ceva. Lasati ca asta sa fie treaba mintii superioare. Lasati mintea fizica sa se bucure de ceea ce este adus, sa vada cum s-a intamplat, sa se minuneze
de sincronicitatea cu care mintea superioara a fost capabila sa organizeze evenimentele astfel ca va servi ideii temei pe care ati ales s-o explorati in felul cel mai creativ, mai plin de iubire, de bucurie, de veselie si de joaca posibil.
Trebuie sa invatati ca mintea superioara si cea fizica au nevoie sa lucreze impreuna pentru a putea fi o persoana intreaga. Deoarece, daca in acel sens, folositi numai personalitatea fizica, mintea fizica, in incercarea de a ghici cum ar trebui sa functioneze totul, umblati – la propriu – prin viata pe jumatate lipsiti de inteligenta. Va folositi doar o jumatate din mintea totala disponibila.
Ideea este sa intelegeti ca nu aveti o minte completa pana cand nu formati o reconexiune si o relatie si un stil de comunicare cu mintea superioara ce va permite incredere, ce curge liber, comunicare ce curge liber in acea relatie in care functionati ca o persoana intreaga.
Vi s-a dati m a g i n a ti a ca parte din structura personalitatii ca sa-i permita acesteia sa inteleaga ca are in permanenta acces la mintea superioara.
Imaginatia este canalul, conducta catre mintea superioara si de la mintea superioara.
Dar, din nou, atunci cand structura ego-ului devine atat de cristalizata, de densa incat crede ca ea este cea responsabila si trebuie sa imagineze ea fiecare mic detaliu, nu va avea incredere in imaginatie, ii va inchide usa imaginatiei pentru ca i se pare ireala, superflua, pentru ca nu are nimic de-a face cu ce a stabilit ego-ul ca sunt lucrurile necesare ce trebuie facute ca sa ajunga unde vrea persoana sa ajunga.
Deci, va inchide si va presa acea conducta; nu va avea incredere in imaginatie pentru ca i se pare ca imaginatia este irelevanta, ca n-are nimic de-a face cu ceea ce a hotarat ego-ul ca sunt pasii necesari.
Dar facand asta, comprima fluxul de comunicare de la mintea superioara, ceea ce este chiar tipul de informatie de care are nevoie personalitatea fizica pentru a se putea cu-adevarat relaxa si a se misca mai departe prin viata intr-un mod lipsit de efort.

0 Response to "Ego versus minte superioara-Bashar"

Trimiteți un comentariu